Νέα

Τι θα κάνατε αν βλέπατε τον πατέρα/γιό σας σε μπουρδέλο/στούντιο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erosman

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
καλός ο θείος...την άλλη φορά να πάτε μαζί :2funny: :2funny: :2funny:...βέβαια όλα πληρωμένα από το θείο :grin: :grin:
Μου εχει τυχει να βρω θειο μου παντρεμενος σε στριπτιτζαδικο...αφου ανταλαξαμε ματιες με χαμογελα αμηχανιας στο τελος φευγοντας πρωτος αυτος, εστηλε και ενα μπουκαλι με δυο στρπτιτζουδες για εμενα και το φιλο μου. Μετα απο καιρο οταν τον συναντησα δεν αναφερα τιποτα σαν να μην εγινε ποτε το σκηνικο.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.509
Πόντοι
7.885
Αν έβλεπα τον πατέρα μου,το λιγότερο που θα έκανα θα ήταν να του ζητήσω να κεράσει την επίσκέψη μου :2funny: και εννοείτε φουλ δούλεμα για τον επόμενο μήνα :dancing:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Kαι γω αν εβλεπα τον Πατερα μου θα ζητουσα να κερασει την επισκεψη μου,αλλιως θα το ελεγα στην Μαμα!!!

reigns

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πάμε τώρα σε ένα στριπτιτζάδικο εγώ και 2 φίλοι μου Σάββατο μέρα 4 ξημερώματα, εκεί στο πάρκινγκ έξω από το στριπτιτζάδικο πάω να παρκάρω το αμάξι και τι βλέπω..? το αμάξι του πατέρα μου λέω από μέσα μου έχει πλάκα να είναι μέσα.. Μπαίνουμε μέσα τέλος πάντων βλέπω τον πατέρα μου να κάθεται με άλλους 2 τον έναν τον ήξερα ήταν ένας μακρινός μου θείος ελεύθερος, αυτοί δεν με έιχαν δει καθόμαστε με την παρέα μου σε ένα τραπέζι, σε μια στιγμή σηκώνομαι λέω πάω τουαλέτα, πάω στο τραπέζι τους με βλέπουν και δεν ήξεραν τι να πουν xD καλα λέω τι κάνετε εδώ? κάθομαι για λίγο εκεί μου λέει ο πατέρας ε.. στην μανα σου τίποτα λέω εγώ καλά αλλά λέω θα φύγεις σε λίγο, τώρα φέρε κανά ψιλό και θα τα πούμε αύριο μου δίνει 150€, σηκώθηκα και έφυγα μετά.. 0α0χα0χ0ο

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Πάμε τώρα σε ένα στριπτιτζάδικο εγώ και 2 φίλοι μου Σάββατο μέρα 4 ξημερώματα, εκεί στο πάρκινγκ έξω από το στριπτιτζάδικο πάω να παρκάρω το αμάξι και τι βλέπω..? το αμάξι του πατέρα μου λέω από μέσα μου έχει πλάκα να είναι μέσα.. Μπαίνουμε μέσα τέλος πάντων βλέπω τον πατέρα μου να κάθεται με άλλους 2 τον έναν τον ήξερα ήταν ένας μακρινός μου θείος ελεύθερος, αυτοί δεν με έιχαν δει καθόμαστε με την παρέα μου σε ένα τραπέζι, σε μια στιγμή σηκώνομαι λέω πάω τουαλέτα, πάω στο τραπέζι τους με βλέπουν και δεν ήξεραν τι να πουν xD καλα λέω τι κάνετε εδώ? κάθομαι για λίγο εκεί μου λέει ο πατέρας ε.. στην μανα σου τίποτα λέω εγώ καλά αλλά λέω θα φύγεις σε λίγο, τώρα φέρε κανά ψιλό και θα τα πούμε αύριο μου δίνει 150€, σηκώθηκα και έφυγα μετά.. 0α0χα0χ0ο
τον μάδησες τον άνθρωπο! :grin: :grin: :grin:

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Το πρόβλημα είναι να δεις σε μπουρδέλο τη μάνα σου ή την κόρη σου,ιδίως αν είσαι με φίλο που τις ξέρει..Εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα διότι δε θα είναι εκεί για μπουρδελότσαρκα.Σε μια τέτοια περίπτωση αν δεν αυτοκτονήσεις θα αλλάξεις χώρα

Είχε γυριστεί ένα επεισόδιο του "Κόκκινου Κύκλου" με αυτό το θέμα: ο πατέρας καλεί call-girl πηγαίνει στο fuck-hotel, χτυπάει την πόρτα του δωματίου του το call-girl και βλέπει ο πατέρας μπροστά του την ...κόρη του!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Είχε γυριστεί ένα επεισόδιο του "Κόκκινου Κύκλου" με αυτό το θέμα: ο πατέρας καλεί call-girl πηγαίνει στο fuck-hotel, χτυπάει την πόρτα του δωματίου του το call-girl και βλέπει ο πατέρας μπροστά του την ...κόρη του!

Δεν ειχε γινει κατι τετοιο στην Πατρα νομιζω πριν απο λιγα χρονια?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
καλα λες αληθινη ιστορια στην Πατρα ,τουλαχιστον ετσι ειχανε πει .

Ετσι ξερω και εγω. Για Πατρα...ειχε βουιξει ο τοπος... ειμαι σιγουρος οτι ηταν για φωτογραφια και οι 2 τους μολις ειδε ο ενας τον αλλο. Να εβλεπα μονο τις εκφρασεις στα προσωπα τους.... Το τραγικο ειναι οτι κανουν τετοια κολπα κατι φοιτητριες για να κανουν καλη ζωη και να αγοραζουν πολλα και ακριβα ρουχα-παπουτσια-τσαντες. Τουλαχιστον αλλες το δινουν και τα μαζευουν για να αγορασουν σπιτι στην πατριδα τους...

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
δεν τρέχει και τπτ

Το θέμα είναι : αν δει κανείς την αδερφή του ή τη κόρη του εκεί, τί γίνεται??  :2funny:

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
πίκρα....
ούτε θέλω να τα σκέφτομαι!!!!!

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
αν βλεπα τον πατερα μου και τον γιο μου στο μπουρδελο, θα εκανα βουρ για παρτουζα. Μαλακας εισαι;

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
εγω θα του ζηταγα κανα ψιλο :grin: :grin:

Επισκέπτης
Μεταβολή και δρόμο και στις 2 περιπτώσεις

spi8oxyshs

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Εγώ καμια φορα παω με τον πατερα μου μπουρδελοτσαρκα.. και να τον δω no problem, θα με κερασει  :dancing:

Επισκέπτης
Πολύ προχώ μπαμπάδες έχετε εσείς ρε.........το πιθανότερο είναι αν σε πετύχεναι ο πατέρας σου σε μπουρδέλο να'τρωγες κανά βρωμόξυλο..... ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom