γουστα ειναι..εγω το ψαρι το θελω φρεσκο μιας ωρας το πολυ ψαρεμενο, καθαρισμα στην θαλασσα, αλατακι ριγανιτσα σωστο ψησιμο κρεμα λαδολεμονο και ενα πιατο βλιτοκολοκυθα για σαλατα..
λεω να ανατρεψω την καθεστηκυια ταξη, Μεγαλη Παρασκευη να χεστω στα κοκορετσα τους γυροι και τις μπριζολες και τη Γκυριακη να παιχθει νηστισιμη μπαλα με μυδια χταποδια λαγανες γαριδες κτλ
λεω να ανατρεψω την καθεστηκυια ταξη, Μεγαλη Παρασκευη να χεστω στα κοκορετσα τους γυροι και τις μπριζολες και τη Γκυριακη να παιχθει νηστισιμη μπαλα με μυδια χταποδια λαγανες γαριδες κτλ
σπαρτη ηταν πιο αγαπησιαρικο το ομοφυλοφιλικο....σου βγαινε μετα την σκληρη μαχη ναουμε μια αγαπη για τον συμπολεμιστη,μια περιεργη ελξη ρε παιδι μου λειπαν και οι γυναικες απο την εκστρατεια καπου επρεπε να τον χωσουν οι καυλιαρηδες
τυπε μην γαμας την κουβεντα.μιλαμε για σοβαρα πραγματα τωρα.δεν τις ειδα ειδα αλλες απο τα μπλογκ.μια μαλιστα πρεπει να ειναι ταινιαρα.θα ποσταρω σχετικα υπηκοε του μεγα αλεξανδρου.
σπαρτη ηταν πιο αγαπησιαρικο το ομοφυλοφιλικο....σου βγαινε μετα την σκληρη μαχη ναουμε μια αγαπη για τον συμπολεμιστη,μια περιεργη ελξη ρε παιδι μου λειπαν και οι γυναικες απο την εκστρατεια καπου επρεπε να τον χωσουν οι καυλιαρηδες
πολλα γραφονται πολλες μαλακιες λεγονται εκατεροθεν δεν εκφραζω γνωμη.πολλα γινοταν παντως.και σε μουνια και σε κωλους.για σπαρτη καλο ειναι το βιβλιο του καργακου.