κανε πρώτα εξώφυλλο και βλέπουμε βάλε οποίο όνομα σου αρεσει εσένα εκεί θα τα χαλάσουμε
terminator
![Coolsmiley :cool2: :cool2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coolsmiley.gif)
κανε πρώτα εξώφυλλο και βλέπουμε βάλε οποίο όνομα σου αρεσει εσένα εκεί θα τα χαλάσουμε
τεκμηριωμενη αποψη και με επιχειρήματαΒεβαιως και βοηθανε.................
...............στο να γινεις πιο γρηγορα πουστης!
Μητσαρας detected.πιστευετε οτι βοηθανε στο να βελτιωσεις τον εαυτο σου με τα tips που δινουν η ειναι απλως trash ?
Σου λειπει και σενα η συγγραφικη πενα του Π. Κωστοπουλου;Αν ένα ανδρικό περιοδικό ΔΕΝ λέει σε ΚΑΘΕ τεύχος:
1) πώς να ψήσεις τη σωστή μπριζόλα
2) πώς να γυαλίσεις τα παπούτσα σου
3) τα χ πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν γίνεις ψ ετών/παντρευτείς/πεθάνεις
και δεν έχει μια ιστορία ενός αυτοδημιουργήτου Έλληνα, που ξεκίνησε από την κάτω Παναγιά Πελοποννήσου/ένα ψαροχώρι της Πίνδου/μια προσφυγική γειτονιά και πουλώντας μεταχειρισμένες καπότες/κουλούρια/ομπρέλες δημιούργησε μια αυτοκρατορία
τότε ΔΕΝ είναι ανδρικό περιοδικό, αλλά ντιγκιντάγκικο και πάει κατευθείαν στην ανακύκλωση
Σου λειπει και σενα η συγγραφικη πενα του Π. Κωστοπουλου;
Ο ανθρωπος μιλαμε, μας διδαξε πως απο τσοπανηδες να γινουμε δανδηδες.
Εγω προσωπικα του οφειλω, ολα τα μουνια που εχω πηδηξει και τα τρελα παρτυς στην παραλιακη...![]()
εχω μια μικρη περιεργεια να ρωτησω αν το ειπες σοβαρα...
terminator, μου πέρασε από το μυαλό ότι ίσως είσαι ενθετογράφος στο συγκεκριμένο περιοδικό και κάνεις κάποιους είδους έρευνα για να την παραθέσεις στα προσεχή τεύχη...
ευτυχώς όμως είμαστε το πιο ακατάλληλο κοινό![]()
ciao...come stai?![]()
fa caldo :'(
Purtopo![]()
κόψε τα xfiles σου κάνουν κακόterminator, μου πέρασε από το μυαλό ότι ίσως είσαι ενθετογράφος στο συγκεκριμένο περιοδικό και κάνεις κάποιους είδους έρευνα για να την παραθέσεις στα προσεχή τεύχη...
ευτυχώς όμως είμαστε το πιο ακατάλληλο κοινό![]()
κόψε τα xfiles σου κάνουν κακό
va fa un culo, cazzo...
c'e' da vero purtroppo o pultroppo![]()
ε τοτε τον λιακοπουλο μην το βλεπειςδεν τα πρόλαβα φίλε:'(
eppure troppo -> purtroppo
ε τοτε τον λιακοπουλο μην το βλεπεις