Νέα

Τι θα γίνει μ' αυτούς που βρίζουν απρόκλητα και επί του προσωπικού στ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petrospelekanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
P

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Το παιρνω αποφαση κ αποχωρω....εισαι διανοητικα αναπηρος....εδω μιλαμε για ανοησια μεχρις εσχατων....
(σου ειπα προηγουμενως οτι δν σου ριχνει σφαλιαρα ουτε ο Θεος,θα σου ριξω εγω....?)---(κ τωρα εγραψες την πιπα σου....με απειλεις ???? )......
Εισαι για πολλα γλεντια.....κ μεγαλα ομως.....Εχε γεια...κανε μας να γελαμε....

Γελάς μόνος σου η με τους μπράβους σου μαζί;

Αλήθεια, εκτός απο μπράβους, τι άλλο είναι "απαραίτητο" στη δουλειά σου;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Μόνο γι αυτό απορείς; Δεν σου κανει εντυπωση οτι προσπαθούν όλοι τους (Χρυσαργού συμπεριλαμβανομένου!) να μου την πουν και δεν τα καταφέρνουν, παρά το οτι είναι περισσότεροι και πιο "άντρες";

..γιατι δεν φωναζεις το φιλο σου τον sincity που μου την ειχατε πεσει μαζι ρε αντρακλες ??????????

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ακόμα απορώ γιατί ασχολούμαστε με τον hrys.

Τις απόψεις μου τις έχω γράψει www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,3866.msg63314#msg63314]εδώ[/url]. Απλά, οι συνομιλίες με τον *απολιτικοποίητο* hrys, είναι διασκεδαστικές, ειδικά στο σημείο που ανταπαντά με επιχειρήματα (δοσίλογος, ρουφιάνος, ταγματασφαλίτης κα). Τα οποία προφανώς και δεν αποτελούν ύβρεις αλλά βέβαιες διαπιστώσεις. Φυσικά υπάρχουν και πολύ καλύτερα επιχειρήματα στο οπλοστάσιο του. (www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,1271.msg60934#msg60934]εδώ[/url] , www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,1271.msg60852#msg60852]εδώ[/url]).

Μην το κουράζουμε άλλο.

Μα είναι τόσο απλό φίλε sxs..
Όταν ο χρύσπας/θεοφιλος/πελεκάνος βρίζει και μάλιστα χυδαία όποιον δεν συμφωνεί μαζί του το κάνει απο δικαιολογημένη αγανάκτηση που προκάλεσε το γεγονός ότι ο παππούς του υβριζόμενου μπορεί και να κοιτούσε από το μπαλκόνι του όταν μπαίναν οι Γερμανοί στην Αθήνα..
Όταν κάποιος του απαντά ακόμη και με απλή ειρωνεία του προσβάλει βάναυσα την προσωπικότητα και φυσικά πρέπει να περέμβει ο Υπουργός Τύπου, ο ΟΗΕ και το FBI για να αποκατασταθεί το τρωθέν κύρος του...

Βέβαια αυτή είναι τυπικά αριστερή συμπεριφορά:
Από τη μιά καίμε, ληστευουμε, λεηλατούμε στο όνομα του ταξικού πολέμου κατά του ανελέητου αστικού κράτους και από την άλλη αν τυχόν μιας πιάσουμε θυμόμαστε τα δημοκρατικά μας δικάιώματα (που το ως άνω αστικό κράτος μας κατοχυρώνει) και θεωρούμε βασανιστήριο το στραβοκοίταγμα του μπάτσου όταν πετάμε μολότωφ..

Περίμενες τίποτα καλύτερο από αυτόν;

OP
OP
P

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Όταν ο χρύσπας/θεοφιλος/πελεκάνος βρίζει και μάλιστα χυδαία όποιον δεν συμφωνεί μαζί του το κάνει απο δικαιολογημένη αγανάκτηση που προκάλεσε το γεγονός ότι ο παππούς του υβριζόμενου μπορεί και να κοιτούσε από το μπαλκόνι του όταν μπαίναν οι Γερμανοί στην Αθήνα..
Όταν κάποιος του απαντά ακόμη και με απλή ειρωνεία του προσβάλει βάναυσα την προσωπικότητα και φυσικά πρέπει να περέμβει ο Υπουργός Τύπου, ο ΟΗΕ και το FBI για να αποκατασταθεί το τρωθέν κύρος του...

Από τη μιά καίμε, ληστευουμε, λεηλατούμε στο όνομα του ταξικού πολέμου κατά του ανελέητου αστικού κράτους και από την άλλη αν τυχόν μιας πιάσουμε θυμόμαστε τα δημοκρατικά μας δικάιώματα (που το ως άνω αστικό κράτος μας κατοχυρώνει) και θεωρούμε βασανιστήριο το στραβοκοίταγμα του μπάτσου όταν πετάμε μολότωφ..

Έλα και συ στο σιμουλτανέ, πουλάκι μου!
Που -αφελώς- σε νόμιζα κάποτε για άνθρωπο με ήθος!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157

..αψογος και παω και στοιχημα οτι ειναι και κανενας βολεμενος δημοσιος υπαλληλος που παιρνει και μιζες....!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Έλα και συ στο σιμουλτανέ, πουλάκι μου!
Που -αφελώς- σε νόμιζα κάποτε για άνθρωπο με ήθος!

..ρε πετρακη, μην του λες τετοια του παιδιου, ειναι και αισθηματικος τυπος, θα τον πιασει το φιλοτιμο και θα κλαιει....!!!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
AΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ MODS ΔΕΝ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ...

ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ...

ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ???

Και να κλειδώσει αυτό το θρεντ θα ανοίξει άλλο. Κωλώνει νομίζεις; Εδώ το απόγευμα αποχώρησε ΜΟΝΟΣ του από άλλο θρεντ και καπάκι άνοιξε άλλο ΜΟΝΟΣ του για να συνεχίσει.

Μιλάμε για περιπτωσάρα!

OP
OP
P

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
..ρε πετρακη, μην του λες τετοια του παιδιου, ειναι και αισθηματικος τυπος, θα τον πιασει το φιλοτιμο και θα κλαιει....!!!!

Θα το έχω υπόψη μου Τζότζο! (εκ του Γιωργάκη, στο πιο καθυστερημένο)

OP
OP
P

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Το ύψιστο δημοκρατικό χαρακτηριστικό ενός γνήσιου κομμουνιστή (αντισταλινικού και αντιμαοϊκού κομμουνιστή φυσικά) είναι να δέχεται το άκουσμα της γνώμης του άλλου και αν έχει τα αρχίδια-να την εξουδετερώνει με το λόγο!

...όπως ποτέ δεν έπραξες εσύ, φίλτατε, με τις αλλεπάλληλες ψηφοφορίες που μας ζάλισαν τα @@!

OP
OP
P

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Και να κλειδώσει αυτό το θρεντ θα ανοίξει άλλο. Κωλώνει νομίζεις; Εδώ το απόγευμα αποχώρησε ΜΟΝΟΣ του από άλλο θρεντ και καπάκι άνοιξε άλλο ΜΟΝΟΣ του για να συνεχίσει.

Μιλάμε για περιπτωσάρα!

Ιδού οι Μοντς, ιδού και το πήδημα λοιπόν!

Επισκέπτης
Και no απάντηση φυσικά! Γιατί άραγε, ντρέπεσαι μήπως να μου πεις;
οχι,δν σου απαντω....γιατι φοβαμαι μηπως φυγεις απ το site κ επακολουθα απ τη ζωη μου....με εχεις μαγεψει με τα λογια σου κ δν ξερω τι θα κανω μακρια σου αν φυγεις...γι αυτο δν σου απαντω...(εκτος του οτι δν θα καταλαβεις....φαντασου οταν μιλαγα στον τοιχο του σπιτιου μου ενα καιρο...ειχε το φιλοτιμο κ επεσε απ την ντροπη του....εσυ εισαι χειροτερος κ απ το ντουβαρι.....)!!!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
....μπαγασακο, για την ταμπακιερα τιποτα και ποτε δεν λες..!!

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Μυκονος!!!!  (pc: χιουμουρακι,ε????)  :P

OP
OP
P

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
οχι,δν σου απαντω....γιατι φοβαμαι μηπως φυγεις απ το site κ επακολουθα απ τη ζωη μου....με εχεις μαγεψει με τα λογια σου κ δν ξερω τι θα κανω μακρια σου αν φυγεις...γι αυτο δν σου απαντω...(εκτος του οτι δν θα καταλαβεις....φαντασου οταν μιλαγα στον τοιχο του σπιτιου μου ενα καιρο...ειχε το φιλοτιμο κ επεσε απ την ντροπη του....εσυ εισαι χειροτερος κ απ το ντουβαρι.....)!!!!!

Κοτ κοτ κοτ οι κοτουλες!

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
μπουρδελο γιναμε ρε παιδια

Επισκέπτης
μολις μπηκα σπιτι και διαβασα το θεμα!!!καταρχην να θυμισω σε καποιους κυριους οτι παλιοτερα ειχε ανοιχτει θεμα που βριζατε,κραζατε και χλευαζατε τον πελεκανο που ηταν γραμμενος ως χρυς!!!αυτο ηταν απαραδεκτο και  δεν  τιμαει κανεναν απο οσους γραψαν τοτε!!!παρατηρησα οτι ασχοληθηκατε και σχολιασατε τις πολιτικες πεποιθησεις του,τις οποιες ασπαζομαι και εγω!!!ο πελεκανος ποτε δεν εκρυψε τα πολιτικα πιστευω του σε σχεση με ορισμενους αλλους κυριους !!!οταν σε παλιοτερο θεμα ,ειχε γραφτει οτι οι κομμουνιστες ειναι εχθροι του κρατους,οτι καλα καναν και τους πηγαν εξορια και τους βασανισαν,δεν ειναι κανεναν να καταδικαζει τις δηλωσεις αυτες!!ο κυριος εκεινος δεν ηταν προκλητικος?στο θεμα των νικ ,ο πελεκανος δεν ειναι ο μοναδικος που αλλαξε το ψευδωνυμο του και μπηκε με αλλο!!τετοια φαινομενα εχουν γινει και απο αλλα μελη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom