alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Α γεια σου.ακριβως...και απο της δυο πλευρες ;)
Α γεια σου.ακριβως...και απο της δυο πλευρες ;)
Α γεια σου.
δεν θέλει και πολύ μυαλό να πει κανείς οτι ειναι πιο πατριωτική απο το ναι των ευρωδούλων!Και επί τέλους τί διάολο συμμαχία είναι αυτή του ΟΧΙ ρε σεις, δεν σας κάνει εντύπωση;
Εκεί είναι οι νεοσταλινικοί Λαφαζανοστρατούληδες, οι λοιποί παλαιοπασόκοι του Σύριζα, αλλά ο Ψεκασμένος Πάνος με τους λοιπούς Ανεγκέφαλους Έλληνες, ο Πολύδωρας, Ο Καρατζαφέρης κι η Χρυσή Αυγή!
Σας φαίνεται πολύ "πατριωτική" και "προοδευτική" αυτή η μάζωξη;
Aτακα του δον Μπαρουφ πριν απο λιγο στο bloomberg tv... The minister said he hasn't waited on ATM line alongside common people to withdraw the daily cash withdrewal limit of €60 allowed under capital controls that came into force on Monday, because it would be "inappropriate". But he said that he and his wife are "living a very frugal life at the moment".
Ψοφα πουστη να ησυχασουμε
οι προγονοι μας εχουν πει πολλα ΟΧΙ και το πληρωσαν με αιμα και την ζωη τους!! εσεις κοταρες ελληναρες ουτε με τα ευρω σας!!! ναι σε ολα πειτε προσκυνημενοι και να παρακαλατε μετα εδω τις πουτανες να σας κοψουν κανα δεκαρικο! ξεφτιλες!!!!
Πέραν της επιθετικότητας και της αοριστολογίας, έχεις να μας παραθέσεις επιχειρήματα ούτως ώστε να μας πείσεις για το "όχι" στο επερχόμενο δημοψήφισμα; Το θεωρώ ιεροσυλία και χείριστη ιστορική ανακρίβεια, να συγκρίνουμε ένδοξες ιστορικές στιγμές του παρελθόντος (στις οποίες είχαμε και τους ανάλογους ηγέτες) με το σύγχρονο μπάχαλο που επικρατεί.οι προγονοι μας εχουν πει πολλα ΟΧΙ και το πληρωσαν με αιμα και την ζωη τους!! εσεις κοταρες ελληναρες ουτε με τα ευρω σας!!! ναι σε ολα πειτε προσκυνημενοι και να παρακαλατε μετα εδω τις πουτανες να σας κοψουν κανα δεκαρικο! ξεφτιλες!!!!
η άποψή μου είναι ότι εμεις οι ιδιοι βγάλαμε τα ματιά μας.Δηλαδη όταν έρεε το χρήμα στην Ελλάδα την περιοδο 2003-2007 οι περισσοτεροι ελληνες ήθελαν να κάνουν την μεγαλη ζωη και ξόδευαν τα χρήματα σαν να μην υπάρχει αύριοοχι στο μνημονιο ρε μεγαλε!!! τοσο παραξενο σου φαινεται???? δεν ψηφιζα συριζα ουτε θα ψηφισω αλλα οταν ο σαμαρας ο βενιζελος η μερκελ και οι τραπεζιτες αυτοι που μας εφεραν ως εδω λενε ναι εγω θα πω οχι!
οχι στο μνημονιο ρε μεγαλε!!! τοσο παραξενο σου φαινεται???? δεν ψηφιζα συριζα ουτε θα ψηφισω αλλα οταν ο σαμαρας ο βενιζελος η μερκελ και οι τραπεζιτες αυτοι που μας εφεραν ως εδω λενε ναι εγω θα πω οχι!
η άποψή μου είναι ότι εμεις οι ιδιοι βγάλαμε τα ματιά μας.Δηλαδη όταν έρεε το χρήμα στην Ελλάδα την περιοδο 2003-2007 οι περισσοτεροι ελληνες ήθελαν να κάνουν την μεγαλη ζωη και ξόδευαν τα χρήματα σαν να μην υπάρχει αύριο
δεν τα λες καλα, φιλε! ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ μας ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ να κυκλοφορούνε ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΑΓΙΕΝ, και να μαστε κάθε βραδυ εξω ν ανοιγουνε σαμπανιες στα μπουζούκια!
Ειχαν βγαλει και αντιστοιχο νομο κιολας....
για εξήγησε με το όχι τι θα γίνειτο ναι θα σου φερει καινουριο μνημονιο με σκληροτερους ορους αν δεν το εχεις καταλαβει...
σκεψου λιγο