Το 221 αναφέρεται στο Λονδίνο(?) και την ξακουστή Baker Street 221?Το δικο μου nickname allen221 προηλθε το μεν allen από μια γκομενα Ολλανδογερμανιδα που είχα και με φωναζε ετσι (έχω αρχαίο όνομα) το δε 221 φανερωνει την πολή καταγωγής μου.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι σημαίνουν τα usernames μας...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα THE JOKER
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 58K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Αρχαίο Ιρλανδικό: ger=γείτονας, maon=λαός. Eίναι η ετυμολογική προέλευση της λέξης Germany(γειτονικοί λαοί, δηλαδή). Η πολυαγαπημένη μου Γερμανία
Και εμένα είναι αγαπημένη μου η Γερμανία, αλλά έμαθα Γερμανικα freund germaon. Κατά τη γνώμη μου πάντως πιο χαρακτηριστικό είναι να βάλεις τον Βίσμαρκ.
Και ένα σκηνικό. Όταν είχα πάει Βερολίνο, λέω να πάρω ένα αναμνηστικό. Έψαξα λοιπόν να βρω την πολύ ωραία σημαία, που φαίνεται στη foto, κατω δεξιά με τον σταυρό.
Πάω στο αντίστοιχο Μοναστηράκι και βρίσκω ένα μαγαζί με σημαίες. Λέω στον owner εκεί, θέλω μια σημαία που αυτό, αυτό και αυτό. "Das Hauptzeugtreu" μου λέει (ή κάτι τέτοιο), "Ja" του λέω. Και μου ρίχνει ένα επιτιμητικό βλέμα! Ρε τον π..η λέω, ήρθα στη χώρα του, παίρνω για σουβενίρ μια γερμανική σημαία και συμπεριφέρεται έτσι;
Γύρισα στην Ελλάδα και βλέπω στις ειδήσεις "Πορείες Νεοναζί στο Βερολίνο". Κρατούσαν τις σημαίες που πήρα
Πάω στο αντίστοιχο Μοναστηράκι και βρίσκω ένα μαγαζί με σημαίες. Λέω στον owner εκεί, θέλω μια σημαία που αυτό, αυτό και αυτό. "Das Hauptzeugtreu" μου λέει (ή κάτι τέτοιο), "Ja" του λέω. Και μου ρίχνει ένα επιτιμητικό βλέμα! Ρε τον π..η λέω, ήρθα στη χώρα του, παίρνω για σουβενίρ μια γερμανική σημαία και συμπεριφέρεται έτσι;
Γύρισα στην Ελλάδα και βλέπω στις ειδήσεις "Πορείες Νεοναζί στο Βερολίνο". Κρατούσαν τις σημαίες που πήρα
Συνημμένα
Nefilim, οι διεφθαρμένοι ''άγγελοι''...οι Τιτάνες, γεύτηκαν τον καρπό του θεού ζευγαρώνοντας με τις θνητές, δημιούργησαν νέα είδη από την ένωση με το γήινο γυναικείο πληθυσμό εκφύλισαν τη γονιδιακή βάση και κατέληξαν να τιμωρηθούν με τον κατακλυσμό του Νώε ώστε να καθαρίσει ο τόπος, κάτι σαν Ctrl+Alt+Del στη μάπα.
Παίζουν σχεδόν σε όλες τις θρησκείες με διαφορετική ονομασία.
POLYATAKTOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Το δικο μου ειναι πανευκολο και εννοει αυτο ακριβως:::ΠΟΛΥ ΑΤΑΚΤΟΥΛΗΣ!!!!
Καλέ, τώρα το είδα αυτό το thread...!!! Ωραίο...πάω να δω ποιος το ξεκίνησε από περιέργεια...!!! Αν σας ενδιαφέρει (σιγά, αλλά λέμε τώρα... ) το δικό μου να σας το εξηγήσω είναι πολύ απλό: IWCG προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων:
I Want Call Girl....τόσο απλό...καλώς σας βρήκα!!!
I Want Call Girl....τόσο απλό...καλώς σας βρήκα!!!
Εγώ ήμουν Εδιμβούργο 1992-93 για 3μήνες δε μπορώ να συμφωνήσω, 3 σκοτσέζες που γνώρισα ήταν (φοιτήτριες) άπλυτες και ατιμέλητες. Μια μόνο σε ένα καφέμπαρ που βγήκαμε 2-3 φορές για ποτό (λάθος πάμπ ήταν) ήταν άριστη και τρελαινόμουν απίστευτα μαζί της με τις μίνι φούστες και τα σοσονάκια μέχρι το γόνατο που φοραγε all time classic για νυχτερινή έξοδο με τα κλασικά panties να φαίνονται στα απότομα χορευτικά...Η τύπισσα με πήγε και σπίτι να γνωρίσω γονείς (δευτεροπαντρεμένη μάνα), μοναχοκόρη και μου είπαν το απίστευτο στη ροή της συζήτησης: η κόρη μας είναι καθαρότερη σε μυαλό και σώμα από τις άλλες κουκουβάγιες που το παίζουν καλές...Την πήδηξα σε 1 ώρα και 15 λεπτά από τη φράση εκείνη και μετά στο στούντιο που έμενα...Με την μία φασώθηκα κανονικά που εξελίχτηκε σε πήδημα ;) Καθαρές ναι αλλά ξεμέθυστες δύσκολο
Κάποιον άλλο θα έπρεπε να βάλω , αλλά ασ'το καλύτερα... (τον Ρεχάγκελ εννοώ ;) )Και εμένα είναι αγαπημένη μου η Γερμανία, αλλά έμαθα Γερμανικα freund germaon. Κατά τη γνώμη μου πάντως πιο χαρακτηριστικό είναι να βάλεις τον Βίσμαρκ.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Κάποιον άλλο θα έπρεπε να βάλω , αλλά ασ'το καλύτερα... (τον Ρεχάγκελ εννοώ ;) )
Ρουμενίγκε έπρεπε να βάλεις
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Nefilim, οι διεφθαρμένοι ''άγγελοι''...οι Τιτάνες, γεύτηκαν τον καρπό του θεού ζευγαρώνοντας με τις θνητές, δημιούργησαν νέα είδη από την ένωση με το γήινο γυναικείο πληθυσμό εκφύλισαν τη γονιδιακή βάση και κατέληξαν να τιμωρηθούν με τον κατακλυσμό του Νώε ώστε να καθαρίσει ο τόπος, κάτι σαν Ctrl+Alt+Del στη μάπα.
Σωστός.
+1
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Το Johnny νομίζω δεν θέλει εξήγηση, το DMAX προέρχεται από το αγαπημένο μου αυτοκίνητο , ISUZU D-MAX , όπως έχω ήδη γράψει και στο θρεντ με το Wrangler (νομίζω).....
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Αρχαίο Ιρλανδικό: ger=γείτονας, maon=λαός. Eίναι η ετυμολογική προέλευση της λέξης Germany(γειτονικοί λαοί, δηλαδή). Η πολυαγαπημένη μου Γερμανία
πολύ δυνατό...
dreamer24gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
απλα οταν μου το πρωτοπροτεινανε αυτο το νικ σκεφτηκα... ενα λαιμο κ ενα βαμπιρ να τον δαγκωνει (τι να κανω εχω κολλημα με τα βαμπιρια )
Αν εχεις κολλημα με τα βαμπιρια, δες εδώ
Απλά τo 221 είναι ο τηλεφωνικος κωδικος της Χαλκίδαςπως γίνεται το νουμερο 221 να υποδηλώνει μια πόλη?? τι ειναι χιλιομετρο εθν. οδού??
οσο για το username εψαχνα κατι ασχετο πρωτα μου ήρθε "Αγορι" λεω θα με πάρουν με τις πετρες σαν αδελφη μετα μου ηρθε "Μπλεκ" αλλα μου φανηκε πολύ macho μετα μου ήρθε το "Τρουενο". Ολα ειναι τιτλοι κομικ, το αγορι και ο Μπλεκ ήταν Αμερικανοι "ανταρτες" εναντιον των Αγγλων, ο τρουενο δεν θυμαμαι τι ήταν.
edit ναι leonoro κατι τετοιο ήταν το κομικ βασικα απο οτι ειδα trueno ειναι η βροντη στα ισπανικα (ή πορτογαλικά) troueno δεν ειναι τιποτα αλλα το κομικ απο εξω εγραφε τρουενο και μου φαινεται αποσυρθηκε μετα απο κανα χρονο κυκλοφορίας
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
rainmaker13
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
rainmaker είναι τραγούδι των αγαπημένων μου IRON MAIDEN(ΘΕΟΙ!!).Όσο για το 13..ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΣʼΓΑΠΩ..
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Εγώ να δείς....με τις ώρες....μέχρι να ''μουδιάσει'' η γλώσσα μου........αχχχχ........Απλά μου αρέσει πολύ να γλείφω γυναίκες.Πινέλο=Γλυφο@@@@ στην αργκό.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 417
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις