Νέα

Tί μάρκα TV να επιλέξω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kitsos44
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 203
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Vosser

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
δικιο εχει ο Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ αλλα αν ενοεις εμενα για τσιγγουνη και "ειδικο" και λαθος κανεις και δεν καταλαβαινεις.Εγω με τα καναλια τα εβαλα οχι με της τηλεορασεις.
Υ.Γ. στον κωτσοβολο δουλευεις?

Αδερφέ μου δεν είναι στοχευμένο το σχολιο μου.

Το λέω γενικά γιατί και εγώ κάποτε πιάστηκα χαζός απο τέτοιους "ειδικούς".

Αν δουλευα στο Κωστσόβολο θα του έλεγα να έρθει στο πολυκατάστημα για να βγάλω και εγώ τίποτα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
οκ σορρυ και πραγματικα πιστευω οτι οι συμβουλες σου ειναι 100% σωστες.Εγω πηρα προσφατα τηλ. και επεσα πολυ στο λουκι τι να διαλεξω LCD h LED γιατι αντε καλα καθε 5 αλλα μην χρειαστει καθε χρονο να αγοραζω :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Το επομενο πραγματικα μεγαλο βημα θα ειναι το 3D οντως (to HD μεχρι να το ανακαλυψουμε στην ελλαδα θα εχει πεθανει)

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
καπου μπερδεψατε τα μπουτια σας γκαβλιαρηδες.
θα εννοειτε lcd και πλασμα, και οχι led.
Οι led, αυτο που διαφημιζουν δλδ, ειναι lcd με led απο πισω για φωτισμο, για αυτο πετυχαινουν τοσο λεπτες τηλεορασεις και καλυτερα χρωματα + οικονομια. Τα led πανελ ειναι ακομα πανακριβα.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
LED ειναι LED γκαβλιαρη

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
οι led που βλεπεις στα φυλαδια και γενικα οτι κυκλοφορει παντου, ειναι lcd με πηγη φωτισμου led.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
γεια δωσε ενα λινκ μιας τηλεορασης led...

Vosser

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Στην ουσια του όρου έχεις δίκιο.
Και οι LED είναι LCD.
Αλλά προσωπικά για να γίνει πιο κατανοητό αναφέρω σαν LCD όσες δεν έχουν LED panel και LED όσες εχουν.

Μου θύμισες τώρα το μπέρδεμα που γινόταν πριν 4-5 χρόνια που πολλοι μπέρδευονταν και ρωταγαν την διαφορά της TFT με την LCD!!!! :think: :think: :think:

Τι σκαρφίζονται οι κωλοεταιρείες για να μασ μπερδεύοθν και να μας τα παίρνυν κάθε τόσο!!

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Αν δεν μπορώ ενα πράγμα είναι οι "τσιγκούνηδες" ειδικοί που ανάβαλλουν κάθε τους αγορά γιατί μια τεχνολογιά ειναι του χθές και περιμένουνε την τεχνολογία του αύριο που όταν έρθει και αυτή θα γίνει χθεσινη κ.ο.κ.

Αγαπητέ μου για το τι τηλεόραση θα παρεις πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα παρακάτω:
a) Μεγεθος: Να δείς τί ειναι καλύτερο για τον χώρο σου.Θες 32",37",42"??Τι?Αυτό θα το διαπιστώσεις συγκρίνοντας σε κάποιον γνωστό σου σε παρόμοιο με τον δικό σου χώρο και όχι σε κάποιο πολυκατάστημα.Ο λόγος είναι ότι σε ένα πολυκατάστημα η 32" θα σου φαίνεται μικρότερη από ότι φαίνεται σε ένα νορμάλ σπίτι.

b) Τιμή: Να δείς σε τι επίπεδα τιμής θέλεις να κινηθείς. Τι να το κάνεις αν καταλήξεις ότι θές LED 42" αλλά το μαρούλι είναι για μια TV μέχρι 700 - 800 ευρά??!

c) Aυτογνωσία: Θεωρείς ότι ο υπόλοιπος εξοπλισμός(hi - fi theatre,hdtv satellite,blu-ray palyer κτλ) που έχεις ή που σκοπεύεις να αποκτήσεις στο εγγύς μέλλον είναι τέτοιος ώστε να δικαιολογεί την αγορα μιας LED???

Η γνώμη μου είναι ότι αν είσαι ένας μέσος καταναλωτής η αγορά σου θα πρέπει να καλύπτει τα εξής χαρακτηριστικά.
Μέγεθος 32" - 37".
FULL HD
LCD 100 HZ.
MPEG2 - MPEF4 DECODER
Όχι πάνω απο 800 ευρώ.

Θα δεις μια πολύ καλή εικόνα ακόμα και στο αναλογικό αν έχεις μια καλή κεραία. Εκπληκτική εικόνα στο ψηφιακό. Αριστη στο bluray - PS3.

Σημερα θες κάτι τέτοιο. Του χρόνου θα θές 3D.Σε 2 χρονια κάτι άλλο.Μην ψαρώνεις από όλους του "ειδικούς". 800 ευρώ για κάθε 4-5 χρόνια που μπορέι να θες να αλλάζεις τηλεόραση είναι μια χαρά.

Φιλικά

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
αυτες ειναι οι σωστες συμβουλες για οποιον θελει να αγορασει tv για να μην φευγουμε απο το θεμα αλλα θα προσθετα για οσους εχουν λιγο παραπανω απαιτησεις μερικα μπιχλιμπιδια οπως πχ usb με δυνατοτητες βιντεο dvx,avi,mkv κλπ (αυτο το βλεπω και σαν οικονομια και στα λεφτα και στα καλωδια αφου πρακτικα γλυτωνετε το dvd player) και δυνατοτητα συνδεσης με internet...

stratos66

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
10
Πόντοι
1
Εγώ σκέφτομαι για lG, γιατί εκτός από καλές τιμές, εχω ακουσει οτι έχει το καλυτερο after sales service

Vosser

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Και για να κλεισω και εγώ το θέμα η πρόταση μου είναι η παρακάτω.

Σαν τηλεόραση προσφέρει παρα πολλά και έχει και ενσωματωμένο media player για αναπαραγωγή αρχείων xvid,mkv.

Συμβουλη!!!!ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ LG.Θες τηλεόραση που να μην σε νοιάζει το after sales.

Κατα σειρά προτεραιότητας προτείνω:
1)Samsung
2)Philips
3)Sony

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
πόσο μεγάλη σημασία έχει η συχνότητα σάρωσης;
π.χ. αν είναι 50hz ή 100hz η διαφορά είναι εμφανής;
επίσης, οι plasma είναι για κάποιο λόγο κατώτερες από τις lcd?

κάνω αυτά τα ερωτήματα καθώς είμαι κι εγώ στο ψάξιμο. μάλιστα τα multirama έχουν καλές προσφορές. έχω εντοπίσει τις παρακάτω.

καμιά γνώμη κανείς;
πιο πολύ καλοβλέπω την LG.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
οι πλασμα εχουν μικροτερη διαρκεια ζωης απο τις ελσιντι,αλλα εχουν καλυτερη εικονα...
εγω εχω και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος ως τωρα..
δεν καταλαβαινω παντως γιατι η δικη μου ειναι 150 ευρω ακριβοτερη απο την αντιστοιχη της πανασονικ που ποσταρες :S

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
BLUE SKY AΠΟ ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ και αν χαλασει στα τετοια σου.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
οι πλασμα εχουν μικροτερη διαρκεια ζωης απο τις ελσιντι,αλλα εχουν καλυτερη εικονα...
εγω εχω και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος ως τωρα..
δεν καταλαβαινω παντως γιατι η δικη μου ειναι 150 ευρω ακριβοτερη απο την αντιστοιχη της πανασονικ που ποσταρες :S

δεν είναι το ίδιο μοντέλο. πρόσεξε τον κωδικο. λογικά θα έχουν καποια διαφορα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Επειδη δεν βλεπω τιβι συμφωνω με ziziaek lol

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δεν είναι το ίδιο μοντέλο. πρόσεξε τον κωδικο. λογικά θα έχουν καποια διαφορα
ναι,το ξερω πως δεν ειναι ιδιες αλλα συνεκρινα χαρακτηριστικα και δε βρηκα διαφορα! :S
για τι διαφορα σε ωρες μιλαμε;
5 χιλιαδες ωρες κ.μ.ο...
αλλα τηλεορασεις τετοιας τεχνολογιας αρχιζουν να παρουσιαζουν προβληματα μετα τις 60 χιλιαδες ωρες ζωης,οποτε...
μια αλλη διαφορα ειναι πως η ελσιντι εχει λιγοτερες αντανακλασεις του φωτος που υπαρχει στο χωρο εξαιτιας του διαφορετικου υλικου απο το οποιο ειναι κατασκευασμενη η οθονη της...

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Οταν θέλω συμβουλές αγοράς προτιμώ τα forum που συχνάζουν οι άρρωστοι με το καθε θεμα. Εδω για πουτανες, μασαζομπριζόλες κλπ.

Για τηλεοράσεις κοιταω εδώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom