You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι σημαίνουν τα usernames μας...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα THE JOKER
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 57K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Απλά μου αρέσει πολύ να γλείφω γυναίκες.Πινέλο=Γλυφο@@@@ στην αργκό.
Αν θυμάμαι καλά πινέλο ή πινελάκια άλλο πράγμα λέγαμε. Τέσπα...
Το πρώτο συνθετικό από το δικό μου nick (=lakis) προήλθε από υποκοριστικό του ονόματός μου λόγω ότι ως συνήθως κάποιος άλλος έχει προλάβει να το καταχωρήσει > . To δεύτερο συνθετικό του nick μου (=ok) το έβαλα επειδή πάλι κάποιος είχε προλάβει να καταχωρήσει το lakis και βαριόμουν να ψάξω για άλλο.
Τι σημαίνει?Ακαδημαικά ρωτώντας... Εγω αυτήν την έννοια ξέρω μόνο.
Πινελάκι στα δικά μου χρόνια λέγαμε όταν με το πουλάκι σου στο χέρι εν είδει πινέλου έτριβες το μουνάκι της κοπέλλας.
3 μέρες αποχής από το bourdela.com σε κάνουν να θέλεις να ποστάρεις παντου. Δράττομαι λοιπόν της ευκαιρίας που μου δίνει το nickname σου για να του αποδώσω την πραγματική του διάστασηΌσο για το δικό μου nickname η λύση της καταγωγής του βρίσκεται μεταξύ σινεμά, μουσικής και μιας ωραίας βιτσιόζας Ρωμαίας [και ουχί Ρωμιάς]. Όποιος το βρει άξιος, εγώ προτιμώ την αχλυ του μυστηρίου.
Δυστυχώς, από τον τρόπο που έριξες τον γρίφο σου, έφαγα αρκετή ώρα από τη ζωή μου γαμώτο.. με κόλλησες
Το Blue και η Ρωμαία ήρθαν αρκετά γρήγορα, βλέπε Blue Velvet, Isabella Rosselini. Αλλά το Vertigo με ταλαιπώρησε αρκετά.. και μπορώ μόνο την ταινία του Χίτσκοκ να σκεφτώ.. πες μου αν είμαι τελείως off ή πλησιάζω..
Πινελάκι στα δικά μου χρόνια λέγαμε όταν με το πουλάκι σου στο χέρι εν είδει πινέλου έτριβες το μουνάκι της κοπέλλας.
Ακριβώς studian. Κι εμείς αυτό εννοούσαμε και.... κάναμε
Επισκέπτης
Με λένε Δημήτρη και καβαλάω ένα ΤΤ ....Μηδενική εφευρετικότητα..........
Το παρατσούκλι μου κανονικά είναι ψύχρας ...λόγω της ψυχραιμίας που δείχνω πάντα.
Το παρατσούκλι μου κανονικά είναι ψύχρας ...λόγω της ψυχραιμίας που δείχνω πάντα.
sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
Σε σέικερ σε βαπτίσανε;
Α, αυτό σημαίνει το Nefilim. Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι είναι η λαρισινή έκδοση του "Νεφέλη μου" , δηλαδή, "Νεφίλι μ'"Nefilim, οι διεφθαρμένοι ''άγγελοι''...οι Τιτάνες, γεύτηκαν τον καρπό του θεού ζευγαρώνοντας με τις θνητές, δημιούργησαν νέα είδη από την ένωση με το γήινο γυναικείο πληθυσμό εκφύλισαν τη γονιδιακή βάση και κατέληξαν να τιμωρηθούν με τον κατακλυσμό του Νώε ώστε να καθαρίσει ο τόπος, κάτι σαν Ctrl+Alt+Del στη μάπα.
Παίζουν σχεδόν σε όλες τις θρησκείες με διαφορετική ονομασία.
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Α, αυτό σημαίνει το Nefilim. Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι είναι η λαρισινή έκδοση του "Νεφέλη μου" , δηλαδή, "Νεφίλι μ'"
Πολύ έξυπνο germaon !
Sorry nefilim......
Α, αυτό σημαίνει το Nefilim. Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι είναι η λαρισινή έκδοση του "Νεφέλη μου" , δηλαδή, "Νεφίλι μ'"
δεν πειράζει germaon, κάνε το κομμάτι σου κι ας είναι και λαρισινό τυροβάρελο. μι νο προμπλεμο
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Ας μας πούν και τα καινούργια μέλη του site τί σημαίνουν τα nick τους.....
καλησπερα και απο εμενα τον lostromo οπως λεει το ασμα παρε ναυτακι συριανο λοστρομο πειραιωτη καθως ειμαι απο το πειραια.πιστευω να ειμαι ευπροσδεκτος και θα προσπαθησω να συμβαλω και εγω στην προσπαθεια σας.μπραβο σε ολους
Vyziologikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εμένα μη θέλετε και πολλά, τα λέει όλα η υπογραφή μου...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 417
- Εμφανίσεις
- 32K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις