έχω βαρεθεί να ακούω μαλακίες από κάθε λογής ελληνανθρώπους πρέπει να παρατηρήσω ότι ο λόγος εισαγωγής αυτού του θρεντ είναι παντελώς άχρηστος, άστοχος, άκυρος και αυτχής. Τομίτο είσαι εξαιρετικά συμπαθής και έξυπνος παραδέξου το. Τι ακριβώς παραλληλίζεις; Τον Πλεύρη με το Λαζόπουλο; Πρώτον, ποιός σου λεει ότι αυτά τα έχει γράψει πρώτα ο Πλεύρης στον πλανήτη; Είναι χιλιοειπωμένα από ανθρώπους κάθε ιδεολογίας. Δεύτερον, δεν είναι αυτά που γράφει ο Πλεύρης και χαρακτηρίζεται εμετικός από κάθε υγιή άνθρωπο με μέση νοημοσύνη. Αν περιοριζόταν σε αυτά θα ταν συμπαθής. Τρίτον. Οι συνιδεολόγοι του Πλεύρη έστειλαν σε εξορία και σε θάνατο όταν ήταν στην εξουσία, τουλάχιστον στην Ελλάδα, ένα σωρό πνευματικούς ανθρώπους. Για αυτό και την εποχή που στην Ιταλία βλπέπαν ή τουλάχιστον γυρνούσαν το Σαλό, εσύ έβλεπες εδώ την Αλίκη στο Ναυτικό και περνούσαν όλα από επιτροπή λογοκρισίας δια τον φόβο του κομμουνισμού. Τέταρτον, ο Λαζόπουλος τον συμπαθεί δεν τον συμπαθεί κανείς έκανε εκπομπή από τη φυλακή, και ο γνωρίζων, γνωρίζει τι σημαίνει αυτό. Παρακαλώ το θεό να στείλει τον Πλεύρη σε μια παρόμοια εκπομπή στην πτέρυγα Ε' του Κορυδαλλού. Πέμποτν, κανείς δε θα σου ζητήσει να ψηφίσει το Λαζόπουλο ενώ ο ιός Πλεύρη έχει σκοπό (ως πολιτικός) να σώσει τη χώρα. Ο καθένας μπορεί να έχει όποια άποψη θέλει για το Λαζόπουλο, με γεια του με χαρά του. Ας χρησιμεύσει έτσι το θρεντ, γιατί η ακριβής πρόφαση που χρησιμοποιήθηκε για να ανοίξει είναι απλά Α Κ Υ Ρ Η.
1: ποιοι είναι και τι είναι οι ελληνάθρωποι?
2: Δικαιώμα σου να το θεωρείς όπως νομίζεις το θρεντ
3: Αδιαφορω πλήρως αν υπάρχουν γενικώς και αορίστως άνθρωποι που με θεωρούν είτε έξυπνο είτε συμπαθή. Αυτό από μόνο του με κάνει αντιπαθή άλλωστε. Το μονο που επιδιώκω είναι να είμαι χρήσιμος.
4: Δεν παραλλήλισα τίποτα απολύτως ΕΣΥ το υποστηρίζεις αυτό.
5: Αφου τα έχουν γράψει και άλλοι καλό θα είναι να μας υποδείξεις και μερικούς να ξεστραβωθούμε
5: Αφού αυτοχαρακτηρίστηκες υγιής άρχισες τους χαρακτηρισμόυς, γιατί ακριβώς? Για να μας πεις ότι "αυτά είναι χιλιοειπωμένα και γνωστά"? Απλά οι ιδεολογικές σου προκαταλήψεις δεν μπορούν να δεχτούν με καμμία δύναμη ότι έστω σε ένα σημείο μπορεί -ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ- να συμπίπτεις με τον Πλευρη
6: Τι ακριβως είναι η προσπάθεια να μου υπενθυμίσεις τι έκαναν οι εδώ συνιδεολόγοι του Πλευρη και τα περι Αλικης του Ναυτικού? Τι σε κάνει να πιστευεις ότι τα αγνοώ? Οι ίδιες ιδεολογικές προκαταλήψεις που σε αυτοχαρακτήρισαν υγιή μήπως? Μήπως απλά προσπαθεις να μου φορέσεις και εμένα τα ίδια όργανα? Ατύχησες.
6: Τα περι της φυλακής λυπάμαι, δεν γνωρίζω ούτε επιθυμω, να με συγχωρεί η υγιής προσωπικότητα σου. Μιλάς για ένα μέρος που κρατείται ο Ντερτιλης λχ ή κάνω λάθος? Εκεί που ξεψύχησε ο Δουρής και κάποιοι άλλοι όμοιοι του? Λυπάμαι-αδιαφορώ πλήρως για την εκπομπή που έβγαλε από εκεί ως μνημείο μεγαλοσύνης. Αντίθετα θα βρεις να γράφω για την άθλια κατάσταση των ελληνικών φυλακών σε κάποιο θρεντ αλλά είπαμε οι παρωπίδες...
7: Τα πέρι ψήφου δεν με συγκινούν καθόλου διότι διακατέχεσαι από τον ίδιο μεσσιανισμό που χαρακτηρίζει όλους τους φανατικούς.
Οι πολιτικές σου ιδεες είναι οι υγιείς σε αντίθεση με των "άλλων" που είναι άρρωστες. Δυισμός στο μεγαλείο του.
Απελευθερωθείτε επιτέλους
αντίθετα εγώ δεν προπάθησα να κατευθύνω κανέναν πουθενα, αλλά όπου βγει ο καθένας μεσα απο έναν προβληματισμό που έθεσα.
Ένα δίλημμα αν θες το οποιο και εσύ προσπέρασες.
Τι μετρά?
Ποιος το λεει ή τι λέει?