Νέα

Τι σκέφτονται οι κοπέλες (ιερόδουλες) για εμάς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 225
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Το εν λόγω θέμα δεν μ' απασχολεί ρε μάγκες... Εγώ πάω εκεί για να ξαλαφρώσω απ' την καύλα,και σέβομαι την εκάστοτε τάνα (είμαι καθαρός,δεν μιλάω όλη την ώρα με αποτέλεσμα να την πρήζω,δεν έχω παράλογες απαιτήσεις).Απο μεριάς μου είμαι πολύ εντάξει.Τώρα αν η τάνα με βαριέται ή με σιχαίνεται ή οτιδήποτε άλλο απλά ζμπούτσα μ',είναι υποχρεωμένη να το κάνει εφ' όσον πήρε τα ευρά μου,από 'κεί κι έπειτα κλάιν μάιν...  :zfuck:  :cheesy:
Απόλυτα σωστός.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
"Μα πώς και δεν έχει γκόμενα;"

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τις σέβομαι ως επαγγελματίες.
Εγώ όμως έχει σημασία το τί σκέφτομαι...
Επειδή πληρώνω και περιμένω να γίνει καλά η δουλειά μου... :pipa3:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel::kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Έ ρε γλέντια!!! Και να ξερες τι μου θύμισες τώρα!!!!Εγώ τις τρολάρω!!!

Έχω πάει σε μια κοπέλα πιτσιρίκα πρώτη φορά και μου λέει στο δωμάτιο έχεις ξανάρθει εσύ;Βέβαια της λέω άλλες 4 φορές.Είσαι το στανταράκι μου!!!Της τα είπα για να την καλοπιάσω ότι δήθεν και καλά είμαι καλός πελάτης για να μη φάω φόλα.Με κοιτάει καλά καλά και μου λέει:
-Δεν έχεις γκόμενα;
-Εεε ποια να με κοιτάξει εμένα;
-Γιατί τι έχεις;Μια χαρά είσαι.
-Ε να μωρε, είμαι λίγο ασχημούλης, δεν κάνω και καλό σεξ, δε μπορώ να την ικανοποιήσω τη γυναίκα δηλαδή και ξενερώνουν όλες και με παρατάνε.

Σας πληροφορώ μάγκες έριξα από τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου εκει μέσα!!!!Η τύπισσα προσπάθησε με κάθε τρόπο να με κάνει μάγκα!!!Την είδε παρηγορήτρα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τελικά είναι ψυχοπονιάρες τα χρυσούλια μου γι' αυτό τις αγαπάω!!!!Γεια σου picker αθάνατε!!!Τρελά γλέντια λέμε!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel::kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Έ ρε γλέντια!!! Και να ξερες τι μου θύμισες τώρα!!!!Εγώ τις τρολάρω!!!

Έχω πάει σε μια κοπέλα πιτσιρίκα πρώτη φορά και μου λέει στο δωμάτιο έχεις ξανάρθει εσύ;Βέβαια της λέω άλλες 4 φορές.Είσαι το στανταράκι μου!!!Της τα είπα για να την καλοπιάσω ότι δήθεν και καλά είμαι καλός πελάτης για να μη φάω φόλα.Με κοιτάει καλά καλά και μου λέει:
-Δεν έχεις γκόμενα;
-Εεε ποια να με κοιτάξει εμένα;
-Γιατί τι έχεις;Μια χαρά είσαι.
-Ε να μωρε, είμαι λίγο ασχημούλης, δεν κάνω και καλό σεξ, δε μπορώ να την ικανοποιήσω τη γυναίκα δηλαδή και ξενερώνουν όλες και με παρατάνε.

Σας πληροφορώ μάγκες έριξα από τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου εκει μέσα!!!!Η τύπισσα προσπάθησε με κάθε τρόπο να με κάνει μάγκα!!!Την είδε παρηγορήτρα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τελικά είναι ψυχοπονιάρες τα χρυσούλια μου γι' αυτό τις αγαπάω!!!!Γεια σου picker αθάνατε!!!Τρελά γλέντια λέμε!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εγώ πάλι όταν με ρωτάνε "τί κάνεις;" τις απαντώ "είμαι λιγάκι καυλωμένος" και η απάντησή τους ειναι "λίγοοοοο;...." κοιτώντας με στην επίμαχη περιοχή...

σου προτείνω και άλλη απάντηση στο γιατί δεν έχεις γκόμενα: λόγω οικονομικής κατάστασης. Που δεν λες και ψέματα, αφού όλες ψάχνονται για πλούσιο γαμπρό...

τύπε, αν τις πεις δεν έχω γκομενα, σε εντάσσουν σε κατηγορία ως υποψήφιο πυρφόρο, και για αυτό και αποφεύγω πολλές επισκέψεις στην ίδια βάρδια (4 φορές ειναι too much for me...)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
εγώ πάλι όταν με ρωτάνε "τί κάνεις;" τις απαντώ "είμαι λιγάκι καυλωμένος" και η απάντησή τους ειναι "λίγοοοοο;...." κοιτώντας με στην επίμαχη περιοχή...

τύπε, αν τις πεις δεν έχω γκομενα, σε εντάσσουν σε κατηγορία ως υποψήφιο πυρφόρο, και για αυτό και αποφεύγω πολλές επισκέψεις στην ίδια βάρδια (4 φορές ειναι too much for me...)

Όχι ρε δεν πήγα 4 φορές πρώτη φορά πήγαινα με αυτή...Αλλά ήταν λίγο αγαθούλα φαινόταν στη φάτσα και είπα να την τρολάρω!!!Και φυσικά μου βγήκε σε καλό...!!! :rockon: :rockon: :rockon:

mihla

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Κριτικές
194
Like
7.178
Πόντοι
30.298
δεν υπαρχει περιπτωση καμια να σου κατσει. εκτος αν εισαι χορηγος επικοινωνιας και μπορεις να χωνεις συνεχεια για την προβολη της.
εγω ξερω 3-4 περιπτωσεις οπου τα φτιάξανε με ελληνα....ολες τους δεν δουλευαν σε μπουρδελα η στουντιο αλλα βιζιτες και σε κωλομπαρα

Επισκέπτης
Οτι ειμαστε μαλακες, αυτο σκεφτονται και κοιτανε να μας μαδανε. Τωρα τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε. Τραβατε μαρκαλατε τις κι αφηστε αγαπες και λουλουδια με δαυτες. Ενταξει μη γινοσαστε γουρουνια και κτηνη, πυρφοριστε μαζι τους (εδω εγω που ειμαι μεσηλικας πυρφοριζω) αλλα και τονιζω ΑΛΛΑ ο,τι γινει μεταξυ σας μεσα στο μαγαζι. Μετα την ξεχνατε.
Αλλιως BOEING.........

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Οτι ειμαστε μαλακες, αυτο σκεφτονται και κοιτανε να μας μαδανε. Τωρα τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε. Τραβατε μαρκαλατε τις κι αφηστε αγαπες και λουλουδια με δαυτες. Ενταξει μη γινοσαστε γουρουνια και κτηνη, πυρφοριστε μαζι τους (εδω εγω που ειμαι μεσηλικας πυρφοριζω) αλλα και τονιζω ΑΛΛΑ ο,τι γινει μεταξυ σας μεσα στο μαγαζι. Μετα την ξεχνατε.
Αλλιως BOEING.........

πουτσα και ξυλο μονο  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Αλλιως BOEING.........

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :cool2:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Πιστευω οτι καποιοι θελουνε  να τους βλεπουν οι κοπελες σαν κατι διαφορετικο,ξεχωριστο. Αυτο ομως δεν συμβαινει μονο στα μπορδελα,αλλα παντου 
Πχ πας σε μια σχολη,ενα φροντιστηριο, οτιδηποτε. Δεν υπαρχουνε παντα καποιοι παπαρες που θελουνε να ασχολουνται ιδιαιτερα μαζι τους,. Που δεν ανεχονται να ειναι σαν ολους εμας τους κοινους θνητους. Αυτο συμβαινει περισσοτερο στα μοναχοπαιδια(οχι σε ολα τα μοναχοπαιδια) γιατι εχουνε συνηθισει να εχου ν το κεντρο της προσοχης.

ionas1980

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Σαν αυτά....

Συνημμένα

• images[2].jpg
    images[2].jpg
    7,4 KB · Εμφανίσεις: 32
  • images[7].jpg
    images[7].jpg
    7,7 KB · Εμφανίσεις: 31

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.474
Πόντοι
506
Οσα πιο πολλα τους δωσεις, τοσες περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να σε δουν όπως εσυ θελεις

Επισκέπτης
Δεν αντιλεγω επ΄ αυτου, προφανως οταν κανεις δωρακια θα σε δουν με αλλο ματι. Κι εγω π.χ. εχει τυχει να δινω μπουρμπουαρ ενα ταληρο. Αλλα το βασικοτερο ειναι να μη σε θεωρουν δωσμενο. Δηλαδη μην πηγαινεις συνεχως στην ιδια και τακτικα. Διαλεξε 5 τουλαχιστον στανταρακια.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Οι πουτάνες είναι ψυχικά διαταραγμένα άτομα που σημαίνει ότι δεν έχουν μια σταθερή οπτική για τους πελάτες και γενικότερα μια σταθερή θέση και άποψη για τον ίδιο τους τον εαυτό. Που σημαίνει ότι κάποιες φορές έχουν όρεξη και βλέπουν τα πράγματα στη δουλειά λίγο πιο διασκεδαστικά, κάποιες άλλες το χρηματικό ένστικτο υπερέχει και άλλοτε μπορεί να νοιώθουν νεκρές, ένα κενό κουτί. Είναι λάθος να πας να ψυχολογήσεις μια πουτάνα αφού λίγο αργότερα θα έχουν αλλάξει όλα μέσα της. Τι λένε κάποιες φορές από μέσα τους όταν μάς βλέπουν στο σαλόνι?? Ποιος απ' όλους αυτούς είναι το πιο ανώδυνο δεκάευρο..απλά πράγματα. Και τι σημαίνει 'ΑΝΩΔΥΝΟ ΔΕΚΑΕΥΡΟ' ορίστε: Κάποιος που είναι καθαρός, δεν έχει μεγάλο μέγεθος αλλά κανονικό (αποφεύγουν τα μεγάλα, δεν τούς αρέσει ο πόνος) και τέλος εκείνος που δεν θα κάνει απόπειρες για συναισθηματική σύνδεση.. Οι πουτάνες φοβούνται τα συναισθήματα διότι έχουν δημιουργήσει υπαρξιακά τείχη άμυνας ώστε να φιλτράρουν πιο φυσιολογικά τη σωματική και την ψυχολογική βία που δέχονται. Αυτά τα τείχη δεν θέλουν με τίποτα να τα χάσουν ..είναι η δύναμή τους.

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Εμαθες αγγλικα μωρη βλαχαρα ;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Εμανα παντως οταν με βλεπει μια ιεροδουλη μετατρεπετε σε φαση εξορκιστη του στυλ fuck me lick me :heavymetalbig::heavymetalbig:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Ότι σκέφτεται κάθε επαγγελματίας για τους πελάτες του.

Πελάτες=λεφτά.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν οι ευγενικοί,οι καλοί και οι παράξενοι και ιδιότροποι πελάτες.

Παντού,σε κάθε κλάδο.

Το μεροκάματο δε βγαίνει εύκολα...

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Οχι ρε μαλακα δεν μπαινουμε

Eric(4)