Foveros Drakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εγώ πάντως μάγκες άμα φάω δεν μπορώ να αποδώσω. για μετά, αν δεν παίξει 2ος γύρος, εννοείται τα πάντα.
δηλκαδη ρε μαλακα εσυ την ωρα που γαμας τρως;;Ο τιτλος τα λεει ολα.
δηλκαδη ρε μαλακα εσυ την ωρα που γαμας τρως;;
τι εισαι κοιλιοδουλος;;;
μαλλον μαπα μουνια γαμας που δεν σου κοινουν το ενδιαφερον
εγω παντως μετα το γαμησι πινω ενα τσιγαρακι
ενας τυπος, μετα το σεξ ηθελε ΠΑΝΤΑ μια-δυο μπανανες, κατι γλυκο κι ενα μπουκαλι νερο
ΠΑΝΤΑ ομως
τον ειχα ρωτησει αν υπηρχε θεμα υγειας, μιας και δεν το ξεχνουσε ποτε, οτι ωρα κι αν ηταν..
αλλα μου ειχε πει οχι, απλη συνηθεια...
πολυ κουραστικη διαδικασια... :S
τις μπανάνες του της καθάριζες εσύ η μόνος του τις έτρωγε ?
καλα μαιμου ηταν;ενας τυπος, μετα το σεξ ηθελε ΠΑΝΤΑ μια-δυο μπανανες, κατι γλυκο κι ενα μπουκαλι νερο
ΠΑΝΤΑ ομως
τον ειχα ρωτησει αν υπηρχε θεμα υγειας, μιας και δεν το ξεχνουσε ποτε, οτι ωρα κι αν ηταν..
καλα μαιμου ηταν;
ενας τυπος, μετα το σεξ ηθελε ΠΑΝΤΑ μια-δυο μπανανες, κατι γλυκο κι ενα μπουκαλι νερο
ΠΑΝΤΑ ομως
σε πολλα, ναι, αποδειχτηκε μαιμου
Ρε νεατερνταλ ελληνικα ξερεις να διαβαζεις μετα το γαμησι εγραψα.Το τσιγαρακι να το πινεις πριν αλλη στυση λεμε αυτα βεβαια οταν ημουν στη ηλικια σου.δηλκαδη ρε μαλακα εσυ την ωρα που γαμας τρως;;
τι εισαι κοιλιοδουλος;;;
μαλλον μαπα μουνια γαμας που δεν σου κοινουν το ενδιαφερον
εγω παντως μετα το γαμησι πινω ενα τσιγαρακι
Πωπω.......καταπτωσιs !!!!!!!Θα μπορουσε να σε γλυκανει με κανα προφιτερολ , μια Serano .......εστω με μπεζεδεs , κατι τελοσπα........για να θολωσει τα νερα, μιαs και το πρωτο "γλυκο" ηταν λουκουμομπουκιτσαΟύτε πούτσα δεν έφαγα τύπε μου,αν και ο άλλος πριν που τα πίναμε με ρώτησε αν ήθελα να παραγγείλω κανά t-bone steak να τα λέμε και αυτά
Οι μπανάνες είναι για ενέργεια ρε άσχετοι!
Ρε νεατερνταλ ελληνικα ξερεις να διαβαζεις μετα το γαμησι εγραψα.Το τσιγαρακι να το πινεις πριν αλλη στυση λεμε αυτα βεβαια οταν ημουν στη ηλικια σου.
εμ αφου ετρωγε μπανανες.....καμια σχεση
περα απο αυτο ομως,σαν αρσενικο, αποδειχτηκε μαιμου
εμ αφου ετρωγε μπανανες.....