Νέα

Τι σημαίνουν τα usernames μας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα THE JOKER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Το δικο μου nickname allen221 προηλθε το μεν allen από μια γκομενα Ολλανδογερμανιδα  :knockinb: που είχα και με φωναζε ετσι (έχω αρχαίο όνομα)  το δε 221 φανερωνει την πολή καταγωγής μου.  :dancing:
Το 221 αναφέρεται στο Λονδίνο(?) και την ξακουστή Baker Street 221?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αρχαίο Ιρλανδικό: ger=γείτονας, maon=λαός. Eίναι η ετυμολογική προέλευση της λέξης Germany(γειτονικοί λαοί, δηλαδή). Η πολυαγαπημένη μου Γερμανία

Και εμένα είναι αγαπημένη μου η Γερμανία,  αλλά έμαθα Γερμανικα freund germaon. Κατά τη γνώμη μου πάντως πιο χαρακτηριστικό είναι να βάλεις τον Βίσμαρκ.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Sony Ericsson P900, μακράν το καλύτερο κινητό της εταιρίας. Τώρα βέβαια έχω πάρει και ένα HTC TyTN και το έχω παραμελήσει λίγο :)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και ένα σκηνικό. Όταν είχα πάει Βερολίνο, λέω να πάρω ένα αναμνηστικό. Έψαξα λοιπόν να βρω την πολύ ωραία  σημαία, που φαίνεται στη foto, κατω δεξιά με τον σταυρό.
Πάω στο αντίστοιχο Μοναστηράκι και βρίσκω ένα μαγαζί με σημαίες. Λέω στον owner εκεί, θέλω μια σημαία που αυτό, αυτό και αυτό. "Das Hauptzeugtreu" μου λέει (ή κάτι τέτοιο), "Ja" του λέω. Και μου ρίχνει ένα επιτιμητικό βλέμα! Ρε τον π..η λέω, ήρθα στη χώρα του, παίρνω για σουβενίρ μια γερμανική σημαία και συμπεριφέρεται έτσι;
Γύρισα στην Ελλάδα και βλέπω στις ειδήσεις "Πορείες Νεοναζί στο Βερολίνο". Κρατούσαν τις σημαίες που πήρα

Συνημμένα

• 127547.jpg
    127547.jpg
    15,5 KB · Εμφανίσεις: 68

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Nefilim, οι διεφθαρμένοι ''άγγελοι''...οι Τιτάνες, γεύτηκαν τον καρπό του θεού ζευγαρώνοντας με τις θνητές, δημιούργησαν νέα είδη από την ένωση με το γήινο γυναικείο πληθυσμό εκφύλισαν τη γονιδιακή βάση και κατέληξαν να τιμωρηθούν με τον κατακλυσμό του Νώε ώστε να καθαρίσει ο τόπος, κάτι σαν Ctrl+Alt+Del στη μάπα.

Παίζουν σχεδόν σε όλες τις θρησκείες με διαφορετική ονομασία.

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Το δικο μου ειναι πανευκολο και εννοει αυτο ακριβως:::ΠΟΛΥ ΑΤΑΚΤΟΥΛΗΣ!!!!

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Καλέ, τώρα το είδα αυτό το thread...!!! Ωραίο...πάω να δω ποιος το ξεκίνησε από περιέργεια...!!! Αν σας ενδιαφέρει (σιγά, αλλά λέμε τώρα... :cheesy:) το δικό μου να σας το εξηγήσω είναι πολύ απλό: IWCG προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων:
I Want Call Girl....τόσο απλό...καλώς σας βρήκα!!!

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Με την μία φασώθηκα κανονικά που εξελίχτηκε σε πήδημα  ;)  Καθαρές ναι αλλά ξεμέθυστες δύσκολο  :2funny: :2funny: :2funny:
Εγώ ήμουν Εδιμβούργο 1992-93 για 3μήνες δε μπορώ να συμφωνήσω, 3 σκοτσέζες που γνώρισα ήταν (φοιτήτριες) άπλυτες και ατιμέλητες. Μια μόνο σε ένα καφέμπαρ που βγήκαμε 2-3 φορές για ποτό (λάθος πάμπ ήταν) ήταν άριστη και τρελαινόμουν απίστευτα μαζί της με τις μίνι φούστες και τα σοσονάκια μέχρι το γόνατο που φοραγε all time classic για νυχτερινή έξοδο με τα κλασικά panties να φαίνονται στα απότομα χορευτικά...Η τύπισσα με πήγε και σπίτι να γνωρίσω γονείς (δευτεροπαντρεμένη μάνα), μοναχοκόρη και μου είπαν το απίστευτο στη ροή της συζήτησης: η κόρη μας είναι καθαρότερη σε μυαλό και σώμα από τις άλλες κουκουβάγιες που το παίζουν καλές...Την πήδηξα σε 1 ώρα και 15 λεπτά από τη φράση εκείνη και μετά στο στούντιο που έμενα... :P

fotis32

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Για το δικό μου νικ δεν νομίζω να χρειάζεται καμιά εξήγηση.. τα λέει όλα πιστεύω :)

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Και εμένα είναι αγαπημένη μου η Γερμανία,  αλλά έμαθα Γερμανικα freund germaon. Κατά τη γνώμη μου πάντως πιο χαρακτηριστικό είναι να βάλεις τον Βίσμαρκ.
Κάποιον άλλο θα έπρεπε να βάλω , αλλά ασ'το καλύτερα... (τον Ρεχάγκελ εννοώ  ;) )

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Nefilim, οι διεφθαρμένοι ''άγγελοι''...οι Τιτάνες, γεύτηκαν τον καρπό του θεού ζευγαρώνοντας με τις θνητές, δημιούργησαν νέα είδη από την ένωση με το γήινο γυναικείο πληθυσμό εκφύλισαν τη γονιδιακή βάση και κατέληξαν να τιμωρηθούν με τον κατακλυσμό του Νώε ώστε να καθαρίσει ο τόπος, κάτι σαν Ctrl+Alt+Del στη μάπα.

Παίζουν σχεδόν σε όλες τις θρησκείες με διαφορετική ονομασία.

Σωστός.
+1

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Το Johnny νομίζω δεν θέλει εξήγηση, το DMAX  προέρχεται από το αγαπημένο μου αυτοκίνητο , ISUZU D-MAX , όπως έχω ήδη γράψει και στο θρεντ με το Wrangler (νομίζω).....

dreamer24gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
  πως γίνεται το νουμερο 221 να υποδηλώνει  μια πόλη?? τι ειναι χιλιομετρο εθν. οδού??

οσο για το username εψαχνα κατι ασχετο πρωτα μου ήρθε "Αγορι" λεω θα με πάρουν με τις πετρες σαν αδελφη μετα μου ηρθε "Μπλεκ" αλλα μου φανηκε πολύ macho  μετα μου ήρθε το "Τρουενο". Ολα ειναι τιτλοι κομικ, το αγορι και ο Μπλεκ ήταν Αμερικανοι "ανταρτες" εναντιον των Αγγλων, ο τρουενο δεν θυμαμαι τι ήταν.

edit ναι leonoro κατι τετοιο ήταν το κομικ βασικα απο οτι ειδα trueno  ειναι η βροντη στα ισπανικα (ή πορτογαλικά)  troueno δεν ειναι τιποτα  αλλα το κομικ απο εξω εγραφε τρουενο και μου φαινεται αποσυρθηκε μετα απο κανα χρονο κυκλοφορίας
Απλά τo 221 είναι ο τηλεφωνικος κωδικος της Χαλκίδας 

rainmaker13

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
rainmaker είναι τραγούδι των αγαπημένων μου IRON MAIDEN(ΘΕΟΙ!!).Όσο για το 13..ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΣʼΓΑΠΩ..

pinelos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Απλά μου αρέσει πολύ να γλείφω γυναίκες.Πινέλο=Γλυφο@@@@ στην αργκό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom