Tainiakias75
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2020
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Να είμαι γερός πρώτα από όλα, και μετά να αποκτήσω ακόμα περισσότερες ταινίες στη συλλογή μου!!!
Να γίνω δισεκατομμυριούχος και να κάνω μονίμως διακοπές σε μικρά νησιά, πίνοντας μεγάλα cocktails,καπνίζοντας μεγάλα πούρα όντας τριγυρισμένος από γυναίκες με μεγάλα βυζιά.Τι σχέδια έχετε για τη ζωή σας; Κάνετε κάτι για να βελτιωθείτε και να εξελιχθείτε;
Πχ
έχετε ένα πρόγραμμα αυτοβελτίωσης πχ χάσιμο κιλών, κόψιμο τσιγάρου κλπ
μαθαίνετε καμμιά ξένη γλώσσα;
κάνετε καμμιά επαγγελματική εξειδίκευση;
έχετε ένα πρόγραμμα αποταμίευσης/επένδυσης;
σκοπεύετε να παντρευτείτε, να γυρίσετε τον κόσμο, να ανακαλύψετε τον τροχό;
Καταλάβατε το πνεύμα...
Συμφωνω καργα...αμερικανιες...και οταν τα αμερικανακια πιασουν τα 40 και δεν εχουν κανει τιποτα απο αυτα και ειναι ανεργα και μενουν με τους γονεις τους το ριχνουν στα ψυχοφαρμακα η το ποτο.Μακρυα απο εμας ολα αυτα...Αυτά εντάξει. Αλλά αυτές οι μαλακίες που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια οτι αυτά πρέπει να έχεις κάνει μέχρι τα 30, αυτά μέχρι τα 40 κλπ αλλιώς είσαι μηδενικό πιστεύω στρέφουν τους ανθρώπους σε λάθος δρόμο, ότι όλα είναι καλοπέραση.Το θέμα εδώ που έχουμε φτάσει είναι να βγάζεις της μέρα.
σαν το σκυλι στο αμπελι θα πας μαν...παντρεψου να εχεις ενα στηριγμα στα γεραματα ή τουλαχιστον παντρεψου να γαμησουμετο βασικο σχεδιο ειναι να τη βγαλω καθαρη μεχρι τα 70 και να εχω την υγεια μου.
μετα απο εκει και περα και να ψοφησω χεστηκα.
εχω βγαλει καποια φραγκακια στην ακρη + καποια αποταμιευση μεσω ιδιωτικης ασφαλειας που ελπιζω να μου βγει.
αν βγει, γυρω στα 50-55 θα παρω καποιο αξιολογο ποσο.
ελπιζω επισης να μην ειναι μηδαμινο την τοτε εποχη και να αξιζει κατι.
τα πολλα δε με ενδιαφερουν, ποτε δεν ημουν αχαριστος ετσι κι αλλιως.
παρολα αυτα, με οτι εχω μαζεψει (μακαρι) θα την κανω για ενα ερημικο νησι. θα βρω μια αμμουδια και θα αραξω εκει με οτι συνεπαγεται μακρυα απο ολους και ολα.
αν γουσταρει αναλογο σκηνικο γκομενακι, θα ειναι ευπροσδεκτο, για να κανουμε τα αναλογα τσαλιμακια μας αρμενιζοντας το πελαγος και το υπερπεραν, αλλιως στα @@ μου κιολας.
ειμαι χορτασμενος και θα ειμαι ακομα παραπανω τοτενες ετσι οπως ζουσα και ζω.
παντρεια με την καμια, ουτε σαν ιδεα δε μου εχει περασει ποτε.
Peaceeeeeee !!!
εχεις εμπειρια βλεπω.σαν το σκυλι στο αμπελι θα πας μαν...παντρεψου να εχεις ενα στηριγμα στα γεραματα ή τουλαχιστον παντρεψου να γαμησουμε
Έτσι που τα περιγράφεις, πας με χίλια πάνω σε τοίχο. Εκτός αν δεν τα καταφέρνεις να μας περάσεις καλά το μήνυμα. Καλοπροαίρετα σχολιάζω.Η φαση ειναι να ζησουμε το τωρα και να γειωσουμε το μελλον,διοτι ολοι βλεπετε μ αυτον τον κορονα τι πουτσα πεφτει & αν οχι για μας για καποιο κοντινο μας προσωπο.
Τον περασμενο Δεκεμβρη κ ενω ημουν Γερμανια σε δουλεια κ πολη που πασχισα μονος μ να βρω,πατησα παραιτηση,αγορασα ενα ντιζελακι πολυμορφικο,κατεβηκα σπιτι Ελλαδα κ πλακωθηκα στη γυμναστικη κ τρεξιμο,λογω τεχνικος αυτεπαγγελτος κανω 6 μεροκαμματα το μηνα,ξεπαρκαρα την παρατημενη μηχανη κ πηγα τον περασμενο μηνα ιταλια μια βδομαδα μονος,ποδηλατο αβερτα,εχω πλακωθει ηδη στα μπανια κ κοβω μιζερα ατομα π ναι διπλα μου κ μ λεν καλα γιατι γυρισες απο Γερμανια;Εδω τι θα κανεις;Τους απανταω ,μεγαλε χαιρετω γιατι παω να χεσω και αντε γεια.
Εχω επισης πλακωθει στις φωτογραφιες,βιντεο με ντρον,στη μπουτσα μ ολα!
Για αυριο δεν μπορω να σ απαντησω αδερφος!Αλλα καθε βραδυ κοιμαμαι πτωμα και γεματος που κανω 99,9% οτι επελεξα εγω και οχι οτι εχω χρεος να κανω
πες το και ετσιεχεις εμπειρια βλεπω.
παθων ?
δηλαδη κα παντρευτηκες και σου γαμησανε και τη γυναικαπες το και ετσι
Logistics για μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε τριτοκοσμικές χώρες.προς το παρον σπαω το κεφαλι μου να βρω τροπο πως θα βγαλω 300Κ (μελετημενο ποσο) στην επομενη πενταετια....το μετα το χω σκεφτει....τα 300Κ λειπουν μονο
Η φαση ειναι να ζησουμε το τωρα και να γειωσουμε το μελλον,διοτι ολοι βλεπετε μ αυτον τον κορονα τι πουτσα πεφτει & αν οχι για μας για καποιο κοντινο μας προσωπο.
Τον περασμενο Δεκεμβρη κ ενω ημουν Γερμανια σε δουλεια κ πολη που πασχισα μονος μ να βρω,πατησα παραιτηση,αγορασα ενα ντιζελακι πολυμορφικο,κατεβηκα σπιτι Ελλαδα κ πλακωθηκα στη γυμναστικη κ τρεξιμο,λογω τεχνικος αυτεπαγγελτος κανω 6 μεροκαμματα το μηνα,ξεπαρκαρα την παρατημενη μηχανη κ πηγα τον περασμενο μηνα ιταλια μια βδομαδα μονος,ποδηλατο αβερτα,εχω πλακωθει ηδη στα μπανια κ κοβω μιζερα ατομα π ναι διπλα μου κ μ λεν καλα γιατι γυρισες απο Γερμανια;Εδω τι θα κανεις;Τους απανταω ,μεγαλε χαιρετω γιατι παω να χεσω και αντε γεια.
Εχω επισης πλακωθει στις φωτογραφιες,βιντεο με ντρον,στη μπουτσα μ ολα!
Για αυριο δεν μπορω να σ απαντησω αδερφος!Αλλα καθε βραδυ κοιμαμαι πτωμα και γεματος που κανω 99,9% οτι επελεξα εγω και οχι οτι εχω χρεος να κανω
τι σχεδια να εχει ενας νεος σε τουτον τον τοπον κυριε καλογερε?Δεν εννοώ αναγκαστικά κάτι το μεγαλόπνοο. Για μένα πχ που πλησιάζω τα 60, το βάρος πέφτει στην θωράκιση της υγείας μου με στροφή σε πιο υγιεινή διατροφή, πολύ περπάτημα, χαμηλότερους ρυθμούς εργασίας και αποφυγή αγχογόνων καταστάσεων.
Μιλάμε γενικότερα δηλαδή.
Επίσης δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην σκέφτεται κάτι για το αύριο. Το πόσο κινητοποιείται για να το πετύχει είναι βέβαια ένα μεγάλο θέμα.
bitcoinπρος το παρον σπαω το κεφαλι μου να βρω τροπο πως θα βγαλω 300Κ (μελετημενο ποσο) στην επομενη πενταετια....το μετα το χω σκεφτει....τα 300Κ λειπουν μονο
δεν ξερω τι να σ απαντησω επι τουτουΈτσι που τα περιγράφεις, πας με χίλια πάνω σε τοίχο. Εκτός αν δεν τα καταφέρνεις να μας περάσεις καλά το μήνυμα. Καλοπροαίρετα σχολιάζω.