Νέα

Τί παπούτσια προτιμάτε στις γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα on the road
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι παπουτσια προτιματε στις γυναικες?

• πεδιλα

Ψήφοι: 158 23,5%
  • μποτες

Ψήφοι: 80 11,9%
  • γοβες

Ψήφοι: 376 56,0%
  • χωρις τακουνια

Ψήφοι: 22 3,3%
  • αθλητικα

Ψήφοι: 35 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    671

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
1) Εχουν.        ok, τοτε ποτε επρεπε να μαθω για ατην  Black AMEX (μετά απο δυο αποτυχημένους γάμους δηλ.35-45.)
2) Δεν είσαι.    δωσε στοιχεια, δεν φοβαμαι, μην βγαζεις ευκολα συμπερασματα...(Ο αδερφός μου δεν πάει με ηλίθιες-χαζές κτλ εχω εμπιστοσύνη στο μυαλό του.)
3) Είναι, οταν θα τον αφήσεις μπιρ παρά τον φουκαρά.  οπως βλεπεις, εγω γελαω με δοντια.... (εγω δυστυχώς απο προσωπική εμπειρία μπορώ απλά να μειδιάσω)

Ευχαριστώ, νομίζω πως ήμουν αρκετά περιεκτικός αλλά ουσιαστικός.  Hmmm.... (τί δεν καταλαβαίνεις  :s&m_3:)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
http://[URL unfurl="true"]www.safestchina.com/products_image/jordan-shoes-nike-shoes-women-sports-shoes-sport-shoes-127873.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.runpals.com/image-files/nike-lunarglide-2-womens.jpg[/img[/URL]]

giannis_peir

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Και η μποτούλες σημειωτέον καβαλάνε το 1500άρι.
Ενημερωτικά μια βόλτα από Καλογήρου το χειμώνα θα σας λύσει τις αποροίες.Πάντως και με λιγότερα λεφτα κάνετε την κάβλα σας.Μην τρελαθούμε κιόλας.ΑΠλά το πρόβλημα ειναι ότι η μεγάλη πλειοψηφία των γυναικών δεν έχει ιδέα πως να ντυθεί και τι παπούτσια κολάνε με αυτό που φοράνε.Μην νομίζετε οι περισσότερες αθλητικά φοράνε και καμιά σαγιονάρα. Ο κόσμος γενικά έχει χάσει την αίσθηση του γούστου...Και για να έχεις γούστο δεν χρειάζεται να εισαι πλούσιος.Αλλωστε παλιά οι γυναίκες με τα κολητά λευκά φορέματα και τις κόκκινες φαρδιές ζώνες με κόκκινα παπούτσια αναστένανε και πεθαμένους. Ασε που αν ειχει και καμιά κάλτσα με ραφή σε εχυνες που την έβλεπες.Τώρα όλες φοράνε κατι μαλακισμένες φόρμες αρκεί στο κώλο να λέει Juicy Couture....Βλαχάρες που θα έλεγε και μια αδελφή ψυχή!!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Για το καλο και τηs γυναικαs , αλλα και τηs τσεπηs του αντρα τοκανα
Αλλα δεν με καταλαβαινετε , εκτοs κι αν πουλατε παπουτσια  :grin: :grin:
Εγω θέλω να πουλήσω τον εαυτό μου αλλά δεν με αγοράζει κανείς  :2funny: :2funny: :2funny:

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
43
Πόντοι
66
ειμαι εντελως ακινδυνη κι αθωα  Ενδιαφερον αν και δεν ειναι αληθεια :rolleyes: :rolleyes:

θορυβουμαι καπως, εισαι ο δευτερος μεσα σε μιση ωρα που μου λεει οτι ειμαι επικινδυνη... :think:

> ακριβα παππουτσια τα κανω παντα μονη μου δωρο στον εαυτο μου και κανω εμφανιση εκπληξη χωρις να επιβαρυνω ξενες πιστωτικες  Κι αυτο ενδιαφερον για ναναι αληθινο σε βαθοs χρονου παντα  :grin:

δεν το θεωρω ενδιαφερον, απλα αυτονοητο.
δεν εχω κανει ποτε αγορες με ξενη πιστωτικη, και δεν δεχομαι ακριβα δωρα και ειδικα απο ατομα που περιμενουν υλικο ανταλλαγμα  ;)

πρεπει να πεσεις σε στερημενο χαπατο... και δεν θελεις... Αυτο ειναι σκετα ενδιαφερον....Δεν ειμαι ρατσιστηs  :grin: :grin:

μην γινεις ρατσιστης, απλα πιο επιλεκτικος  :dancing:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
1) αυτα δεν εχουν ηλικια  :grin:
2) ειμαι εντελως ακινδυνη κι αθωα
3) κανεις δεν ειναι για λυπηση, εκτος αυτου που λυπαται να χαρισει τον εαυτο του

(τεσπα, λιγο βαρυ για την ωρα τουτη, αλλα ... τεσπα.)

α, και για τον γιαννη ( της δουλειας)
σιγουρα στα cg ειναι καλυτερη η επενδυση.... και δεν συνδεεται και με καμια απολυτως υποχρεωση περα απ'το επαγγελματικο...
> ακριβα παππουτσια τα κανω παντα μονη μου δωρο στον εαυτο μου και κανω εμφανιση εκπληξη χωρις να επιβαρυνω ξενες πιστωτικες

γενικα το βρισκω λιγο ηλιθιο να μου αγορασει ο γκομενος παππουτσια.. :tooth: :think:

πρεπει να πεσεις σε στερημενο χαπατο... και δεν θελεις...

:cheesy:
Τι καλό που είσαι συ ρεεε!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ενημερωτικά μια βόλτα από Καλογήρου το χειμώνα θα σας λύσει τις αποροίες.Πάντως και με λιγότερα λεφτα κάνετε την κάβλα σας.Μην τρελαθούμε κιόλας.ΑΠλά το πρόβλημα ειναι ότι η μεγάλη πλειοψηφία των γυναικών δεν έχει ιδέα πως να ντυθεί και τι παπούτσια κολάνε με αυτό που φοράνε.Μην νομίζετε οι περισσότερες αθλητικά φοράνε και καμιά σαγιονάρα. Ο κόσμος γενικά έχει χάσει την αίσθηση του γούστου...Και για να έχεις γούστο δεν χρειάζεται να εισαι πλούσιος.Αλλωστε παλιά οι γυναίκες με τα κολητά λευκά φορέματα και τις κόκκινες φαρδιές ζώνες με κόκκινα παπούτσια αναστένανε και πεθαμένους. Ασε που αν ειχει και καμιά κάλτσα με ραφή σε εχυνες που την έβλεπες.Τώρα όλες φοράνε κατι μαλακισμένες φόρμες αρκεί στο κώλο να λέει Juicy Couture....Βλαχάρες που θα έλεγε και μια αδελφή ψυχή!!!

οταν θα γαμας τη φαρδοκωλα λουσατη ομως θα κλεινεις τα ματακια να θυμηθεις τη φορμιτσα που περασε το απογευμα απο απεναντι.

giannis_peir

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
οταν θα γαμας τη φαρδοκωλα λουσατη ομως θα κλεινεις τα ματακια να θυμηθεις τη φορμιτσα που περασε το απογευμα απο απεναντι.
Σημασία αδελφέ δεν εχει μόνο το σχήμα του κώλου αλλά το θηλυκό να ξέρει να το χειρίζεται.Εσύ πιστεύεις ότι τα κοριτσάκια σήμερα γνωρίζουν να το χειρίζονται το σύστημα τους??? Προσωπικά αμφιβάλω πολύ.Το θέμα ρε φίλε ειναι να ειναι και ολίγον ποιοτικό το μαμήσι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σημασία αδελφέ δεν εχει μόνο το σχήμα του κώλου αλλά το θηλυκό να ξέρει να το χειρίζεται.Εσύ πιστεύεις ότι τα κοριτσάκια σήμερα γνωρίζουν να το χειρίζονται το σύστημα τους??? Προσωπικά αμφιβάλω πολύ.Το θέμα ρε φίλε ειναι να ειναι και ολίγον ποιοτικό το μαμήσι.

σταρχιδια μου αν ξερουν. εγω οτι βιολι και να πιασω το δικο μου σκοπο θα παιξω. αλλα να πιασω βιολι οχι μπασαβιολα.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Ντάξει τα σχέδια που ποστάρουμε δεν τα φοράμε κ όλας , εξάλου υπάρχουν απομιμήσεις σχεδίων κ κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους κ ας μη γράφουν Giuseppe Zanotti  :boobies:

κατα τ άλλα συμφωνώ , όσες κυκλοφορούν με φόρμες πέρα από τζυμ κ βόλτα σκύλου είναι τραγικούλες  *P

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ντάξει τα σχέδια που ποστάρουμε δεν τα φοράμε κ όλας , εξάλου υπάρχουν απομιμήσεις σχεδίων κ κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους κ ας μη γράφουν Giuseppe Zanotti  :boobies:

κατα τ άλλα συμφωνώ , όσες κυκλοφορούν με φόρμες πέρα από τζυμ κ βόλτα σκύλου είναι τραγικούλες  *P

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006

:rockon: :rockon: :rockon: Πότε θα έρθεις να σου δείξω τον σκύλο μου;

giannis_peir

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1

ΕΙσαι γυναίκα κουκλα μου γιαυτό συμφωνείς...Λέμε ότι οι γυναίκες ειναι περισσότερες από τους άντρες αλλά το θέμα ειναι πόσες ειναι οι πραγματικές γυναίκες και πόσοι ειναι οι πραγματικοί άντρες...Tragic

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom