doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
κουιζ ειναι αυτο τωρα?Δεν εχω βαλεντινο οποτε λεω απο κοβλεξ.. :-*
κουιζ ειναι αυτο τωρα?Δεν εχω βαλεντινο οποτε λεω απο κοβλεξ.. :-*
ξερις φιλε γιατι ροτο γιατι εχο τρια ενα 20αρι και διο 30αρια ,και διο μικρα που δε μετρανε 5αρια
διλαδι καθε φορα που οδιγο ενα απο ολα μικρενι και μεγαλονι το πουλι μου αντριστοφα με το ποσο μεγαλο εινε το αμαξι
διλαδι εχο πουλι αμαξοελατιριο
δε χοραο ο σκεμπες μου θελι απο ντατσουν και πανο
Όταν θα θες να δείξεις πόσο μεγάλη την έχεις, να μπαίνεις σε 500αράκι Φίατ.
ξερις φιλε γιατι ροτο γιατι εχο τρια ενα 20αρι και διο 30αρια ,και διο μικρα που δε μετρανε 5αρια
διλαδι καθε φορα που οδιγο ενα απο ολα μικρενι και μεγαλονι το πουλι μου αντριστοφα με το ποσο μεγαλο εινε το αμαξι
διλαδι εχο πουλι αμαξοελατιριο
Όταν θα θες να δείξεις πόσο μεγάλη την έχεις, να μπαίνεις σε 500αράκι Φίατ.
Δωκε ενα σοκολατακι εθυ γιατι πειναθακουιζ ειναι αυτο τωρα?
Και γιατί θα πρέπει κάποιος να θέλει να δείξει πως την έχει μεγάλη??? Εεεεεε?Οταν θελεις να δειξεις ποσο μεγαλη την εχεις απλα το δειχνεις. Δεν κανεις σπαμ.. :-*
εγο αμα θελο να διξο ποσο τιν εχο κατεβαζο το πανταλονι μουΟταν θελεις να δειξεις ποσο μεγαλη την εχεις απλα το δειχνεις. Δεν κανεις σπαμ.. :-*
εγο αμα θελο να διξο ποσο τιν εχο κατεβαζο το πανταλονι μου
Άντε βρε κοπελιά και έχω όλη την καλή διάθεση.Οταν θελεις να δειξεις ποσο μεγαλη την εχεις απλα το δειχνεις. Δεν κανεις σπαμ.. :-*
Άντε βρε κοπελιά και έχω όλη την καλή διάθεση.
Σε συμπάθησα κίολας οπότε να σου κάνω το χατήρι.
Το πρόβλημα είναι οτι δεν χωρεί η παντέρμη μου στην ρημαδιασμένη την οθόνη, όσο μεγάλη και να είναι η οθόνη σου :-*
Τι να σου κάνω τώρα δηλαδής?? Να την βγάζω κομμάτι κομμάτι??
Φωτορομάντζο θα το κάνουμε εδώ μέσα?? Εεεεεεεεεεεε?? :-* :-*
γαιτι ο δικος σου φορα φουστα,πιος ινε ο Ρουβασ η Τσολιας στα νακτοραΕσυ εισαι πολύ μπροστα...
γαιτι ο δικος σου φορα φουστα,πιος ινε ο Ρουβασ η Τσολιας στα νακτορα
παντα χαλαρος ιμε εγο δε τσιαντιζομε,αλα αμα κατεβασις το παντελονι φενετε εκτος και αν ινε σκοτσετζοςΑγαπητε για καλο το ειπα. Χαλάρωσε. Είσαι συμπαθέστατος
μα δε με εβρισε η κοπελα,σου αρεση να σε βριζουνε καλο πραμα ιπεΚαλά ρεεε, μόνο στο Βόθρο κάνετε κομπλιμέντα όλες σας εδώ μέσα...
παντα χαλαρος ιμε εγο δε τσιαντιζομε,αλα αμα κατεβασις το παντελονι φενετε εκτος και αν ινε σκοτσετζος
για το αμαξι δε εχις δικιο γιατι καπιοι οδιγι που δουλεβουνε στο πρασινο ινε πολι ντουρατη
πεδια ιρθανε τα κοτομπιφτεκα καλι ορεκσι σε ολους σας
Καλή όρεξη! Θα έχεις δουλειά μετά στη χέστρα!