Νέα

Τι θα γίνει μ' αυτούς που βρίζουν απρόκλητα και επί του προσωπικού στ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petrospelekanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
logical ,  pathfinder , giorgospapas , studian
απλα ηθελα να δηλωσω την συμπαρασταση μου σε σας ,
keep up the good work και μην μασατε!

sxsitegr +1

Που είναι ρε γαμώτο αυτό το παλικάρι ο williams.
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,1861.0]Αυτό το thread έχει μείνει ιστορικό.[/url]

EDIT: ειδικά www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,1861.msg26251#msg26251]αυτό[/i[/URL]]

Επισκέπτης
Κοίτα μαγκάκο, αν είσαι 32,5 (sic) χρονών και δεν καταλαβαίνεις οτι άλλο να σε λένε ανόητο και άλλο οτι δεν πλένεσαι, απλά επιβεβαιώνεις την άποψή μου για το μυαλό σου. Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ με το ζόρι να στο βάλω στο μυαλό, δικό σου πρόβλημα.

α. Μαγκάκος δεν είμαι και δεν σου επιτρέπω
β. Δεν σε αποκάλεσα ούτε ανόητο, ούτε είπα ότι δεν πλένεσαι. ʼλλωστε ακόμα και αν δεν πλένεσαι η μυρωδιά σου δεν μεταδίδεται από το internet ώστε να με ενοχλεί
γ. Και ποιος σου είπε ότι θέλω να μου βάλει κάποιος και δη εσύ κάτι στο μυαλό που δεν έχω πάντα σύμφωνα με τα προηγούμενα Post σου.
δ. Αν σου είχα πει το 1/3 από όσα μου καταλογίζεις θα είχες φτιάξει και έξτρα thread αποκλειστικά για εμένα υποθέτω;

OP
OP
P

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6

Ακόμα απορώ γιατί ασχολούμαστε με τον hrys.

Τις απόψεις μου τις έχω γράψει www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,3866.msg63314#msg63314]εδώ[/url]. Απλά, οι συνομιλίες με τον *απολιτικοποίητο* hrys, είναι διασκεδαστικές, ειδικά στο σημείο που ανταπαντά με επιχειρήματα (δοσίλογος, ρουφιάνος, ταγματασφαλίτης κα). Τα οποία προφανώς και δεν αποτελούν ύβρεις αλλά βέβαιες διαπιστώσεις. Φυσικά υπάρχουν και πολύ καλύτερα επιχειρήματα στο οπλοστάσιο του. (www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,1271.msg60934#msg60934]εδώ[/url] , www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,1271.msg60852#msg60852]εδώ[/url]).

Μην το κουράζουμε άλλο.

Κουράστηκες, αστέρα της wikipedia και του copy paste; Αν και δεν θυμαμαι να σε φωναξε κανενας! Αλλά μια και ήρθες, δεν σε ρώτησα, τι κάνει ο σπόνσορας;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Για να μας πει λοιπόν ο andreoug, κι εγώ πολύ θα ήθελα να ξέρω γιατί με μπανάρισε! Αλλά δεν τολμάει!
Και σου έχω ξαναπεί να μη χρησιμοποιείς υποκοριστικά όταν δεν ξερεις τον άλλον, οπότε, συνεχίζοντας να το κάνεις, απλώς επιβεβαιώνεις τη βλακεία σου!

....ακομη και τωρα δεν εχεις τα αρχιδια να πεις οτι με εβρισες ευθεως ????????
..γιατι και εκεινη τη στιγμη το αρνηθηκες και βλεπω ακομη και τωρα το ιδιο κανεις....!!!!
..και οταν ξαναμπηκες, γιατι δεν μας συστηθηκες να χαρουμε βρε κουτο, που ξαναηρθες στην παρεουλα μας ?????????
..εμεις ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!

....ο andreug δεν τολμαει, ακουει τα nicks σου και χεζεται απ την τρομαρα του, ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ....

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Βρε άστα αυτά! Δήλωσες δημόσια στο φόρουμ οτι οι δοσίλογοι που συνεργάστηκαν με τους Γερανούς στην Κατοχή κάνανε καλό στην Ελλάδα, γιατί σώσανε τη χώρα απο τον κομμουνισμό, ΝΑΙ η ΟΧΙ;

Όποιος έχει απορίες για το τι δήλωσα μπορεί να ανατρέξει στο σχετικό θρεντ. Εξαντλήθηκε το θέμα και από ότι θυμάμαι εξαντλήθηκες και εσύ και για πρώτη φορά αποχώρησες.

Ότι γράφω το γράφω μετά λόγου γνώσεως. Κατά τα άλλα μου προσάπτεις μιαν ηλίθια κατηγορία που είναι αποκύημα διεργασιών στον εγκέφαλο σου. Και η κατηγορία είναι ηλίθια όχι γιατί εσύ είσαι ηλίθιος, αλλά γιατί στηρίζεται στην δική σου αντίληψη των πραγμάτων και κυρίω στην νοοτροπία σου να βρίσκεις παντού εχθρούς των συμφερόντων του λαού.

Τα άλλα που αναφέρεις αν γνωρίζω δηλαδή τι είναι ο σοσιαλισμός περιμένω να μου εξηγήσεις. Γιατί τόσους μήνες τώρα δεν έχεις δώσει ούτε μια καταγραφή των πιστεύω σου. Πίσω από τις ταμπέλες κρύβεσαι. Πίσω από την σιγουριά των συλλογικοτήτων και των άνωθεν παραδομένων αληθειών.

Δεν αντέχεις την ελευθερία!!!!

Επισκέπτης
Που είναι ρε γαμώτο αυτό το παλικάρι ο williams.
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,1861.0]Αυτό το thread έχει μείνει ιστορικό.[/url]

EDIT: ειδικά www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,1861.msg26251#msg26251]αυτό[/i[/URL]]

Ναι είναι η πρώτη αποχώρηση του Hrys...
Μετά όμως επέστρεψε ως theofilos
Και μετά ξανά σαν petrospelekanos
και μετά ως τι;

OP
OP
P

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Όποιος έχει απορίες για το τι δήλωσα μπορεί να ανατρέξει στο σχετικό θρεντ. Εξαντλήθηκε το θέμα και από ότι θυμάμαι εξαντλήθηκες και εσύ και για πρώτη φορά αποχώρησες.

Ότι γράφω το γράφω μετά λόγου γνώσεως. Κατά τα άλλα μου προσάπτεις μιαν ηλίθια κατηγορία που είναι αποκύημα διεργασιών στον εγκέφαλο σου. Και η κατηγορία είναι ηλίθια όχι γιατί εσύ είσαι ηλίθιος, αλλά γιατί στηρίζεται στην δική σου αντίληψη των πραγμάτων και κυρίω στην νοοτροπία σου να βρίσκεις παντού εχθρούς των συμφερόντων του λαού.

Τα άλλα που αναφέρεις αν γνωρίζω δηλαδή τι είναι ο σοσιαλισμός περιμένω να μου εξηγήσεις. Γιατί τόσους μήνες τώρα δεν έχεις δώσει ούτε μια καταγραφή των πιστεύω σου. Πίσω από τις ταμπέλες κρύβεσαι. Πίσω από την σιγουριά των συλλογικοτήτων και των άνωθεν παραδομένων αληθειών.

Τόσες λέξεις και ακόμα να υπερασπιστείς τους αγαπημένους σου δοσίλογους; Τι αντρικό, Θεέ μου!

Επισκέπτης
....ακομη και τωρα δεν εχεις τα αρχιδια να πεις οτι με εβρισες ευθεως ????????
..γιατι και εκεινη τη στιγμη το αρνηθηκες και βλεπω ακομη και τωρα το ιδιο κανεις....!!!!
..και οταν ξαναμπηκες, γιατι δεν μας συστηθηκες να χαρουμε βρε κουτο, που ξαναηρθες στην παρεουλα μας ?????????
..εμεις ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+1

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Κουράστηκες, αστέρα της wikipedia και του copy paste; Αν και δεν θυμαμαι να σε φωναξε κανενας!

..ετσι ειναι, οι μαλακιες επιστρεφονται....
..κι εγω σε αλλο θεμα σου ειπα οτι δεν σου απευθυνθηκα, κι εσυ αμεσως πεταχτηκες (μην πω σαν τι) και μου ειπες οτι θα κανεις ο,τι γουσταρεις..

OP
OP
P

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
ειμαι ξυπνιος εδω κ καιρο κ γελαω μην πω σπαω πλακα με υποκειμενα σαν την παρτη σου......ΞΥΠΝΑ Ρεεεεεεε.....

Μήπως θα βάλεις και τους μπράβους σου να με δείρουν, όπως απειλούσες κάποτε τον warhol;

Επισκέπτης
Απείλησε ότι θα αποχωρίσει και ήμουν ακόμα στο γραφείο.
Πέρασε μία ώρα. Έφυγα, γύρισα σπίτι, έφαγα, έκανα μπάνιο, χάζεψα τηλεόραση άνοιξα τον υπολογιστή και είναι ακόμα εδώ και απειλεί με αποχωρίσεις.

τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει τι μου θυμίζε

OP
OP
P

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6

Εσύ μου έκανες ολόκληρο φάκελο με τα πιστεύω μου και μετά μου λες οτι δεν έχω κιόλας;
Τελικά, εκτός απο το να υπερασπίζεσαι τους δοσίλογους και την ασυδοσία του καπιταλισμου (α, και να σπας αρχιδια), πρεσβευεις τιποτα αλλο; Γιατι δεν θυμαμαι να μας το ειπες!

Επισκέπτης
Όπα έπιασε τα 500 post το παιδί (πότε πρόλαβε) και έγινε ειδήμων.

clap clap clap

Επισκέπτης
Μήπως θα βάλεις και τους μπράβους σου να με δείρουν, όπως απειλούσες κάποτε τον warhol;
το θεμα με τον warhol ας το κατα μερος....εγινε οτι εγινε κ τελειωσε......
Το ΜΕΓΑΛΟ ΘΕ(Α)ΜΑ εισαι εσυ.....δν σε δερνω ουτε εγω...ουτε οι μπραβοι.....Εδω βαριεται να σου ριξει σφαλιαρα ο Θεος....να ξυπνησεις...λες να ειμαι τοσο χαζος να σε βοηθησω να βγεις απ τον μικροκοσμο σου???? Κοιμησου εκει....γλυκα....μεσα στην κουνια με τα Κοκκινα πουπουλα....

OP
OP
P

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Πέρασε μία ώρα. Έφυγα, γύρισα σπίτι, έφαγα, έκανα μπάνιο, χάζεψα τηλεόραση άνοιξα τον υπολογιστή και είναι ακόμα εδώ και απειλεί με αποχωρίσεις.

Που να ξέρω! Δεν μπορώ να μπώ στο (λέμε τώρα) μυαλό σου.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

..αστο παληκαρι, αυτο δεν μπορει να το βρει ουτε ο ιδιος....

Odysseas74

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
κεράστε τον πελεκάνο μια εκτόνωση καπου για να ξελαμπικάρει...
δεν βλεπετε πως του έχει φτάσει μέχρι τη μύτη...??
από το μεσημέρι είναι εδώ μέσα... ΕΛΕΟΣ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom