Νέα

Τι συμβαίνει με τον Λάκη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ή μήπως δεν ήταν Πλεύρηδες αυτοί που εξόρησαν και φυλάκισαν όλους τους προαναφερόμενους.
Απλώς δεν είναι ο Πλεύρης στην εξουσία και "πουλάει" φιλοσοφία.
Γιατί όταν οι Πλεύρηδες ήταν στην εξουσία, είδαμε τι έγινε.
Παραδείγματα άπειρα.
έξω από τον χορό πολλά τραγούδια.
σπίνο κρυφοκομμούνα φαίνεσαι.

slak

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε fonia αν διαβάσεις  προσεκτικά αυτά που έγραψα παραπάνω,θα καταλάβεις πως δεν εννοώ οτι δεν έχει δικαίωμα να σατιρίζει επειδή δεν πήγε στρατό.Ο τρόπος που το απέφυγε τον κάνει να έρχεται σε αντίθεση με την σάτιρα που κάνει σε άλλους για ανάλογες καταστάσεις παράνομης συμπεριφοράς.
Όσον αναφορά το ότι '' δεν εχω ακουσει ποτε τον Λαζοπουλο να ασχολειται με την προσωπικη ζωη,αδυναμιες,παθη,ιδιαιτεροτητες αυτου που σατιριζει /σχολιαζει.Απλα σατιριζει με καυστικο/υπερβολικο τροπο τα ατομα εκεινα που εκτιθενται στ δημοσιο βιο σχετικα με το εργο τους,τη δουλεια τους,τη θεση τους,τις επιλογες τους'' αυτό που έχω να πω είναι ότι η διάκριση μεταξύ επιλογών και αδυναμίων-παθών πολύ εύκολα οδηγεί σε όποιο συμπέρασμα μας συμφέρει.Οταν ο Λαζοπούλος βγαίνει και κριτικάρει και σχολιάζει σε δελτία ειδήσεων , συμμετέχει σε κοσμοπολίτικες εκδηλώσεις και μίλαει και χαχανίζει στα κανάλια που είναι εκεί, τότε αυτός δεν θεωρείται δημόσιο πρόσωπο που μπορούν άλλοι να σατιρίσουν τις επιλογές του?
Αν είναι μάγκας και αμόλυντος και προασπίζει το φοιτητικό κίνημα, ας μας πεί πως απέφυγε τον στράτο ώστε να μπορέσουμε και 'μεις να το αποφύγουμε και να κάνουμε μεταπτυχιακό πιο άνετα.?(γιατί αυτό ήταν επιλογή του και όχι αδυναμία του)

Αν είναι μάγκας και αμόλυντος ας πεί σε οποιδήποτε χρήστη συλλαμβάνεται, με πιο τρόπο αυτός το απέφυγε? γιατί αυτό ήταν επιλογή του και όχι αδυναμία του)

Ο Λαζόπουλος με το να σχολιάζει στις ειδήσεις για το πώς δουλέυουν οι πυροσβέστες, κτλ δεν κάνει και κριτική εκτός απο σάτιρα?

OP
OP
tomito

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
και τι θέλεις να πεις με αυτό δεν είναι κάτι που έβγαλε ο πλεύρης από το μυαλό του είναι κομμάτια της ιστορίας της Ελλάδος που πάντα στα συμφέροντα της ολιγαρχίας έχουν γίνει τόσες και τόσες πράξεις σαν αυτές και αυτές είναι και οι αιτίες που κάνουν την Λιάνα να φερθεί έτσι.
απεναντίας αν δούμε την περίπτωση του Πλεύρη σε σχέση με την αντιμετώπιση αυτών των Ελλήνων τους παίρνει σαν παράδειγμα το πόσο λαοπλάνος είναι θα θέσω ένα ερώτημα των πολιτικών συστημάτων που πέρασαν από την Ελλάδα που είναι λάτρης ο Πλεύρης πχ της χούντας και γενικά της ακροδεξιάς που αυτά τα πιστεύω του Πλεύρη πόσους σύγχρονους Σωκράτη δες έστειλε στην εξορία δολοφόνησε και άλλα πολλά?

Αρίωνα ειλικρινά σου πήρε μίαμιση ώρα για να μου απαντήσεις αυτό?

Η ολιγαρχία έστειλε τον Σωκράτη να πιεί το κώνιο?

Για να αναφερθώ στο γνωστότερο των παραδειγμάτων.

Καλά μιλάμε με τις κομματικές παρωπίδες έχετε καταλήξει παντελώς τυφλοί μερικοί-μερικοί

Ξεκολλάτε μπρε απο τα μαντριά

Ε Λ Ε Ο Σ

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
....o Λαζοπουλος ειναι καλος κωμικος αναμφιβολα....δεν μπορεις να παραβλεψεις ομως οτι εχει εμμονες.....οπως για π.χ. με την καημενη την Ντενιση , εχει πλεον καταντησει γραφικος και προφανως εχει προσωπικα μαζι της...νομιζω οτι η Μιμη αγορασε ενα θεατρο που διεκδικουσε κι αυτος ή κατι τετοιο τελος παντων....δεν μπορεις να κανεις προσωπικες επιθεσεις σε καποιον και να λες οτι κανεις "αριστοφανικη σατιρα"....επιπλεον εαν προσεξετε , δεν τα βαζει με επιχειρηματιες ως φοβερος δημοσιοσχετιστας που ειναι....αληθεια τωρα που τα νουμερα της AGB τον δειχνουν ψηλα , ειναι καλη τωρα η AGB?
Και κατι τελευταιο : αυτο το γλειψιμο στον Χατζηλαλακη ειναι ανευ προηγουμενου.....ειπαμε καλος ηθοποιος αλλα για μενα ειναι υπερτιμημενος... 

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Λοιπόν επειδή έχω βαρεθεί να ακούω μαλακίες από κάθε λογής ελληνανθρώπους πρέπει να παρατηρήσω ότι ο λόγος εισαγωγής αυτού του θρεντ είναι παντελώς άχρηστος, άστοχος, άκυρος και αυτχής. Τομίτο είσαι εξαιρετικά συμπαθής και έξυπνος παραδέξου το. Τι ακριβώς παραλληλίζεις; Τον Πλεύρη με το Λαζόπουλο; Πρώτον, ποιός σου λεει ότι αυτά τα έχει γράψει πρώτα ο Πλεύρης στον πλανήτη; Είναι χιλιοειπωμένα από ανθρώπους κάθε ιδεολογίας. Δεύτερον, δεν είναι αυτά που γράφει ο Πλεύρης και χαρακτηρίζεται εμετικός από κάθε υγιή άνθρωπο με μέση νοημοσύνη. Αν περιοριζόταν σε αυτά θα ταν συμπαθής. Τρίτον. Οι συνιδεολόγοι του Πλεύρη έστειλαν σε εξορία και σε θάνατο όταν ήταν στην εξουσία, τουλάχιστον στην Ελλάδα, ένα σωρό πνευματικούς ανθρώπους. Για αυτό και την εποχή που στην Ιταλία βλπέπαν ή τουλάχιστον γυρνούσαν το Σαλό, εσύ έβλεπες εδώ την Αλίκη στο Ναυτικό και περνούσαν όλα από επιτροπή λογοκρισίας δια τον φόβο του κομμουνισμού. Τέταρτον, ο Λαζόπουλος τον συμπαθεί δεν τον συμπαθεί κανείς έκανε εκπομπή από τη φυλακή, και ο γνωρίζων, γνωρίζει τι σημαίνει αυτό. Παρακαλώ το θεό να στείλει τον Πλεύρη σε μια παρόμοια εκπομπή στην πτέρυγα Ε' του Κορυδαλλού. Πέμποτν, κανείς δε θα σου ζητήσει να ψηφίσει το Λαζόπουλο ενώ ο ιός Πλεύρη έχει σκοπό (ως πολιτικός) να σώσει τη χώρα. Ο καθένας μπορεί να έχει όποια άποψη θέλει για το Λαζόπουλο, με γεια του με χαρά του. Ας χρησιμεύσει έτσι το θρεντ, γιατί η ακριβής πρόφαση που χρησιμοποιήθηκε για να ανοίξει είναι απλά Α Κ Υ Ρ Η.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Και κατι τελευταιο : αυτο το γλειψιμο στον Χατζηλαλακη ειναι ανευ προηγουμενου.....ειπαμε καλος ηθοποιος αλλα για μενα ειναι υπερτιμημενος... 
Ποιος ειναι ο Χατζηλαλακης ;  :think: :cheesy:
Καλος ο Λαζοπουλος , αλλα εχει πολλα κοληματα και κουραζει! Εχει ταλεντο! Με ενοχλει ομως που χρησιμοποιει το κοινο σαν αυλικους του και απωθεωτακηδες.  :-

Επισκέπτης
Αρίωνα ειλικρινά σου πήρε μίαμιση ώρα για να μου απαντήσεις αυτό?

Η ολιγαρχία έστειλε τον Σωκράτη να πιεί το κώνιο?

Για να αναφερθώ στο γνωστότερο των παραδειγμάτων.

Καλά μιλάμε με τις κομματικές παρωπίδες έχετε καταλήξει παντελώς τυφλοί μερικοί-μερικοί

Ξεκολλάτε μπρε απο τα μαντριά

Ε Λ Ε Ο Σ
αν μου χρειάστηκε πολύς χρόνος για να το σκεφτώ δεν έχω μάθει να απολογούμαι εδώ μέσα για τους χρόνους που απαντώ απλά έχω και κάποια εργασία να κάνω και όχι να είμαι 24 ώρες ον λαιν στο σαιτ.
απλά πριν βάλεις το ερώτημα που έβαλες ότι δεν είναι ο Πλεύρης που ανακάλυψε όλα αυτά και τα έβαλες σαν πνευματικό δημιούργημα του σαν να σε ρωτήσω και εγώ αν η κότα έκανε το αυγό η το αυγό την κότα?

OP
OP
tomito

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
έχω βαρεθεί να ακούω μαλακίες από κάθε λογής ελληνανθρώπους πρέπει να παρατηρήσω ότι ο λόγος εισαγωγής αυτού του θρεντ είναι παντελώς άχρηστος, άστοχος, άκυρος και αυτχής. Τομίτο είσαι εξαιρετικά συμπαθής και έξυπνος παραδέξου το. Τι ακριβώς παραλληλίζεις; Τον Πλεύρη με το Λαζόπουλο; Πρώτον, ποιός σου λεει ότι αυτά τα έχει γράψει πρώτα ο Πλεύρης στον πλανήτη; Είναι χιλιοειπωμένα από ανθρώπους κάθε ιδεολογίας. Δεύτερον, δεν είναι αυτά που γράφει ο Πλεύρης και χαρακτηρίζεται εμετικός από κάθε υγιή άνθρωπο με μέση νοημοσύνη. Αν περιοριζόταν σε αυτά θα ταν συμπαθής. Τρίτον. Οι συνιδεολόγοι του Πλεύρη έστειλαν σε εξορία και σε θάνατο όταν ήταν στην εξουσία, τουλάχιστον στην Ελλάδα, ένα σωρό πνευματικούς ανθρώπους. Για αυτό και την εποχή που στην Ιταλία βλπέπαν ή τουλάχιστον γυρνούσαν το Σαλό, εσύ έβλεπες εδώ την Αλίκη στο Ναυτικό και περνούσαν όλα από επιτροπή λογοκρισίας δια τον φόβο του κομμουνισμού. Τέταρτον, ο Λαζόπουλος τον συμπαθεί δεν τον συμπαθεί κανείς έκανε εκπομπή από τη φυλακή, και ο γνωρίζων, γνωρίζει τι σημαίνει αυτό. Παρακαλώ το θεό να στείλει τον Πλεύρη σε μια παρόμοια εκπομπή στην πτέρυγα Ε' του Κορυδαλλού. Πέμποτν, κανείς δε θα σου ζητήσει να ψηφίσει το Λαζόπουλο ενώ ο ιός Πλεύρη έχει σκοπό (ως πολιτικός) να σώσει τη χώρα. Ο καθένας μπορεί να έχει όποια άποψη θέλει για το Λαζόπουλο, με γεια του με χαρά του. Ας χρησιμεύσει έτσι το θρεντ, γιατί η ακριβής πρόφαση που χρησιμοποιήθηκε για να ανοίξει είναι απλά Α Κ Υ Ρ Η.

1: ποιοι είναι και τι είναι οι ελληνάθρωποι?
2: Δικαιώμα σου να το θεωρείς όπως νομίζεις το θρεντ
3: Αδιαφορω πλήρως αν υπάρχουν γενικώς και αορίστως άνθρωποι που με θεωρούν είτε έξυπνο είτε συμπαθή. Αυτό από μόνο του με κάνει αντιπαθή άλλωστε. Το μονο που επιδιώκω είναι να είμαι χρήσιμος.
4: Δεν παραλλήλισα τίποτα απολύτως ΕΣΥ το υποστηρίζεις αυτό.
5: Αφου τα έχουν γράψει και άλλοι καλό θα είναι να μας υποδείξεις και μερικούς να ξεστραβωθούμε
5: Αφού αυτοχαρακτηρίστηκες υγιής άρχισες τους χαρακτηρισμόυς, γιατί ακριβώς? Για να μας πεις ότι "αυτά είναι χιλιοειπωμένα και γνωστά"? Απλά οι ιδεολογικές σου προκαταλήψεις δεν μπορούν να δεχτούν με καμμία δύναμη ότι έστω σε ένα σημείο μπορεί -ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ- να συμπίπτεις με τον Πλευρη
6: Τι ακριβως είναι η προσπάθεια να μου υπενθυμίσεις τι έκαναν οι εδώ συνιδεολόγοι του Πλευρη και τα περι Αλικης του Ναυτικού? Τι σε κάνει να πιστευεις ότι τα αγνοώ? Οι ίδιες ιδεολογικές προκαταλήψεις που σε αυτοχαρακτήρισαν υγιή μήπως? Μήπως απλά προσπαθεις να μου φορέσεις και εμένα τα ίδια όργανα? Ατύχησες.
6: Τα περι της φυλακής λυπάμαι, δεν γνωρίζω ούτε επιθυμω, να με συγχωρεί η υγιής προσωπικότητα σου. Μιλάς για ένα μέρος που κρατείται ο Ντερτιλης λχ ή κάνω λάθος? Εκεί που ξεψύχησε ο Δουρής και κάποιοι άλλοι όμοιοι του? Λυπάμαι-αδιαφορώ πλήρως για την εκπομπή που έβγαλε από εκεί ως μνημείο μεγαλοσύνης. Αντίθετα θα βρεις να γράφω για την άθλια κατάσταση των ελληνικών φυλακών σε κάποιο θρεντ αλλά είπαμε οι παρωπίδες...
7: Τα πέρι ψήφου δεν με συγκινούν καθόλου διότι διακατέχεσαι από τον ίδιο μεσσιανισμό που χαρακτηρίζει όλους τους φανατικούς.
Οι πολιτικές σου ιδεες είναι οι υγιείς σε αντίθεση με των "άλλων" που είναι άρρωστες. Δυισμός στο μεγαλείο του.
Απελευθερωθείτε επιτέλους
αντίθετα εγώ δεν προπάθησα να κατευθύνω κανέναν πουθενα, αλλά όπου βγει ο καθένας μεσα απο έναν προβληματισμό που έθεσα.
Ένα δίλημμα αν θες το οποιο και εσύ προσπέρασες.
Τι μετρά?
Ποιος το λεει ή τι λέει?

OP
OP
tomito

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
αν μου χρειάστηκε πολύς χρόνος για να το σκεφτώ δεν έχω μάθει να απολογούμαι εδώ μέσα για τους χρόνους που απαντώ απλά έχω και κάποια εργασία να κάνω και όχι να είμαι 24 ώρες ον λαιν στο σαιτ.

Αρίωνα το ξέρεις σε αυτό απαντούσα άνετα. Αλλά εδώ δεν είμαστε για να πουλαμε εξυπνάδες ούτε πνευμα.Τουλάχιστον εγώ. Και ουτε έχω καμμια διάθεση να τσακώνομαι με κανέναν.Δεν νοίωθω ότι έχω να μοιράσω τίποτα με κάποιον. Ποσο μάλλον όταν δεν επιτέθηκα σε κανέναν με βαρείς χαρακτηρισμούς. Για αυτό αλλη μια φορά θα παραθέσω το εξής:

"Συμπολίτες, γιατί καταδιώκει ο ένας τον άλλον;Γιατί αλληλοεξοντωνόμαστε;
Δεν σας αδικήσαμε ποτέ, συμετείχαμε μαζί σας στις πιο ιερές τελετές της λατρείας, στις θυσίες και στις πιο όμορφες γιορτές, πήραμε μέρος στις ίδιες χορείες, παρακολουθήσαμε τις ίδιες σχολές, υπηρετήσαμε στις ίδιες γραμμές, αντιμετωπίσαμε τους ίδιους κινδύνους σε ξηρά και θάλασσα, όταν επρόκειτο να διασφαλιστεί η κοινή ασφάλεια και ελευθερία.
Στο όνομα των θεών των προγόνων μας, στο όνομα της φιλίας, της συγγένειας, της αγχιστείας-διότι όλοι αυτοί οι δεσμοί μας ενώνουν- από σεβασμό για τους θεούς και τους ανθρώπους, σταματήστε"

Ξενοφών, Ελληνικά Β' 4,20-22

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Πάντως η σκέψη - δίπολο (ή δεξιός ή αριστερός) δείχνει μια αδυναμία κατανόησης των τάσεων.

Ναι μεν η γοητεία λένε ότι βρίσκεται στα άκρα αλλα μήπως τελικά το δίπολο είναι ο ο μέσος όρος;

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Tomito βρες καμμια γκομενα αγορι μου.

Καθεσαι και γραφεις με τις ωρες ενα σωρο παπαριες.. ;)

Βρες καμμια γκομενα μπας και ισορροπησεις λιγο ψυχολογικα, καθεσαι και ασχολεισαι με τον Πλευρη ολη μερα.. :cheesy:

OP
OP
tomito

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Tomito βρες καμμια γκομενα αγορι μου.
Καθεσαι και γραφεις με τις ωρες ενα σωρο παπαριες.. ;)
Βρες καμμια γκομενα μπας και ισορροπησεις λιγο ψυχολογικα, καθεσαι και ασχολεισαι με τον Πλευρη ολη μερα.. :cheesy:

Όνομα:  tommaso

fonias

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
tomito προσπαθω να καταλαβω ποιο ακριβως ειναι το διλλημα αλλα ομολογουμενως δυσκολευομαι...
Φυσικα και εχει σημασια οχι μονο ποιος λεει και τι,αλλα η στιγμη ο τροπος και ο λογος που λες κατι.Στη συγκεκριμενη περιπτωση και οι 2 εχουν αναφερθει σε πραγματικα γεγονοτα .Οχι σε αποψεις ,οχι σε τοποθετησεις με βαση τη κριση του καθενος.Απλα ιστορικα γεγονοτα.Σε οτι αφορα την ορθοτητα τους και οι 2, φανταζομαι συμφωνουν απαντες, τα μετεφεραν με ακριβεια.Τωρα για ποιο λογο ο καθενας χρησιμοποιει την ιστορια,και οτιδηποτε αλλο ειναι ενα εντελως διαφορετικο ζητημα και ομοιως φανταζομαι οτι το αντιλαμβανονται ολοι. Κοινως το να εκφρασεις μια ,κατα γενικη ομολογια ,γενικη αληθεια  δε σε κανει ουτε ακροδεξιο αλλα ουτε και αριστερο.

OP
OP
tomito

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Κοινως το να εκφρασεις μια ,κατα γενικη ομολογια ,γενικη αληθεια  δε σε κανει ουτε ακροδεξιο αλλα ουτε και αριστερο.

To να έχεις το θάρρος να σφίξεις το χέρι του "εχθρού" σου συμφωνόντας ότι συμφωνείτε έστω σε ένα θέμα, σε κάνει καλύτερο?
Ήθελα απλά να δείξω ότι ΙΣΩΣ παρά τις διαφορές (επιφανειακές ή ουσιώδεις το συζητάμε) ΥΠΑΡΧΟΥΝ πράγματα στα οποία μπορούμε να συγκλίνουμε.
Όπως φαντάζομαι καταλαβαίνεις,  εσύ δεν είσαι στον μέσο όρο αντιληπτικότητας  του θέματος, καθώς η αντίδραση που εκδηλώθηκε όπως αντιλαμβάνεσαι αυτό ακριβώς απέδειξε.
Επιμένω, αυτά που μας ενώνουν είναι πολλά περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Καλα μην αρπάζεσαι. Όταν λέω ότι είσαι συμπαθής, μη φανταστεις ότι σε εχω ερωτευτεί κιόλας. Ρε εσεις οι ακροδεξιοί έχετε πραγματικα πρόβλημα. Αυτά που νομίζεις ότι τα γραφει πρωτος στον πλανήτη ο Πλεύρης τα διαβαζα στην αδερφη μου στις αρχες τις δεκαετίας του 80, στο βιβλιαράκι Μια φορά και έναν καιρό ήταν ο άνθρωπος, στον τόμο για την αρχαία ελλάδα. Μετά όταν η αδερφή μου μεγάλωσε και πήγε στο δημοτικό της πηρα δώρο το Μεγάλο Βιβλίο όλων των Γνώσεων που αναφέρει καμιά ντουζίνα από τα ίδια παραδείγματα εξορίστων και εκτελεσθέντων της αρχαιότητας και όχι μόνο. Θα έψαχνα να τα βρω σε καμια αποθηκη και να τα σκαναρω αλλα βαριεμαι να ασχοληθω φυσικα. Ξεστραβωθηκες; Δηλαδή εσύ ρε άρχοντας πραγματικά τώρα, νομίζεις ότι αυτά τα έχει πει ο Πλεύρης πρώτος; Σε παρακαλώ απάντησέ μου σε αυτό το τελευταίο για να δω αν θα ξαναμπώ στον κόπο να αφήσω για 7 λεπτα τη δουλειά μου για να σου απαντήσω. Μου απάντησες σε όλα τα άλλα εκτός από το "πιστεύεις ότι ο πλεύρη θεωρείται εμετικός επειδή λέει αυτά;". Αν θες οποτε εχεις χρονο απαντησε μου σε αυτα τα δυο και ασε τις θεωρίες. Ανοιξες μια συζητηση και όλοι γελαν μαζι σου.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
απλά πριν βάλεις το ερώτημα που έβαλες ότι δεν είναι ο Πλεύρης που ανακάλυψε όλα αυτά και τα έβαλες σαν πνευματικό δημιούργημα του σαν να σε ρωτήσω και εγώ αν η κότα έκανε το αυγό η το αυγό την κότα?
Μη λες τη φράση "η κότα έκανε το αβγό ή το  αβγο την κότα" γιατί θα παίξω το βίντεο που τη ίδια φράση τη λέει και ο Άδωνης Γεωργιάδης με τον υπερήρωα άρειο αδερφό του και μετά άντε να σου φυγει η ρετσινιά. Κρυφοναζιστή Αρίωνα  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
tomito

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Καλα μην αρπάζεσαι. Όταν λέω ότι είσαι συμπαθής, μη φανταστεις ότι σε εχω ερωτευτεί κιόλας. Ρε εσεις οι ακροδεξιοί1 έχετε πραγματικα πρόβλημα. Αυτά που νομίζεις ότι τα γραφει πρωτος στον πλανήτη ο Πλεύρης2 τα διαβαζα στην αδερφη μου στις αρχες τις δεκαετίας του 80, στο βιβλιαράκι Μια φορά και έναν καιρό ήταν ο άνθρωπος, στον τόμο για την αρχαία ελλάδα. Μετά όταν η αδερφή μου μεγάλωσε και πήγε στο δημοτικό της πηρα δώρο το Μεγάλο Βιβλίο όλων των Γνώσεων 3 που αναφέρει καμιά ντουζίνα από τα ίδια παραδείγματα εξορίστων και εκτελεσθέντων της αρχαιότητας και όχι μόνο. Θα έψαχνα να τα βρω σε καμια αποθηκη και να τα σκαναρω αλλα βαριεμαι να ασχοληθω φυσικα. Ξεστραβωθηκες; Δηλαδή εσύ ρε άρχοντας πραγματικά τώρα, νομίζεις ότι αυτά τα έχει πει ο Πλεύρης πρώτος 4; Σε παρακαλώ απάντησέ μου σε αυτό το τελευταίο για να δω αν θα ξαναμπώ στον κόπο να αφήσω για 7 λεπτα τη δουλειά μου για να σου απαντήσω. Μου απάντησες σε όλα τα άλλα εκτός από το "πιστεύεις ότι ο πλεύρη θεωρείται εμετικός επειδή λέει αυτά;". Αν θες οποτε εχεις χρονο απαντησε μου σε αυτα τα δυο και ασε τις θεωρίες. Ανοιξες μια συζητηση και όλοι γελαν μαζι σου 5.

1: Εμείς οι ακροδεξιοί? Έχεις δει κανένα και από τους άλλους έδω μέσα που προφανώς έχεις σταμπάρει ως ακροδεξιούς να με υπερασπιστεί ή έστω να γράψει σε αυτό το θρεντ? Απλά να κοτσάρεις κάτι (για να δώσεις στόμφο) μπροστά από το "εχετε πρόβλημα". Αν και αυτό είναι αυταπόδεικτο φαντάζομαι για σένα και άρα περιττό. Ακροδεξιός=πρόβλημα.
2: Από που το συμπέρανες αυτό αδυνατώ να το καταλάβω. Ίσως θα μπορούσες να μου το υποδείξεις παραπέμποντάς μου την φράση μου.
3: Επειδή αυτά τα βιβλία είναι δυσκολοέυρετα ΄σημερα πια θα συνέστηνες σε κάποιον να πάρει του Πλευρη το βιβλίο αφού γράφει κιόλας κοινως αποδεκτα (στο συγκεκριμένο) πράγματα ή δεν κάνει γιατί οι υγιείς άνθρωποι δεν διαβάζουν εμετικούς? Χρησιμοποιώ δικές σου εκφράσεις.
4: Δες 2 ανωτέρω
5: Γνώμη σου
6: Δεν είχα καμμιά όρεξη να ασχοληθώ αλλά όταν μου την πέφτουν φανατικοί γιατί με ερμηνευουν μέσα από την φανατίλα τους και προσπαθούν να μου βάλουν πράγματα στο στόμα που δεν είπα, κάτι παθαίνω. Πόσο μάλλλον όταν γράφουν τις ευγενείς λέξεις μαλακίες κ παπαριές ελλείψει επιχειρημάτων
7: Αντί άλλης απάντησης για τα "πολιτικά μου φρονήματα" βάζω ξανά το μπάνερ που είχα επί τρεις βδομάδες στην περίοδο των εκλογών στο προφίλ μου. Εσείς ποιο κομματάκι υποστηρίζατε είπαμε?
Καληνύχτα και Καλή Τύχη

EAR-FIRE.jpg

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
1: ποιοι είναι και τι είναι οι ελληνάθρωποι?
2: Δικαιώμα σου να το θεωρείς όπως νομίζεις το θρεντ
3: Αδιαφορω πλήρως αν υπάρχουν γενικώς και αορίστως άνθρωποι που με θεωρούν είτε έξυπνο είτε συμπαθή. Αυτό από μόνο του με κάνει αντιπαθή άλλωστε. Το μονο που επιδιώκω είναι να είμαι χρήσιμος.
4: Δεν παραλλήλισα τίποτα απολύτως ΕΣΥ το υποστηρίζεις αυτό.
5: Αφου τα έχουν γράψει και άλλοι καλό θα είναι να μας υποδείξεις και μερικούς να ξεστραβωθούμε
5: Αφού αυτοχαρακτηρίστηκες υγιής άρχισες τους χαρακτηρισμόυς, γιατί ακριβώς? Για να μας πεις ότι "αυτά είναι χιλιοειπωμένα και γνωστά"? Απλά οι ιδεολογικές σου προκαταλήψεις δεν μπορούν να δεχτούν με καμμία δύναμη ότι έστω σε ένα σημείο μπορεί -ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ- να συμπίπτεις με τον Πλευρη
6: Τι ακριβως είναι η προσπάθεια να μου υπενθυμίσεις τι έκαναν οι εδώ συνιδεολόγοι του Πλευρη και τα περι Αλικης του Ναυτικού? Τι σε κάνει να πιστευεις ότι τα αγνοώ? Οι ίδιες ιδεολογικές προκαταλήψεις που σε αυτοχαρακτήρισαν υγιή μήπως? Μήπως απλά προσπαθεις να μου φορέσεις και εμένα τα ίδια όργανα? Ατύχησες.
6: Τα περι της φυλακής λυπάμαι, δεν γνωρίζω ούτε επιθυμω, να με συγχωρεί η υγιής προσωπικότητα σου. Μιλάς για ένα μέρος που κρατείται ο Ντερτιλης λχ ή κάνω λάθος? Εκεί που ξεψύχησε ο Δουρής και κάποιοι άλλοι όμοιοι του? Λυπάμαι-αδιαφορώ πλήρως για την εκπομπή που έβγαλε από εκεί ως μνημείο μεγαλοσύνης. Αντίθετα θα βρεις να γράφω για την άθλια κατάσταση των ελληνικών φυλακών σε κάποιο θρεντ αλλά είπαμε οι παρωπίδες...
7: Τα πέρι ψήφου δεν με συγκινούν καθόλου διότι διακατέχεσαι από τον ίδιο μεσσιανισμό που χαρακτηρίζει όλους τους φανατικούς.
Οι πολιτικές σου ιδεες είναι οι υγιείς σε αντίθεση με των "άλλων" που είναι άρρωστες. Δυισμός στο μεγαλείο του.
Απελευθερωθείτε επιτέλους
αντίθετα εγώ δεν προπάθησα να κατευθύνω κανέναν πουθενα, αλλά όπου βγει ο καθένας μεσα απο έναν προβληματισμό που έθεσα.
Ένα δίλημμα αν θες το οποιο και εσύ προσπέρασες.
Τι μετρά?
Ποιος το λεει ή τι λέει?
αφου ισε φασιστακος γιατι πας να το στολισις ντρεπεσε?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
αφου ισε φασιστακος γιατι πας να το στολισις ντρεπεσε?

Μία παρατήρηση! Δεν είναι ωραίο να χαρακτηρίζεις αρνητικά κάποιον από δω μέσα και ειδικά όταν δεν είναι online! Με πιάνεις???????

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μία παρατήρηση! Δεν είναι ωραίο να χαρακτηρίζεις αρνητικά κάποιον από δω μέσα και ειδικά όταν δεν είναι online! Με πιάνεις???????
τι κουφο ινε αυτο με το online πλακα κανις φανταζομε? για να πουμε διλαδι κατι θα πρεπι να κιταμε πιος ινε online τι ινε αυτα κενουργια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom