mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Αηδια ε???? *P
ε τα συγκεκριμενα δε μου αρεσαν....εχω θεμα με τα ανιμαλ...μολις το ανελυσα πιο πανω
Αηδια ε???? *P
*Και ο Μητρόπουλςο έχει ωραία πατούμενα
eisai ekleπτυσμενο μουνακι εσυ...κανεις μπαμ
παντως με κακη εφαρμογη παπουτσιων κανουμε κακο στα δαχτυλα των ποδιων, στη σταση του σωματος , μεχρι και στην σπονδυλικη στηλη...
δεν αξιζει
ασε που δεν περπατας ανετα και αυτο συχνα φαινεται!
το χω ξαναπει...το ανιμαλ μπορει με ενα ελαχιστοτατο κλικ να γινει απο classy tacky... ;)
και συνηθως ειναι tacky...ειναι λιγα τα καλογουστα κομματια...
ε τα συγκεκριμενα δε μου αρεσαν....εχω θεμα με τα ανιμαλ...μολις το ανελυσα πιο πανω
Ζαρα????Πανω απο 3 χρονια εχω ν απαω....
παντως με κακη εφαρμογη παπουτσιων κανουμε κακο στα δαχτυλα των ποδιων, στη σταση του σωματος , μεχρι και στην σπονδυλικη στηλη...
δεν αξιζει
το χω ξαναπει...το ανιμαλ μπορει με ενα ελαχιστοτατο κλικ να γινει απο classy tacky... ;)
και συνηθως ειναι tacky...ειναι λιγα τα καλογουστα κομματια...
α οκ, γτ εγώ πήγα τ σάββατο
Πόσα πατούμενα ψηλοτάκουνα έχει βρει να είναι άνετα ?
δεν είναι μόνο στα άνιμαλ πριντ αυτό , είναι σε όλα
σημαντικό είναι να το χρησιμοποιείς τόσο όσο .. btw ανιμαλ πριντς μπορούν να χρησιμοποιήσουν ελάχιστες , αλλά όσες τ κάνουν σωστά
α οκ, γτ εγώ πήγα τ σάββατο
Πόσα πατούμενα ψηλοτάκουνα έχει βρει να είναι άνετα ?
δεν είναι μόνο στα άνιμαλ πριντ αυτό , είναι σε όλα
σημαντικό είναι να το χρησιμοποιείς τόσο όσο .. btw ανιμαλ πριντς μπορούν να χρησιμοποιήσουν ελάχιστες , αλλά όσες τ κάνουν σωστά
Ενταξει μπορει να φερανε κανα καινουριο σχεδιακι απο τοτε που πηγα εγω....
Εχει ανετα ψηλοτακουνα ρε....Αυτο εννοω οταν λεω για εφαρμογη....
σιγουρα ισχυει σε ολα αυτο που λες....περισσοτερο ομως στα ανιμαλ και στα εμπριμε λογω ακριβως του οτι δεν ειναι μονοχρωμα....αλλο ενα μονοχρωμο κακογουστο ρουχο και αλλο ενα κακογουστο εμπριμε ή ανιμαλ ρουχο/παπουτσι/τσαντα... ;)
δεν ειναι θεμα μονο των ανιμαλ να πηγαινει σε αυτην που το φοραει...ακομα και το μακο τιραντακι αν σε φοραει και δεν το φορας μπορει να δειχνει αισχρο πανω σου...απλα ισχυει ο παραπανω κανονας και σε αυτο...ειναι πολυ χειροτερο αισθητικα να σε φοραει το ανιμαλ ή το εμπριμε απο το να σε φοραει το μονοχρωμο...
Εχει τεραστια διαφορα ομως το ξερω να ντυνομαι απο το ξερω τι μου παει ;)
ο συνδυασμος και των δυο ειναι το ιδανικο...
Καλά ρε φάσιον γκουρού όλες σας χαχα
Ελα ζεστο παρε παρε !!!!!!!!
Είμαστε στο τμήμα αρχαριων για ταχύτατα μαθήματα σε μπουρδελιάριδες κ μη
Μα αυτά είναι άδεια :o
Σαs ειπα μανδαμ να ερχοσαστε το πρωι στην λαικη.....Εγινε λαικο προσκυνημα
Ακομα και μενα πηρανε τα αχορταγα θηλυκα
Την αλλη Παρασκευη τωρα
Θα περάσω απ το μαγαζί
μα νομίζω ανήκουν στον ομιλο Ζαρα και αυτά Μασσιμο Ντούτι. ;)έχω πάρει γόβες κ από ζάρα κ από σταντιβάριους ακριβώς ίδια ποιότητα έχουν :-
δεν αξιζει