Νέα

Tί μάρκα TV να επιλέξω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kitsos44
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 203
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Βρήκα αυτή - αλλά κάτι δεν πάει καλά. 3D σε αυτή την τιμή; :think:

Και γιατί όχι; Και εγώ έχω την άποψη να μην δώσεις max πάνω από 6-7 κατοστάρικα για 40", η τεχνολογία και τα μοντέλα αλλάζουν συνέχεια και οι τιμές πέφτουν. Εκτός και αν δεν έχεις θέμα με τα χρήματα (παίζει και αυτό πάντα). 3D, LED κλπ είναι άχρηστα πρακτικώς, εκτός και αν έχεις τόσο χρόνο να διαθέσεις μπροστά στην TV και με 3D ταινίες (θέλει και 3D BlueRay player) ή αν ως τιμή είναι πολύ φθηνά. Προτείνω να πάρεις μια 40" (ή και μεγαλύτερη, ανάλογα τον χώρο σου) Sony, Samsung, LG ή Panasonic μοντέλο 2011 FullHD με πολλά HDMI (3-4, έχουμε και τόσα να συνδέουμε, PS3, DVD/BlueRay, Sat κλπ) στην χαμηλότερη τιμή που θα βρεις και δεν θα το μετανοιώσεις... Καλό add-on, δηλαδή χαρακτηριστικό που να έχει η TV είναι το WiFi για να μπαίνει και απευθείας στο Internet, που πρακτικά όλες οι καινούργιες το κάνουνε. Εκτός και αν τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα (το ξαναλέω), μια του 2011 στα 500 Ευρώ με μια στα 2000 Ευρώ θα έχουν ελάχιστη ουσιαστική διαφορά. Άσε που η τεχνολογία εξελίσεται και σε 2-3 χρόνια θα θες καινούργια αν είσαι της τεχνολογίας και την εξέλιξης (πάει η εποχή που αγοράζαμε TV για να την έχουμε χρόνια).
Το ξαναλέω για εμπέδωση : επώνυμο, σύγχρονο, φθηνό. Τα άλλα είναι για "Αλέκους"

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Point taken αν και δεν έχω θέμα με τα λεφτά. Αναβάθμιση κάθε 3 και λίγο κάνω μόνο στους υπολογιστές :rockon: - τηλεόραση μέχρι και χθες που χάλασε είχα Philips Matchline (αυτές που είναι 500 κιλά). :uglystupid:

Το ίδιο και με τα κινητά - έχω Nokia τεχνολογίας 2003. Να πα να γαμηθεί η Apple. :2funny:

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Αν θες και την επίδειξη (χωρίς αναγκαστικά χρήση) και μπορείς να δώσεις ένα λογικό αλλά όχι εξαιρετικά υπερβολικό ποσό (1200 κάτι), πάρε μια SONY και θα τα έχεις όλα. πχ μια τέτοια
τα κάνει όλα και είναι super "εντυπωσιακή"

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Δηλ οι 3D 40άρες έχουν πέσει στα €1200 και κάτι, ε;

Καλό, thanks. ;)

Επισκέπτης
samsung γιατι την εχω και γαμαει και δερνει :fuck1:

firelovestorm4u

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Samsung.....Lg einai ena kai to auto....twra stin sigegrimeni....Samsung....gamaei kai dernei

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
samsung γιατι την εχω και γαμαει και δερνει :fuck1:
Ποιος εχει τι service ???
Ποιος εχει την αντιπροσωπεια  ???
Δεν υπαρχουν, οποτε για σκεφτητετο και ειναι και σε καλυτερη τιμη η LG !!!

gustom2008

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
5
Πόντοι
1
εγω θα ελεγα samsung!ημουν φανατικος lg αλλα στο saturn που τις ειδα διπλα-διπλα η samsung εχει πιο φωτεινη οθονη με πιο ζωντανα χρωματα.

akote

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εγω συναγωνιστη θα επελεγα Samsung λογω ανωτερης ποιοτητας εικονας. Αυτο προκυπτει απο την υπαρξη παραπανω επεξεργαστων (4 αντι για 2) εναντι της LG. Οσο για την αντιπροσωπεια εχει Ελληνικη και αρκετα οργανωμενη αν κρινω απο το site:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Εγω συναγωνιστη θα επελεγα Samsung λογω ανωτερης ποιοτητας εικονας. Αυτο προκυπτει απο την υπαρξη παραπανω επεξεργαστων (4 αντι για 2) εναντι της LG. Οσο για την αντιπροσωπεια εχει Ελληνικη και αρκετα οργανωμενη αν κρινω απο το site:

α μαλιστα..δεν το είδα ότι η samsung έχει 4 επεξεργαστές αντι για 2 της lg, το γράφει κάπου αυτό που λες?

akote

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
οχι απλα το γνωριζω απο φιλο ηλεκτρονικο  ;)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
α μαλιστα..δεν το είδα ότι η samsung έχει 4 επεξεργαστές αντι για 2 της lg, το γράφει κάπου αυτό που λες?
Επισκευαστικα κεντρα λεει !!!
Οσο για ατιπροσωπεια, ειχε και εκλεισε στην Ελλαδα !!!
Το οτι μου το ειπε φιλος, δες τα τεχνικα στοιχεια !!!

akote

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Απο προσωπικη εμπειρια με τα επισκευαστικα κεντρα οσο ημουνα σε εγγυηση δεν μου χρεωσαν κατι. Βεβαια και η LG του κολλητου που χαλασε 2 φορες στειλανε την αλλη μερα φορτηγο και την παρελαβε. Οσο για τον φιλο που ειπα πριν γνωριζω οτι δεν το τεκμηριωνω αλλα  οφειλα να το πω. Επισης μπορεις να πας σε καποιο μεγαλο πολυκαταστημα και να δεις να παιζουν διπλα διπλα δυο τηλεορασεις με παρομοια χαρακτηριστικα και βλεπεις τις διαφορες.

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Πάρτε τώρα γιατί σε λίγο καιρο θα είναι απλησίαστες λόγω δραχμής.

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Απο προσωπικη εμπειρια με τα επισκευαστικα κεντρα οσο ημουνα σε εγγυηση δεν μου χρεωσαν κατι. Βεβαια και η LG του κολλητου που χαλασε 2 φορες στειλανε την αλλη μερα φορτηγο και την παρελαβε. Οσο για τον φιλο που ειπα πριν γνωριζω οτι δεν το τεκμηριωνω αλλα  οφειλα να το πω. Επισης μπορεις να πας σε καποιο μεγαλο πολυκαταστημα και να δεις να παιζουν διπλα διπλα δυο τηλεορασεις με παρομοια χαρακτηριστικα και βλεπεις τις διαφορες.

Διπλα διπλα δε λεει κατι , οι πωλητες αλλαζουν τις ρυθμισεις για να προτιμαει ο κοσμος συγκεκριμενη μαρκα απο την οποια παιρνουν και ποσοστα.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εδώ έχει κάποιους που ασχολούνται φανατικά με το αντικείμενο. αν θες, ρώτα

Stories