Νέα

Τι θα γίνει μ' αυτούς που βρίζουν απρόκλητα και επί του προσωπικού στ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petrospelekanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
P

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
το θεμα με τον warhol ας το κατα μερος....εγινε οτι εγινε κ τελειωσε......
Το ΜΕΓΑΛΟ ΘΕ(Α)ΜΑ εισαι εσυ.....δν σε δερνω ουτε εγω...ουτε οι μπραβοι.....Εδω βαριεται να σου ριξει σφαλιαρα ο Θεος....να ξυπνησεις...λες να ειμαι τοσο χαζος να σε βοηθησω να βγεις απ τον μικροκοσμο σου???? Κοιμησου εκει....γλυκα....μεσα στην κουνια με τα Κοκκινα πουπουλα....

Έχεις μπράβους όμως η όχι; Δεν μας είπες!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τόσες λέξεις και ακόμα να υπερασπιστείς τους αγαπημένους σου δοσίλογους; Τι αντρικό, Θεέ μου!

Έχεις τίποτα άλλο να μας πεις επί του θέματος σοσιαλιστή;

Ειρήσθω εν παρόδω. Έχεις κανένα προβλημα με τους μη άνδρες (γυναίκες, ομοφυλόφιλους);

Επισκέπτης
Σε παρακαλώ mclein μη του λες για κόκκινα πούπουλα αφού δεν είναι ΚΝΙτης, υποστηρικτής του Στάλιν και διάφορα άλλα. Είναι απλά ο Hrys ή Theofilos ή Petrospelekanos ή όπως μαθαίνω soon to be miteratereza αν αληθεύει το reportage του SxSite

OP
OP
P

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
κεράστε τον πελεκάνο μια εκτόνωση καπου για να ξελαμπικάρει...
δεν βλεπετε πως του έχει φτάσει μέχρι τη μύτη...??
από το μεσημέρι είναι εδώ μέσα... ΕΛΕΟΣ!!!

Εσένα τι σε ενοχλει;

Αλλά δεν πειράζει, ελάτε κι άλλοι να μου την "πέσετε", αντράκια!

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Κριμα παντως γιατι προσβαλει ενα πουλι που με την παρουσια του στο νησι της Μυκονου , βοηθησε στο να γινει ακομα πιο γνωστο παγκοσμιως ως τουριστικος προορισμος και κατ'επεκτασην στη αυξηση των τουριστικων εσοδων της χωρας!!

Θα τριζουν τα κοκκαλα του πελεκανου της Μυκονου αν ηξερε τι ατομα χρησιμοποιουν το ονομα του!  :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
κεράστε τον πελεκάνο μια εκτόνωση καπου για να ξελαμπικάρει...
δεν βλεπετε πως του έχει φτάσει μέχρι τη μύτη...??
από το μεσημέρι είναι εδώ μέσα... ΕΛΕΟΣ!!!
Πες το σωστά. Από το μεσημέρι ΑΠΟΧΩΡΕΙ από εδώ μέσα...

OP
OP
P

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Έχεις τίποτα άλλο να μας πεις επί του θέματος σοσιαλιστή;

Ειρήσθω εν παρόδω. Έχεις κανένα προβλημα με τους μη άνδρες (γυναίκες, ομοφυλόφιλους);

Κανένα, φυσικά, όπως κι εσύ άλλωστε, έτσι δεν είναι;Οπότε δεν θα δυσανασχετήσεις αν σου πω να βάλεις φουστάνια για το θάρρος της γνώμης σου. Δεν είναι κακό, σε αρκετούς αρέσει κιόλας.

Επισκέπτης
Έχεις ώρα να αποχωρίσεις μήπως έχεις κάτι; Ανησύχησα...

Εγώ πάντως αποχωρώ μιας και έχουμε και δουλειά αύριο. Αν τυχόν αποχωρίσεις στα αλήθεια αυτή τη φορά (για κανένα διήμερο ξέρεις εσύ) So Long and thank you for all the fish

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Κανένα, φυσικά, όπως κι εσύ άλλωστε, έτσι δεν είναι;Οπότε δεν θα δυσανασχετήσεις αν σου πω να βάλεις φουστάνια για το θάρρος της γνώμης σου. Δεν είναι κακό, σε αρκετούς αρέσει κιόλας.

Όσοι φοράνε φουστάνια δεν έχουν το θάρρος της γνώμης τους;

Επισκέπτης
AΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ MODS ΔΕΝ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ...

ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ...

ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ???

Επισκέπτης
Το παιρνω αποφαση κ αποχωρω....εισαι διανοητικα αναπηρος....εδω μιλαμε για ανοησια μεχρις εσχατων....
(σου ειπα προηγουμενως οτι δν σου ριχνει σφαλιαρα ουτε ο Θεος,θα σου ριξω εγω....?)---(κ τωρα εγραψες την πιπα σου....με απειλεις ???? )......
Εισαι για πολλα γλεντια.....κ μεγαλα ομως.....Εχε γεια...κανε μας να γελαμε....

OP
OP
P

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
AΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ MODS ΔΕΝ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ...

ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ...

ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ???

Μόνο γι αυτό απορείς; Δεν σου κανει εντυπωση οτι προσπαθούν όλοι τους (Χρυσαργού συμπεριλαμβανομένου!) να μου την πουν και δεν τα καταφέρνουν, παρά το οτι είναι περισσότεροι και πιο "άντρες";

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom