ααα, κι εσυ , εεεεε ;)
οπως πολλοι αλλοι εδω μεσα
περίεργο σου φαίνεται.. έ ? κι 'όμως
ααα, κι εσυ , εεεεε ;)
οπως πολλοι αλλοι εδω μεσα
Εγω θέλω να πουλήσω τον εαυτό μου αλλά δεν με αγοράζει κανείςΓια το καλο και τηs γυναικαs , αλλα και τηs τσεπηs του αντρα τοκανα
Αλλα δεν με καταλαβαινετε , εκτοs κι αν πουλατε παπουτσια
περίεργο σου φαίνεται.. έ ? κι 'όμως
ειμαι εντελως ακινδυνη κι αθωα Ενδιαφερον αν και δεν ειναι αληθεια
θορυβουμαι καπως, εισαι ο δευτερος μεσα σε μιση ωρα που μου λεει οτι ειμαι επικινδυνη...
> ακριβα παππουτσια τα κανω παντα μονη μου δωρο στον εαυτο μου και κανω εμφανιση εκπληξη χωρις να επιβαρυνω ξενες πιστωτικες Κι αυτο ενδιαφερον για ναναι αληθινο σε βαθοs χρονου παντα
δεν το θεωρω ενδιαφερον, απλα αυτονοητο.
δεν εχω κανει ποτε αγορες με ξενη πιστωτικη, και δεν δεχομαι ακριβα δωρα και ειδικα απο ατομα που περιμενουν υλικο ανταλλαγμα ;)
πρεπει να πεσεις σε στερημενο χαπατο... και δεν θελεις... Αυτο ειναι σκετα ενδιαφερον....Δεν ειμαι ρατσιστηs
μην γινεις ρατσιστης, απλα πιο επιλεκτικος
1) αυτα δεν εχουν ηλικια
2) ειμαι εντελως ακινδυνη κι αθωα
3) κανεις δεν ειναι για λυπηση, εκτος αυτου που λυπαται να χαρισει τον εαυτο του
(τεσπα, λιγο βαρυ για την ωρα τουτη, αλλα ... τεσπα.)
α, και για τον γιαννη ( της δουλειας)
σιγουρα στα cg ειναι καλυτερη η επενδυση.... και δεν συνδεεται και με καμια απολυτως υποχρεωση περα απ'το επαγγελματικο...
> ακριβα παππουτσια τα κανω παντα μονη μου δωρο στον εαυτο μου και κανω εμφανιση εκπληξη χωρις να επιβαρυνω ξενες πιστωτικες
γενικα το βρισκω λιγο ηλιθιο να μου αγορασει ο γκομενος παππουτσια..
πρεπει να πεσεις σε στερημενο χαπατο... και δεν θελεις...
Και η μποτούλες σημειωτέον καβαλάνε το 1500άρι.
Ενημερωτικά μια βόλτα από Καλογήρου το χειμώνα θα σας λύσει τις αποροίες.Πάντως και με λιγότερα λεφτα κάνετε την κάβλα σας.Μην τρελαθούμε κιόλας.ΑΠλά το πρόβλημα ειναι ότι η μεγάλη πλειοψηφία των γυναικών δεν έχει ιδέα πως να ντυθεί και τι παπούτσια κολάνε με αυτό που φοράνε.Μην νομίζετε οι περισσότερες αθλητικά φοράνε και καμιά σαγιονάρα. Ο κόσμος γενικά έχει χάσει την αίσθηση του γούστου...Και για να έχεις γούστο δεν χρειάζεται να εισαι πλούσιος.Αλλωστε παλιά οι γυναίκες με τα κολητά λευκά φορέματα και τις κόκκινες φαρδιές ζώνες με κόκκινα παπούτσια αναστένανε και πεθαμένους. Ασε που αν ειχει και καμιά κάλτσα με ραφή σε εχυνες που την έβλεπες.Τώρα όλες φοράνε κατι μαλακισμένες φόρμες αρκεί στο κώλο να λέει Juicy Couture....Βλαχάρες που θα έλεγε και μια αδελφή ψυχή!!!
Σημασία αδελφέ δεν εχει μόνο το σχήμα του κώλου αλλά το θηλυκό να ξέρει να το χειρίζεται.Εσύ πιστεύεις ότι τα κοριτσάκια σήμερα γνωρίζουν να το χειρίζονται το σύστημα τους??? Προσωπικά αμφιβάλω πολύ.Το θέμα ρε φίλε ειναι να ειναι και ολίγον ποιοτικό το μαμήσι.οταν θα γαμας τη φαρδοκωλα λουσατη ομως θα κλεινεις τα ματακια να θυμηθεις τη φορμιτσα που περασε το απογευμα απο απεναντι.
μην γινεις ρατσιστης, απλα πιο επιλεκτικος
Σημασία αδελφέ δεν εχει μόνο το σχήμα του κώλου αλλά το θηλυκό να ξέρει να το χειρίζεται.Εσύ πιστεύεις ότι τα κοριτσάκια σήμερα γνωρίζουν να το χειρίζονται το σύστημα τους??? Προσωπικά αμφιβάλω πολύ.Το θέμα ρε φίλε ειναι να ειναι και ολίγον ποιοτικό το μαμήσι.
Και η μποτούλες σημειωτέον καβαλάνε το 1500άρι.
Ενημερωτικά μια βόλτα από Καλογήρου το χειμώνα θα σας λύσει τις αποροίες.Πάντως και με λιγότερα λεφτα κάνετε την κάβλα σας.Μην τρελαθούμε κιόλας.ΑΠλά το πρόβλημα ειναι ότι η μεγάλη πλειοψηφία των γυναικών δεν έχει ιδέα πως να ντυθεί και τι παπούτσια κολάνε με αυτό που φοράνε.Μην νομίζετε οι περισσότερες αθλητικά φοράνε και καμιά σαγιονάρα. Ο κόσμος γενικά έχει χάσει την αίσθηση του γούστου...Και για να έχεις γούστο δεν χρειάζεται να εισαι πλούσιος.Αλλωστε παλιά οι γυναίκες με τα κολητά λευκά φορέματα και τις κόκκινες φαρδιές ζώνες με κόκκινα παπούτσια αναστένανε και πεθαμένους. Ασε που αν ειχει και καμιά κάλτσα με ραφή σε εχυνες που την έβλεπες.Τώρα όλες φοράνε κατι μαλακισμένες φόρμες αρκεί στο κώλο να λέει Juicy Couture....Βλαχάρες που θα έλεγε και μια αδελφή ψυχή!!!
Ντάξει τα σχέδια που ποστάρουμε δεν τα φοράμε κ όλας , εξάλου υπάρχουν απομιμήσεις σχεδίων κ κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους κ ας μη γράφουν Giuseppe Zanotti
κατα τ άλλα συμφωνώ , όσες κυκλοφορούν με φόρμες πέρα από τζυμ κ βόλτα σκύλου είναι τραγικούλες *P
Πότε θα έρθεις να σου δείξω τον σκύλο μου;Ντάξει τα σχέδια που ποστάρουμε δεν τα φοράμε κ όλας , εξάλου υπάρχουν απομιμήσεις σχεδίων κ κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους κ ας μη γράφουν Giuseppe Zanotti
κατα τ άλλα συμφωνώ , όσες κυκλοφορούν με φόρμες πέρα από τζυμ κ βόλτα σκύλου είναι τραγικούλες *P
Πότε θα έρθεις να σου δείξω τον σκύλο μου;
ΕΙσαι γυναίκα κουκλα μου γιαυτό συμφωνείς...Λέμε ότι οι γυναίκες ειναι περισσότερες από τους άντρες αλλά το θέμα ειναι πόσες ειναι οι πραγματικές γυναίκες και πόσοι ειναι οι πραγματικοί άντρες...TragicΝτάξει τα σχέδια που ποστάρουμε δεν τα φοράμε κ όλας , εξάλου υπάρχουν απομιμήσεις σχεδίων κ κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους κ ας μη γράφουν Giuseppe Zanotti
...σαν δε ντρεπεσε μαρή ...θες να κάνεις το σκύλο γόβα?Τι ράτσα ?
Γερμανικό λυκόσκυλο.Τι ράτσα ?
Τι ράτσα ?