Νέα

Τι θέλουμε να αλλάξει στα στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsiboukios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
1. θέλω να έχουν όλα τα δωμάτια ντούς
2. θέλω να έχουν 2-3 κοπέλλες σε καθε βάρδια
3. δε θέλω τσόντες στα δωμάτια
4. θέλω να μπορώ να μείνω με μια κοπέλλα έως και 1 ώρα
5. θέλω ατομικές πετσέτες και παντόφλες σε ζελατίνα
6. δε θέλω χαλασμένα στρώματα που βουλιάζουν

Προσωπικά τουλάχιστον στις κριτικές που κάνω δεν βάζω ποτέ 10 στον χώρο αν εκτός από καθαρός δεν έχει και ντους (για το ν# 1 της λίστας σου) όπως επίσης θέλω να έχει και tv με τσόντα (στο # 3 της λίστας σου διαφωνούμε).

Τώρα όσον αφορά το # 2 (επιλογή από κοπέλες) αυτό παρότι είναι παράνομο κάποια studio το παρέχουν. Και το # 4 γίνεται αλλά τσούζει οικονομικά. Και το # 5 το χω συναντήσει σε 1- 2 studio. Όσον αφορά το # 6, σπασμένα στρώματα συμφωνώ ότι δεν πρέπει να υπάρχουν σε studio καθώς αντιβαίνουν στην ουσία των studio (= μπουρδέλα με κάποιες ανέσεις).   

OP
OP
T

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ξαναλέω  οτι το θέμα αυτό δεν έχει σκοπό να γίνει γκάλοπ για το αν κάποιοι είναι ευχαριστημένοι με τα στούντιο ή αν κάποιοι συμφωνούν μαζί μου ή οχι , αλλά
ΝΑ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ (αν έχει) προκειμένου να πιάνουν τόπο τα όσα δίνει ο καθένας μας στα μαγαζιά αυτά !

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αν και δεν ειμαι πολυ θαμωνας των studio,(προτιμαω τα κοινα μπουρδελλα), νομιζω οτι δεν μπορουμε να μιλησουμε γενικα για ολα τα studio.

Θα επικεντρωθω σε ορισμεναα απο αυτα, στα οποια αυτό που πρεπει ειναι να αλλαξει  η νοοτροπια του μπουρδελου που εχουν και εκμεταλευονται τον ορο "studio" για να ζητανε περισσότερα λεφτα.

Θεωρω επισης οτι η τιμή εκκίνησης των 50ευρω (η οποία ανεβαινει αναλογα τα προγραμματα) ειναι τσουχτερη, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ οταν δεν τιμανε τα λεφτα αυτα, που ολοι ξερουμε οτι για τους περισσότερους, πιστευω, απο εμας δεν βγαίνουν ευκολα.
Αμα μιλαμε για τετοια studio, 1000 φορες σε κλασικο μπουρδελο.

Σαφως υπαρχουν και μαγαζια τα οποία σεβονται τον πελατη, ειναι καθαρα και οντως διαφερουν απο τα κοινα μπουρδελα.

Παντως για να καλυφθουν τα "θελω" του tsiboukiou που ανοιξε το θεμα,πιστευω οτι θα πρεπει να ανατρεξει σε ct....

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Ξαναλέω  οτι το θέμα αυτό δεν έχει σκοπό να γίνει γκάλοπ για το αν κάποιοι είναι ευχαριστημένοι με τα στούντιο ή αν κάποιοι συμφωνούν μαζί μου ή οχι , αλλά
ΝΑ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ (αν έχει) προκειμένου να πιάνουν τόπο τα όσα δίνει ο καθένας μας στα μαγαζιά αυτά !
για εμενα τα στουντιο ειναι μπουρδελα πολυτελειας ειναι πολυ ακριβη η τιμη 50 ευρο για τα ελληνικα δεδομενα για 10 -15 λεπτα? ειναι για λιγους που πουσ γαργαλαει η τσεπη τους. στην ζωη μου εχω παει μια φορα σε στυδιο τιν δεκαετια του'90 για 20 λεπτα τοτε πληρωασα γυρω στησ 15000 δραχμες και δεν εμεινα εικανοποιημενος σας ενημερωνο οτι μαι κοπελα γκαρσονα για 10 ωρες δουλεια σε ενα καφε περνη το ποσο τον 30 ευρω μονο...... λυπαμε αλλα οχι δεν τηα πεταω τα χρηματα μου για πλακα.....

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
το μπουρδελο πρεπει να ηταν στα 15ε
και το studio στα 30ε  τελος...........

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Αν και δεν ειμαι πολυ θαμωνας των studio,(προτιμαω τα κοινα μπουρδελλα), νομιζω οτι δεν μπορουμε να μιλησουμε γενικα για ολα τα studio.

Θα επικεντρωθω σε ορισμεναα απο αυτα, στα οποια αυτό που πρεπει ειναι να αλλαξει  η νοοτροπια του μπουρδελου που εχουν και εκμεταλευονται τον ορο "studio" για να ζητανε περισσότερα λεφτα.

Θεωρω επισης οτι η τιμή εκκίνησης των 50ευρω (η οποία ανεβαινει αναλογα τα προγραμματα) ειναι τσουχτερη, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ οταν δεν τιμανε τα λεφτα αυτα, που ολοι ξερουμε οτι για τους περισσότερους, πιστευω, απο εμας δεν βγαίνουν ευκολα.
Αμα μιλαμε για τετοια studio, 1000 φορες σε κλασικο μπουρδελο.

Σαφως υπαρχουν και μαγαζια τα οποία σεβονται τον πελατη, ειναι καθαρα και οντως διαφερουν απο τα κοινα μπουρδελα.

Παντως για να καλυφθουν τα "θελω" του tsiboukiou που ανοιξε το θεμα,πιστευω οτι θα πρεπει να ανατρεξει σε ct....
φιλε μου για εμενα δεν τα τιμανε τα λεφτα αυτα συνφωνο με εσενα !!!!!!!!

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
1-Να δουλευουν μονο οσες το αξιζουν γιατι εχω πετυχει και κοριτσια σε αθλια μπουρδελα που επρεπε να δουλευουν σε στουντιο.....οπως η Βικτωρια με τη βελουδινη επιδερμιδα!

2-Να εχει χρεωση με την ωρα....πχ μιση ωρα 30 μια 50-60....

3-Να εχει τουλαχιστον τρεις κοπελες για να διαλεξεις.....

Πιστευω πως απο τα πιο καλα στουντιο ειναι της τριγγετα..........
Εχω περασει πολυ καλα και στην βουρβαχη....

OP
OP
T

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Συνοψίζοντας μέχρι στιγμής, φαίνεται η ανάγκη για :

1. χαμηλότερες τιμές
2. χρονοχρέωση (τη βρίσκω εξαιρετική πρόταση απο τον fffanatic)!!!
3. ποικιλία κοριτσιών και προγραμμάτων
4. ψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Συνοψίζοντας μέχρι στιγμής, φαίνεται η ανάγκη για :

1. χαμηλότερες τιμές
2. χρονοχρέωση (τη βρίσκω εξαιρετική πρόταση απο τον fffanatic)!!!
3. ποικιλία κοριτσιών και προγραμμάτων
4. ψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών
Χαμηλοτερες τιμες ναι,χρονοχρεωση δεν με συμφερη γιατι αργω πολυ 2φορες με διωξανε και εγινε επανασταση χαμος,ποικιλια κοριτσιων ΝΑΙ και ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Χαμηλοτερες τιμες ναι,χρονοχρεωση δεν με συμφερη γιατι αργω πολυ 2φορες με διωξανε και εγινε επανασταση χαμος,ποικιλια κοριτσιων ΝΑΙ και ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
όντως χρονοχρεωση με τίποτα. Μ' αρεσει να κάθομαι με τις ώρες στο δωμάτιο...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
το μπουρδελο πρεπει να ηταν στα 15ε
και το studio στα 30ε   τελος...........

Συμφωνω με τα 1.000 Τα καλα μπουρδελα και studio εννοειται, γιατι με 15 βρισκεις κατι σαβουρες στο Μεταξουργειο.

Πριν μπει το ευρω το 2002, το μπουρδελο ηταν 3 χιλιαρικα = 8,8 ευρω.

Τωρα εχει παει 20 με 25 δηλαδη  6.800 με 8.500.

Τα μεροκαματα μας εχουν ανεβει τοσο πολυ απο τοτε????

Καλυτερα να μην κανω την αναλογια με τα studio γιατι θα τορμαξουμε.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Συμφωνω με τα 1.000 Τα καλα μπουρδελα και studio εννοειται, γιατι με 15 βρισκεις κατι σαβουρες στο Μεταξουργειο.

Πριν μπει το ευρω το 2002, το μπουρδελο ηταν 3 χιλιαρικα = 8,8 ευρω.

Τωρα εχει παει 20 με 25 δηλαδη  6.800 με 8.500.

