Επισκέπτης
τι λε ρε μαλακα γιαυτο και δεν ουτε εγω μπορω να σταυρωσω γκομενα?
Πάμε ρε παίδες....όλοι ενωμένοι θα την βρούμε την άκρη...
τι λε ρε μαλακα γιαυτο και δεν ουτε εγω μπορω να σταυρωσω γκομενα?
ναι ρε συντροφεΠάμε ρε παίδες....όλοι ενωμένοι θα την βρούμε την άκρη...
εγω εχω αγροτικο
Δεν έχω αυτοκίνητο καρδιά μου...
Πέρα απ'την πλάκα...τι αμάξι προτιμάς ????
φίλε το παλεύω 21 έτη....κάποτε θα βρεθεί η άκρη...ή θα βάλουμε ρολόι....ναι ρε συντροφε
στο τελος θα γαμησουμε που θα παει?
να πω εγω???????????
τογιοτα hiluxΤι μάρκα ??? Τσουλάει,είναι απ΄τα καινούρια ?
Πες...αν κ εσύ είσαι εύκολη....1 μωβ κ καθαρίζουμε...
παρε φορα και σβαρνιστεςΦτου γμτ. ουτε με τρακτερ δε γινετε τπτ.
Πέρα απ'την πλάκα...τι αμάξι προτιμάς ????
τα μωβ ποια ειναι?τα 200ευρα? μεχρι το πρασινο εχουν φτασει οι γνωσεις μου εμενα...χαχαχαχα
θελω (για παρτυ μου βασικα) ενα 4χ4 για να καβαλαω τα βουνια και να κανω Off road DD
ή εναν αντρα που να αρεσκεται στο off roading και να μου δινει το αμαξι του....χαχαχαχαχαχαχα
βασικα εμενα τουλαχιστον δε με ενδιαφερει ιδιαιτερα το αμαξι του αντρα γιατι εχω δικο μου.....εφοσον δεν ειναι δικο μου αρα δεν μπορω να το οδηγω τι με νοιαζει??? δεν πα να χει και καρουλι....
αγροτικο πλακα πλακα εχω οδηγησει το navara ενα φεγγαρι και επαθα κοκομπλοκ....χαχαχαχα
τελειο!!!!!!
Επειδή έχω βίτσιο με τα αυτοκίνητα... μ' αρέσει ο άντρας να ξέρει τί οδηγεί. Δεν θα σου πώ μάρκες... αλλά πίστεψέ με όσοι έχουν πάρει αμάξι για να βγάλουν γκόμενες ξεχωρίζουν...σε σχέση με εκείνους που το πήραν γιατί το γούσταραν. Αν καταλαβαίνεις τη διαφορά.
μαλλον σε μηκοςΕσύ πως την καταλαβαίνεις ? (τη διαφορά)
500κόκια...είναι τα μωβ....
4χ4 υπάρχουν πολλά....γουστάρεις κάτι σε καγιέν τούρμπο...ή κάτι πιο απλό ?
θέλεις ο άντρας να σου δίνει το αμάξι του,γιατί ? για να μην έχει μετά τίποτα ?
καλό αυτό,το οτι δε σ'ενδιαφέρει το αμάξι,καθώς έχω τραμ κ μετρό....εσύ τι τουτού έχεις ?
το ναβάρα το οδήγησες ή σε οδήγησε ?
Επειδή έχω βίτσιο με τα αυτοκίνητα... μ' αρέσει ο άντρας να ξέρει τί οδηγεί.
δεν ειπα οτι θελω να μου δινει το αμαξι του γιατι ουτε εγω δινω το δικο μου ευκολα.....συγκεκριμενα το εμπιστευομαι σε 3 ατομα μονο....(γκολφ εχω generation ευτυχως οχι στρογγυλοφαναρο)
ειπα οτι τι να το κανω το να εχει αμαξαρα εφοσον δε θα μου το δινει να το οδηγω....πες οτι εχει το σουπερ ντουπερ αμαξι.....γιατι να χαρω αμα ειναι να μου το δωσει μια φορα να το οδηγησω? για να μεινω με τη χαρα? πριτς....δε σφαξανε....οποτε σκασιλα μου.....
με προσβαλλεις....το ναβαρα το πηγα και το σκισα μαλιστα....
4χ4 δεν θελω καγιεν οχι....ευχαριστω...φτιαγμενο να ειναι ωστε να μπορει να καβαλαει τα κερατα του...αυτο με ενδιαφερει....οχι για την πολη....σαν αυτους που βλεπω τους κομπλεξικους που κυκλοφορουν με την καγιεν μεσα στο κεντρο της αθηνας....που πα ρε καραμητρο....
το αμαξι το εχω μονο για μακρυνες αποστασεις-ταξιδια-εκακτη αναγκη....κατα ταλλα το μετρο και το τραμ με καλυπτει μια χαρουλα
Εσύ πως την καταλαβαίνεις ? (τη διαφορά)
καλά υπάρχουν και άλλοι που έχουν παρει αμάξι και γιατί το γούσταραν και για να βγάλουν γκόμενες. Αν καταλαβαίνεις τη διαφοράΕπειδή έχω βίτσιο με τα αυτοκίνητα... μ' αρέσει ο άντρας να ξέρει τί οδηγεί. Δεν θα σου πώ μάρκες... αλλά πίστεψέ με όσοι έχουν πάρει αμάξι για να βγάλουν γκόμενες ξεχωρίζουν...σε σχέση με εκείνους που το πήραν γιατί το γούσταραν. Αν καταλαβαίνεις τη διαφορά.