Νέα

Τι σημαίνουν τα usernames μας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα THE JOKER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Για να σου φυγει λοιπον η απορια και σε σενα και σε οποιον αλλον φιλε μου θα σου πω πως το εβαλα...
Μετα απο πολλα χρονια εκανα τσατ και ειδα οτι ολοι κατι ψαχνουν...Αλλος χοντρη,αλλος ψηλη,αλλος γαμια αλλος πουστη...ειπα κι εγω να το παιξω τρελιτσα και να τους κουφανω...Εκανα αμεσως το νικ μου psaxnwtrans.Καποιος που μιλουσαμε μου ειπε να μπω στο και μπενοντας εβαλα αυτο το νικ..
P.S Οχι οτι δεν εχω πηδηκει τρανς!!!

Και όντως μας κούφανες!!! :boobies: :boobies: :boobies:

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Το δικο μου nickname allen221 προηλθε το μεν allen από μια γκομενα Ολλανδογερμανιδα  :knockinb: που είχα και με φωναζε ετσι (έχω αρχαίο όνομα)  το δε 221 φανερωνει την πολή καταγωγής μου.  :dancing:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Τίποτε περίεργο, με φώναζε έτσι μια συμμαθήτρια μου στο λύκειο...

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
αυτο που ανεκαθεν με καυλωνε στις Βρετανες, γενικώς, ήταν ότι φοραγαν τη γοβα χωρις καλσον, ακομα και σε θερμοκρασίες κατω απο το Μηδέν. Βιτσιο...

+++++++++++ 

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Πολύ απλά ... In Athens = Στην Αθήνα ...
Κα(υ)λή ευδομάδα συναγωνιστές!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  πως γίνεται το νουμερο 221 να υποδηλώνει  μια πόλη?? τι ειναι χιλιομετρο εθν. οδού??

οσο για το username εψαχνα κατι ασχετο πρωτα μου ήρθε "Αγορι" λεω θα με πάρουν με τις πετρες σαν αδελφη μετα μου ηρθε "Μπλεκ" αλλα μου φανηκε πολύ macho  μετα μου ήρθε το "Τρουενο". Ολα ειναι τιτλοι κομικ, το αγορι και ο Μπλεκ ήταν Αμερικανοι "ανταρτες" εναντιον των Αγγλων, ο τρουενο δεν θυμαμαι τι ήταν.

edit ναι leonoro κατι τετοιο ήταν το κομικ βασικα απο οτι ειδα trueno  ειναι η βροντη στα ισπανικα (ή πορτογαλικά)  troueno δεν ειναι τιποτα  αλλα το κομικ απο εξω εγραφε τρουενο και μου φαινεται αποσυρθηκε μετα απο κανα χρονο κυκλοφορίας

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Κάτι σαν πειρατής/μισθοφόρος επί Ιπποτών I think

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Την εποχή που πρωτοξεκίνησε το site είχε έρθει η μόδα που Μπόμπ του Σφουγκαράκη.
Ο ανιψιός μου δε, μου είχε σπάσει τα αρχίδια με τον συγκεκριμένο τύπο και αναλογιζόμουνα πόσο ηλίθια είναι τα σημερινά παιδιά που ασχολούνται με ένα καρτούν που είναι σφουγγάρι.

Σκεφτόμενος λοιπόν τη μαλακία που μας δέρνει έκανα διάφορες στιχομυθίες με το συγκεκριμένο καρτούν: Μπόμπ ο Σκατουλάκης, Μπόμπ ο Σπερματάκης κτλ. Αυτό το τελευταίο το κράτησα και σαν nick name: Spermbob !!

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ετσι με φωναζε μια παλια μου γκομενα οταν τις εβρισκα παντα δικαιολογια για τα λοξοκοιταγματα μου , τελικα με επιασε με μια φιλη της και απο εκει και περα σε ολες με ελεγε κακουργο .

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Μα καλα ολοι γυναικα «νονα» εχετε??

dimstar

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Οντως, κι εγω γυναικα νονά εχω!!!Απο το Δημήτρης και επειδη μια κοπέλλα απο το νετ με ελεγε το "αστερι της" μου το κολλησε και με φωναζε Dimstar. Moυ αρεσε και μου...εμεινε!!!

Επισκέπτης
το δικο μου δεν σημαιμει τιποτα.απλα μετα απο καναδυο προσπαθειες να φτιαξω nicname και δεν το δεχοταν επειδη υπηρχε,εβαλα τυχαια ενα ξενικο ονομα που μου ηρθε .

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
για το δικο μου ....ουδεν σχολιον......

οπως και τα κειμενα κατω απο το αβαταρ.  και ο υποτιτλος ...
εκφραζουν τον τροπο σκεψης .. και τη σταση ζωης....

backdoor

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Εεεε τι να κανουμε...κολλημενος με το μπασκετ καποτε μου εδιναν πολλες τετοιες πασσες και εβαζα καλαθι...early 80s κολλημενος με το ΝΒΑ και ειδικα με Dr. Julius εξου και τα BACKDOOR....
Οσο για τα υπολοιπα εννοουνται...BackDoor και καρφωμα. :dancing: :dancing:

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Εεεε τι να κανουμε...κολλημενος με το μπασκετ καποτε μου εδιναν πολλες τετοιες πασσες και εβαζα καλαθι...early 80s κολλημενος με το ΝΒΑ και ειδικα με Dr. Julius εξου και τα BACKDOOR....
Οσο για τα υπολοιπα εννοουνται...BackDoor και καρφωμα. :dancing: :dancing:
3 μέρες αποχής από το bourdela.com σε κάνουν να θέλεις να ποστάρεις παντου. Δράττομαι λοιπόν της ευκαιρίας που μου δίνει το nickname σου για να του αποδώσω την πραγματική του διάσταση
Όσο για το δικό μου nickname η λύση της καταγωγής του βρίσκεται μεταξύ σινεμά, μουσικής και μιας ωραίας βιτσιόζας Ρωμαίας [και ουχί Ρωμιάς]. Όποιος το βρει άξιος, εγώ προτιμώ την αχλυ του μυστηρίου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom