Νέα

Τι σας αρεσει να τρωτε μετα η κατα τη διαρκεια του σεξ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dr_Prokto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Με τέτοια σουργελα πας και βγαινεις? καλα τα παθαίνεις τοτε.

Δεν το είχε δείξει τότε  :rolleyes:
Πάντως γλίτωσα το ρεζιλίκι για φαντάσου να με έκανε και tag?
"Με είπε μικροτσούτσουνο η τάδε πατσαβούρα (ταγκ σε μένα) και πάω να γαμήσω εδώ (ταγκ στο στούντιο)"  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
check in το μπουρδελο στο φβ φαντασου να κανεις τετοιο πραγμα και εχω μεσα φιλους απο το σχολειο απο το πανεπιστημιο απο την υπηρεσια μου κτλπ κτλπ  :2funny: :2funny:

για τα πανηγυρια εντελως.

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
check in το μπουρδελο στο φβ φαντασου να κανεις τετοιο πραγμα και εχω μεσα φιλους απο το σχολειο απο το πανεπιστημιο απο την υπηρεσια μου κτλπ κτλπ  :2funny: :2funny:

για τα πανηγυρια εντελως.

17 December via Mobile
Eutyxws vrwmoskyla pou sas sikwnete akoma kai yparxei douleia.
H estw kai gia mati na erxeste kalo einai....kati apokomizete! Kai sigoura poly ftinotera apo to na erwteuteite! — at Eros Studios Kassandras

18 December via Mobile
Vrwmoskyla kanenas den exyse kala mono me agapi...thelei maestria kai kalo mouni. Opote edw einai monodromos.... — at X-BAR

Καλά ναι,και έχει και σοβαρά άτομα στο προφίλ του,εγώ θα έκανα πως δεν τον ξέρω  :rolleyes:

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Για σαs τιs γυναικεs υπαρχει το ντεκολτε.........Για μαs δεν υπαρχει το πουτσολτε για να φανει.......Ειδεs αδικια???

αλλά να μην βάζει ο άλλος καμία πατέντα τύπου pretty bra και του φαίνεται μεγαλύτερο ε  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
17 December via Mobile
Eutyxws vrwmoskyla pou sas sikwnete akoma kai yparxei douleia.
H estw kai gia mati na erxeste kalo einai....kati apokomizete! Kai sigoura poly ftinotera apo to na erwteuteite! — at Eros Studios Kassandras

18 December via Mobile
Vrwmoskyla kanenas den exyse kala mono me agapi...thelei maestria kai kalo mouni. Opote edw einai monodromos.... — at X-BAR

Καλά ναι,και έχει και σοβαρά άτομα στο προφίλ του,εγώ θα έκανα πως δεν τον ξέρω  :rolleyes:

Ποσους φιλους εχει αυτος 4000? τωρα ποσοι εμειναν 40?  :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
παλια γνωστος τραγουδιστης σε αθηναικη πιστα εβαζε στο εσωρουχο βαμβακι παντως  να φουσκωνει :2funny: :2funny:

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Ποσους φιλους εχει αυτος 4000? τωρα ποσοι εμειναν 40?  :2funny: :2funny:

Έκαναν like 49 στο eros και 60 στο άλλο,τα στατους του πιάνουν 300+ Likes κάθε φορά,οι σοβαροί δεν έκαναν like στα πορνεία αλλά μάλλον τον κράτησαν (ως κατοικίδιο?)  :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Έκαναν like 49 στο eros και 60 στο άλλο,τα στατους του πιάνουν 300+ Likes κάθε φορά,οι σοβαροί δεν έκαναν like στα πορνεία αλλά μάλλον τον κράτησαν (ως κατοικίδιο?)  :think:

300+ likes καθε φορα? κατι παιζει εδω. Εμπλεξες με κανεναν διασημο μηπως?  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
300+ likes καθε φορα? κατι παιζει εδω. Εμπλεξες με κανεναν διασημο μηπως?  :grin:
Ε πωs να μην ειναι???Αφου ειχε βαλει στο σωβρακο κοτζαμ εγκυκλοπαιδεια!!!
Πωs νομιζειs οτι την καμακωσε???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom