koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 11.209
- Πόντοι
- 3.760
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Καλή μαλακία για τα κιρίζια!!!
Τα θέματα τους είναι ευτελώς γελοία και άνευ ενδιαφέροντος πιστεύω για τον μέσο ανεπάγγελτο (πλέον) νεόπτωχο ή μη νεοέλληνα!
Εξαιρετικο περιοδικο.
Χρησιμα και εγκυρα αρθρα.
Ακομα και τα αρθρα, για τις σχεσεις μας με το αντιθετο φυλο, ειναι προσεγμενα και επιστημονικα.
Νομιζω οτι εχει συμβαλλει τα μαλα στην προοδο του νεοΕλληνα.
Λεπτομερειες. Σημασια εχει οτι με την αγγουρομελατα βελτιωσα το αλμα μου και χεζω τρεις φορες την ημερα.γαμαει
ειδικα η διαιτα με το ασπραδι αυγου κ το αγγουρι ολη μερα
το πως να βγαζει τις βυζοτριχες σου
κ πως να κανεις γλυφομουνι
το οτι οι περισσοτερες ηταν συντακτριες βεβαια σε ανδρικο περιοδικο δεν παιζει κανενα ρολο προφανως γιατι τα μουνια στην ελλαδα ειναι παντου κ ρουλ δε γορλντ
γαμαει
κ πως να κανεις γλυφομουνι
Πληρωνεις δηλαδη καμποσα ευρω το μηνα για να μαθεις το φενγκ σουι των τροφιμωνΕίχα διαβάσει κάποιες συμβουλές για την κουζίνα η πως να τοποθετείς τα τρόφιμα σωστά για να μην χαλάσουν μου φάνηκαν χρήσιμα η για τον καθαρισμό του εξαερισμου στο αυτοκίνητο κατι τέτοια. Αλλα γενικά δεν απευθύνεται στην Ελλάδα ειδικά στην σημερινή εποχή γι'αυτο βλέπω σύντομα να βάζει λουκέτο όπως και αλλα πολλά περιοδικά
όπως ανέφερα πριν το βρίσκω free σε τορρεντ σαιτ και το διαβάζω στην τσμπλετα μου έχω να πληρώσω σε περιοδικό 3 χρόνιαΠληρωνεις δηλαδη καμποσα ευρω το μηνα για να μαθεις το φενγκ σουι των τροφιμων
ή το διαβαζεις οποτε πας για κουρεμα;
πιστευετε οτι βοηθανε στο να βελτιωσεις τον εαυτο σου με τα tips που δινουν η ειναι απλως trash ?
γραφε πρωτα σωστα ελληνικα (πιστευετε οχι πιστευεται) κι ασε τα tips και τα trash...
Μηπως πουλας λαχεια και παιρνεις αναπηρικη συνταξη;όπως ανέφερα πριν το βρίσκω free σε τορρεντ σαιτ και το διαβάζω στην τσμπλετα μου έχω να πληρώσω σε περιοδικό 3 χρόνια
Λεπτομερειες. Σημασια εχει οτι με την αγγουρομελατα βελτιωσα το αλμα μου και χεζω τρεις φορες την ημερα.
Ευχαριστω Men's Health. Μου αλλαξες τη ζωη.![]()
Μήπως είσαι troll λέω εγώ τώραΜηπως πουλας λαχεια και παιρνεις αναπηρικη συνταξη;
πιστευετε οτι βοηθανε στο να βελτιωσεις τον εαυτο σου με τα tips που δινουν η ειναι απλως trash ?
κανε πρώτα εξώφυλλο και βλέπουμε βάλε οποίο όνομα σου αρεσει εσένα εκεί θα τα χαλάσουμεφίλε θα το θυμάμαι αυτό μόλις κάνωτο εξώφυλλό μου..
τι τιπς θες ακριβώς..επίσης, το μικρό σου όνομα για να ξέρω πού να αφιερώσω την γνώση μου..
Καλα με συγχωρεις...Μήπως είσαι troll λέω εγώ τώρα