Τα μεροκαματα μας εχουν ανεβει τοσο πολυ απο τοτε????

Καλυτερα να μην κανω την αναλογια με τα studio γιατι θα τορμαξουμε.
Το ευρο μας γαμησε για τα καλα

OP
OP
T

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Μια ιστορική αναδρομή θα βοηθήσει ίσως να δούμε πως υπάρχει εξέλιξη
Παλιότερα υπήρχε Μεταξουργίο αντε και Φυλής,
Μετά, τη 10ετία του 90, ανοιξαν οι "μασαζερί-μπουρδελερί",
Αργότερα, όταν έκλεισαν οι "μασαζερί-μπουρδελερί", ακολούθησαν τα σημερινά στούντια.
Το αύριο, που χαρωπά κι ανέμελα πλησιάζει, τί θα μας φέρει?

Οσον αφορά στα οικονομικά μεγέθη που θίγονται να πω ότι
- τα κλασσικά μπουρδέλα (Φυλής-Μεταξ), ήταν πάντα η πιό φτηνή λύση (γύρω στο 3χίλιαρο προ ευρώ)
- οι "μασαζερί-μπουρδελερί", έπαιζαν τη δεκαετία του 90 στα 10-15 χιλιάρικα (σε δραχμαί)
  <Δηλαδή 4-5 φορές πιο ακριβά απο τα κλασσικά μπουρδέλα>
Σήμερα στα μπουρδέλα η τιμή είναι στα 20 ευρά και στα στούντια 50-60 ευρά <Δηάδή 2-3 φορές πιο ακριβά τα στούντια >
Συμπέρασμα : Σήμερα τα στούντια θα μπορούσαν να έχουν ακριβότερες τιμές, αν υπήρχε η δυνατότητα να λειτουργούν με τη ποικιλία που παρήχαν τη δεκαετία του 90 οι "μασαζερί-μπουρδελερί", μια και αυτή είναι η ουσιαστική διαφορά τους.

Αρα, υπάρχει κανείς που να μη θέλει να μπαίνει σ ένα στούντιο με 3-4 μωρά και να πλερώνει και τα ανάλογα ποσά σύμφωνα με τις επιλογές του ?
Τώρα θα μου πείτε ο νόμος περί ακολασίας και λοιπές αρχιδιές ,... !
Ναι εντάξυ, ...δηλαδή είναι ακολασία να υπάρχουν στον ίδιο χώρο πάνω απο μία γυναίκα και δεν είναι ακολασία το ξέσκισμα απο και προς όλες τις κατευθύνσεις στους δρόμους τους γνωστούς !
Και στο κάτω κάτω κοντέρ στη κάβλα μας  έχουν βάλει μ αυτό το τρόπο ! Που θα πεί οτι μπορούμε να είμαστε ακόλαστοι αλλά μέχρι ενός σημείου γιατί μετά παραγινόμαστε και χαλάμε τη συνταγή της αγνής και καλοκάγαθης κοινωνίας μας !
Γιατί δηλαδή είμαι πιο ακόλαστος αν πηδάω μία που είναι στον ίδιο χώρο με άλλες 2-3 ή αν πηδάω μία που είναι εδώ και η επόμενη 5 τετράγωνα πιο πέρα ???
Αυτά είναι ανάγκη ν αλλάξουν, όπως είναι ανάγκη να ανέβει και γενικότερα η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών σε καθαριότητα, άνεση χώρου και χρόνου !
Νομίζω πως άν κάθε χώρος είχε πάνω απο 2-3 γυναίκες όλα θα λειτουργούσαν καλύτερα και προς όφελος του πελάτη! Διότι δε θα βιαζόταν να φύγει η κάθε τάνα μια και το μαγαζί θα είχε εμπόρευμα πάντα έτοιμο στη βιτρίνα  ! Αντίθετα σήμερα υπάρχει μεγάλη πίεση στα κορίτσια να μην αργούν στο δωμάτιο πράγμα που και τις ίδιες τις αγχώνει και τις αναγκαζει πολλές φορές να συμπεριφέρονται μηχανικά!

ΥΓ: Οσο αφορά για το πού θα έπρεπε να είναι οι τιμές να θυμήσω πως η αγορά έχει τους δικούς της νόμους που δεν έχουν να κάνουν τόσο με τη τσέπη του καθενός αλλά με το γνωστό νόμο προσφοράς και ζήτησης ! Που θα πεί πως για άλλον είναι φτηνά και για άλλον ακριβά αλλά αν η προσφορά μεγαλώσει ή αν η ζήτηση μειωθεί τότε θα πέσουν και οι τιμές και το αντίθετο !

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Πρώτον εγώ πιστεύω πως η πληρωμή πρέπει να πηγαίνει με το χρονο.
Π.χ.25 λεπτά=50 ευρώ
    30 λεπτά=60 ευρώ
    35 λεπτά=70 ευρώ
    κ.λ.π.

και να υπάρχει και προγραμματάκι μιας ώρας με special πρόγραμμα 100 εωρώ΄΄

Άχ μου φαίνεται πρέπει να μπώ στη πιάτσα..να κονομήσω :2funny: γιατι δε γνωρίζουν απο επιχειρηματικότητα ότι τον πελάτη πρέπει να τον ικανοποιείς σε όλα και όχι να τον εκμεταλλέυσαι  ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
για μένα πιό σημαντικό είναι να υπάρχει κάποιου είδους έντυπο παραπόνων και ξεκάθαροι οι κανόνες του στούντιου σε σημείο στο οποίο να φαίνονται έτσι ώστε να μπορούν όλοι να τους διαβάσουν. Πρέπει να ξέρει ο πελάτης τι δικαιόματα έχει και άν μπορεί να ζητήσει τα λεφτά του πίσω χωρίς να γίνει κώλος με την τσατσά και την πουτάνα. Το θεωρώ σημαντικό αφού υπάρχουν πολλά στούντιο που παρόλο που έχουν υψηλή τιμή οι υπηρεσίες που προσφέρουν είναι πολύ χαμηλού επιπέδου.

OP
OP
T

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Τα στούντια φθίνουν, ...
η καθαριότητα πάσχει
η άνεση χρόνου κοστίζει τα διπλά
τελευταία έχω επισκεφτεί κάτι σπίτια που έχουν την αύρα του τυπικού μπουρδέλου αλλά λέγονται στούντιο
τα κορίτσια που πραγματικά τιμούν τα λεφτά που παίρνουν λιγοστεύουν
οι ξεπέτες γίνονται όλο και περισσότερες
ευτυχώς υπάρχουν και λίγες εξαιρέσεις
Τελικά ο νεοέλληνας είναι ο πιό μαλάκας της Ευρώπης στο θέμα του αγοραίου έρωτα !

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
898
Πόντοι
6.755
Kαλυτερες υπηρεσιες και περισοτερη καθαριοτητα.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Αυτο παντως που θα ηθελα εγω ειναι

1ον να πεσουν οι τιμες, 50ε στις μερες μας για 5-10 λεπτα κοροιδιστικου sex τα βρισκω υπερβολικα πολλα.
Συμφωνώ με τον συναγωνιστή! Παιδιά το 50άρικο θα έπρεπε να έχει άνεση χρόνου 20 λεπτών και να περιλαμβάνει το 69. Επίσης το πρόγραμμα της μισής ώρας να είναι στα 70 (άντε το πολύ στα 80 και όχι βέβαια στα 100 ευρώ)
2ον να σουλουποθουν πολλες απ τις κοπέλες που πραγματικα δεν βλέπονται, να κανουν μια πλαστικη , να αδυνατισουν, να γυμναστουν να πηγαινουν κωμμμωτηρια κτλ αλλιως να αλλαξουν επαγγελμα
:2funny: :2funny:

Τα στούντια φθίνουν, ...
η καθαριότητα πάσχει
η άνεση χρόνου κοστίζει τα διπλά
τελευταία έχω επισκεφτεί κάτι σπίτια που έχουν την αύρα του τυπικού μπουρδέλου αλλά λέγονται στούντιο
τα κορίτσια που πραγματικά τιμούν τα λεφτά που παίρνουν λιγοστεύουν
οι ξεπέτες γίνονται όλο και περισσότερες
ευτυχώς υπάρχουν και λίγες εξαιρέσεις
Τελικά ο νεοέλληνας είναι ο πιό μαλάκας της Ευρώπης στο θέμα του αγοραίου έρωτα !
Πάρα πολύ σωστός! Πάντως αν ξέρει κάποιος μπορεί να μας πει αν όντως τα στούντιο φθίνουν ? Η πελατεία πως πάει? Αυξήθηκε ή μειώθηκε? Άντζελα ξέρεις κάτι μιας και είσαι του χώρου ?
Και ας ξαναγράψουμε την τελευταία φράση
[move][size=14pt]Τελικά ο νεοέλληνας είναι ο πιό μαλάκας της Ευρώπης στο θέμα του αγοραίου έρωτα ! [/size] [/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom