Φυγαμε!!Φέτα λαδορίγανη...! Πωωωω, άντε πάμε να φάμε, να ηρεμήσουμε!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι σας ηρεμεί;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 479
- Πόντοι
- 36
Ε όχι και πέντε! Δύο όμως, ναι!πεντε πιατα μουσακας τυπε.μετα πεφτω σε χειμερια ναρκη
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 479
- Πόντοι
- 36
Φέτα λαδορίγανη...! Πωωωω, άντε πάμε να φάμε, να ηρεμήσουμε!Εγω κ με ενα κομματι και με μπολικη φετα τη βρισκω...
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.780
- Πόντοι
- 3.656
αυτο :
δεν ξερω αν εγινα κατανοητος???
τυπε προσπαθεις να προβαλλεις την θεση σου,αλλα δεν ειναι πολυ σαφες
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.800
- Πόντοι
- 6.030
Για αρχη μια καλη μακαροναδα. Μετα τη μακαροναδα ενα δυνατο απολαυστικο χεσιμο.Μετα ν ακολουθει μια χαλαρωτικη πιπουλα. Μετα την πιπουλα λιγο κρασακι και υπνος μπροστα απο την τηλεοραση.
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.800
- Πόντοι
- 6.030
Τελειος ο υπνος μετα απ ολα αυτα εεεε??
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 479
- Πόντοι
- 36
Σωστός Μπουρδελιάρη, γραφικός αλλά σωστός! Οι ώρες που χρειάζεται ηρεμία ο άνθρωπος είναι περισσότερο οι νυχτερινές, σαν αυτή. Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό τώρα για χαλάρωση και ηρεμία είναι εκείνα τα βιντεάκια στο YouTube που παίζουν 3 και 4 ώρες χαλαρωτική μουσική για μασάζ. Τα ακούς και ταξιδεύεις! Καληνύχτα σε όλους σας!
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.519
- Πόντοι
- 2.356
Αυτοπου κανω σχεδον καθε μερα... πολυ μεγαλη βολτα μαζι με τον σκυλο μου... Μιλαμε για 15 Χιλιομετρα Καθημερινα...
Πραγματικά το να έχει κανείς κάποιο ζώο και ειδικά σκύλο είναι ότι καλύτερο για τη ψυχολογία ενός ανθρώπου. Πέρα απο το τρέξιμο και τις βόλτες μαζί του
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.800
- Πόντοι
- 6.030
Σωστός Μπουρδελιάρη, γραφικός αλλά σωστός! Οι ώρες που χρειάζεται ηρεμία ο άνθρωπος είναι περισσότερο οι νυχτερινές, σαν αυτή. Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό τώρα για χαλάρωση και ηρεμία είναι εκείνα τα βιντεάκια στο YouTube που παίζουν 3 και 4 ώρες χαλαρωτική μουσική για μασάζ. Τα ακούς και ταξιδεύεις! Καληνύχτα σε όλους σας!
supervans13
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 75
- Πόντοι
- 1
τωρα με το συριζα που πηγαινε στα φεστιβαλ κανναβης κ το βαρουφακη που δουλευει στη τη valve 8a χαλαρωσουμε ολοι.
8α μας πληρωνουν με εικονικα χρηματα, εμεις χαλαρα 8α κανουμε οτι πληρωνομαστε κ στο τελος 8α αναβουμε ενα 3φυλλο χαλαρα για να χαλαρωσουμε
ρελαχ
8α μας πληρωνουν με εικονικα χρηματα, εμεις χαλαρα 8α κανουμε οτι πληρωνομαστε κ στο τελος 8α αναβουμε ενα 3φυλλο χαλαρα για να χαλαρωσουμε
ρελαχ
Αυτο ειναι αληθεια...τα ζωα σου γαληνευουν την ψυχη...Πραγματικά το να έχει κανείς κάποιο ζώο και ειδικά σκύλο είναι ότι καλύτερο για τη ψυχολογία ενός ανθρώπου. Πέρα απο το τρέξιμο και τις βόλτες μαζί του
ιδιως τα σκυλια...
Εδω εγω εναν παπαγαλο εχω ημερο,σαν σκυλος ειναι μιλαμε και μολις ερχεται και κουρνιαζει στον ωμο μου νιωθω τοσο ευτυχης για αυτο το πλασματακι...
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.256
- Πόντοι
- 8.535
μια μπυριτσα το βραδι κ να γρατσουναω τη παλια μου gibson les paul custom του 88.
www.sherv.net/] [/URL]
www.sherv.net/] [/URL]
μια μπυριτσα το βραδι κ να γρατσουναω τη παλια μου gibson les paul custom του 88.
www.sherv.net/] [/URL]
εμένα βόλτα στην στοά
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.256
- Πόντοι
- 8.535