Επισκέπτης
Τελευταίο και έφυγα...
Είναι η διαφορά ανάμεσα σε όσους το παίζουν κάτι που δεν είναι (και επομένως προσπαθούν να παρουσιάσουν το εαυτό τους ως σημαντικό, έξυπνο, επιτυχημένο κλπ.) με όσους πραγματικά είναι. Με λίγα λόγια...περισσότερα θα πετύχει ένας άντρας αν είναι ο εαυτός του, με αυτοπεποίθηση και με τις όποιες επιλογές του παρά να χάνει το χρόνο του προσπάθωντας να μιμηθεί τους φίλους του ή άλλους που θεωρεί επιτυχημένους.
Εγώ προσέχω το προσωπικό στυλ του καθενός... Αυτό κάνει τη διαφορά.
Όσο για το αυτοκίνητο...κι εγώ έχω μουνίτσα το δικό μου και τη βρίσκω μια χαρά με αυτό.
Απλά για να σε προσελκύσει κάποιος πρέπει να έχετε και κάποια κοινά ενδιαφέροντα....
Για να παίξεις ρόλους...δλδ να παριστάνεις κάποιον που δεν είσαι πιστεύω πρέπει να έχεις ταλέντο κ να είσαι αρκετά έξυπνος ωστέ να μην πέφτεις σε αντιφάσεις...άρα κάποιος καλός ψεύτης σε φέρνει βόλτα για πλάκα....
Δε διαφωνώ οτι ο καθένας πρέπει να είναι ο εαυτός του...αλλά πρέπει να υπάρχουν πρότυπα...αλλιώς δεν πας πουθενά...σαν άνθρωπος κυρίως...κ δν μιλώ μόνο για θετικά πρότυπα..υπάρχουν τ'αρνητικά...που είναι περισσότερα...
Όταν λες προσέχεις το προσωπικό στυλ....που κάνει τη διαφορά όντως δεν μπορείς να βάζεις το αμάξι στο στυλ...γιατί ο χ φτωχομπινές που θα είσαι μαζί του...δεν έχει γκολφ κ κάτω(παράδειγμα λεμε) επειδή του άρεσε...αλλά επειδή μέχρι εκεί έφταναν οι δόσεις...αντίθετα...ο ψ λεφτάς που θα σαι μαζί του δε θα έχει γκόλφ..αλλά καλύτερο γιατί έχει ΚΑΙ στυλ ΚΑΙ λεφτά....
Δηλαδή ο γκόμενός σου...δέχεται να πηγαίνετε βόλτα κ να οδηγείς το αμάξι σου ????