Νέα

Τι κοιτάτε πρώτα σε έναν άνδρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τελευταίο και έφυγα...

Είναι η διαφορά ανάμεσα σε όσους το παίζουν κάτι που δεν είναι (και επομένως προσπαθούν να παρουσιάσουν το εαυτό τους ως σημαντικό, έξυπνο, επιτυχημένο κλπ.) με όσους πραγματικά είναι. Με λίγα λόγια...περισσότερα θα πετύχει ένας άντρας αν είναι ο εαυτός του, με αυτοπεποίθηση και με τις όποιες επιλογές του παρά να χάνει το χρόνο του προσπάθωντας να μιμηθεί τους φίλους του ή άλλους που θεωρεί επιτυχημένους.

Εγώ προσέχω το προσωπικό στυλ του καθενός... Αυτό κάνει τη διαφορά.

Όσο για το αυτοκίνητο...κι εγώ έχω μουνίτσα το δικό μου και τη βρίσκω μια χαρά με αυτό.

Απλά για να σε προσελκύσει κάποιος πρέπει να έχετε και κάποια κοινά ενδιαφέροντα....

Για να παίξεις ρόλους...δλδ να παριστάνεις κάποιον που δεν είσαι πιστεύω πρέπει να έχεις ταλέντο κ να είσαι αρκετά έξυπνος ωστέ να μην πέφτεις σε αντιφάσεις...άρα κάποιος καλός ψεύτης σε φέρνει βόλτα για πλάκα....

Δε διαφωνώ οτι ο καθένας πρέπει να είναι ο εαυτός του...αλλά πρέπει να υπάρχουν πρότυπα...αλλιώς δεν πας πουθενά...σαν άνθρωπος κυρίως...κ δν μιλώ μόνο για θετικά πρότυπα..υπάρχουν τ'αρνητικά...που είναι περισσότερα...

Όταν λες προσέχεις το προσωπικό στυλ....που κάνει τη διαφορά όντως δεν μπορείς να βάζεις το αμάξι στο στυλ...γιατί ο χ φτωχομπινές που θα είσαι μαζί του...δεν έχει γκολφ κ κάτω(παράδειγμα λεμε) επειδή του άρεσε...αλλά επειδή μέχρι εκεί έφταναν οι δόσεις...αντίθετα...ο ψ λεφτάς που θα σαι μαζί του δε θα έχει γκόλφ..αλλά καλύτερο γιατί έχει ΚΑΙ στυλ ΚΑΙ λεφτά....

Δηλαδή ο γκόμενός σου...δέχεται να πηγαίνετε βόλτα κ να οδηγείς το αμάξι σου ????

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Για να παίξεις ρόλους...δλδ να παριστάνεις κάποιον που δεν είσαι πιστεύω πρέπει να έχεις ταλέντο κ να είσαι αρκετά έξυπνος ωστέ να μην πέφτεις σε αντιφάσεις...άρα κάποιος καλός ψεύτης σε φέρνει βόλτα για πλάκα....

Δε διαφωνώ οτι ο καθένας πρέπει να είναι ο εαυτός του...αλλά πρέπει να υπάρχουν πρότυπα...αλλιώς δεν πας πουθενά...σαν άνθρωπος κυρίως...κ δν μιλώ μόνο για θετικά πρότυπα..υπάρχουν τ'αρνητικά...που είναι περισσότερα...

Όταν λες προσέχεις το προσωπικό στυλ....που κάνει τη διαφορά όντως δεν μπορείς να βάζεις το αμάξι στο στυλ...γιατί ο χ φτωχομπινές που θα είσαι μαζί του...δεν έχει γκολφ κ κάτω(παράδειγμα λεμε) επειδή του άρεσε...αλλά επειδή μέχρι εκεί έφταναν οι δόσεις...αντίθετα...ο ψ λεφτάς που θα σαι μαζί του δε θα έχει γκόλφ..αλλά καλύτερο γιατί έχει ΚΑΙ στυλ ΚΑΙ λεφτά....

Δηλαδή ο γκόμενός σου...δέχεται να πηγαίνετε βόλτα κ να οδηγείς το αμάξι σου ????
εμένα ο δικός μου γκόμενος δέχεται να πηγαίνουμε βόλτα και να οδηγώ το αμάξι μου......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Συνημμένα

• ferrari_modena_limo.jpg
    ferrari_modena_limo.jpg
    25,7 KB · Εμφανίσεις: 21

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γκολφ τζενερε(τ)ιον ??? Τι είναι αυτό...πρώτη φορά το ακούω κ δεν το έχω δει ποτές....(δεν το λεω ειρωνικά...)!

Το ίδιο νιώθεις μέσα στο γκολφ (όχι το δικό σου)...κ το ίδιο σε μια λαμποργκίνι ?....(σίγουρα όχι...στο λέω εμπειρικά...)!

Συγγνώμη για την προσβολή...μάλλον χαλασμένο θα ήταν το ναβάρα...ή θα το πήγες σε κανένα "αεροδρόμιο"....(κι αυτό εμπειρικά το λέγω...)!

Το καγιέν το τούρμπο που κολλάει ??? Μπας κι έχεις δει κανένα τεστ ή κάποια σύγκριση...κ δν σου άρεσαν οι επιδώσεις του,in general ????? (μη μου πεις οτι φοβάσαι μην το σπάσεις αν το έχεις...γιατί θα σου πω...όποιος φοβάται...πέφτει κ κοιμάται)!!!

Έχω χρόνια να μπω σε μετρό κ τα σχετικά...πηγαίνω με τα πόδια....:P :P :P :P

επετειακο μοντελο μην το ψαχνεις.....ηταν το τελευταιο πριν βγει το στρογγυλοφαναρο....το εσωτερικο ειναι σαν το GT αλλα τα κυβικα οχι....χαχαχαχαχα

κατα ταλλα ψιλοσερνοτανε καθοτι 800 κιλα αμαξι αλλα δε με χαλαει για να ειμαι ειλικρινης.....τη δουλεια του να κανει βασικα :)

ε δεν το συγκρινω με τη λαμποργκινι βρε πουλακι μου....το θεμα ειναι ομως να ειναι ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ....αμα ειναι του γκομενου μου τι να την κανω??????? εγω τη θελω για μενα! να την τρεχω εγω! δηλαδη αμα ειχα εγω λαμποργκινι ο γκομενος μου γιατι να χαρει? λες και θα του τη δινω??? χαχαχαχαχα

δεν ειπα οτι δε μου αρεσει το καγιεν....ξαναδιαβασε τι ειπα...

για το ναβαρα μην επιμενεις λεμεεεεεεεεεεεεεεε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τελευταίο και έφυγα...

Είναι η διαφορά ανάμεσα σε όσους το παίζουν κάτι που δεν είναι (και επομένως προσπαθούν να παρουσιάσουν το εαυτό τους ως σημαντικό, έξυπνο, επιτυχημένο κλπ.) με όσους πραγματικά είναι. Με λίγα λόγια...περισσότερα θα πετύχει ένας άντρας αν είναι ο εαυτός του, με αυτοπεποίθηση και με τις όποιες επιλογές του παρά να χάνει το χρόνο του προσπάθωντας να μιμηθεί τους φίλους του ή άλλους που θεωρεί επιτυχημένους.

Εγώ προσέχω το προσωπικό στυλ του καθενός... Αυτό κάνει τη διαφορά.

Όσο για το αυτοκίνητο...κι εγώ έχω μουνίτσα το δικό μου και τη βρίσκω μια χαρά με αυτό.

Απλά για να σε προσελκύσει κάποιος πρέπει να έχετε και κάποια κοινά ενδιαφέροντα....

εγω θα επιμεινω σε αυτο που ελεγα και για το ρολοι....δε με ενδιαφερει τι οδηγει αρκει να μην ειναι καγκουρας.....να μην ειναι γυφτος και να μην ειναι επιδειξιας....και αυτο φαινεται και κανει μπαμ.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγω θα επιμεινω σε αυτο που ελεγα και για το ρολοι....δε με ενδιαφερει τι οδηγει αρκει να μην ειναι καγκουρας.....να μην ειναι γυφτος και να μην ειναι επιδειξιας....και αυτο φαινεται και κανει μπαμ.......
εγώ είμαι όλα τα παραπάνω και κάνω μπαμ.
Θα γαμήσω ή όχι;

Επισκέπτης

Φτου ρε πούστη......τέλος οι ελπίδες μου.....

Εγώ πάντως έχω φεράρρι με μπόντικιτ απο σκαιλαιν...φωτάκια νεον απο κάτω....επειδή η ανατρεπόμενη οροφή μου την έσπαγε..έβαλα τέντα....κ επίσης...όλοι οι αποθηκευτικοί χώροι έχουν ηχεία...για να μην υπάρχει ούτε ένας που δε θα με προσέξει όταν περνάω...ααα,έχω κ κόρνα περιπολικού,ασθενοφόρου κ πυροσβεστικής....ζάντες απο τη μπουλντόζα της γειτονιάς μπροστά κ πίσω απ'το τρακτερ του παππού μου....φυσικά το χρώμα του αμαξιού είναι χρυσαφί κ πέρλα....

εγώ θα γαμήσω ???

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Εγώ πάντως έχω φεράρρι με μπόντικιτ απο σκαιλαιν...φωτάκια νεον απο κάτω....επειδή η ανατρεπόμενη οροφή μου την έσπαγε..έβαλα τέντα....κ επίσης...όλοι οι αποθηκευτικοί χώροι έχουν ηχεία...για να μην υπάρχει ούτε ένας που δε θα με προσέξει όταν περνάω...ααα,έχω κ κόρνα περιπολικού,ασθενοφόρου κ πυροσβεστικής....ζάντες απο τη μπουλντόζα της γειτονιάς μπροστά κ πίσω απ'το τρακτερ του παππού μου....φυσικά το χρώμα του αμαξιού είναι χρυσαφί κ πέρλα....

εγώ θα γαμήσω ???

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :2funny:

ντουντουκα εχεις????

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

εγώ θα γαμήσω ???

όχι γιατί δεν έχεις ντουντούκα και σερβάιβαλ κιτ.
δεν ήξερες δε ρώταγες;

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66

Εγώ πάντως έχω φεράρρι με μπόντικιτ απο [size=20pt]σκαιλαιν[/size] ...

εγώ θα γαμήσω ???
Αδερφέ μου, όσο και να προσπαθήσεις η μπακατέλα σου δεν γίνεται αυτόκινητο. Σαπάκι θα παραμείνει....

Οπότε, οχι δεν θα γαμήσεις μέχρι να πάρεις DATSUNα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :grin:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αιντε ρε σεις οι αποπανω.....
θα γαμησετε να παρουμε και εμεις σειρα?

Stories

Νέο!