kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
φρεντυ με συγκινεις απιστευτα
γινομαι χαλί για παρτυ σου
φλες σε μενα? κ συ βρουτε?? *P
Τα τραβάει ο οργανισμός σου ;)
φρεντυ με συγκινεις απιστευτα
γινομαι χαλί για παρτυ σου
φλες σε μενα? κ συ βρουτε?? *P
επτακαβλος επισης... πςςςς σε αλλα επιπεδατο πολυκαβλος ειναι συνωνυμο του λερναιου πουτσου...
πολυ δουλευεις στο ξαναπα...θα παραπονιεται η κοπελια...δουλειες και πικρες... τι τα θες.. εδω σας, παρακολουθω που και που
οι ξενες ειναι του φτυσιματος δηλαδη?μπαααα δεν ειναι ελλεινιδα
και σου αρεσε απ οτι βλεπωτωρα με ταπ'σες!!!!
και σου αρεσε απ οτι βλεπω
πως εκφραζεσαι ετσι παιδι μου,εδω ειναι σοβαρο σαιτ.ανους πες του
Οποιος δει τις διαφημισεις της cu με της ελλεινιδες στο μπαρ να παιζουν με το κινητο κ τον μπακουριλα να τις φλερταρει σαν μαλακας και τους μιλαει σαν να βλεπει την shakira, θα καταλαβει το ποιοι τις καταντησαν ετσι..
σαν να βλεπω πραγματικο περιστατικο ειναι..
μετα φευγει ο μπακουριλας τρεχει πισω απο την ελλεινη φιλη του κ αυτες κοροιδευουν κ 'υγραινονται' που του εκαναν σπασιμο με την γκομενα...
laplace οι ελληνιδες δεν χαλασαν με τους μπακουριλες...αλλα με τους μη μπακουρηλες που τις γαμανε κ τους κανουν τα χατηρια κ τους παιζουν στα δαχτυλα...ο μπακουριλας αμα την γαμησει μετα πετυχε τον στοχο του την παραταει κ στρωνει τοτε η ελλεηνιδα...
μαζι σου..Παντως ενα μονο εχω να πω / ευτυχως που σε αυτη τη ζωη και σε αυτη τη χωρα ειμαι Ελληνας και οχι Ελλεεινιδα
Συναγωνιστές η συστράτευση μας φέρνει αποτελέσματα!
Ήδη βρήκαμε τρόπο για να εξουδετερώνουμε δύο ηλίθιες ατάκες των ελεεινίδων, όταν προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους και επιχειρούν να μας χιλοπιτιάσουν:
1) ATAKA ΤΟΥΣ: "Συγνώμη, συζητάμε κάτι σοβαρό με τη φίλη μου"!
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ: "Και γω για κάτι σοβαρό θέλω να σας μιλήσω!
Φαίνεται ο κώλος σας!"
2) ATAKA ΤΟΥΣ: "Συγνώμη, δεν βγήκαμε για να κάνουμε γνωριμία"!
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ: "Μα και γω δεν θέλω να σε γνωρίσω! Να σε γαμήσω
θέλω (ή πιο light εκδοχή: "να κάνουμε sex θέλω")!"
(τα credit να δοθούν στους αντίστοιχους συναγωνιστές που τις πρωτο-είπαν)
Μην διστάσετε να τις πείτε αυτές οι ατάκες. Πάντοτε βέβαια κυριλέ, δήθεν πολιτισμένα και σοβαρά - όπως δήθεν πολιτισμένα και σοβαρά επιχειρούν οι ελεεινίδες να μας ρίξουν πίκρα και απανθρωπιά! Οφείλουμε να τους δώσουμε πίσω αυτό που μας δίνουν (αφού έτσι κι αλλιώς με τέτοιου τύπου περιορισμένου I.Q. γυναίκες δεν πρόκειται να γίνει τίποτα ούτε και πιθανώς θα υπάρξει έστω και στοιχειώδης ανθρώπινη επαφή (το ξεκόβουν οι ίδιες αυτό, με τον τρόπο τους). Τουλάχιστον συναγωνιστές ας τους δίνουμε πίσω την πίκρα που πάνε να μας σερβίρουν!
σε ενα πραγμα ειναι ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΣ οι ελλεινιδες..
στην αχαριστια..
ειναι απιστευτο αυτο το πραγμα..
και με την μαρια την ασχημη που δεν την θελει κανενας,να τα εχεις,να την κανεις ανθρωπο,να σηκωσει κεφαλι, μετα απο λιγα χρονια μολις βρει τα πατηματα της θα σου ΓΑΜΗΣΕΙ την ψυχολογια..
αυτο το πραγμα συναγωνιστες μονο η ελεεινιδα το εχει..
ΑΧΑΡΙΣΤΕΣ στο φουλ,ολες..
και με μηδαμινη αυτογνωσια..ολες θελουν Μπραντ πιτ,μορφωμενο,με λεφτα κ χιουμορ κ κοινωνικος κ αυτες να ειναι 104 κιλα,αμορφωτες,παιδι των 580 ευρω και μιζερες με χιουμορ που δεν γελαει ουτε 2χρονο..