tzooon1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Να ειναι ελευθερας βοσκης ρε μαλακα,οχι σαπιο,απ'αυτα που δεν κουνιουνται ολη τους τη ζωη ,γουρνοπουλα μεγαλη θα βαλλεις?50κιλα?αγοραστο τυπε αλλα απο φιλο που εχει δικα του ;)
Να ειναι ελευθερας βοσκης ρε μαλακα,οχι σαπιο,απ'αυτα που δεν κουνιουνται ολη τους τη ζωη ,γουρνοπουλα μεγαλη θα βαλλεις?50κιλα?αγοραστο τυπε αλλα απο φιλο που εχει δικα του ;)
ειχε βρει ενα σαιτ με κριτικες απο τσοντες τις αντεγραφε και τις ποσταρε εδω τυπε :Sαυτον ρε γιατρε γιατι τον στειλαν τι εκανε το παιδι? :S
τι,τον τιμωρησαν με εξορια?ειχε βρει ενα σαιτ με κριτικες απο τσοντες τις αντεγραφε και τις ποσταρε εδω τυπε :S
οχι τοσο μεγαλη ρε τυπε..ειπαμε :SΝα ειναι ελευθερας βοσκης ρε μαλακα,οχι σαπιο,απ'αυτα που δεν κουνιουνται ολη τους τη ζωη ,γουρνοπουλα μεγαλη θα βαλλεις?50κιλα?
αυτο το κανεις γεμιστο?το γεμιζεις?η οπως ειναι το βανεις απανου?οχι τοσο μεγαλη ρε τυπε..ειπαμε :S
τι,τον τιμωρησαν με εξορια?
:-εις θανατον δηλαδη
και φαινοταν ρε γιατρε για δυνατο κοματι ο τυπος κριμα :Sειχε βρει ενα σαιτ με κριτικες απο τσοντες τις αντεγραφε και τις ποσταρε εδω τυπε :S
οπως ειναι τυπε η πετσα ειναι ολα τα λεφτααυτο το κανεις γεμιστο?το γεμιζεις?η οπως ειναι το βανεις απανου?
ηταν μορφηκαι φαινοταν ρε γιατρε για δυνατο κοματι ο τυπος κριμα :S
εχεις μπαλντα ρε,να το κοψεις μετα σωστα?οπως ειναι τυπε η πετσα ειναι ολα τα λεφτα
ναι ρε τυπε μπαλταδακιεχεις μπαλντα ρε,να το κοψεις μετα σωστα?
Ωραιοοοος...πες συνταγη φιλος...τι βανεις πριν το βαλλεις στα καρβουνα...ναι ρε τυπε μπαλταδακι
μπουχαχαχαχαΤραπεζάκι έχω εγώ...........
διαιτα κανεις τυπε? η νηστευεις και θα πας να κοινωνησειςΕχω φαει ηδη τοσα που νιωθω χορτασμενος
Χθες πχ το πρωι εφαγα 2 μπανανες 3 φετες με ταχινι και μελι
μεσημερι μια πιτσα 8 κομματια μονος μου μετα μια σοκολατα και αφθονη κοκα κολα το βραδυ μια γαβαθα σαλατα και πατατες με τυρι και πιο αργα γιαουρτι με μελι ενα των 250 γραμαριων
τυπε συνδιαζεις την υγιεινη διατροφη με την χοληστερινηΕχω φαει ηδη τοσα που νιωθω χορτασμενος
Χθες πχ το πρωι εφαγα 2 μπανανες 3 φετες με ταχινι και μελι
μεσημερι μια πιτσα 8 κομματια μονος μου μετα μια σοκολατα και αφθονη κοκα κολα το βραδυ μια γαβαθα σαλατα και πατατες με τυρι και πιο αργα γιαουρτι(200γραμαρια) με μελι
σημερα πιο νορμαλ το πρωι εριξα 2 γιαουρτια μεσα σε ενα μπολ το γεμισα δημητριακα μετα εφαγα 1.5 πιατο φακες με τοματοσαλατα και φετουλα το βραδυ 2 σουβλακια και πριν καμια ωρα εφαγα 1 φετα ψωμι με ταχινι και μελι βαρυ για βραδυ αλλα πεινασα και δεν ειχα τιποτα αλλο :S
διαιτα κανεις τυπε? η νηστευεις και θα πας να κοινωνησεις