Νέα

Τι κοιτάτε πρώτα σε έναν άνδρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Φτου γμτ. ουτε με τρακτερ δε γινετε τπτ.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πες...αν κ εσύ είσαι εύκολη....1 μωβ κ καθαρίζουμε...:P

τα μωβ ποια ειναι?τα 200ευρα? μεχρι το πρασινο εχουν φτασει οι γνωσεις μου εμενα...χαχαχαχα

θελω (για παρτυ μου βασικα) ενα 4χ4 για να καβαλαω τα βουνια και να κανω Off road :D:D:D:D
ή εναν αντρα που να αρεσκεται στο off roading και να μου δινει το αμαξι του....χαχαχαχαχαχαχα

βασικα εμενα τουλαχιστον δε με ενδιαφερει ιδιαιτερα το αμαξι του αντρα γιατι εχω δικο μου.....εφοσον δεν ειναι δικο μου αρα δεν μπορω να το οδηγω τι με νοιαζει??? δεν πα να χει και καρουλι....

αγροτικο πλακα πλακα εχω οδηγησει το navara ενα φεγγαρι και επαθα κοκομπλοκ....χαχαχαχα
τελειο!!!!!!

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Πέρα απ'την πλάκα...τι αμάξι προτιμάς ????

Επειδή έχω βίτσιο με τα αυτοκίνητα... μ' αρέσει ο άντρας να ξέρει τί οδηγεί. Δεν θα σου πώ μάρκες... αλλά πίστεψέ με όσοι έχουν πάρει αμάξι για να βγάλουν γκόμενες ξεχωρίζουν...σε σχέση με εκείνους που το πήραν γιατί το γούσταραν. Αν καταλαβαίνεις τη διαφορά.

Επισκέπτης
τα μωβ ποια ειναι?τα 200ευρα? μεχρι το πρασινο εχουν φτασει οι γνωσεις μου εμενα...χαχαχαχα

θελω (για παρτυ μου βασικα) ενα 4χ4 για να καβαλαω τα βουνια και να κανω Off road :D:D:D:D
ή εναν αντρα που να αρεσκεται στο off roading και να μου δινει το αμαξι του....χαχαχαχαχαχαχα

βασικα εμενα τουλαχιστον δε με ενδιαφερει ιδιαιτερα το αμαξι του αντρα γιατι εχω δικο μου.....εφοσον δεν ειναι δικο μου αρα δεν μπορω να το οδηγω τι με νοιαζει??? δεν πα να χει και καρουλι....

αγροτικο πλακα πλακα εχω οδηγησει το navara ενα φεγγαρι και επαθα κοκομπλοκ....χαχαχαχα
τελειο!!!!!!

500κόκια...είναι τα μωβ....

4χ4 υπάρχουν πολλά....γουστάρεις κάτι σε καγιέν τούρμπο...ή κάτι πιο απλό ?

θέλεις ο άντρας να σου δίνει το αμάξι του,γιατί ? για να μην έχει μετά τίποτα ?

καλό αυτό,το οτι δε σ'ενδιαφέρει το αμάξι,καθώς έχω τραμ κ μετρό....εσύ τι τουτού έχεις ?

το ναβάρα το οδήγησες ή σε οδήγησε ?

Επισκέπτης
Επειδή έχω βίτσιο με τα αυτοκίνητα... μ' αρέσει ο άντρας να ξέρει τί οδηγεί. Δεν θα σου πώ μάρκες... αλλά πίστεψέ με όσοι έχουν πάρει αμάξι για να βγάλουν γκόμενες ξεχωρίζουν...σε σχέση με εκείνους που το πήραν γιατί το γούσταραν. Αν καταλαβαίνεις τη διαφορά.

Εσύ πως την καταλαβαίνεις ? (τη διαφορά)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
500κόκια...είναι τα μωβ....

4χ4 υπάρχουν πολλά....γουστάρεις κάτι σε καγιέν τούρμπο...ή κάτι πιο απλό ?

θέλεις ο άντρας να σου δίνει το αμάξι του,γιατί ? για να μην έχει μετά τίποτα ?

καλό αυτό,το οτι δε σ'ενδιαφέρει το αμάξι,καθώς έχω τραμ κ μετρό....εσύ τι τουτού έχεις ?

το ναβάρα το οδήγησες ή σε οδήγησε ?

δεν ειπα οτι θελω να μου δινει το αμαξι του γιατι ουτε εγω δινω το δικο μου ευκολα.....συγκεκριμενα το εμπιστευομαι σε 3 ατομα μονο....(γκολφ εχω generation ευτυχως οχι στρογγυλοφαναρο)

ειπα οτι τι να το κανω το να εχει αμαξαρα εφοσον δε θα μου το δινει να το οδηγω....πες οτι εχει το σουπερ ντουπερ αμαξι.....γιατι να χαρω αμα ειναι να μου το δωσει μια φορα να το οδηγησω? για να μεινω με τη χαρα? πριτς....δε σφαξανε....οποτε σκασιλα μου.....

με προσβαλλεις....το ναβαρα το πηγα και το σκισα μαλιστα....
4χ4 δεν θελω καγιεν οχι....ευχαριστω...φτιαγμενο να ειναι ωστε να μπορει να καβαλαει τα κερατα του...αυτο με ενδιαφερει....οχι για την πολη....σαν αυτους που βλεπω τους κομπλεξικους που κυκλοφορουν με την καγιεν μεσα στο κεντρο της αθηνας....που πα ρε καραμητρο....

το αμαξι το εχω μονο για μακρυνες αποστασεις-ταξιδια-εκακτη αναγκη....κατα ταλλα το μετρο και το τραμ με καλυπτει μια χαρουλα :)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Επειδή έχω βίτσιο με τα αυτοκίνητα... μ' αρέσει ο άντρας να ξέρει τί οδηγεί.

ναι ρε γαμώτο. είναι σημαντικό αυτό. μερικοί νομίζουν ότι οδηγούν νταλίκα και πάνε στην ανηφόρα τόσο αργά που δεν αφήνουν εμάς τους γρήγορους να διαπρέψουμε

Επισκέπτης
δεν ειπα οτι θελω να μου δινει το αμαξι του γιατι ουτε εγω δινω το δικο μου ευκολα.....συγκεκριμενα το εμπιστευομαι σε 3 ατομα μονο....(γκολφ εχω generation ευτυχως οχι στρογγυλοφαναρο)

ειπα οτι τι να το κανω το να εχει αμαξαρα εφοσον δε θα μου το δινει να το οδηγω....πες οτι εχει το σουπερ ντουπερ αμαξι.....γιατι να χαρω αμα ειναι να μου το δωσει μια φορα να το οδηγησω? για να μεινω με τη χαρα? πριτς....δε σφαξανε....οποτε σκασιλα μου.....

με προσβαλλεις....το ναβαρα το πηγα και το σκισα μαλιστα....
4χ4 δεν θελω καγιεν οχι....ευχαριστω...φτιαγμενο να ειναι ωστε να μπορει να καβαλαει τα κερατα του...αυτο με ενδιαφερει....οχι για την πολη....σαν αυτους που βλεπω τους κομπλεξικους που κυκλοφορουν με την καγιεν μεσα στο κεντρο της αθηνας....που πα ρε καραμητρο....

το αμαξι το εχω μονο για μακρυνες αποστασεις-ταξιδια-εκακτη αναγκη....κατα ταλλα το μετρο και το τραμ με καλυπτει μια χαρουλα :)

Γκολφ τζενερε(τ)ιον ??? Τι είναι αυτό...πρώτη φορά το ακούω κ δεν το έχω δει ποτές....(δεν το λεω ειρωνικά...)!

Το ίδιο νιώθεις μέσα στο γκολφ (όχι το δικό σου)...κ το ίδιο σε μια λαμποργκίνι ?....(σίγουρα όχι...στο λέω εμπειρικά...)!

Συγγνώμη για την προσβολή...μάλλον χαλασμένο θα ήταν το ναβάρα...ή θα το πήγες σε κανένα "αεροδρόμιο"....(κι αυτό εμπειρικά το λέγω...)!

Το καγιέν το τούρμπο που κολλάει ??? Μπας κι έχεις δει κανένα τεστ ή κάποια σύγκριση...κ δν σου άρεσαν οι επιδώσεις του,in general ????? (μη μου πεις οτι φοβάσαι μην το σπάσεις αν το έχεις...γιατί θα σου πω...όποιος φοβάται...πέφτει κ κοιμάται)!!!

Έχω χρόνια να μπω σε μετρό κ τα σχετικά...πηγαίνω με τα πόδια....:P :P :P :P

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Εσύ πως την καταλαβαίνεις ? (τη διαφορά)

Τελευταίο και έφυγα...

Είναι η διαφορά ανάμεσα σε όσους το παίζουν κάτι που δεν είναι (και επομένως προσπαθούν να παρουσιάσουν το εαυτό τους ως σημαντικό, έξυπνο, επιτυχημένο κλπ.) με όσους πραγματικά είναι. Με λίγα λόγια...περισσότερα θα πετύχει ένας άντρας αν είναι ο εαυτός του, με αυτοπεποίθηση και με τις όποιες επιλογές του παρά να χάνει το χρόνο του προσπάθωντας να μιμηθεί τους φίλους του ή άλλους που θεωρεί επιτυχημένους.

Εγώ προσέχω το προσωπικό στυλ του καθενός... Αυτό κάνει τη διαφορά.

Όσο για το αυτοκίνητο...κι εγώ έχω μουνίτσα το δικό μου και τη βρίσκω μια χαρά με αυτό.

Απλά για να σε προσελκύσει κάποιος πρέπει να έχετε και κάποια κοινά ενδιαφέροντα....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλά υπάρχουν και άλλοι που έχουν παρει αμάξι και γιατί το γούσταραν και για να βγάλουν γκόμενες. Αν καταλαβαίνεις τη διαφορά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom