LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
τηλεφωνικο σεξ με θηλεα μελη του μπου.....και μετα υπνο
Κι εγώ αυτό, αλλά με την ανάποδη σειρά
τηλεφωνικο σεξ με θηλεα μελη του μπου.....και μετα υπνο
τι εγινε τελικα πηγες αφτερ;Και γιατι να τα ακούσεις?
Κανείς τίποτα το κακό επιδιδόμενος σε τέτοιες πράξεις?
Φιλαράκο! εγώ μόνος στο σπίτι. Λοιπόν! Γυμνός! Μπανακι! Τσόντα! Λαδακια! και αρχίζω να βαράω ΜΑΛΑΚΙΑ! μέχρι να κουραστώ να χύνω. Η κανένας φίλος να τον παίξουμε παρέα. {Ξέρω τώρα θα τα ακούσω}
Ναι! και περασα,ωραια!!Γαμω!!τι εγινε τελικα πηγες αφτερ;
Πήγα πρώτα μια μικρή μπουρδελότσαρκα τύπε μου.Μετά,πήγα να φάω και τελικά γύρισα σπίτι.....μούφα η βραδιά,δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου!Τελικα πέρασαν τα χρόνια τύπε μου,σαπίλα!!!τι εγινε τελικα πηγες αφτερ;
Ναι! και περασα,ωραια!!Γαμω!!
ελα μια χαρα ολαΠήγα πρώτα μια μικρή μπουρδελότσαρκα τύπε μου.Μετά,πήγα να φάω και τελικά γύρισα σπίτι.....μούφα η βραδιά,δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου!Τελικα πέρασαν τα χρόνια τύπε μου,σαπίλα!!!
Εσύ γουστάρεις ΚΩΛΑΡΑΚΙ! δίχως αρχιδια? Δεν θα έχει καυλα!!μπαινεις στο zoo με ονομα "psaxno_pousti_na_pidixo" και σε μια ωρα το πολυ θα πηδας κωλαρακι (με αρχιδια να κρεμονται).
Απίθανε, πού ειναι η honey αποψε?
διπλα μου και κοιμαται.....
Εσύ γουστάρεις ΚΩΛΑΡΑΚΙ! δίχως αρχιδια? Δεν θα έχει καυλα!!
:o
Thanks for the night, tiger :-*
Το πρωι εφυγα βιαστικα, καπου ξεχασα το φουξ στριγκακι... ψαξ' το... το θελω ;)
Ειναι προφανές,φίλτατε,οτι είσαι ένας ιππότης της στρογγυλής τραπέζης!
αρκει η "τραπεζα" να ειναι με 3 ποδιαΕιναι προφανές,φίλτατε,οτι είσαι ένας ιππότης της στρογγυλής τραπέζης!
εγινε κι αυτος κλωνοκυνηγος.....Δυο και μιση εσυ εμενα θυμηθηκες ?
Και 2 "βαρίδια" για καλύτερη ισορροπία?αρκει η "τραπεζα" να ειναι με 3 ποδια
Ρε φίλε! Τη να κάνω? Είμαι φανατικός της Κωλοτρυπας! Αντρικής! Όμως.Ειναι προφανές,φίλτατε,οτι είσαι ένας ιππότης της στρογγυλής τραπέζης!