Νέα

Καθαριστηρες Αυτοκινητου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Upogeios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιματε?

• Σιλικονης

Ψήφοι: 6 28,6%
  • Κλασικο

Ψήφοι: 7 33,3%
  • Με αεροτομη

Ψήφοι: 5 23,8%
  • Αλλαγη πλαστικου

Ψήφοι: 3 14,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    21

akiszouzouni

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
0
όχι δεν είναι
εχω i30 του 2008
2 φορες αλλαξα τον πισω με μικρο κοστος σε ηλεκτρολογο αυτοκινητου και σε βενζιναδικο.
τους μπροστα τους αλλαξα 5 φορες, τελευταια ο πιο ακριβος μου ζητησε 20. στον ηλιο παρκαρω.,

τα 2 προηγουμενα αμαξια μου ηταν κορολα και αλλαξα πανεύκολα και μονος μου οτι μέγεθος ηθελα φτηνούς και κρατουσαν καλυτερα, υπαρχει κανενα κλιψακι μετατροπεας να μπορούμε να βαλουμε τα παλιου τυπου τους καλους αντι τα καινουρια που κουμπωνουν δυσκολα και σπανε αρχιδια?

εχω παει μεχρι τωρα σε 3 πρατηρια σε διαφορετικες περιοχες της αθηνας και στα 3 μου λενε πως δεν αλλαζουνε το πισω αλλα μονο στην αντιπροσωπεια

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
εχω παει μεχρι τωρα σε 3 πρατηρια σε διαφορετικες περιοχες της αθηνας και στα 3 μου λενε πως δεν αλλαζουνε το πισω αλλα μονο στην αντιπροσωπεια
Πιθανό γιατί υπάρχουν και τέτοιοι που είναι όλο το μπράτσο,άλλαξε μόνο το λαστιχάκι τότε.

OP
OP
Upogeios

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
821
Πόντοι
96
τους πηρα, τελικα, απο μαγαζι τοπικο, οχι πρατηριο ή πρακτικερ πχ, κοστος 20 και οι 3 μαζι
μπροστα τους "υβρδικους" οπου πρακτικα ειναι οι κλασσικοι με καλυμα απο πανω και πισω κλασσικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom