Νέα

Τι θα γίνει μ' αυτούς που βρίζουν απρόκλητα και επί του προσωπικού στ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petrospelekanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Παιδιά πρόταση....
Δεν το κλείνουμε το θεματάκι για να πέσουν τελίεως οι τόνοι????

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Όπως είπα και νωρίτερα, "σε μεγάλη μερίδα των μελών". Αν ο κάθε mod δε οποιοδήποτε forum έκανε ban όποιον αρχίζει να τσακώνεται με έναν άλλο, δεν θα υπήρχαν forum, γιατί δεν θα υπήρχαν μέλη να κάνουν post.

OP
OP
P

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά πρόταση....
Δεν το κλείνουμε το θεματάκι για να πέσουν τελίεως οι τόνοι????

ΟΧΙ. Δεν βρίσανε εσένα, φιλαράκι, και θα μου επιτρέψεις να πω οτι δεν με κάλυψαν μέχρι τώρα οι απαντήσεις. Ούτε η "σιωπή των αμνών" απο τους Μοντς. Και ξαναρωτάω: για φιγούρα είναι μόνο η απλά άχρηστοι;

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Στα οπλα, αδερφια!!!:

Συνημμένα

• Fuckcofee.gif
    Fuckcofee.gif
    9 KB · Εμφανίσεις: 27
OP
OP
P

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Όπως είπα και νωρίτερα, "σε μεγάλη μερίδα των μελών". Αν ο κάθε mod δε οποιοδήποτε forum έκανε ban όποιον αρχίζει να τσακώνεται με έναν άλλο, δεν θα υπήρχαν forum, γιατί δεν θα υπήρχαν μέλη να κάνουν post.

Τότε, να βρίσω κι εγώ τη μανούλα σου, και εφόσον δεν προκαλώ αντίδραση "απο μεγάλη μερίδα των μελών" να μη μου πει κανένας τίποτα, έτσι; (Φυσικά το λέω ως παράδειγμα και μόνο, μην θιγείς κι εσύ, δεν έχω κάτι μαζί σου)

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
Ωπα φίλε Νίκο.. Ενταξει πλάκα έκανα για τις μηνύσεις!!!! Εννοείται πως δεν κάνουμε τέτοια πράγματα τουλάχιστον για εδω μέσα!!! Θα βάλουμε τα χεράκια μας και θα βγάλουμε τα ματάκια μας!!!!???
:thumbsup:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Από την αρχή ρε petrospelekanos θα έπρεπε να είχες πατήσει το κουμπάκι να ειδοποιήσεις για τα ποστς που θεωρείς προσβλητικά. Διαβάζοντας τα συμφωνώ στο 1 από τα 2. Έκανα edit τη φράση που σε ενόχλησε. Αντε, καλή συνέχεια :)

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Πέτρο,
εξ όσων γνωρίζεις, οι παρεμβάσεις γίνονται μόνο όταν οι εκφράσεις εκτρέπονται πλέον στις παρυφές της χυδαιότητας ή για τα καλά εντός των ορίων της, Κοινώς, γαμωσταυρίδια, προσβολή οικογενειακών προσώπων (όχι μόνο μάνα, αλλά και αδελφή, πατέρα, γιαγιά παπού-όχι θεία) όταν εντοπιστούν, σβήνονται.
Αν δεν εντοπιστούν, κάθε χρήστης δύναται να τα υποδείξει προς τους διαχειριστές, δια να αναλάβουν το οδυνηρό καθήκον της διαγραφής.
Συνεπώς αν κάποιος σε έχει εξυβρίσει με τρόπο που θεωρείς προσβλητικό, μπορείς να στέλνεις ένα PM σε κάποιο διαχειριστή και εκείνος να προχωρεί στην αποκατάσταση της θιγμένης τίμης σου. Κατανοητόν;
Συνεχίστε τώρα.

OP
OP
P

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Πέτρο,
εξ όσων γνωρίζεις, οι παρεμβάσεις γίνονται μόνο όταν οι εκφράσεις εκτρέπονται πλέον στις παρυφές της χυδαιότητας ή για τα καλά εντός των ορίων της, Κοινώς, γαμωσταυρίδια, προσβολή οικογενειακών προσώπων (όχι μόνο μάνα, αλλά και αδελφή, πατέρα, γιαγιά παπού-όχι θεία) όταν εντοπιστούν, σβήνονται.
Αν δεν εντοπιστούν, κάθε χρήστης δύναται να τα υποδείξει προς τους διαχειριστές, δια να αναλάβουν το οδυνηρό καθήκον της διαγραφής.
Συνεπώς αν κάποιος σε έχει εξυβρίσει με τρόπο που θεωρείς προσβλητικό, μπορείς να στέλνεις ένα PM σε κάποιο διαχειριστή και εκείνος να προχωρεί στην αποκατάσταση της θιγμένης τίμης σου. Κατανοητόν;
Συνεχίστε τώρα.

Αυτό που λες, το έκανα, και μάλιστα δις. Αλλά ουδείς έκανε μια σύσταση στους υβρίζοντες. ʼρα, μπορώ να ελπίζω οτι θα το κάνεις εσύ;

OP
OP
P

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Από την αρχή ρε petrospelekanos θα έπρεπε να είχες πατήσει το κουμπάκι να ειδοποιήσεις για τα ποστς που θεωρείς προσβλητικά. Διαβάζοντας τα συμφωνώ στο 1 από τα 2. Έκανα edit τη φράση που σε ενόχλησε. Αντε, καλή συνέχεια :)

Το έκανα, και μάλιστα ΔΥΟ φορές. Αν ψάξεις εκεί που στέλνονται τα παράπονα, θα το δεις. Και σ' ευχαριστώ, αν και κανείς δεν μου εγγυάται μάλλον οτι δεν θα επαναληφθούν. Όπως και νά' χει, απο ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα πάντως!

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Οι διαχειριστές δεν είναι παιδονόμοι. Η σύσταση ισχύει προς όλους, καλόν είναι να αποφεύγονται οι ακραίες εκφράσεις και αντιπαραθέσεις. Πλην όμως, επαναλαμβάνω, αν κάτι μεπτό διέλαθε της προσοχής μας, παρακαλείσαι όπως το επισημάνεις.
Σου συνιστώ, επειδή δεν ελέγχουμε όλοι τακτικά το email μας, να αποστέλεις PM στον εκάστοτε διαχειριστή που διακρίνεις συνδεδεμένο.

OP
OP
P

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Οι διαχειριστές δεν είναι παιδονόμοι. Η σύσταση ισχύει προς όλους, καλόν είναι να αποφεύγονται οι ακραίες εκφράσεις και αντιπαραθέσεις. Πλην όμως, επαναλαμβάνω, αν κάτι μεπτό διέλαθε της προσοχής μας, παρακαλείσαι όπως το επισημάνεις.
Σου συνιστώ, επειδή δεν ελέγχουμε όλοι τακτικά το email μας, να αποστέλεις PM στον εκάστοτε διαχειριστή που διακρίνεις συνδεδεμένο.

Οκ, δεκτές οι εξηγήσεις. Αλλά ακόμα περιμένω να μου εξηγήσει κάποιος απο σας τι ΑΚΡΙΒΩΣ είπα προ μηνός -ως Θεόφιλος- και με κάνατε μπαν, χωρίς μάλιστα προειδοποίηση. Οπότε παίρνω μεν πίσω τον χαρακτηρισμό "άχρηστοι" για τους Μοντς, μου αποδείξατε οτι παίρνετε υπόψη τα παράπονα των χρηστών, αλλά εκκρεμεί μια απάντηση που μου οφείλετε. Ευχαριστώ.

Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως, τα επαναλαμβανόμενα ποστ που ΚΝίτη με ανεβάζουν, ΚΝίτη με κατεβάζουν, μήπως μπορούν να σβηστούν κι αυτά; Δεν θέλω να δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις για μένα, ούτε έδωσα τέτοιο δικαίωμα νομίζω.

Επισκέπτης
Φταίω εγώ τώρα να σε κατηγορήσω ρε Pelekane για ψευδείς κατηγορίες;

Όχι πες μου δηλαδή. Γιατί με κατηγορείς αλλά δεν διαβάζεις και τι γράφω...

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Πέτρο,
δεν γνωρίζω εγώ προσωπικά γιατί και πως έγινες ban, νομίζω επειδή συμμετείχες στην ίδια συζήτηση με πολλά account, αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος.
Ο χαρακτηρισμός «ΚΝΙτης» δεν είναι προσβλητικός και δεν δύναται να θεωρηθεί προσβλητικός, εξ όσων θυμάμαι από το 1974 και μετά...

OP
OP
P

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Φταίω εγώ τώρα να σε κατηγορήσω ρε Pelekane για ψευδείς κατηγορίες;

Όχι πες μου δηλαδή. Γιατί με κατηγορείς αλλά δεν διαβάζεις και τι γράφω...

ΠΟιες ειναι οι ψευδεις κατηγοριες;

OP
OP
P

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Πέτρο,
δεν γνωρίζω εγώ προσωπικά γιατί και πως έγινες ban, νομίζω επειδή συμμετείχες στην ίδια συζήτηση με πολλά account, αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος.
Ο χαρακτηρισμός «ΚΝΙτης» δεν είναι προσβλητικός και δεν δύναται να θεωρηθεί προσβλητικός, εξ όσων θυμάμαι από το 1974 και μετά...

Ναι, αλλα οταν εχω πει τουλαχιστον δεκα φορες οτι δεν ειμαι, γιατι επιμενουν;
Τοτε, να σε λεω κι εγω ανάρχα η Χρυσή Αυγή. Δεν σε πειράζει, νόμιμο είναι, έτσι;

Επισκέπτης
Αν μπείτε στο θρεντ "ʼρση φοιτητικού ασύλου", θα δείτε αρκετά ποσταρίσματα απο "αγανακτισμένους" χρήστες, που, αφού εξάντλησαν προφανώς την υπομονή τους και ελλείψει επιχειρημάτων, άρχισαν εμπαθείς και επι του προσωπικού επιθέσεις εναντίον μου. Μιλάω για τον logical, τον pathfinder και τον giorgospapa, οι οποίοι μεταχειρίζονται εκφράσεις όπως "όοοοοοξω βρε" (λες και αυτοί δικαιούνται να πούνε σε κάποιον να μείνει η να φύγει εδώ μέσα), με προέτρεψαν "να πλένομαι συχνότερα" (λες και με ξέρουν), ο δε τελευταίος συνεχίζει να ποστάρει το ίδιο κείμενο εναντίον μου εδώ και μέρες, προσδίδοντάς μου συγκεκριμένη κομματική ταυτότητα, παρά το γεγονός οτι του απάντησα πολλάκις επ'αυτού. Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν τους αξιότιμους Μοντς αν η πρακτική που προανέφερα είναι εντός των πλαισίων λειτουργίας ενός πολιτισμένου φόρουμ και αν σκοπεύουν να κάνουν κάτι γι' αυτό που με ενόχλησε. Ευχαριστώ.

Ξεκινάμε:

α. Πότε σου είπα να πλυθείς και πότε όξω από εδώ;
β. Το μόνο που σου είπα είναι ότι εκτιμώ ότι είσαι οπαδός των Soviet. Μου το αρνήθηκες και σε ρώτησα ποιο είναι το ιδεατό για εσένα
γ. Απάντησα και στα υπονοούμενα περί εμπάθειας και περί μυαλών που έδωσε ο θεούλης

Και τέλος σε ρώτησα γιατί δεν πραγματοποιείς την απειλή σου. Αν θέλεις σου κάνω και copy τα posts ένα ένα. Αν λοιπόν βρεις έστω και ένα post που να δείχνει εμπάθεια ή να αναφέρει οτιδήποτε άλλο από εμένα προς εσένα τότε ΟΚ πάω πάσο. Αν όχι απλά θα το εκτιμούσα να αναθεωρήσεις.

OP
OP
P

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Πέτρο,

Και ποτέ δεν χρησιμοποίησα πολλά accounts, πολύ δε περισσότερο στην ίδια συζήτηση, ψάχτο αν θες.

OP
OP
P

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ξεκινάμε:

α. Πότε σου είπα να πλυθείς και πότε όξω από εδώ;
β. Το μόνο που σου είπα είναι ότι εκτιμώ ότι είσαι οπαδός των Soviet. Μου το αρνήθηκες και σε ρώτησα ποιο είναι το ιδεατό για εσένα
γ. Απάντησα και στα υπονοούμενα περί εμπάθειας και περί μυαλών που έδωσε ο θεούλης

Και τέλος σε ρώτησα γιατί δεν πραγματοποιείς την απειλή σου. Αν θέλεις σου κάνω και copy τα posts ένα ένα. Αν λοιπόν βρεις έστω και ένα post που να δείχνει εμπάθεια ή να αναφέρει οτιδήποτε άλλο από εμένα προς εσένα τότε ΟΚ πάω πάσο. Αν όχι απλά θα το εκτιμούσα να αναθεωρήσεις.

Πότε ανέφερα τη λέξη Σοβιετ για να σου δινω το δικαίωμα να με θεωρείς οπαδό της Σοβιετικής Ένωσης; Περιμένω την απόδειξη, Αλλά αν και σου είπα οτι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, εσύ επέμενες. Οπότε, το μόνο που σου είπα είναι οτι δεν έχεις μυαλό, και επιμένω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom