Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.012

Επισκέπτης
καμακι στην σουηδια:
ερχεται η κοπελα(θεομουνο) διπλα σου αν της αρεσεις σε ακουμπαει και αν σε 5 λεπτα δεν της μιλησεις απλα φευγει γιατι πιθανοτατα ή εισαι κοτα ή δεν σου αρεσει εσενα. αν της μιλησεις και εισαι νορμαλ απλα εχεις γαμησει το βραδυ ενα θεομουνο...
καμακι στην ελλαδα:
δεν θα σε πλησιασει η γκομενα, πρεπει να κανεις διαδρομη χιλιομετρων και να πας εσυ, μολις στεκεσαι διπλα τους κλεινουν σαν στρειδι και σου πεταν τραγικες ατακες χωρις να σε εχουν δει καλα καλα...ολα τελειωνουν πριν αρχισουν...
τα συμπερασματα δικα σας...
πρεπει να πατε στη Σουηδια...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
συμφωνω φιλε κ ειδικα απο καποια ηλικια(η αν εχεις καταφερει καποια πργμτ) κ μετα δεν ανεχεσαι τετοιες συμπεριφορες..

να πας ετσι χυμα κ να δωσεις αξια σε καποια δεν λεει..

Έτσι. Ειδικά πια άμα το βλέπεις περί τίνος... Η ανθρώπινη συμπεριφορά στις άνω των 25 είναι κοινωνικό έλλειμα. Οι μικρότερες που έχουν μεγαλώσει με περισσότερη ελευθερία είναι πολύ καλύτερα και κοινωνικότερες. Αυτό με τον αμέτη μουχαμέτη έλεγχο είναι που προκαλεί αυτή τη σωματική δυσμορφία :2funny: καμπούριασμα και τη τραβελόφατσα [sup]ΤΜ bourdela.com[/sup]

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μπράβο αγόρι μου και εσύ. Άμα πας να μιλήσεις σε καμία έξω, τα μάτια κάτω, μη ξεχνιώμαστε

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εγκρίνω και επαυξάνω. Στην Αγγλία όχι τόσo χύμα αλλά στη διάρκεια της βραδυάς μιλάς άνετα με όλο το γυναικομάνι στην pub.

καμακι στην σουηδια:
ερχεται η κοπελα(θεομουνο) διπλα σου αν της αρεσεις σε ακουμπαει και αν σε 5 λεπτα δεν της μιλησεις απλα φευγει γιατι πιθανοτατα ή εισαι κοτα ή δεν σου αρεσει εσενα. αν της μιλησεις και εισαι νορμαλ απλα εχεις γαμησει το βραδυ ενα θεομουνο...
καμακι στην ελλαδα:
δεν θα σε πλησιασει η γκομενα, πρεπει να κανεις διαδρομη χιλιομετρων και να πας εσυ, μολις στεκεσαι διπλα τους κλεινουν σαν στρειδι και σου πεταν τραγικες ατακες χωρις να σε εχουν δει καλα καλα...ολα τελειωνουν πριν αρχισουν...

Επισκέπτης
καμακι στην σουηδια:
καμακι στην ελλαδα:

DIKY το αρσενικο ειναι ο κυνηγος αυτος θα κυνηγησει κ θα προσπαθησει να φαει το θυραμα του....τι κ εαν η γκομενα ερθει να κατσει διπλα μου κ να μιλησει ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΩ ΕΓΩ ποια θα γαμησω....προφανως ομως το θεομουνο θα το γαμαγα....

Επισκέπτης
DIKY το αρσενικο ειναι ο κυνηγος αυτος θα κυνηγησει κ θα προσπαθησει να φαει το θυραμα του....τι κ εαν η γκομενα ερθει να κατσει διπλα μου κ να μιλησει ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΩ ΕΓΩ ποια θα γαμησω....προφανως ομως το θεομουνο θα το γαμαγα....
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....................................

Επισκέπτης
η ουσια ειναι οτι ναι μεν πολλες ελληνιδες ειναι βλαμμενες αλλα η θα κλαιγομαστε η θα συνεχισουμε τη ζωη μας κανοντας οτι γουσταρουμε.θα σε πουν μαλακα και δε θα σου μιλησουν?στ αρχιδια σου.θα εισαι εξυπνος και θα τη ριξεις ?μαγκια σου.και οπως λεω παντα,οι πουτανες για μας ειναι

Επισκέπτης
παντως παιδια εγω τωρα  εαν δω δυο τρια μαζι ψωνισμενα με ψηλα την μυτη κανω για χαβαλε
πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ κοριτσια βρωματε αγαμητιλα ρε σεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κ να δειτε πως κατεβαζουν την ουρα κατω απ τα σκελια  :2funny:

amedoras

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
ακουστε σκηνηκο να γελασετε.ειναι 2 δηκηγορινεσ ( ειχε παει πριν και αλλωσ τησ παρεασ) και το παιζουνε ντηβεσ .ειμαστε ωραιεσ ελατε να μασ την πεσεται :2funny:.παω αντοσ ανετοσ και μου ρηχνουν την ατακα< συγνωμη δεν βγηκαμε να γνωριστουμε>  :jerking:και απαντω <δεν θελω να σε γνωρισω να σε γαμησω θελω> :rockon: :2funny: και μενει η γκομενα αγαλμα .να την κοιταω και να θελω να λιωσω απο το γελιο .τησ εφυγε το σταριληκι  αμεσοσ χχχ ηα αλλη τη ρωταγε μετα και με κοιταγανε .ρε ουστ ντηβεσ τησ πλακασ στο παλιο

Επισκέπτης
πηρα μια ωραια κοπελιτσα σημερα στη φυλης...μουρλια...ασχετο

Επισκέπτης
φρεντι εχει καψει μπλοκε διαφορικο το παλληκαρι...ασε αφου γουσταρει την ελλεηνιδα μου το εχει πει κ εδω γραφει τωρα τι να σου πω παλληκαρι μου κ καλα να με υποβαθμισει αστον που σου λεω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
φρεντι εχει καψει μπλοκε διαφορικο το παλληκαρι...ασε αφου γουσταρει την ελλεηνιδα μου το εχει πει κ εδω γραφει τωρα τι να σου πω παλληκαρι μου κ καλα να με υποβαθμισει αστον που σου λεω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ετσι τα λεει φρεντι γιατι δεν του καθεται....αστον εκει να σιγοβραζει... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
ποιο να μη γαμαω,το γαμημενο?????ο καθενας τον πονο του λεει να μη πω κατι ευχαριστο???αστα αυτα ,μια χαρα περασες κι εσυ πονηρουλη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σε παρακαλω το επιπεδο εδω ειναι πολυ υψηλο :2funny: :2funny:...Παρακαλω καποιον μοντ να διαγραφει τα ασχετα ποστ και να μπαναρει τους παραβατες :2funny: :2funny:  Μια χαρα ηταν οντως το ξανθουλι..... :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Σε παρακαλω το επιπεδο εδω ειναι πολυ υψηλο :2funny: :2funny:...Παρακαλω καποιον μοντ να διαγραφει τα ασχετα ποστ και να μπαναρει τους παραβατες :2funny: :2funny:  Μια χαρα ηταν οντως το ξανθουλι..... :rockon: :rockon:
καλα ρε σαμποταζ μας κανεις?? :2funny: :2funny: :2funny:ασε μας να εκφραστουμε :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom