Νέα

τι πιστεύετε για περιοδικα τυπου men's health;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TERMINATOR_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
11.209
Πόντοι
3.760
:2funny: :2funny: :2funny:

Καλή μαλακία για τα κιρίζια!!!
Τα θέματα τους είναι ευτελώς γελοία και άνευ ενδιαφέροντος πιστεύω για τον μέσο ανεπάγγελτο (πλέον) νεόπτωχο ή μη νεοέλληνα!

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Εξαιρετικο περιοδικο.
Χρησιμα και εγκυρα αρθρα.
Ακομα και τα αρθρα, για τις σχεσεις μας με το αντιθετο φυλο, ειναι προσεγμενα και επιστημονικα.

Νομιζω οτι εχει συμβαλλει τα μαλα στην προοδο του νεοΕλληνα.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Εξαιρετικο περιοδικο.
Χρησιμα και εγκυρα αρθρα.
Ακομα και τα αρθρα, για τις σχεσεις μας με το αντιθετο φυλο, ειναι προσεγμενα και επιστημονικα.

Νομιζω οτι εχει συμβαλλει τα μαλα στην προοδο του νεοΕλληνα.

γαμαει

ειδικα η διαιτα με το ασπραδι αυγου κ το αγγουρι ολη μερα

το πως να βγαζει τις βυζοτριχες σου

κ πως να κανεις γλυφομουνι

το οτι οι περισσοτερες ηταν συντακτριες βεβαια σε ανδρικο περιοδικο δεν παιζει κανενα ρολο προφανως γιατι τα μουνια στην ελλαδα ειναι παντου κ ρουλ δε γορλντ

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
γαμαει

ειδικα η διαιτα με το ασπραδι αυγου κ το αγγουρι ολη μερα

το πως να βγαζει τις βυζοτριχες σου

κ πως να κανεις γλυφομουνι

το οτι οι περισσοτερες ηταν συντακτριες βεβαια σε ανδρικο περιοδικο δεν παιζει κανενα ρολο προφανως γιατι τα μουνια στην ελλαδα ειναι παντου κ ρουλ δε γορλντ
Λεπτομερειες. Σημασια εχει οτι με την αγγουρομελατα βελτιωσα το αλμα μου και χεζω τρεις φορες την ημερα.

Ευχαριστω Men's Health. Μου αλλαξες τη ζωη. :thumbsup:

OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Είχα διαβάσει κάποιες συμβουλές για την κουζίνα η πως να τοποθετείς τα τρόφιμα σωστά για να μην χαλάσουν μου φάνηκαν χρήσιμα η για τον καθαρισμό του εξαερισμου στο αυτοκίνητο κατι τέτοια. Αλλα γενικά δεν απευθύνεται στην Ελλάδα ειδικά στην σημερινή εποχή γι'αυτο βλέπω σύντομα να βάζει λουκέτο όπως και αλλα πολλά περιοδικά

Επισκέπτης
πεταμενα λευτα.... για τους πυρφορους που εχουνε την πυρφορογκομενα στην ξαπλωστρα με την συλικονη και τα λαδια και μελετανε mesn health.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Είχα διαβάσει κάποιες συμβουλές για την κουζίνα η πως να τοποθετείς τα τρόφιμα σωστά για να μην χαλάσουν μου φάνηκαν χρήσιμα η για τον καθαρισμό του εξαερισμου στο αυτοκίνητο κατι τέτοια. Αλλα γενικά δεν απευθύνεται στην Ελλάδα ειδικά στην σημερινή εποχή γι'αυτο βλέπω σύντομα να βάζει λουκέτο όπως και αλλα πολλά περιοδικά
Πληρωνεις δηλαδη καμποσα ευρω το μηνα για να μαθεις το φενγκ σουι των τροφιμων
ή το διαβαζεις οποτε πας για κουρεμα;

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.712
Πόντοι
4.125
Γνωστό το κόλπο. Βάζουν ένα σωρό φωτογραφίες με τέλεια σώματα, τα περισσότερα από τα οποία είναι παραφουσκωμένα είτε με φώτοσοπ είτε με ορμόνες και πουλάνε παραμύθι για υγιεινή διατροφή. Μα υγιεινή διατροφή δεν είναι μόνο να τρως ασπράδια από αυγό και μαύρο ψωμι είναι να μην παίρνεις και αναβολικά για να κάνεις κορμί. Μετά βάζουν ένα σωρο διαφημίσεις με γυμναστήρια και βιταμίνες γύρω από τα οποία περιστρέφονται τζίροι εκατομυρίων χωρίς την επίβλεψη και τη έγκριση του ΕΟΦ. Και όλα αυτά με συνεντεύξεις "γνωστών" κορμίων προς τέρψιν του φιλοθεάμωνος κοινού.

OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Πληρωνεις δηλαδη καμποσα ευρω το μηνα για να μαθεις το φενγκ σουι των τροφιμων
ή το διαβαζεις οποτε πας για κουρεμα;
όπως ανέφερα πριν το βρίσκω free σε τορρεντ σαιτ και το διαβάζω στην τσμπλετα μου έχω να πληρώσω σε περιοδικό 3 χρόνια

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
πιστευετε οτι βοηθανε στο να βελτιωσεις τον εαυτο σου με τα tips που δινουν η ειναι απλως trash ?

Τα περιοδικα αυτα ειναι για το μπουτσο για το μπουτσο για το μπουτσο!!! Το μονο που γραφουν ειναι πως θα αδυνατισεις και πως θα γαμας λες και ολοι οι αντρες ειναι αγαμητοι και χοντροι!
Το πιο τραγικο απο ολα ειναι που υποσχεται six pack σε 1 μηνα απλα παιζοντας το πουλακι σου  :2funny:
Εκμεταλλευεται τους απελπισμενους που νομιζουν οτι θα κανουν σωμα για παραλια σε μια βδομαδα  :headbang:

γραφε πρωτα σωστα ελληνικα (πιστευετε οχι πιστευεται) κι ασε τα tips και τα trash...

Ωραιος!!!!

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
Λεπτομερειες. Σημασια εχει οτι με την αγγουρομελατα βελτιωσα το αλμα μου και χεζω τρεις φορες την ημερα.

Ευχαριστω Men's Health. Μου αλλαξες τη ζωη. :thumbsup:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

HAMSUND7

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ξυπνάτε ρε παιδιά... αυτά τα μαλακοπεριοδικά, μαζί με σορό άλλα, συμπεριφέρονται λες και ζούμε σε εποχές οικονομικής άνθισης κι ευμάριας... πως στα σκατά γίνεται ακόμη και το ποιό απλό τζην που διαφημίζουν (ή συστήνουν προς αγορά εκεί μέσα, να έχει το λιγότερο 80 ευρά, μην αναφέρω τίποτα δερμάτινο, ή κωλοαξεσουάρ, γκατζετ και λοιπές αρχιδιές)[δεν σχολιάζω καν τα γθναικεία κομμάτια!!!]...φυσικά στους τόσους ηλίθιους...πως να μην έχει ανταπόκριση η φυλλάδα... Μας εξηγεί πως να  :blahblah1:, πως να  :bigdick:, πως να ντυνόμαστε, πως να  :shit:, πως να  :knockinb:, πως να τρώμε....
Εν ολίγοις έντυπα για τους φουσκωτούς σφήχτιδες που νομίζουν πως με μια τσιτάτη νεύρα στο μπράτσο και μια στενή μπλούζα, μας έχουν στήσει στα τέσσερα!
:idiot: :idiot:  

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
πιστευετε οτι βοηθανε στο να βελτιωσεις τον εαυτο σου με τα tips που δινουν η ειναι απλως trash ?

φίλε θα το θυμάμαι αυτό μόλις κάνωτο εξώφυλλό μου..

τι τιπς θες ακριβώς..επίσης, το μικρό σου όνομα για να ξέρω πού να αφιερώσω την γνώση μου..

OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
:kissass:
φίλε θα το θυμάμαι αυτό μόλις κάνωτο εξώφυλλό μου..

τι τιπς θες ακριβώς..επίσης, το μικρό σου όνομα για να ξέρω πού να αφιερώσω την γνώση μου..
κανε πρώτα εξώφυλλο και βλέπουμε βάλε οποίο όνομα σου αρεσει εσένα εκεί θα τα χαλάσουμε

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

HAMSUND7

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδιά, ας τα δούμε πιο σοβαρά τα πράγματα... εξώφυλλο στο μενς.... σιγά τες φέτες ρε... όλο φωτομοντάζ και δώστου λάδι, μπας και σχηματιστεί το τετράγωνο του κακομοίρη που σφίγγεται γελώντας.... οι μισοί στα εξώφυλλα του μενς, κοιλιακούς για τον  :jerking: έχουν, αφού ουσιαστικά δεν γυμνάζονται από μόνοι τους, παρά για καμιά φωτογράφιση, περαστιασιακά και καλοκαιριάτικα για καμιά παραλιούλα...μην τους δουν απ' το ΟΚ! και πούνε καμιά στραβή για το σκαρί τους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom