Νέα

Τί σκέφτονται οι ιερόδουλες όταν τις γαμάμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SatoshiNakamoto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 881
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όσο για το τι σκέφτονται οι ιερόδουλες όταν τις γαμάμε, δεν πρέπει να μας νοιάζει καθόλου αυτό. Απλά θέλουμε να τις γαμάμε.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τις αγαπάμε γι' αυτό που μας προσφέρουν τόσο εύκολα και δεν μας νοιάζει τι σκέφτονται εκείνη την ώρα ή πώς νιώθουν για εμάς.

oxiallontalara

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2016
Like
6
Πόντοι
0
Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες όλες οι τοποθετήσεις.Μία ή ερώτηση,πολλές οι απαντήσεις που καλύπτουν όλες τις πτυχές του φάσματος σχετικά με τα κίνητρα των παικτών σε κάθε πλευρά.Γιατί το παιχνίδι είναι συγκεκριμένο και διέπεται απο κανόνες.
Ο σεβασμός στους κανόνες είναι η ανταμοιβή αλλά μόνο τη δεδομένη στιγμή.Μέχρι το ανακάτεμα της τράπουλας, οπότε η αρχική ερώτηση αναδιατυπώνεται και η απάντηση προκύπτει σαν κλήρωση απο τις προαναφερθήσες του όλου νήματος.
Κάθε φορά στο αυτοκίνητο μετά απο εξόρμηση βάζω και ακούω το συγκεκριμένο κομμάτι.Απλά μετά την τελευταία διαλέγω πάντα μια.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

www.youtube.com/watch?v=1MEI-0WQges]https://www.youtube.com/watch?v=1MEI-0WQges[/url[/video]]

• Like
Αντιδράσεις: 997t
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
η αποψη μου για υτο το θεμα ειναι οτι καποιες το γουσταρουνε πολυ διοτι γουσταρουν το γαμησι και αναλογα και με τον πελατη που θα δουνε εχουν και καποια κολπα στο δωματιο που εχουν ξεκινησει στο σαλονι εμενα μου εχει τυχει με γνωστη κοπελα του χωρου να εχει καυλωσει απο την ωρα που με ειδε στο σαλονι  και καναμε πολυ γαματο σεξ που δεν το πιστευα διοτι ειχα διαβασει περιεργες κριτικες

• Like
Αντιδράσεις: Reuzel

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656
Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες όλες οι τοποθετήσεις.Μία ή ερώτηση,πολλές οι απαντήσεις που καλύπτουν όλες τις πτυχές του φάσματος σχετικά με τα κίνητρα των παικτών σε κάθε πλευρά.Γιατί το παιχνίδι είναι συγκεκριμένο και διέπεται απο κανόνες.
Ο σεβασμός στους κανόνες είναι η ανταμοιβή αλλά μόνο τη δεδομένη στιγμή.Μέχρι το ανακάτεμα της τράπουλας, οπότε η αρχική ερώτηση αναδιατυπώνεται και η απάντηση προκύπτει σαν κλήρωση απο τις προαναφερθήσες του όλου νήματος.
Κάθε φορά στο αυτοκίνητο μετά απο εξόρμηση βάζω και ακούω το συγκεκριμένο κομμάτι.Απλά μετά την τελευταία διαλέγω πάντα μια.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

www.youtube.com/watch?v=1MEI-0WQges]https://www.youtube.com/watch?v=1MEI-0WQges[/url[/video]]

επικο ποστ τυπε  :rockon:

Kauliaris1979

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2021
Like
374
Πόντοι
20
Εξαρταται αλλες θελουν να τελειωνεις να πανε στον επομενο, αλλες γουσταρουν αυτο που κανουν, αλλες ειναι σεξομανης και θελουν κι αλλο κτλ κτλ

• Like
Αντιδράσεις: Reuzel

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.015
Πόντοι
4.766
"Ακόμα ένας μ@λακ@ς που μπαίνει μέσα μου " :confused: :O :zfuck:

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.244
Πόντοι
206
Οι περισσότερες σκέφτονται άσχετα θέματα
Κοιτάνε να τον τελειώσουν τον άλλο με συνοπτικές διαδικασίες. Το κρύβουν φυσικά
Κάποιες προσέχουν να κρατήσουν τα προσχήματα για να μην ξεμείνουν από πελάτες
Θέατρο είναι. Προσποιούνται.
Να τα αρπάξουν θέλουν. Τάνες είναι μην το ξεχνάμε.

mariosbell

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2022
Κριτικές
1
Like
716
Πόντοι
81
Καμία δεν γουστάρει, δεν καυλώνει και φυσικά δεν χύνει. Ούτε είναι καμία σεξομανής εννοείται.
Συνήθως όταν της πηδάμε σκέφτονται άλλα πράγματα άσχετα για να φεύγει το μυαλό τους από αυτό που κάνουν

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.533
Πόντοι
3.436
Καμία δεν γουστάρει, δεν καυλώνει και φυσικά δεν χύνει. Ούτε είναι καμία σεξομανής εννοείται.
Συνήθως όταν της πηδάμε σκέφτονται άλλα πράγματα άσχετα για να φεύγει το μυαλό τους από αυτό που κάνουν
Σιγουρα έτσι είναι αλλά 1 στις 1000 αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.301
Πόντοι
10.336
τυπε γυναικες ειναι. καποιες γουσταρουν και το δειχνουν με καθε τροπο και (σχεδον) σε καθε πελατη. Καποιες δεν γουσταρουν αλλα θελουν τα λεφτα οποτε ειναι φολες. Εννοειται οτι καβλωνουν κιολας, αν σε γουσταρουν εμφανισιακα και τις περιποιηθεις λιγο παραπανω. Και εχουν περασει και καποιες λιγες που ηταν νυμφομανεις (αλλα με τοση δουλεια και τοση πουτσα, δεν ειχαν λογο να κανουν σαν λυσασμενες εφοσον "ταιζαν" την αρρωστια τους)

Τωρα το αν χυνουν, ναι, δεν ειναι οσο ευκολο με μια τυχαια γκομενα, αλλα "φυσικα δεν χυνει"; Γυναικες ειναι κι αυτες, στο ξαναλεω, και ειδικα οι νεες που ακομα δεν εχουν μπει στο ανοργασμικο Mood μιας κουγκαρομιλφαρας που εχει φαει 50.000 παπαρια στη ζωη της. Μπορει να μην χυνει οταν σου παταει εναν ψευτικο οργασμο για να κανει εσενα να χυσεις πιο γρηγορα και να σε ξεφορτωθει, αλλα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι χυνουν, οι περισσοτερες αν οχι ολες. Με δυο λεπτα γαμησι, κι αν εχουν ηδη ερθει σε οργασμο με κανενα προηγουμενο πελατη, ναι, δεν θα χυσει ποτε. Γαμα μια νεαρη πορνη καλα για ενα τεταρτο ομως σαν πρωτος πελατης της ημερας, και αν εχετε λιγη χημεια θα εχει οργασμο και δεν θα μπορει να το κρυψει.

απλα εμεις πληρωνουμε για την δικη μας ευχαριστηση, τα προκαταρτικα αφορουν 90% εμας, οι στασεις ειναι αυτες που εμεις γουσταρουμε, και λογω πιεσης χρονου γαμαμε σαν τα κουνελια. σκεψου απτα 15 μαξιμουμ λεπτα που περναει ο πελατης μεσα στο μπουρδελο, ποσα απο αυτα γαμαει κατα μεσο ορο; βγαλε τριψιματα χαδακια σκατακια, βγαλε πιπα, βγαλε τελειωμα σε στομα/στηθος κτλ..... Ο μεσος πελατης παιζει να γαμαει κανα τριλεπτο, αυτος ναι, δεν θα δει οργασμο γυναικας ουτε στον υπνο του.

Και δεν βαζω καν στην εξισωση callgirl κτλ που εχεις 2 και 3 ωρες μπροστα σου να τις κανεις να χυσουν

Τελευταία τροποποίηση:

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.072
Πόντοι
1.056
Τύποι οντως υπάρχουν και πουτάνες που καραγουστάρουν να γαμιούνται.
Θυμήθηκα την εικονιζόμενη που ετρωγε πολύ πουτσα σε δελο και μου ειχε πει οτι γουστάρει πολύ να τη γαμάνε και όντως έτσι ήταν. 1.50 το πολύ μια σταλιά το κοριτσάκι και κατάπινε δαυλούς και δαυλούς. Μιλάμε άντεχε πολύ ξέσκισμα το μικρό. :kneel:
σιγα το ξεσκισμα με μεσο ορο 14-15 cm πουτσα που εχουν οι περισσοτεροι

OP
OP
SatoshiNakamoto

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796

Δεν ισχύει τυπε ότι καμια δε γουστάρει κτλ.. Κάποιες έχουν κέφια σε κάποιες φάσεις κ με κάποιους καυλωνουν κανονικά.. Και μπορεί κ να χυσουν.. Για κάποιες η σεξουαλικη τους ζωή είναι με πελάτες οπότε κάποιες φορές θα κάτσουν να το ευχαριστηθουν.. Όχι συνέχεια κ με όλους προφανώς... Υπό συνθήκες

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
3.785
Πόντοι
446
Νομίζω ότι παίζει ρόλο και το πόσα χιλιόμετρα έχει γράψει το κοντέρ τους και τι εμπειρίες κουβαλάνε από το παρελθόν. Τις προάλλες είχα πάρει μια κοπελιά μέσω γραφείου, ήταν γύρω στα 24, Ουκρανιδα. Είχε μπει στο επάγγελμα λόγω του πολέμου και ήταν εμφανώς αματουρι. Στην δεύτερη βολή, την έχω ντογκι και την άκουω να σκούζει. Λέω, εντάξει, το γνωστό θέατρο. Έλα όμως που όταν έκανα την κατάθεση και έβγαλα έξω τον Ευτυχη, παρατηρεισα οτι το μουνακι της γεμάτο από τα λευκά της χυσια, μου λέει δε την ατάκα, θα παντρευτώ το αγόρι μου στην Ουκρανία και θα τηλεφωνώ εσένα για σεχ. Της είχα κάνει τα γλυφομουνια της, τα κωλοδαχτυλα της, της είχα μάθει να ρουφάει τις μπάλες μου κλπ κλπ. Ήταν μαθημενη με τον κρυοκωλο τον ουκρανο και της ήρθε ο ουρανός σφονδυλι με την πάρτη μου, και δεν με θεωρώ και τον πιο ταλαντουχο γαμια... 2 εβδομάδες μετά, παίρνω μια περπατημένη, με διθυράμβους στις κριτικές της, και γαμησα το μεγαλύτερο κομοδίνο της ζωής μου. Θέλω λοιπόν να πω ότι, μεταξύ άλλλων, σημαντικός παράγοντας, ειδικά στα φρέσκα κορίτσια, είναι και η σύγκριση των προηγούμενων εμπειριών τους με την φάση που ζουν εκείνη την στιγμή που είναι μαζί σου.

Τελευταία τροποποίηση:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.503
Πόντοι
11.956
Πόσα έβγαλε σήμερα ....πως θα τα επένδυση....πόσα ακόμα χρόνια θα κάνει αυτό το πράγμα για να σταματήσει...και κάποιες πολύ λίγες ανάλογα την μέρα διάθεση παρτενέρ ίσως να καυλωσουν

Εγγρ.
2 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
122
Πόντοι
0
Σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολα διαχειρίσιμο...ειδικά αν δεν έχεις συγκεκριμένη πελατειακή βάση.
Νομίζω αν ήμουν στη θέση τους το μεγαλύτερο άγχος θα ήταν η υγιεινή και η συμπεριφορά του τύπου που θα περάσει την πόρτα. Αν εκεί δεν υπάρχει θέμα μετά μπορείς να σκέφτεσαι και τι θα φας το βράδυ, άλλωστε μιλάμε για επαγγελματίες.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.718
Πόντοι
216
Δεν ξέρω τι σκέφτονται αλλά ξέρω ότι δεν νιώθουν τίποτα το σεξουαλικό και απλά υποκρίνονται έναν ρόλο.

Πάντα μιλάω για την πλειοψηφία, προφανώς και υπάρχουν εξαιρέσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom