You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι θα γίνει μ' αυτούς που βρίζουν απρόκλητα και επί του προσωπικού στ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα petrospelekanos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 200
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Προς πάντα ενδιαφερόμενο
Ενταύθα.
Οι hrys/theofilos/petrospelekanos (τρεις στην συσκευασία του ενός) δεν είναι και δεν υπήρξαν ποτέ ΚΝίτες με την τυπική έννοια του όρου. Ο ως άνω αναφερόμενος τρισυπόστατος ανήκει στον χώρο της ανανεωτικής αριστεράς ο οποίος σήμερα εκφράζεται από τον ΣΥΝασπισμό.
Επίσης ποτέ δεν έχει δηλώσει οπαδός της πρώην ΕΣΣΔ, όταν ερωτάται ευθέως. Κάτι σαν τον συνονόματο Πέτρο τον μαθητή του Ιησού. Έχει δηλώσει όμως οπαδός της ανατροπής του καπιταλιστικού συστήματος και αντικατάστασεως του από μια μορφή σοσιαλισμού. Ποια είναι αυτή κατά τον άνθρωπο με τα τρία πρόσωπα είναι άγνωστο.
Τα ως άνω βασίζονται σε δικές του παραδοχές και δεν είναι μυστικό.
Τώρα ο καθένας είναι ελεύθερος να τον αποκαλεί όπως θέλει.
Ενταύθα.
Οι hrys/theofilos/petrospelekanos (τρεις στην συσκευασία του ενός) δεν είναι και δεν υπήρξαν ποτέ ΚΝίτες με την τυπική έννοια του όρου. Ο ως άνω αναφερόμενος τρισυπόστατος ανήκει στον χώρο της ανανεωτικής αριστεράς ο οποίος σήμερα εκφράζεται από τον ΣΥΝασπισμό.
Επίσης ποτέ δεν έχει δηλώσει οπαδός της πρώην ΕΣΣΔ, όταν ερωτάται ευθέως. Κάτι σαν τον συνονόματο Πέτρο τον μαθητή του Ιησού. Έχει δηλώσει όμως οπαδός της ανατροπής του καπιταλιστικού συστήματος και αντικατάστασεως του από μια μορφή σοσιαλισμού. Ποια είναι αυτή κατά τον άνθρωπο με τα τρία πρόσωπα είναι άγνωστο.
petrospelekanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Προς πάντα ενδιαφερόμενο
Ενταύθα.
Εσύ τι είσαι τώρα; Το αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου η απλά σου αρέσει το επάγγελμα αυτό;
petrospelekanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Δεν φτάνει που σε υποστηρίζω, θα βρω και τον μπελά μου! Αγνωμοσύνη!
Αντί να λες για τους άλλους, δεν μας λες εσύ τι είσαι κύριε Αξιωματικέ Υπηρεσίας;
Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται κανένας τι είμαι εγώ. Ο καθένας σε αυτό και σε κάθε φόρουμ είναι αυτός που φαίνεται από τα γραπτά του. Τα δικά σου γραπτά λένε ότι δεν είσαι ΚΝίτης και ανοιχτός υποστηρικτής της πρώην ΕΣΣΔ και αυτό είπα.
Αλλά σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντιληφθείς την ελευθερία ενός φόρουμ στο ίντερνετ. Δεν μπορείς να ανεχτείς την ιδέα ότι κάποιος μπορεί να λέει ότι θέλει χωρίς περιορισμούς πέρα από κάποιους που έχουν να κάνουν με την ακραία χυδαιότητα και τις ύβρεις προς οικογένεια.
Σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντιληφθείς μια κοινωνία (και το φόρουμ είναι μια μορφή κοινωνίας) χωρίς την άνωθεν ρύθμιση και έλεγχο. Αυτό είναι περισσότερο από φανερό από τό θρεντ που άνοιξες εδώ. Επιζητείς την άνωθεν ρύθμιση και τον έλεγχο.
Αλλά σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντιληφθείς την ελευθερία ενός φόρουμ στο ίντερνετ. Δεν μπορείς να ανεχτείς την ιδέα ότι κάποιος μπορεί να λέει ότι θέλει χωρίς περιορισμούς πέρα από κάποιους που έχουν να κάνουν με την ακραία χυδαιότητα και τις ύβρεις προς οικογένεια.
Σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντιληφθείς μια κοινωνία (και το φόρουμ είναι μια μορφή κοινωνίας) χωρίς την άνωθεν ρύθμιση και έλεγχο. Αυτό είναι περισσότερο από φανερό από τό θρεντ που άνοιξες εδώ. Επιζητείς την άνωθεν ρύθμιση και τον έλεγχο.
Επισκέπτης
Πότε ανέφερα τη λέξη Σοβιετ για να σου δινω το δικαίωμα να με θεωρείς οπαδό της Σοβιετικής Ένωσης; Περιμένω την απόδειξη, Αλλά αν και σου είπα οτι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, εσύ επέμενες. Οπότε, το μόνο που σου είπα είναι οτι δεν έχεις μυαλό, και επιμένω.
Πλέον έχω πεισθεί ότι τελικά ή πρόβλημα στην όραση έχεις ή στην ανάγνωση. Αν δεν είσαι σε θέση να διαβάσεις καλό θα είναι να μην κατηγορείς.
Αλλά να φτιάξεις Post εν είδη καταγγελίας για τις επιθέσεις εις βάρος σου (κατηγορώντας ακόμα και αυτούς που δεν τις έκαναν) ξέρεις. Αυτοκριτική για το ότι εκτιμάς (με ποιο κριτήριο άραγε και με ποιο ακριβώς προσόν;) αν έχω ή όχι μυαλό και να προσβάλλεις αρνείσαι να κάνεις.
petrospelekanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται κανένας τι είμαι εγώ. Ο καθένας σε αυτό και σε κάθε φόρουμ είναι αυτός που φαίνεται από τα γραπτά του. Τα δικά σου γραπτά λένε ότι δεν είσαι ΚΝίτης και ανοιχτός υποστηρικτής της πρώην ΕΣΣΔ και αυτό είπα.
Οκ κύριε μπάτσε και υποστηρικτή των δοσίλογων στην κατοχή (συ είπας, η μάλλον έγραψες), καληνύχτα τώρα. Σε βαρέθηκα.
ακομα το ιδιο θεμα??φαινεται καποιοι την βρισκετε να τσακωνεστε.το να σε αποκαλεσει καποιος αριστερο κνιτη αναρχικο υποστηριχτη της παλαιας σοβιετικης ενωσης δεν ειναι κακο.δικαιωμα σου και οτι θελεις να εισαι.και αφου στο τοπικ υπαρχουν ανθρωποι που σε βριζουν και σε προκαλουν απλα φυγε.εγω στη θεση σου αυτο θα εκανα και νομιζω ο καθε σωστος καλλιεργημενος ανθρωποςΔεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται κανένας τι είμαι εγώ. Ο καθένας σε αυτό και σε κάθε φόρουμ είναι αυτός που φαίνεται από τα γραπτά του. Τα δικά σου γραπτά λένε ότι δεν είσαι ΚΝίτης και ανοιχτός υποστηρικτής της πρώην ΕΣΣΔ και αυτό είπα.
Επισκέπτης
Οκ κύριε μπάτσε και υποστηρικτή των δοσίλογων στην κατοχή (συ είπας, η μάλλον έγραψες), καληνύχτα τώρα. Σε βαρέθηκα.
Μην αρχίζεις τα ίδια. Μας βαρέθηκες όλους και πριν κανένα τρίωρο αλλά ακόμα δεν έφυγες.
petrospelekanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Πλέον έχω πεισθεί ότι τελικά ή πρόβλημα στην όραση έχεις ή στην ανάγνωση. Αν δεν είσαι σε θέση να διαβάσεις καλό θα είναι να μην κατηγορείς.
Αλλά να φτιάξεις Post εν είδη καταγγελίας για τις επιθέσεις εις βάρος σου (κατηγορώντας ακόμα και αυτούς που δεν τις έκαναν) ξέρεις. Αυτοκριτική για το ότι εκτιμάς (με ποιο κριτήριο άραγε και με ποιο ακριβώς προσόν;) αν έχω ή όχι μυαλό και να προσβάλλεις αρνείσαι να κάνεις.
Είναι βρισιά να μην έχεις μυαλό; Το ρητό δε λέει "μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι";
Και αν εχεις προβλημα, πηγαινε να κανεις παραπονα στους Μοντς, μας εξηγησαν τη διαδικασία. Αλλά πρώτα, πέσμας ΠΟΥ και ΠΟΤΕ μίλησα για Σοβιέτ.
petrospelekanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Μην αρχίζεις τα ίδια. Μας βαρέθηκες όλους και πριν κανένα τρίωρο αλλά ακόμα δεν έφυγες.
Θα σου δώσω λογαριασμό κύριε υποστηρικτή των δοσίλογων;
Επισκέπτης
Και για να κλείσουμε το θέμα των Soviet. Ως Chrys είχες σαν avatar των "Πατερούλη" Ιωσήφ Στάλιν. Ο συγκεκριμένος κύριος ήταν ο βασικός λειτουργός των Soviet. Νομιμοποιούνται όλοι λοιπόν να θεωρούν ότι ενστερνίζεσαι τις απόψεις του μιας και τον είχες σαν avavatar.
Αν δεν σου αρέσει μπορείς να με ξαναπείς άμυαλο και εμπαθή. Όπως σου ξαναείπα αν σε κάνει να κοιμάσαι καλύτερα βράδια be my guest.
Αν δεν σου αρέσει μπορείς να με ξαναπείς άμυαλο και εμπαθή. Όπως σου ξαναείπα αν σε κάνει να κοιμάσαι καλύτερα βράδια be my guest.
Μας έχει βαρεθεί πολλάκις. Να ήταν μόνο πριν 3 ώρες. Και ακόμα εδώ είναι. Το είπα και πριν. Ο άνθρωπος είναι συνειδητός σοσιαλιστής, άρα δεν μπορεί να ανεχτεί την ελευθερία ενός φόρουμ. Έχει όμως την επιμονή και υπομονή να επανέρχεται για να μας πει πως πρέπει να είναι ένα φόρουμ και να μας καλεί να κάνουμε μια τεράστια λίστα με τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται. Έχει κόλλημα με την άνωθεν ρύθμιση και έλεγχο των πάντων. Τι να κάνουμε;
Επισκέπτης
Θα σου δώσω λογαριασμό κύριε υποστηρικτή των δοσίλογων;
Αυτό τώρα είναι καινούριο; Είπαμε ότι σε κάνει να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια.
Υ.Γ. Αφού εγώ είμαι υποστηρικτής των δοσίλογων, αυτός που φτιάχνει ένα thread για να κατηγορήσει και δη άδικα ορισμένους στους mods τι είναι; (μήπως ρουφιάνος;)
petrospelekanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Και για να κλείσουμε το θέμα των Soviet. Ως Chrys είχες σαν avatar των "Πατερούλη" Ιωσήφ Στάλιν. Ο συγκεκριμένος κύριος ήταν ο βασικός λειτουργός των Soviet. Νομιμοποιούνται όλοι λοιπόν να θεωρούν ότι ενστερνίζεσαι τις απόψεις του μιας και τον είχες σαν avavatar.
Δηλαδή όσοι βάλουν avatar μια πορνοσταρ (και δεν ειναι λίγοι), σημαίνει οτι τον παίρνουν απο τον κώλο όπως αυτή; Δε φτανει που δεν εχεις χιουμορ, μετα παραπονιεσαι κιολας που λεω οτι δεν εχεις καθολου μυαλο!
petrospelekanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Υ.Γ. Αφού εγώ είμαι υποστηρικτής των δοσίλογων, αυτός που φτιάχνει ένα thread για να κατηγορήσει και δη άδικα ορισμένους στους mods τι είναι; (μήπως ρουφιάνος;)
Με τον "κύριο" έχουμε παλιά κόντρα. Εσύ τι ανακατεύεσαι πάλι;
Επισκέπτης
Μα αυτό είναι το πρόβλημα. Όποιος σε "ζορίσει" λίγο δεν έχει μυαλό. Εσύ λοιπόν που είχες περισσότερο από εμένα προφανώς και είσαι σε πολύ καλύτερη μοίρα από εμένα. Οπότε τι ασχολείσαι με εμένα τον άμυαλο;
Προς πάντα ενδιαφερόμενο
Ενταύθα.
Όταν ο ως άνω κύριος αναφέρεται υποτιμητικά σε δοσίλογους, αναφέρεται σε εμένα. Απλώς από την προετοιμασία για να φύγει μπερδεύτηκε λίγο.
Επισκέπτης
Με τον "κύριο" έχουμε παλιά κόντρα. Εσύ τι ανακατεύεσαι πάλι;
Επειδή είναι δημοκρατικό κεκτημένο μου να συμμετέχω σε οποιαδήποτε δημόσια συζήτηση αυτού του forum.