Νέα

Τι σημαίνουν τα usernames μας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα THE JOKER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.081
Πόντοι
10.413
το όνομά μου...
το "t" από το τάσος.....
και σε όποιον αρέσουμε....

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Απλά μου αρέσει πολύ να γλείφω γυναίκες.Πινέλο=Γλυφο@@@@ στην αργκό.

Αν θυμάμαι καλά πινέλο ή πινελάκια άλλο πράγμα λέγαμε. Τέσπα...
Το πρώτο συνθετικό από το δικό μου nick (=lakis) προήλθε από υποκοριστικό του ονόματός μου λόγω ότι ως συνήθως κάποιος άλλος έχει προλάβει να το καταχωρήσει  >:( . To δεύτερο συνθετικό του nick μου (=ok) το έβαλα επειδή πάλι κάποιος είχε προλάβει να καταχωρήσει το lakis  :tickedoff: και βαριόμουν να ψάξω για άλλο.  :jerking:

pinelos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τι σημαίνει?Ακαδημαικά ρωτώντας... Εγω αυτήν την έννοια ξέρω μόνο.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τι σημαίνει?Ακαδημαικά ρωτώντας... Εγω αυτήν την έννοια ξέρω μόνο.

Πινελάκι στα δικά μου χρόνια λέγαμε όταν με το πουλάκι σου στο χέρι εν είδει πινέλου έτριβες το μουνάκι της κοπέλλας.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
3 μέρες αποχής από το bourdela.com σε κάνουν να θέλεις να ποστάρεις παντου. Δράττομαι λοιπόν της ευκαιρίας που μου δίνει το nickname σου για να του αποδώσω την πραγματική του διάσταση
Όσο για το δικό μου nickname η λύση της καταγωγής του βρίσκεται μεταξύ σινεμά, μουσικής και μιας ωραίας βιτσιόζας Ρωμαίας [και ουχί Ρωμιάς]. Όποιος το βρει άξιος, εγώ προτιμώ την αχλυ του μυστηρίου.

Δυστυχώς, από τον τρόπο που έριξες τον γρίφο σου, έφαγα αρκετή ώρα από τη ζωή μου γαμώτο.. με κόλλησες  :)

Το Blue και η Ρωμαία ήρθαν αρκετά γρήγορα, βλέπε Blue Velvet, Isabella Rosselini. Αλλά το Vertigo με ταλαιπώρησε αρκετά.. και μπορώ μόνο την ταινία του Χίτσκοκ να σκεφτώ.. πες μου αν είμαι τελείως off ή πλησιάζω..

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πινελάκι στα δικά μου χρόνια λέγαμε όταν με το πουλάκι σου στο χέρι εν είδει πινέλου έτριβες το μουνάκι της κοπέλλας.

Ακριβώς studian. Κι εμείς αυτό εννοούσαμε και.... κάναμε :dancing:

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
To ονομα μου με το ετος ιδρυσης του ιστορικου......

Επισκέπτης
Με λένε Δημήτρη και καβαλάω ένα ΤΤ ....Μηδενική  εφευρετικότητα..........
Το παρατσούκλι μου κανονικά είναι ψύχρας ...λόγω της ψυχραιμίας που δείχνω πάντα.

gayboy27

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Το δικό μου σημαίνει ότι είμαι ομοφυλόφιλος και ότι ειμαι 27 ετών... :-)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εμενα ειναι το ψευδωνυμο μου.....το βαπτιστικο μου ειναι "φραπεδας"....ετσι με βαπτισε ο παπας της ενοριας μου.....απο τοτε ηξερε οτι θα λαθεψω του δρομου της εκκλησιας! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Σε σέικερ σε βαπτίσανε;

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Nefilim, οι διεφθαρμένοι ''άγγελοι''...οι Τιτάνες, γεύτηκαν τον καρπό του θεού ζευγαρώνοντας με τις θνητές, δημιούργησαν νέα είδη από την ένωση με το γήινο γυναικείο πληθυσμό εκφύλισαν τη γονιδιακή βάση και κατέληξαν να τιμωρηθούν με τον κατακλυσμό του Νώε ώστε να καθαρίσει ο τόπος, κάτι σαν Ctrl+Alt+Del στη μάπα.

Παίζουν σχεδόν σε όλες τις θρησκείες με διαφορετική ονομασία.
Α, αυτό σημαίνει το Nefilim. Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι είναι η λαρισινή έκδοση του "Νεφέλη μου" , δηλαδή, "Νεφίλι μ'"  :2funny: :2funny: :2funny:

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Α, αυτό σημαίνει το Nefilim. Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι είναι η λαρισινή έκδοση του "Νεφέλη μου" , δηλαδή, "Νεφίλι μ'"  :2funny: :2funny: :2funny:

δεν πειράζει germaon, κάνε το κομμάτι σου κι ας είναι και λαρισινό τυροβάρελο. μι νο προμπλεμο

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ας μας πούν και τα καινούργια μέλη του site τί σημαίνουν τα nick τους.....

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
καλησπερα και απο εμενα τον lostromo οπως λεει το ασμα παρε ναυτακι συριανο λοστρομο πειραιωτη καθως ειμαι απο το πειραια.πιστευω να ειμαι ευπροσδεκτος και θα προσπαθησω να συμβαλω και εγω στην προσπαθεια σας.μπραβο σε ολους

leone72

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Γεια σας παιδες!!Το δικο μου δεν ειναι και πολυ δυσκολο να το καταλαβετε!!Ειμαι λιονταρι στο ζωδιο και γεννημενος το 1972.

Vyziologikos

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Εμένα μη θέλετε και πολλά, τα λέει όλα η υπογραφή μου...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Εμένα απότην παραφωνία μου...

Stories