jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
φωτο?τυπε ο αβραμης εχει προβλημα τριχοφυιας στο στηθος δεν το ξερεις?
φωτο?τυπε ο αβραμης εχει προβλημα τριχοφυιας στο στηθος δεν το ξερεις?
τυπε δεν μπορω να ποσταρω εγω
copyright Apolyto_arseniko. All rights reserved.
εδω ειχε ξυρισει το στηθος γιατι διεκδικουσε τον τιτλο εθνικο τεκνό τυπεcopyright Apolyto_arseniko. All rights reserved.
Ειμαστε ολοι μια ωραια ατμοσφαιρα! Να κανουμε χωριο!ο λογος που μπηκα ετσι με αυτο το θεμα ηταν για να γνωριστουμε!
Τοσος κοσμος εχει μπει ετσι νομιζω ε;
Θες να πεις οτι εχεις δει πραγματικη φωτο του;εδω ειχε ξυρισει το στηθος γιατι διεκδικουσε τον τιτλο εθνικο τεκνό τυπε
παντως ειναι σχεδον ιδιος με τον τριαντη
καλα τον ειχα βγαλει ετσι
στα μουτρα σουΝα ξερετε οτι σας νιωθω,ειναι θεμα ψυχολογιας,κι εγω οταν επεφτα εξω σε σατυρα η κοροιδια σε καποιον παλιοτερα στην ζωη μου
μετα οταν αυτος ο αλλος εφευγε η γενικως τελειωνε ο χαβαλες απλα μονολογουσαμε και γελουσαμε οι εναπομειναντες μεχρι που τελειωνε η ιστορια
και αρα καπως ετσι θα τελειωσει και αυτο το θρεντ,με σελιδες χωρις νοημα!Αυτα!
ΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ τεραστιο,τιτανοτρυσμεγυστο,αυταρχικο σχολιο απο ΑΠΟΛΥΤΟ.. πσσσσσσσσσσ Εχυσα ε αυτο το σχολιο λες και γαμησα τι γκομενα του φιλου!ρε τυπε γιατι το εβαλες στα θεματα με τους οικους ανοχης?
μηπως θες να την βγαλεις στο κλαρι?
pimpαρεις δικε μου?
Τι προτιμας; Θαλασσα ή πισινα;Καλα,μαζεψτε οτι θελετε απο κλωνους και εγω εδω ειμαι,εκτονωθειτε δωρεαν!
Καλα,μαζεψτε οτι θελετε απο κλωνους και εγω εδω ειμαι,εκτονωθειτε δωρεαν!
Δεν πρέπει να είναι ο Αβράμης .Οι λογαριασμοί του Αβράμη είχαν ημερομηνία εγγραφής τουλάχιστον 2007-8.
Ο τύπος εδώ βλέπω γράφτηκε σήμερα.
Βέβαια ποτέ δεν μπορεί κανείς να ξέρει με τον Αβράμη..
Α..γιαααα πες μας θεματοθέτη
-Τι ηλικίες μας κόβεις πάνω κάτω?
(ερώτηση παγίδα)
καποια στιγμη και εκεινοι οι κλωνοι εξαντλουνταιΔεν πρέπει να είναι ο Αβράμης .Οι λογαριασμοί του Αβράμη είχαν ημερομηνία εγγραφής τουλάχιστον 2007-8.
(ερώτηση παγίδα)
ηταν η εποχη του θερισμου, γι' αυτοκαποια στιγμη και εκεινοι οι κλωνοι εξαντλουνται
χρειαζεται και κατι νεο
παντως καιρο ειχε να χτυπησει ο αβραμης
εννοω πριν τις τελευταιες μερες
Bάζω την μουσική υπόκρουση.Δεν πρέπει να είναι ο Αβράμης .Οι λογαριασμοί του Αβράμη είχαν ημερομηνία εγγραφής τουλάχιστον 2007-8.
(ερώτηση παγίδα)
νταξει, αβραμης σπικινγκΣημερα γραφτηκα οντως και μαλιστα κολλησε το γιαχου δυο φορες στην εγγραφη και ξαναγραφτηκα ξανα μεχρι να βγαλω ακρη.
Αλλα τωρα που το σκεφτομαι πειτε οτι με βαρεθηκε το γιαχου,τι αλλο να πειτε;καλα περναμε,εχω βαλει και ουισκακι!