Νέα

Τι θα γίνει μ' αυτούς που βρίζουν απρόκλητα και επί του προσωπικού στ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petrospelekanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
P

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Μα αυτό είναι το πρόβλημα. Όποιος σε "ζορίσει" λίγο δεν έχει μυαλό. Εσύ λοιπόν που είχες περισσότερο από εμένα προφανώς και είσαι σε πολύ καλύτερη μοίρα από εμένα. Οπότε τι ασχολείσαι με εμένα τον άμυαλο;

Πότε με ζόρισες;

OP
OP
P

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Προς πάντα ενδιαφερόμενο
Ενταύθα.

Όταν ο ως άνω κύριος αναφέρεται υποτιμητικά σε δοσίλογους, αναφέρεται σε εμένα. Απλώς από την προετοιμασία για να φύγει μπερδεύτηκε λίγο.

Βρε άστα αυτά! Δήλωσες δημόσια στο φόρουμ οτι οι δοσίλογοι που συνεργάστηκαν με τους Γερανούς στην Κατοχή κάνανε καλό στην Ελλάδα, γιατί σώσανε τη χώρα απο τον κομμουνισμό, ΝΑΙ η ΟΧΙ;

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Με τον "κύριο" έχουμε παλιά κόντρα. Εσύ τι ανακατεύεσαι πάλι;

Δεν έχω καμμιά κόντρα μαζί σου. Δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις πονάς και υποφέρεις. Κόντρα έχω με τις ιδέες σου και έχω εξηγήσει γιατί. Γιατί από τα γραπτά σου εκφράζεται μια κοσμοθεωρία (ο σοσιαλισμός) που θεωρεί ως αναγκαία για την ευημερία της "κοινωνίας" τον περιορισμό των ατομικών ελευθεριών και την από πάνω ρύθμιση και έλεγχο της κοινωνίας.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται κανένας τι είμαι εγώ. Ο καθένας σε αυτό και σε κάθε φόρουμ είναι αυτός που φαίνεται από τα γραπτά του. Τα δικά σου γραπτά λένε ότι δεν είσαι ΚΝίτης και ανοιχτός υποστηρικτής της πρώην ΕΣΣΔ και αυτό είπα.

Αλλά σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντιληφθείς την ελευθερία ενός φόρουμ στο ίντερνετ. Δεν μπορείς να ανεχτείς την ιδέα ότι κάποιος μπορεί να λέει ότι θέλει χωρίς περιορισμούς πέρα από κάποιους που έχουν να κάνουν με την ακραία χυδαιότητα και τις ύβρεις προς οικογένεια.

Σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντιληφθείς μια κοινωνία (και το φόρουμ είναι μια μορφή κοινωνίας) χωρίς την άνωθεν ρύθμιση και έλεγχο. Αυτό είναι περισσότερο από φανερό από τό θρεντ που άνοιξες εδώ. Επιζητείς την άνωθεν ρύθμιση και τον έλεγχο.

....ειναι γνωστο οτι η μεγαλυτερη χουντα ειναι στον περισσο..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
P

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Δεν έχω καμμιά κόντρα μαζί σου. Δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις πονάς και υποφέρεις. Κόντρα έχω με τις ιδέες σου και έχω εξηγήσει γιατί. Γιατί από τα γραπτά σου εκφράζεται μια κοσμοθεωρία (ο σοσιαλισμός) που θεωρεί ως αναγκαία για την ευημερία της "κοινωνίας" τον περιορισμό των ατομικών ελευθεριών και την από πάνω ρύθμιση και έλεγχο της κοινωνίας.

Η τουλάχιστον αυτό νομίζεις εσύ οτι είναι σοσιαλισμός!
Λεφτά έχεις, πάρε κανένα βιβλίο να ξεστραβωθείς, εμένα δεν με απασχολούν οι σαχλαμάρες που γράφεις, εσένα κανονικά θα έπρεπε.

Επισκέπτης
Εσύ να μας πεις πότε αισθάνθηκες την ανάγκη να διακόψεις τη συζήτηση και να αρχίσεις τις ύβρεις και τις προσβολές.

Όσο για την ηλικία μου χωρίς να σε αφορά 32,5

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Ακόμα απορώ γιατί ασχολούμαστε με τον hrys.

Τις απόψεις μου τις έχω γράψει www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,3866.msg63314#msg63314]εδώ[/url]. Απλά, οι συνομιλίες με τον *απολιτικοποίητο* hrys, είναι διασκεδαστικές, ειδικά στο σημείο που ανταπαντά με επιχειρήματα (δοσίλογος, ρουφιάνος, ταγματασφαλίτης κα). Τα οποία προφανώς και δεν αποτελούν ύβρεις αλλά βέβαιες διαπιστώσεις. Φυσικά υπάρχουν και πολύ καλύτερα επιχειρήματα στο οπλοστάσιο του. (www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,1271.msg60934#msg60934]εδώ[/url] , www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,1271.msg60852#msg60852]εδώ[/url]).

Μην το κουράζουμε άλλο.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Πέτρο,
δεν γνωρίζω εγώ προσωπικά γιατί και πως έγινες ban, νομίζω επειδή συμμετείχες στην ίδια συζήτηση με πολλά account, αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος.
Ο χαρακτηρισμός «ΚΝΙτης» δεν είναι προσβλητικός και δεν δύναται να θεωρηθεί προσβλητικός, εξ όσων θυμάμαι από το 1974 και μετά...

....να σου πω εγω φιλταλε flyeron γιατι εγινε ban ο θεοφιλος-πετρακης..
....γιατι με αποκαλεσε ευθεως ''μεγαλο μαλακα'' και αλλα διαφορα τετοια....
..τα μηνυματα τα εσβησε αν δεν κανω λαθος ο andreug, μπορει να ελεγχθει..

Επισκέπτης

Ξεχνάς το βασικότερο. Τον πλήρη εκμηδενισμό της ατομικής ικανότητας και διάκρισης.

OP
OP
P

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Εσύ να μας πεις πότε αισθάνθηκες την ανάγκη να διακόψεις τη συζήτηση και να αρχίσεις τις ύβρεις και τις προσβολές.

Όσο για την ηλικία μου χωρίς να σε αφορά 32,5

Κοίτα μαγκάκο, αν είσαι 32,5 (sic) χρονών και δεν καταλαβαίνεις οτι άλλο να σε λένε ανόητο και άλλο οτι δεν πλένεσαι, απλά επιβεβαιώνεις την άποψή μου για το μυαλό σου. Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ με το ζόρι να στο βάλω στο μυαλό, δικό σου πρόβλημα.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
logical ,  pathfinder , giorgospapas , studian
απλα ηθελα να δηλωσω την συμπαρασταση μου σε σας ,
keep up the good work και μην μασατε!

sxsitegr +1

Επισκέπτης
Πόσων χρονών είσαι παλικάρι;
παλι τις ιδιες μαλακιες αρχισες ρεεεεεεεεεεε ????
Ποσο χρονων...τι δουλεια....τι....πως..γιατι......ρε αντε κανε κανενα μπανιο να ξυπνησεις....γιατι εχεις πεσει σε λιθαργο....μην πω χειμερια ναρκη....ακομα κ οι αρκουδες ξυπνησαν με τετοιο καιρο.....κ συ ακομα κοιμασαι....
Αποφασισε εσυ τι εισαι.....ποιος εισαι....(κ μη μας το ανακοινωσεις...δν μας νοιαζει...)....κ κανε το παιχνιδι σου.....η επαναληψη μπορει να ειναι η μητερα της μαθησεως....αλλα οταν εσυ επαναλαμβανεσαι κ δν μαθαινεις....τοτε εισαι απλα ΓΡΑΦΙΚΟΣ.....

OP
OP
P

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
....να σου πω εγω φιλταλε flyeron γιατι εγινε ban ο θεοφιλος-πετρακης..
....γιατι με αποκαλεσε ευθεως ''μεγαλο μαλακα'' και αλλα διαφορα τετοια....
..τα μηνυματα τα εσβησε αν δεν κανω λαθος ο andreug, μπορει να ελεγχει..

Για να μας πει λοιπόν ο andreoug, κι εγώ πολύ θα ήθελα να ξέρω γιατί με μπανάρισε! Αλλά δεν τολμάει!
Και σου έχω ξαναπεί να μη χρησιμοποιείς υποκοριστικά όταν δεν ξερεις τον άλλον, οπότε, συνεχίζοντας να το κάνεις, απλώς επιβεβαιώνεις τη βλακεία σου!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Με τον "κύριο" έχουμε παλιά κόντρα. Εσύ τι ανακατεύεσαι πάλι;

..αν εχετε παλια κοντρα, δεν ειναι ο,τι πιο αντρίκιο να μπαινεις και να του τη λες, χωρις να συστηνεσαι βρε κουτο....!!

OP
OP
P

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
παλι τις ιδιες μαλακιες αρχισες ρεεεεεεεεεεε ????
Ποσο χρονων...τι δουλεια....τι....πως..γιατι......ρε αντε κανε κανενα μπανιο να ξυπνησεις....γιατι εχεις πεσει σε λιθαργο....μην πω χειμερια ναρκη....ακομα κ οι αρκουδες ξυπνησαν με τετοιο καιρο.....κ συ ακομα κοιμασαι....
Αποφασισε εσυ τι εισαι.....ποιος εισαι....(κ μη μας το ανακοινωσεις...δν μας νοιαζει...)....κ κανε το παιχνιδι σου.....η επαναληψη μπορει να ειναι η μητερα της μαθησεως....αλλα οταν εσυ επαναλαμβανεσαι κ δν μαθαινεις....τοτε εισαι απλα ΓΡΑΦΙΚΟΣ.....

Καλά, ξύπνησε και ο αστέρας της νύχτας τώρα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom