Νέα

Τί παπούτσια προτιμάτε στις γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα on the road
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι παπουτσια προτιματε στις γυναικες?

• πεδιλα

Ψήφοι: 158 23,5%
  • μποτες

Ψήφοι: 80 11,9%
  • γοβες

Ψήφοι: 376 56,0%
  • χωρις τακουνια

Ψήφοι: 22 3,3%
  • αθλητικα

Ψήφοι: 35 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    671

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ντάξει τα σχέδια που ποστάρουμε δεν τα φοράμε κ όλας , εξάλου υπάρχουν απομιμήσεις σχεδίων κ κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους κ ας μη γράφουν Giuseppe Zanotti  :boobies:

κατα τ άλλα συμφωνώ , όσες κυκλοφορούν με φόρμες πέρα από τζυμ κ βόλτα σκύλου είναι τραγικούλες  *P

:o

χιλιες φορες να βαλω ζαρα παρα απομιμηση παπουτσιου....χιλιες φορες να μαζευεις λεφτα κανα εξαμηνο για να το παρεις....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
IMG_3052.jpg

:rolleyes: :grin:

Αυτό να δεις θα γίνει επιτυχία  :grin:

ειδα ενα μαγιω σε ενα μαγαζι σημερα ακριβως το ιδιο πατερν :rolleyes:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Απο εφαρμογη χαλια ομως......

Αλλα μαγαζια δεν εχετε στην Αθηνα???Μονο ζαρα κ καλογηρου????    :birdman: :birdman: :birdman:

εχω παρατηρησει οτι τα παπουτσια απο μαγαζια που πουλανε κατ' εξοχην ρουχα οπως στα ζαρα, μαρκς, κλπ κλπ κλπ δεν εχουν και τα καλυτερα παπουτσια... :think:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Μιλαω για εφαρμογη κ ποιοτητα οχι για ομορφια.....

Το μονο τετοιου ειδους μαγαζι που βρηκα αξιοπρεπη παπουτσια (εμφανισιμα, καλη εφαρμογη κ καλη ποιοτητα για την τιμη τους) ειναι τα Στρατιβαριους.....

έχω πάρει γόβες κ από ζάρα κ από σταντιβάριους ακριβώς ίδια ποιότητα έχουν  :-

Προσεχε την εφαρμογη ρε εισαι κ μικρη.....

:lheel:

:o

χιλιες φορες να βαλω ζαρα παρα απομιμηση παπουτσιου....χιλιες φορες να μαζευεις λεφτα κανα εξαμηνο για να το παρεις....

Νίτσα αυτό ακριβώς είπα , όλα τα παπούτσια κ ρούχα από ζάρα είναι απομιμήσεις γνωστών οίκων, καλύτερα να βάλεις αυτά παρά κάτι που λέει κάποια μάρκα πάνω ..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
εχω παρατηρησει οτι τα παπουτσια απο μαγαζια που πουλανε κατ' εξοχην ρουχα οπως στα ζαρα, μαρκς, κλπ κλπ κλπ δεν εχουν και τα καλυτερα παπουτσια... :think:
Φασκειs και αντιφασκειs.............
Συ δεν ειπεs πωs..............χιλιες φορες να βαλω ζαρα παρα απομιμηση παπουτσιου.

Tωρα λεs αλλα

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ειδα ενα μαγιω σε ενα μαγαζι σημερα ακριβως το ιδιο πατερν :rolleyes:
μουνιτσα 1,2 ή 3?
up-35N4EKJTR2BDB6EE.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.thetelegraphandargus.co.uk/resources/images/1897810/?type=articlePortrait[/img[/URL]]
[img]http://doonz.webs.com/085507.jpg

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
το τριτο το μακρυτερο  :birdman: :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Φασκειs και αντιφασκειs.............
Συ δεν ειπεs πωs..............χιλιες φορες να βαλω ζαρα παρα απομιμηση παπουτσιου.

Tωρα λεs αλλα

βασικα δεν κανω ουτε το ενα ουτε το αλλο....απλα λεω οτι χιλιες φορες να βαλεις ζαρα παρα απομιμηση...ειτε απομιμηση και καλα μαρκα ουτε απομιμηση του σχεδιου...

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Συμφωνω....Αυτο λεω κι εγω....

έχω πάρει γόβες κ από ζάρα κ από σταντιβάριους ακριβώς ίδια ποιότητα έχουν  :-

Διαφωνω αλλα οκ...Τα στρατιβαριους ειναι ενα κλικ παραπανω για μενα...Οχι τοσο στην ποιοτητα (με 20 ευρω δεν περιμενεις κ πολλα) αλλα στην εφαρμογη....    :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
έχω πάρει γόβες κ από ζάρα κ από σταντιβάριους ακριβώς ίδια ποιότητα έχουν  :-

Νίτσα αυτό ακριβώς είπα , όλα τα παπούτσια κ ρούχα από ζάρα είναι απομιμήσεις γνωστών οίκων, καλύτερα να βάλεις αυτά παρά κάτι που λέει κάποια μάρκα πάνω ..

εχω σταματησει να μπαινω στα ζαρα κανα πενταρι χρονια...ισως και παραπανω...απο φτηνα μαγαζια προτιμω h&m ή bershka :) δεν εχει τυχει να παρω παπουτσια απο κει ομως...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Τα άνιμαλ πριντς γαμούν άγρια  :birdman:

*Και ο Μητρόπουλςο έχει ωραία πατούμενα  :boobies:

Συμφωνω....Αυτο λεω κι εγω....

Διαφωνω αλλα οκ...Τα στρατιβαριους ειναι ενα κλικ παραπανω για μενα...Οχι τοσο στην ποιοτητα (με 20 ευρω δεν περιμενεις κ πολλα) αλλα στην εφαρμογη....    :)

Που ακριβώς βλέπετε τα ζάρα να χουν πατούμενα με 20ε ? Πόσο καιρό έχετε να πάτε ?  :P

εχω σταματησει να μπαινω στα ζαρα κανα πενταρι χρονια...ισως και παραπανω...απο φτηνα μαγαζια προτιμω h&m ή bershka :) δεν εχει τυχει να παρω παπουτσια απο κει ομως...

Καλά h&m γαμούν δεν το συζητώ πάνω απ όλα τα βάζω  :rockon: κ παπούτσάκια που κ που φέρνει καλα  :dancing:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Που ακριβώς βλέπετε τα ζάρα να χουν πατούμενα με 20ε ? Πόσο καιρό έχετε να πάτε ?  :P

Καλά h&m γαμούν δεν το συζητώ πάνω απ όλα τα βάζω  :rockon: κ παπούτσάκια που κ που φέρνει καλα  :dancing:

Ζαρα????Πανω απο 3 χρονια εχω ν απαω....    :grin:

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
43
Πόντοι
66
παντως με κακη εφαρμογη παπουτσιων  κανουμε κακο στα δαχτυλα των ποδιων, στη σταση του σωματος , μεχρι και στην σπονδυλικη στηλη...

δεν αξιζει
ασε που δεν περπατας ανετα και αυτο συχνα φαινεται!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Που ακριβώς βλέπεται τα ζάρα να χουν πατούμενα με 20ε ? Πόσο καιρό έχετε να πάτε ?  :P

το χω ξαναπει...το ανιμαλ μπορει με ενα ελαχιστοτατο κλικ να γινει απο classy tacky... ;)
και συνηθως ειναι tacky...ειναι λιγα τα καλογουστα κομματια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom