mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Αληθωρος δηλαδη ?
αυτο ειναι το χειροτερο σεναριο...υπαρχουυν πολλα αλλα σεναρια ομως...
Αληθωρος δηλαδη ?
Εμεις τον κωλο τον κοιταμε γιατι θελουμε να σπειρουμε κωλοπαιδα μεσα του.
Εσεις?
συνενοχη...
...Ά σίγουρα χρειάζεσαι ένα καλιμπράρισμα οθόνης ...μόλις ευκαιρείσω ια περάσω ..
σχεδον στους τονους της οχρας ειναι
δε βοηθαει και το κραγιον στα χειλη
http://[URL unfurl="true"]www.zahnarzt-steyr.com/image/362/5000/44332bc7c4194717eb4fda7626fa2e00/image.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ναι ίσως έχεις δίκιο, το χρώμα είναι σκατα :think:
αλλά δεν ξέρω τώρα να κ σ αυτό δεν μ αρέσει κανένα απ τ 2 χρώματα :-
[QUOTE="mounitsa, post: 3748053"]
εγω τον κοιταω τον κωλο ;D γιατι σου φαινεται αστειο??? :P :P
[/quote]
δν ξέρω ρε συ πολύ γκέι :2funny:
δεν μπορώ να στο εξηγήσω ακριβώς αλλά είναι σαν να ισοπεδώνεται η εικόνα τ αρσενικού χαχαχα ψυχάκι ξέρω :2funny:
Εεε και συ πολλά,ένα υπάρχει να την έχει μικρή.αυτο ειναι το χειροτερο σεναριο...υπαρχουυν πολλα αλλα σεναρια ομως...
Μην το λες αυτο......... ειναι θεμα κατασκευης..... αλλο η γυμναστικη και αλλο το φυσικο....βλεμμα, χειλη, χερια ... τις πλατες τις φτιαχνει ;) ενω τ'αλλα??
Εεε και συ πολλά,ένα υπάρχει να την έχει μικρή.
Εεε και το βλέμμα σου που πέφτει;;;για το βλεμμα μιλαγαμε...
χαχα πρόσεξε τ ιμότικα, απαγορεύονται τα ποδολαγνικά λέμεεεε
ναι ίσως έχεις δίκιο, το χρώμα είναι σκατα
αλλά δεν ξέρω τώρα να κ σ αυτό δεν μ αρέσει κανένα απ τ 2 χρώματα :-
δν ξέρω ρε συ πολύ γκέι
δεν μπορώ να στο εξηγήσω ακριβώς αλλά είναι σαν να ισοπεδώνεται η εικόνα τ αρσενικού χαχαχα ψυχάκι ξέρω
....μερικές φορές έχω την εντύπωση οτι μερικοί κοιτάνε απλώς να είναι ζωντανή ...
βλεμμα, χειλη, χερια ... τις πλατες τις φτιαχνει ;) ενω τ'αλλα??
99.9% οταν ειναι με αλλον η γκομενα κοιταει να δει αν την κοιτας...εχει πολυ πλακα...επισης οταν ειμαι με καμια φιλη μου στο δρομο με χαλβαδιαζουν ασυστολα ...
βλαμμενες τι να πεις...
παντως εγω κοιταω να ναι περιποιημενη...δε τις μπορω κατι βρωμιαρες με μισοξεβαμμενα νυχια η βρωμικα ποδαρια στο πεδιλο το καλοκαιρι...
τα υπολοιπα ποσως με απασχολουν αφου αν δεν εχει κρεατοελιες ,τριχες ,μυξες και κιλα επιπλεον η να της λειπει κανα χερι/ποδι εγω θα τη γαμησω...
όχι πάντα, αν είναι να πρέπει να φτιάξει παίρνουμε κάτι έτοιμο
τα χείλη ότα είναι ωραία είναι μεγάλη καύλα
και τα χερια τα φτιαχνει...στα χειλη συμφωνω...λαθος που δεν αναφερθηκαν
παντως ειδικα το θεμα χερια νομιζω οι αντρες δεν το εχουν πολυ περιοπης...
ασε να πουμε...κυκλοφορει η αλλη με βρωμικο ποδαρι λες και δουλευε στο χωραφι...πενθος στο νυχακι
δηλαδη δε σε χαλαει ενας ακωλος αντρας που στη θεση του κωλου υπαρχει μια σακουλα στο παντελονι?
ο αντρας πρεπει να ειναι στιβαρος...πως να το κανουμε...
αν τρωει νυχια η παρανυχιδες παει και τα φτιαχνει...
αλλα αν εχει κοντοχοντρα δαχτυλα με μικρη παλαμη και σγουρη τριχα :S τι να φτιαξει
ααα... μάλλον εσύ λες για κάτι τσιλιβηθρώνια που έχουν κ πόδια καλαμάκια κτλ
εεε έτσι ναι , αλλιώτικα λέω εγώ , ξέρω γω σε φάση να μαστε παρέα να περνάει κάποιος κ να λένε τι κωλάρα είναι αυτή :S