Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977
OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Αφιερωμενο στη Μπαιτ...

[youtube=425,350]gyHymAxUVrc[/youtube]
:rockon: :rockon:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
ποιος τις γαμαει τις ελεηνιδες?

Εγω χεεχεεχε

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
φρεντυ με συγκινεις απιστευτα

γινομαι χαλί για παρτυ σου :crazy:

φλες σε μενα? κ συ βρουτε?? :tickedoff: *P

Επισκέπτης
mounilas να σου μιλήσω επειδή είσαι και παιδί των ΑΕΙ :rolleyes:.

αυτο πιστεψεμε δεν σημαινει απολυτως τιποτα...

Κατ' αρχάς αλλιώς τις αντιμετωπίζουμε και αλλιώς μας αντιμετωπίζουν εμάς τους παλιοσύνες.

προφανως κ εσενα τον παλιουρα θα σε σεβονται στην αρχη ποιο πολυ απο εμενα καθως εισαι μεγαλυτερος κ αποπνεις σεβασμο ενω ο συνομιληκος ειναι αλλιως βεβαια ο σεβασμος κερδιζεται κ αναλογα το τι ανθρωπος εισαι κ ανεξαρτητως ηλικιας....

Μπορούμε να ξέρουμε πως σας αντιμετωπίζουν και τι επιζητάτε, αλλά εσείς όχι.

εμεις επιζηταμε μια τρυπα να βρουμε να το βαλουμε κ εσεις επιζητατε ενδεχομενως κατι σοβαροτερο...κανω λαθος?

Μια  :2funny: γκόμενα από στριπτιτζού εώς Ψυχικού αλλιώς θα δει εσένα και αλλιώς θα δει ένα μεγαλύτερο. Πιθανώς, με λίγα αστειάκια, λίγο καραγκιοζιλίκι να κάνεις μια καλή επαφή και ο δρόμος εκεί. Στις παλιοσύνες η παρθενοποίηση είναι standard και εκεί παίζεις με άλλα προσόντα. Αυτά για το προσεχές, σου

αυτο δεν το πολυ καταλαβα αλλα προφανως κ εσενα θα σε δουν διαφορετικα...θα σας θυμισω ολων των παλιουρεων κ το λεω σε ολους οτι τις γυναικες δεν τις εχουν χαλασει οι 20αρηδες αλλ οι 30αρηδες κ πανω η κανω λαθος?εγω της περνω ακριβα ρουχα?,εγω της περνω ακριβα ρουχα?,εγω την παω στα μπουζουκια?,εγω την παω ταξιδια?,εγω της μιλαω για ελευθερες σχεσεις κ τα σχετικα?με τι λεφτα κ με τι εμπειρια θα τα κανω αυτα....τις γκομενες εσεις οι παλιουρες τις χαλασατε φιλε λεονορο κ οχι εγω που το μονο που οπλο ειναι το πουλι μου κ τα νιατα μου...

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16

προφανως κ εσενα τον παλιουρα θα σε σεβονται στην αρχη ποιο πολυ απο εμενα καθως εισαι μεγαλυτερος κ αποπνεις σεβασμο ενω ο συνομιληκος ειναι αλλιως βεβαια ο σεβασμος κερδιζεται κ αναλογα το τι ανθρωπος εισαι κ ανεξαρτητως ηλικιας....

εμεις επιζηταμε μια τρυπα να βρουμε να το βαλουμε κ εσεις επιζητατε ενδεχομενως κατι σοβαροτερο...κανω λαθος?

αυτο δεν το πολυ καταλαβα αλλα προφανως κ εσενα θα σε δουν διαφορετικα...θα σας θυμισω ολων των παλιουρεων κ το λεω σε ολους οτι τις γυναικες δεν τις εχουν χαλασει οι 20αρηδες αλλ οι 30αρηδες κ πανω η κανω λαθος?εγω της περνω ακριβα ρουχα?,εγω της περνω ακριβα ρουχα?,εγω την παω στα μπουζουκια?,εγω την παω ταξιδια?,εγω της μιλαω για ελευθερες σχεσεις κ τα σχετικα?με τι λεφτα κ με τι εμπειρια θα τα κανω αυτα....τις γκομενες εσεις οι παλιουρες τις χαλασατε φιλε λεονορο κ οχι εγω που το μονο που οπλο ειναι το πουλι μου κ τα νιατα μου...

μαλλον δεν εχεις δει πως γαμει 30αρης φιλος

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Έτσι είναι, αλλά για κυρίως πιο παλιούς από εμένα, ανθρώπους ψ νοοτροπίας που είδαν γκομενες υπαρκτού σοσιαλ και ξέχασαν τη... μπάλα. Και γονείς των σημερινών κοριτσιών φυσικά

Επισκέπτης
δε πα να σαι 20αρης,30αρης...αμα εισαι μαλακας...κι 60 να φτασεις παλι μαλακας θα σαι...

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
συνκαβλος οπως λεμε συντροφος? αλλα με καβλες οχι πολιτικου τυπου να υποθεσω ε?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

α ρε ντραμμερ γλωσσοπλαστη!

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
μερικα συνθετα ακομα θα μπορουσαν να ειναι

περικαβλος, αντικαβλος, υποκαβλος, πολυκαβλος και λιγοκαβλος.

γκαβλαρας οπως λεει ο φιλτατος μπορντελμαν και γκαβλακης μαλλον ειναι βαθμοι (υπερθετικος κτλ)
τυφλα να εχει ο μπαμπινιωτης!

Επισκέπτης
μερικα συνθετα ακομα θα μπορουσαν να ειναι

περικαβλος, αντικαβλος, υποκαβλος, πολυκαβλος και λιγοκαβλος.

γκαβλαρας οπως λεει ο φιλτατος μπορντελμαν και γκαβλακης μαλλον ειναι βαθμοι (υπερθετικος κτλ)
τυφλα να εχει ο μπαμπινιωτης!
το πολυκαβλος ειναι συνωνυμο του λερναιου πουτσου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom