mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Οχί τα βυζα τα κοιταμε υστερης
πρωτα κοιταμε τι κομμα ψηφίζει
τι ρομαντικο...
Οχί τα βυζα τα κοιταμε υστερης
πρωτα κοιταμε τι κομμα ψηφίζει
Καμπυλες=βυζια.Τα βυζια δεν τα κοιτας αχα?
τι ρομαντικο...
Μαλακίες...πρώτα κοιτά την ταρίφα....από 20e κ κάτω περνάει.Καμπυλες=βυζια.
Εγω Απορω που δεν κοιταει τον χαρακτηρα πρωτο.
Καμπυλες=βυζια.
Εγω Απορω που δεν κοιταει τον χαρακτηρα πρωτο.
Και αν δε σε κοιτάει ρε παίκτη τί κάνεις,σπας κανένα ποτήρι για να σε προσέξει ή της βάζεις καμιά τρικλοποδιά αν είσαι στον δρόμο;;;πρωτα κοιταω αν εχει πονηρο βλεμα οταν με κοιταει
δεν τη κοιταω και γωΚαι αν δε σε κοιτάει ρε παίκτη τί κάνεις,σπας κανένα ποτήρι για να σε προσέξει ή της βάζεις καμιά τρικλοποδιά αν είσαι στον δρόμο;;;
Βρε θεία Νίτσα, αφου το ξέρεις οτι οι εποχες ειναι δύσκολες
πως να παραμείνω ρομαντικός
υγ. Μου λοιπεις
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=144880.0;attach=411703;image[/img[/URL]]
μόνο εγώ τ βρίσκω κίτρινα :think:
*νιτσα τα βυζιά παν στις καμπύλες ... ένας κύριος σαν τν μήτσο δεν θα τ λεγε ποτέ βυζα ;D
[/quote]
δεν ειναι κιτρινα....ειναι φυσιολογικα απλως...εχεις συνηθισει στα δοντια του Πετριδη μαλλον ;D
Αυτό συνδιαστικά όπως το γράψες μόνο οι τραβελόφιλοι το κοιτάνε...(τρανσόφιλοι...πώς σκατά λέγονται).καμπυλες=καμπυλες....αλλο βυζια και αλλο κωλος...ή τουλαχιστον οι βυζακηδες/κωλακηδες που γνωριζω το εχουν αναγαγει σε επιστημη...
αυτα περι χαρακτηρα ειναι μουφες...ολοι βυζια κωλους και πουτσες κοιταμε
εαν αυτα ειναι ικανοποιητικα μπαινουμε στον κοπο να καψουμε και μερικα εγκεφαλικα κυτταρα παραπανω...
Εγω ειμαι σιγουρος οτι ακομα και στις πουτανες ο Μητσος κοιταει τον χαρακτηρα.Μαλακίες...πρώτα κοιτά την ταρίφα....από 20e κ κάτω περνάει.
Μην ξοδευτεί κιόλας για ένα γαμήσι....
Κοιτατε μονο εξωτερικα και δεν σας νοιαζει η μοναδικοτητα του καθε ατομου?καμπυλες=καμπυλες....αλλο βυζια και αλλο κωλος...ή τουλαχιστον οι βυζακηδες/κωλακηδες που γνωριζω το εχουν αναγαγει σε επιστημη...
αυτα περι χαρακτηρα ειναι μουφες...ολοι βυζια κωλους και πουτσες κοιταμε
εαν αυτα ειναι ικανοποιητικα μπαινουμε στον κοπο να καψουμε και μερικα εγκεφαλικα κυτταρα παραπανω...
Ναι τις περνάει κ από συνεντεύξη,σε φάση:''Σου αρέσει μια ρομαντική βαρκάδα ή μια βόλτα στην εξοχή;;;''Εγω ειμαι σιγουρος οτι ακομα και στις πουτανες ο Μητσος κοιταει τον χαρακτηρα.
ναι ναι...πες οτι κοιτατε αμα σας κοιτανε να σαι μεσαΠάντως στους άντρες βλέμμα, πλάτες, χέρια
Αυτό συνδιαστικά όπως το γράψες μόνο οι τραβελόφιλοι το κοιτάνε...(τρανσόφιλοι...πώς σκατά λέγονται).
Εγω ειμαι σιγουρος οτι ακομα και στις πουτανες ο Μητσος κοιταει τον χαρακτηρα.
Κοιτατε μονο εξωτερικα και δεν σας νοιαζει η μοναδικοτητα του καθε ατομου?
Μου καταρριπτεις εναν μυθο ελλεεινιδα.
Πάντως στους άντρες βλέμμα, πλάτες, χέρια
Πάντως στους άντρες βλέμμα, πλάτες, χέρια
δεν ειναι κιτρινα....ειναι φυσιολογικα απλως...εχεις συνηθισει στα δοντια του Πετριδη μαλλον
ναι ναι...πες οτι κοιτατε αμα σας κοιτανε να σαι μεσα