Έχοντας €50.000 ως κεφάλαιο θα ξεκινούσα να τα επενδύσω για να πάρω δάνειο €2.750.000. Θα μου πείτε πως θα πάρεις 2750 με 50, σιγά σιγά θα αποκαλυφθούν όλα!! Πρώτη μου κίνηση να έβρισκα μια Ρουμανοελληνίδα και μια Ελληνοιταλίδα, γυναικάρες, μοντέλες που σου φεύγουν τα κλαπέτα. Απαραίτητη προυπόθεση 250,000 followers στο instagram. Γυναίκες δηλητήρια, που κάνεις τα πάντα για αυτές. Στο χέρι €1500 η κάθε μια με την προυπόθεση μηνιαίου μισθού €5000. Ενοίκιο στο Γαλάτσι δυο διαμερίσματα με βασικά έξοδα €750 ×2 (+3ενοίκια μπροστά εγγύηση).
Πράξη δεύτερη, δημοτικό οικόπεδο στο Γαλάτσι, φωνάζω τοπογράφο, αρχιτέκτονα να μου βγάλουν σχέδια για μπαρ τουλάχιστον για 150 άτομα (πελάτες χωρίς προσωπικό). Απο πάνω 4 ορόφους δωμάτια και 2 ορόφους με 6 σουίτες με πισίνα. Κόστος προσφοράς €5000 κόστος επένδυσης €2.250.000.
Πράξη τρίτη, παίρνω τα κορίτσια (να αρχίσουν να κάνουν απόσβεση) και τα σχέδια και πάω ΒΗΤΑBANK. Πάμε σε υπάλληλο δανείων, μουνόδουλο, που ψάρωσαν οι κοπέλες απο instagram, και του δείχνουμε τα σχέδια και ένα δωράκι €5000 για να μας εγκρίνει το δάνειο, όπου θα βάλει υποθήκη το ακίνητο το οπόιο ακόμα δεν έχει χτιστεί. Οταν εγκριθεί το δάνειο θα πάρει άλλα €50.000 να τα φάει ελεύθερα με τα κορίτσια μου. Μέχρι στιγμής μου έχουν μείνει € 31.000.
Γιατί στο Γαλάτσι; είναι κεντρικό σημείο της Αττικής και μπορείς να εξυπηρετείς όλες τις περιοχές.
Πράξη τέταρτη, ως δημοτικό οικόπεδο δίνουμε €30.000 για λαδώματα, άδειες και στραβά μάτια για να μπορέσουμε να χτύσουμε ανενόχλητοι. Με την προυπόθεση οτι €20.000 το μήνα θα πηγαίνει σε λαδώματα για να μπορεί να λειτουργεί κανονικά το κέντρο διασκέδασης. Μου έμεινε ένα χιλιάρικο που πάω και το τρώμε στο Ρέμο με τα κορίτσια, με απώτερο σκοπό τις δημόσιες σχέσεις.
Πράξη πέμπτη, ο επόμενος μήνας ήρθε και πήραμε το δάνειο. Ξεκινάμε και χτίζουμε τον
Παράδεισο των Οίκων της Αττικής. €2.250.000 η οικοδομή, €11.500 το μήνα τα κορίτσια μου, €20.000 λαδώματα και €50.000 στον έκφυλο τραπεζουπάλληλο, όπως μου αποκάλυψαν τα κορίτσια!! Μηνιαία έξοδα €31.500 × 8 μήνες η ανεργεση του Οίκου μου και €15.000 εξόφληση δανείου τον μήνα μαζί με τους τόκους... Στην άκρη έχω €78.000 για να ξεκινήσω να λειτουργώ.
Πράξη έκτη, 50 κορίτσια απο όλο τον κόσμο, μπαίνοντας στο μαγαζί στη μπάρα δεξιά στα τραπέζια πάνω θα υπάρχουν Λατίνες, Στα αριστερά Ρωσσίδες, και όλος ο υπόλοιπος χώρος με Ευρωπαίες, Βαλκάνιες. Στον εξωτερικό χώρο, όπου θα είναι κλειστός περιφραγμένος, στα αριστερά θα βρίσκονται Ασιάτισες, στη μέση Ιαπωνέζες και στη δεξιά πλευρά Αφρικανές. Ολες πάνω στα τραπέζια σαν go go girl, και πίνεις το ποτάκι σου με αυτές τριγύρω. Κεράσματα και μαλακίες δεν υπάρχουν εκτός αν είναι επιλογή σου. Στην μπάρα απο μέσα 4 άντρες μασίστες σχεδόν γυμνοί έτοιμοι για όλα να προσφέρουν θέαμα. Στο κυκλικό τραπεζάκι θα παίζει διάσημη ελληνίδα για εκλεκτούς πελάτες...
Πράξη έβδομη, τιμοκατάλογος, χρήση κοπέλας €150/ώρα φουλ πρόγραμμα, body massage. Χρήση σουίτας €1500/ μέχρι την επόμενη μέρα και δικαίωμα αλλαγής κοπέλα ανά ώρα και διαθεσιμότητα!!
€100 μένουν στον οίκο €50 στην κοπέλα. €100 την μέρα στα αγόρια και απο €50 στις 10 καμαριέρες (όπου θα είναι και αυτές διαθέσιμες στους μερακλήδες). Ημερήσια έσοδα περίπου €15.000 απο τα κορίτσια και €3000 από το bar. Ημερήσια έξοδα €1000 οι καμαριέρες, €400 τα αγόρια και €600 αναλώσιμα, πάγια έξοδα οίκου. Σερβιτόρες δεν υπάρχουν, ότι θες σε εξυπηρετεί η κοπέλα που βρίσκεται πάνω στο τραπέζι.
ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΣΟΔΑ ΟΙΚΟΥ: 450.000
ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΣΟΔΑ BAR: 30.000
ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΑΓΙΑ ΕΞΟΔΑ ΟΙΚΟΥ: 18.000
ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΞΟΔΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: 53.500
ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΞΟΔΑ ΦΜΥ/ ΙΚΑ: 17.833
ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΞΟΔΑ ΔΑΝΕΊΟΥ: 15.000
ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΞΟΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ: 20.000
ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΞΟΔΑ ΛΑΔΩΜΑΤΟΣ: 20.000
Μηνιάτικο τον μήνα δικό μου € 335.667 το χρόνο κάτι παραπάνω από €4.000.000. Δεν έχω υπολογίσει στα μηνιαία έξοδα προσωπικού επιδόματα αδείας και δώρα!! Θα τους τα δίνω κανονικά όμως!! Νομίζω ήταν μια καλή επένδυση, κερδοφόρα...