You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tί μάρκα TV να επιλέξω;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kitsos44
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 203
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σχετική συζήτηση κι εδώ...
κ για την νέα επίγεια ψηφιακή...
κ για την νέα επίγεια ψηφιακή...
tomcat μηπως εχει κατι καλυτερο να μου προτεινεις που να εχει 200hz σε αναλογη τιμουλα?
thanks
LG LH5000 για τα λεφτα της αψογη η 37'' καπου στα 720€
Και οχι μονο υπαρχει και η SHARP και κανα 2 ονοματα που μου διαφευγουν τωρα .Για ενημερωση για τα νεα μοντελα και οχι μονο ενα καλο λινκΟι κατασκευαστές panel είναι 3 στον κόσμο: Samsung, LG, Philips. Ότι και να πάρετε, ένα από τα τρία Panel θα έχει. Οπότε κοιτάς ποια σου κάνει πιο πολύ στο μάτι, στην εικόνα που παίζει, κοιτάς και τιμή και αποφασίζεις!!!
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
και οι sony εχοyνε ενσωματομενο τον ψηφιακο δεκτη mpeg-4Και οχι μονο υπαρχει και η SHARP και κανα 2 ονοματα που μου διαφευγουν τωρα .Για ενημερωση για τα νεα μοντελα και οχι μονο ενα καλο λινκ
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
lcdη σωστη ερωτηση ειναι LCD η LED?
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
και γιατι φιλε μου?
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
βασικα πηγαινε σ εναν ειδικο να σου εξηγησει τα πλεονεκτηματα,,,,σιγουρα θα στα πει καλυτερα,,,,,εγω με την LCD ειμαι ευχαριστημενοςκαι γιατι φιλε μου?
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
για να το λες εσυ ποθ εισαι και ειδικος κατι παραπανω θα ξερεις,,,,,αλλα μαπα δεν ειναικατα καποιο τροπο ειδικος ειμαι καi εγω και νομιζω οτι οι LED ...θα ειναι καλυτερες οι LCD ειναι πολυ μαπα
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
φιλε μου σε επαγγελματικο επιπεδο ακομα δουλευουμε με CRT που ειναι μακραν καλυτερες απο ολες προσπαθουμε να γυρισουμε σε LCD αλλα υπαρχουν ακομα πολλα προβληματα.Ισως χρειαζονται πολυ εξελιξη ακομα.Οι LED ειναι η ποιο νεα ακομα σαν τεχνολογια αλλα απο οτι φαινετε εχει πιο καλες προοπτικες απο τις LCD.
Βεβαια τι να τα κανεις ολα αυτα που ακομα SD βλεπουμε με παραμορφοση λογω του 16/9
Βεβαια τι να τα κανεις ολα αυτα που ακομα SD βλεπουμε με παραμορφοση λογω του 16/9
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
αν καταλαβα τη ενοεις εμεανα εχει επιλογη για τις διαστασεις τισ εικονας,,,,,,η tv ειναι sanmungφιλε μου σε επαγγελματικο επιπεδο ακομα δουλευουμε με CRT που ειναι μακραν καλυτερες απο ολες προσπαθουμε να γυρισουμε σε LCD αλλα υπαρχουν ακομα πολλα προβληματα.Ισως χρειαζονται πολυ εξελιξη ακομα.Οι LED ειναι η ποιο νεα ακομα σαν τεχνολογια αλλα απο οτι φαινετε εχει πιο καλες προοπτικες απο τις LCD.
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
sanmung εχω και εγω και ειναι πολυ καλη LCD to προβλημα ειναι με την εκπομπη των καναλιων οι τηλεορασεις μας ειναι πολυ καλυτερες απο το σημα που εκπεμπουν τα καναλια.
Αν βαλεις της σωστες αναλογιες 4/3 που εκπεμπουν αντι για 16/9 χανεις μεγεθος στην οθονη σου εσυ π.χ. αγορασες 32" και αν την κανεις 4/3 ειναι σαν να εχεις 28αρα
Αν βαλεις της σωστες αναλογιες 4/3 που εκπεμπουν αντι για 16/9 χανεις μεγεθος στην οθονη σου εσυ π.χ. αγορασες 32" και αν την κανεις 4/3 ειναι σαν να εχεις 28αρα
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
εγω για τα καναλια το εχω στο ευρια,,,,ανα ειναι να δω κανενα dvd και μοy το βγαζει σαν σαρδελα βαζω widezoomsanmung εχω και εγω και ειναι πολυ καλη LCD to προβλημα ειναι με την εκπομπη των καναλιων οι τηλεορασεις μας ειναι πολυ καλυτερες απο το σημα που εκπεμπουν τα καναλια.
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
δεν τα βλεπεις παραμορφωμενα ομως? δεν σε νοιαζει αυτο?το dvd που λες οτι στο βγαζει σαν σαρδελα ειναι 2.35 καθαρα κινηματογραφικο φορμα που εκμεταλευετε το πλατος-ευρος που βλεπει το ανθρωπιο ματι.Με το widezoom που βαζεις "κοβεις" απο της ακρες με συνεπεια να μην βλεπεις ολη την εικονα που τραβαει ο σκηνοθετης.Και πιστεψε με εχεις χασει πολλες λεπτομερειες και εχεις χαλασει την ισορροπια του πλανου.
Αν δεν μπορώ ενα πράγμα είναι οι "τσιγκούνηδες" ειδικοί που ανάβαλλουν κάθε τους αγορά γιατί μια τεχνολογιά ειναι του χθές και περιμένουνε την τεχνολογία του αύριο που όταν έρθει και αυτή θα γίνει χθεσινη κ.ο.κ.
Αγαπητέ μου για το τι τηλεόραση θα παρεις πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα παρακάτω:
a) Μεγεθος: Να δείς τί ειναι καλύτερο για τον χώρο σου.Θες 32",37",42"??Τι?Αυτό θα το διαπιστώσεις συγκρίνοντας σε κάποιον γνωστό σου σε παρόμοιο με τον δικό σου χώρο και όχι σε κάποιο πολυκατάστημα.Ο λόγος είναι ότι σε ένα πολυκατάστημα η 32" θα σου φαίνεται μικρότερη από ότι φαίνεται σε ένα νορμάλ σπίτι.
b) Τιμή: Να δείς σε τι επίπεδα τιμής θέλεις να κινηθείς. Τι να το κάνεις αν καταλήξεις ότι θές LED 42" αλλά το μαρούλι είναι για μια TV μέχρι 700 - 800 ευρά??!
c) Aυτογνωσία: Θεωρείς ότι ο υπόλοιπος εξοπλισμός(hi - fi theatre,hdtv satellite,blu-ray palyer κτλ) που έχεις ή που σκοπεύεις να αποκτήσεις στο εγγύς μέλλον είναι τέτοιος ώστε να δικαιολογεί την αγορα μιας LED???
Η γνώμη μου είναι ότι αν είσαι ένας μέσος καταναλωτής η αγορά σου θα πρέπει να καλύπτει τα εξής χαρακτηριστικά.
Μέγεθος 32" - 37".
FULL HD
LCD 100 HZ.
MPEG2 - MPEF4 DECODER
Όχι πάνω απο 800 ευρώ.
Θα δεις μια πολύ καλή εικόνα ακόμα και στο αναλογικό αν έχεις μια καλή κεραία. Εκπληκτική εικόνα στο ψηφιακό. Αριστη στο bluray - PS3.
Σημερα θες κάτι τέτοιο. Του χρόνου θα θές 3D.Σε 2 χρονια κάτι άλλο.Μην ψαρώνεις από όλους του "ειδικούς". 800 ευρώ για κάθε 4-5 χρόνια που μπορέι να θες να αλλάζεις τηλεόραση είναι μια χαρά.
Φιλικά
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
a) Μεγεθος: Να δείς τί ειναι καλύτερο για τον χώρο σου.Θες 32",37",42"??Τι?Αυτό θα το διαπιστώσεις συγκρίνοντας σε κάποιον γνωστό σου σε παρόμοιο με τον δικό σου χώρο και όχι σε κάποιο πολυκατάστημα.Ο λόγος είναι ότι σε ένα πολυκατάστημα η 32" θα σου φαίνεται μικρότερη από ότι φαίνεται σε ένα νορμάλ σπίτι.
b) Τιμή: Να δείς σε τι επίπεδα τιμής θέλεις να κινηθείς. Τι να το κάνεις αν καταλήξεις ότι θές LED 42" αλλά το μαρούλι είναι για μια TV μέχρι 700 - 800 ευρά??!
c) Aυτογνωσία: Θεωρείς ότι ο υπόλοιπος εξοπλισμός(hi - fi theatre,hdtv satellite,blu-ray palyer κτλ) που έχεις ή που σκοπεύεις να αποκτήσεις στο εγγύς μέλλον είναι τέτοιος ώστε να δικαιολογεί την αγορα μιας LED???
Η γνώμη μου είναι ότι αν είσαι ένας μέσος καταναλωτής η αγορά σου θα πρέπει να καλύπτει τα εξής χαρακτηριστικά.
Μέγεθος 32" - 37".
FULL HD
LCD 100 HZ.
MPEG2 - MPEF4 DECODER
Όχι πάνω απο 800 ευρώ.
Θα δεις μια πολύ καλή εικόνα ακόμα και στο αναλογικό αν έχεις μια καλή κεραία. Εκπληκτική εικόνα στο ψηφιακό. Αριστη στο bluray - PS3.
Σημερα θες κάτι τέτοιο. Του χρόνου θα θές 3D.Σε 2 χρονια κάτι άλλο.Μην ψαρώνεις από όλους του "ειδικούς". 800 ευρώ για κάθε 4-5 χρόνια που μπορέι να θες να αλλάζεις τηλεόραση είναι μια χαρά.
Φιλικά
MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
σωστοτατοςΑν δεν μπορώ ενα πράγμα είναι οι "τσιγκούνηδες" ειδικοί που ανάβαλλουν κάθε τους αγορά γιατί μια τεχνολογιά ειναι του χθές και περιμένουνε την τεχνολογία του αύριο που όταν έρθει και αυτή θα γίνει χθεσινη κ.ο.κ.
Μέγεθος 32" - 37".
FULL HD
LCD 100 HZ.
MPEG2 - MPEF4 DECODER
Όχι πάνω απο 800 ευρώ.
Φιλικά
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
δικιο εχει ο Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ αλλα αν ενοεις εμενα για τσιγγουνη και "ειδικο" και λαθος κανεις και δεν καταλαβαινεις.Εγω με τα καναλια τα εβαλα οχι με της τηλεορασεις.
Υ.Γ. στον κωτσοβολο δουλευεις?
Υ.Γ. στον κωτσοβολο δουλευεις?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις