freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Αφιερωμενο στη Μπαιτ...
[youtube=425,350]gyHymAxUVrc[/youtube]
[youtube=425,350]gyHymAxUVrc[/youtube]
20ωραιες,δεν ειπα εθνικοτητας...αρα κ εσυ ελλεηνιδες θελεις [size=18pt]πες το μωρη αρρωστη φανερωσου[/size]
δεν βαζει αυτο , βαζει αυτο *P *P *P *P *P *P
αυτες οι φημες.. σαν urban legends
mounilas να σου μιλήσω επειδή είσαι και παιδί των ΑΕΙ .
Κατ' αρχάς αλλιώς τις αντιμετωπίζουμε και αλλιώς μας αντιμετωπίζουν εμάς τους παλιοσύνες.
Μπορούμε να ξέρουμε πως σας αντιμετωπίζουν και τι επιζητάτε, αλλά εσείς όχι.
Μια γκόμενα από στριπτιτζού εώς Ψυχικού αλλιώς θα δει εσένα και αλλιώς θα δει ένα μεγαλύτερο. Πιθανώς, με λίγα αστειάκια, λίγο καραγκιοζιλίκι να κάνεις μια καλή επαφή και ο δρόμος εκεί. Στις παλιοσύνες η παρθενοποίηση είναι standard και εκεί παίζεις με άλλα προσόντα. Αυτά για το προσεχές, σου
αυτο πιστεψεμε δεν σημαινει απολυτως τιποτα...
προφανως κ εσενα τον παλιουρα θα σε σεβονται στην αρχη ποιο πολυ απο εμενα καθως εισαι μεγαλυτερος κ αποπνεις σεβασμο ενω ο συνομιληκος ειναι αλλιως βεβαια ο σεβασμος κερδιζεται κ αναλογα το τι ανθρωπος εισαι κ ανεξαρτητως ηλικιας....
εμεις επιζηταμε μια τρυπα να βρουμε να το βαλουμε κ εσεις επιζητατε ενδεχομενως κατι σοβαροτερο...κανω λαθος?
αυτο δεν το πολυ καταλαβα αλλα προφανως κ εσενα θα σε δουν διαφορετικα...θα σας θυμισω ολων των παλιουρεων κ το λεω σε ολους οτι τις γυναικες δεν τις εχουν χαλασει οι 20αρηδες αλλ οι 30αρηδες κ πανω η κανω λαθος?εγω της περνω ακριβα ρουχα?,εγω της περνω ακριβα ρουχα?,εγω την παω στα μπουζουκια?,εγω την παω ταξιδια?,εγω της μιλαω για ελευθερες σχεσεις κ τα σχετικα?με τι λεφτα κ με τι εμπειρια θα τα κανω αυτα....τις γκομενες εσεις οι παλιουρες τις χαλασατε φιλε λεονορο κ οχι εγω που το μονο που οπλο ειναι το πουλι μου κ τα νιατα μου...
αυτο πιστεψεμε δεν σημαινει απολυτως τιποτα...
προφανως κ εσενα τον παλιουρα θα σε σεβονται στην αρχη ποιο πολυ απο εμενα καθως εισαι μεγαλυτερος κ αποπνεις σεβασμο ενω ο συνομιληκος ειναι αλλιως βεβαια ο σεβασμος κερδιζεται κ αναλογα το τι ανθρωπος εισαι κ ανεξαρτητως ηλικιας....
εμεις επιζηταμε μια τρυπα να βρουμε να το βαλουμε κ εσεις επιζητατε ενδεχομενως κατι σοβαροτερο...κανω λαθος?
αυτο δεν το πολυ καταλαβα αλλα προφανως κ εσενα θα σε δουν διαφορετικα...θα σας θυμισω ολων των παλιουρεων κ το λεω σε ολους οτι τις γυναικες δεν τις εχουν χαλασει οι 20αρηδες αλλ οι 30αρηδες κ πανω η κανω λαθος?εγω της περνω ακριβα ρουχα?,εγω της περνω ακριβα ρουχα?,εγω την παω στα μπουζουκια?,εγω την παω ταξιδια?,εγω της μιλαω για ελευθερες σχεσεις κ τα σχετικα?με τι λεφτα κ με τι εμπειρια θα τα κανω αυτα....τις γκομενες εσεις οι παλιουρες τις χαλασατε φιλε λεονορο κ οχι εγω που το μονο που οπλο ειναι το πουλι μου κ τα νιατα μου...
υπερκαβλος
υπαρχει και συνκαβλοςχαχαχαχαχ γαμω τις λεξεις
ακαβλος επισης...μακρια απο μαςσυνκαβλος οπως λεμε συντροφος? αλλα με καβλες οχι πολιτικου τυπου να υποθεσω ε?
α ρε ντραμμερ γλωσσοπλαστη!
να μη ξεχναμε και τον γκαβλαρα βεβαιαακαβλος επισης...μακρια απο μας
το πολυκαβλος ειναι συνωνυμο του λερναιου πουτσου...μερικα συνθετα ακομα θα μπορουσαν να ειναι
περικαβλος, αντικαβλος, υποκαβλος, πολυκαβλος και λιγοκαβλος.
γκαβλαρας οπως λεει ο φιλτατος μπορντελμαν και γκαβλακης μαλλον ειναι βαθμοι (υπερθετικος κτλ)
τυφλα να εχει ο μπαμπινιωτης!