Επισκέπτης
Οπότε, οχι δεν θα γαμήσεις μέχρι να πάρεις DATSUNα :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Το ντατσουν το έχω για καλό ρε...κυριλλε καταστάσεις..σιγά μη το βγάλω με τη γκόμενα...
Οπότε, οχι δεν θα γαμήσεις μέχρι να πάρεις DATSUNα :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Το ντατσουν το έχω για καλό ρε...κυριλλε καταστάσεις..σιγά μη το βγάλω με τη γκόμενα...
τοτε τον αυγουστο που ειναι παχιες οι μυγες κατι μπορει να γινει....
Χέρι με χέρι.Για να περνανε μια μια οι κοπιες του κτηματολογιου να περνουμε σειρααααααα
μπορεί να μην γαμάει χοντρές
Χέρι με χέρι.
Ε9 δικό μου σου δίνω, ξώβυζες φωτογραφιούλες αναρτάτε Μανταμ :-*
τοτε να περιμενει το φθινοπωρο που θα το χουν ριξει στη διαιτα....
Θάλεια, θα μας τρελάνεις. 3 σελίδες πριν μας έλεγες:Επειδή έχω βίτσιο με τα αυτοκίνητα... μ' αρέσει ο άντρας να ξέρει τί οδηγεί. Δεν θα σου πώ μάρκες...
Μετά μας ξεφούρνισες το ρολόι, και -τσούπ- νατο και το αυτοκίνητο...Την ευστροφία του ...
και μετά όλα τα άλλα (πρόσωπο, χαμόγελο, χέρια, οπίσθια, παπούτσια και φυσικά ρολόι)
Θάλεια, θα μας τρελάνεις. 3 σελίδες πριν μας έλεγες:Μετά μας ξεφούρνισες το ρολόι, και -τσούπ- νατο και το αυτοκίνητο...
Θάλεια, θα μας τρελάνεις. 3 σελίδες πριν μας έλεγες:Μετά μας ξεφούρνισες το ρολόι, και -τσούπ- νατο και το αυτοκίνητο...
βρες μας τωρα τι οδηγει ο βαλεντινος?Ο ανδρας που οδηγει ακριβο αυτοκινητο εχει μικρο πουλί
ΕΡΙΝΑΛ
τι ενοις με το μεγαλο αφτοκινιτο,ποσο μεγαλοΟ ανδρας που οδηγει ακριβο αυτοκινητο εχει μικρο πουλί
ΕΡΙΝΑΛ
βρες μας τωρα τι οδηγει ο βαλεντινος?
τι ενοις με το μεγαλο αφτοκινιτο,ποσο μεγαλο
τι ενοις με το μεγαλο αφτοκινιτο,ποσο μεγαλο
ξερις φιλε γιατι ροτο γιατι εχο τρια ενα 20αρι και διο 30αρια ,και διο μικρα που δε μετρανε 5αρια