petrospelekanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Αντιδεξιός και αντιολυμπιακός είμαι κι εγώ, αλλά δεν είπα ποτέ κανέναν "κτήνος". Φιλαράκι μην παραφέρεσαι!
Σου είπα και πρηγουμένως ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει την άποψη του και να αντιλέγει με όποιον τρόπο θέλει. Ναι αυτό είναι το τίμημα της ελευθερίας. Απο' κει και πέρα αν θίγεσαι τότε ή βρες τους και παίξε ξύλο μαζί τους ή κάντους μήνυση ή αγνοησε τους.
ο καθένας μας εχει τις απόψεις του για οτιδήποτε πάνω στη ζωή και φυσικά δεν πρόκειτε να επηρεαστεί και τις αλλάξει αν διαβάσει 1, 2, 5, 10 ,100 ποστ απο ένα φόρουμ
ειναι καλό να υπάρχει πολυφωνία στο σαιτ ακομα και αν υπάρχουν ακραίες απόψεις αρκεί να κρατιέται ενα επίπεδο οσο εφικτό και αν ειναι κατι τέτοιο.
Ας ηρεμήσουν δηλαδη οι αντιμαχόμενες πλευρές
Οσο ενοχλητικά ειναι για καποιους τα πετυχημένα ή αποτυχημένα κωμικά θέματα του χρύσαργου
αλλο τοσο ενοχλητικό ειναι για κάποιους άλλους οι κόντρες, απειλές, και οι χαρακτηρισμοί μεταξύ των μελών.
Οταν πρωτομπηκαμε και γιναμε μέλη όλοι μας στο σαιτ δεν νομίζω να το κάναμε για να βρούμε λύση στο θέμα του ασύλου ή για να αναλύσουμε κοινωνικοπολιτικά γεγονότα,
στο ΣΕΞ και μόνο εκει ειχαμε όλοι μας στο μυαλό μας,
Δηλώνω φανατικός αντικουμουνιστής αλλα η ύπαρξη κουμουνιστών και αριστερών δε με ενοχλεί στο σαιτ που άλλωστε δεν ειναι και δικό μου.
και αντιολυμπιακός ειμαι, τι να κάνουμε δηλ?
να διώξουμε όλους τους ολυμπιακούς απ το σαιτ?
(δε θα ηταν και κακή ιδέα )
Ολοι εχουν να προσφέρουν κάτι στη παρέα, ακόμα και ο petrospelekanos,
καποια απο αυτα που λεει ειναι μπούρδες καποια ειναι σωστά,
ποιος ομως λεει μόνο σωστά πράγματα?
Παρακαλώ λοιπόν ηρεμία απο όλες τις πλευρές
και ειδαικά και απο τον petropelekanos που κάποιες φορες εχω την εντύπωση οτι τρώγεται για καβγά
Θα σου πω ένα "άντε και γαμ...ου" και όποτε θες ξαναέλα στο στέκι σου να θυμηθείς και εσύ όταν τον έπαιρνες από εμένα.Αν δηλαδή εγώ σε κατηγορήσω άδικα οτι τον παίρνεις στις τουαλέττες της Ομόνοιας, δεν θα θιγείς;
Τι εννοείς φίλε enipeas?Και οι σοβιετικοί στο Αφγανιστάν ή στην Τσετσενία;
Θα σου πω ένα "άντε και γαμ...ου" και όποτε θες ξαναέλα στο στέκι σου να θυμηθείς και εσύ όταν τον έπαιρνες από εμένα.
πλακα εκανα να πεσουν οι τονοι.Αντιδεξιός και αντιολυμπιακός είμαι κι εγώ, αλλά δεν είπα ποτέ κανέναν "κτήνος". Φιλαράκι μην παραφέρεσαι!
+1000Που σημεάινει ότι όλες οι συζητήσεις πρέπει να τελειώνουν με ένα "άντε και γαμ..ου", επειδή κάποιος δεν έχει επιχειρήματα;
Που σημεάινει ότι όλες οι συζητήσεις πρέπει να τελειώνουν με ένα "άντε και γαμ..ου", επειδή κάποιος δεν έχει επιχειρήματα;
Οχι ρε φίλε αλλά απο την στιγμή που ο άλλος δεν με ξέρει γιατί να δώσω βαρύτητα στην γνώμη του? Αν μπεις σε αντιδικία μαζί του τότε θα έρθεις και στα χέρια.Στο φινάλε εδώ μέσα όλοι τον ίδιο "πόνο" έχουμε (ΣΕΞ) και όλοι το ίδιο φάρμακο ψάχνουμε (Υγιή , ωραία και καλά γκομενάκια για να πηδήξουμε το ποταμάκι!)
Κανείς mod δεν πρόκειται να πάρει τόσο φανερά το μέρος του ενός ή του άλλου, σε μια παρόμοια περίπτωση. Ο ρόλος τους είναι να κάνουν την Ελβετία! Το μόνο που πρέπει να κάνουν, είναι να διαγράφουν μυνήματα που αρχίζουν και προκαλούν πρόβλημα σε μεγάλη μερίδα των μελών, καθώς και ban σε άτομα που αποδεδιγμένα ΚΑΙ επαννηλειμένα ενοχλούν τα υπόλοιπα μέλη ή είναι πολύ εριστικά.
Πέτρο, μην με παρεξηγήσεις, αλλά, εκ πείρας και μόνο, η αίτησή σου είναι μάλλον μάταιη.
πετρο σ εχουν κανει ban παλιοτερα?
ειναι αληθεια αυτα που λενε οτι μπαινεις και με αλλα ονοματα????
Oh! My God!!!!
Ωπα φίλε Νίκο.. Ενταξει πλάκα έκανα για τις μηνύσεις!!!! Εννοείται πως δεν κάνουμε τέτοια πράγματα τουλάχιστον για εδω μέσα!!! Θα βάλουμε τα χεράκια μας και θα βγάλουμε τα ματάκια μας!!!!???πλακα εκανα να πεσουν οι τονοι.
ναι ακου τον αλλον και κανε μηνυσεις η παιξε ξυλο σωθηκες...
σε σαητ για οικους ανοχης ειμαστε...