Νέα

Τι σας ηρεμεί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Ναι τέλος πάντων, δεν εννοούσα τεχνητούς τρόπους αλλά φυσικούς. Διάβασμα, μουσική, σεξ, κολύμπι κλπ κλπ. Αλλά οκ όπως τη βρίσκει κανείς...

Εγγρ.
9 Απρ 2013
Κριτικές
21
Like
29
Πόντοι
11
το αισθημα της ασφαλειας θελεις μαλλον να πεις....

συμφωνω πάντως

εδω που φτασαμε .... θα προσθετα και το να μην χρωστας

εκτος και αισαι συριζα οποτε κανεις αναδιαπραγματευση

όχι αγαπητέ μου, δεν εννοώ την ασφάλεια, συγκεκριμένα...το αισθημα ασφαλειας ειναι μόνο ένα από τα πολλά που φερνει το χρήμα...η υποδουλωση ὀλων (σχεδὀν) στο χρήμα, το καθιστά, όπλο.

Επισκέπτης
Σαφώς!
Γιατί τότε ρίχνεις μπόλικα ακάπ! :humpleg:
Πάντως όταν πάει καλά ο τζόγος κι έχω λίγο χρήμα φαίνομαι αλλιώτικος. Εκπέμπω μια θετική ενέργεια, ξέρω κι εγώ τι στο διάολο....
Όταν είμαι ταπί κρύβομαι σαν την πουτάνα!  :2funny:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
με ηρεμει πολυ 3 περδικες και 10 τσιγαρα χολμπορν :)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.444
Πόντοι
366
URL]]

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
Η μουσική, ένα ταξίδι, μια βόλτα στην παραλία και φυσικά το καλό σεξ με μια ωραία γκόμενα, έτσι; Μην ξεχνιόμαστε.
κι αν με ηρεμούν σεισμοί πυρηνικές εκρήξεις και τσουνάμι τι γίνεται? :think: :think: :tickedoff: :dancing: :rockon:

malone

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
249
Πόντοι
21
Μια καλη μαλακια κυριως :cum: :cum:,διαβασμα, καλες σειρες στο internet κ ενα καλο γαμησι με γλειφοκωλαδα :kissass2: απο την γκομενα :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Θα μπορουσα να πω το ποτο αλλα απο ενα σημειο και μετα αντι να χαλαρωνεις, ξεφευγεις. :grin: Θα μπορουσα να βαλω μια ωρα χαλαρωσεις στο καναπε η πολυθρονα αλλα και εκει επειδης τα πραγματα στην ζωη προχωρανε γρηγορα πρεπει να σκεφτεις τι εχεις να κανεις μετα οποτε η χαλαρωσει παει περιπατο. Νομιζω οτι αυτο που πραγματικα με ηρεμει ειναι να ειμαι ενταξει με τις υποχρεωσεις μου κυριος αυτες που εχουν να κανουν με την δουλεια μου αλλα και αλλες υποχρεωσεις, Επισης με κανει να ηρεμο εαν ξερω οτι ειμαι ενταξει με τους οικειους μου φιλους/οικογενεια.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.780
Πόντοι
3.656
Γυναίκες, μουσική, θέατρο, internet, ύπνος, ταξίδια, φωτογραφία...; Γράψτε τι σας κάνει να νοιώθετε όμορφα, πόσο συχνά προσπαθείτε να χαλαρώσετε από το στρες της καθημερινότητας και αν το πετυχαίνετε.

πεντε πιατα μουσακας τυπε.μετα πεφτω σε χειμερια ναρκη  :sleeping:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom