You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tί καφέ πίνουν οι μπουρδελιάρηδες/σες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα rory6gal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 282
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
..για μιλας ????
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Προσωπικά τον προτιμώ με γάλα...Με μια βασική όμως προϋπόθεση: Να είναι πεντακάθαρο το σέικερ που τον παρασκευάζει...Διότι έχω την αμυδρά υποψία ότι στις περισσότερες καφετέριες των Αθηνών ότι δεν το ξεπλένουν καν μετά από κάθε χρήση...
Επισκέπτης
Παντα με γαλα εκτος Μ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ. ...
+1!
+1!
Τώρα που πιάσαμε τη θρησκεία τι θυμήθηκα. Ήταν χθες στο BG ένας τύπος καθαρά nerd
ψηλός, γυαλιά, μικρό σαγόνι και μεγάλη μύτη και καθόταν σε σκαμπό στο bar πίσω - πίσω. Έκανε show μια κοπέλα ντυμένη υπηρέτρια. Παίρνει μετά ένα δονητή και αρχίζει. "Οχι ρε γαμώτω!!! Παναγία μου!" Ο τύπος πετάγεται απάνω, φεύγει το σκαμπό, το μαζεύει και κοιτάγε μετά όπως όταν παρουσιάστηκε ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός στο Σαούλ
ψηλός, γυαλιά, μικρό σαγόνι και μεγάλη μύτη και καθόταν σε σκαμπό στο bar πίσω - πίσω. Έκανε show μια κοπέλα ντυμένη υπηρέτρια. Παίρνει μετά ένα δονητή και αρχίζει. "Οχι ρε γαμώτω!!! Παναγία μου!" Ο τύπος πετάγεται απάνω, φεύγει το σκαμπό, το μαζεύει και κοιτάγε μετά όπως όταν παρουσιάστηκε ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός στο Σαούλ
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 68.701
- Πόντοι
- 12.056
Τώρα που πιάσαμε τη θρησκεία τι θυμήθηκα. Ήταν χθες στο BG ένας τύπος καθαρά nerd
Ναι...αλλα ο φραππε που ειναι??
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Την αποψή μου για το φραπέ ( σημειωτέον πρόκειται για καφέ για χειρίστης ποιότητας για το στομάχι ) και τη σχέση του νεοέλληνα μ' αυτόν την έχω παραθέσει σ' άλλο θρεντάκι.
Τώρα για τον άλλο " φραπέ ", ο νοών νοείτω.......
Τώρα για τον άλλο " φραπέ ", ο νοών νοείτω.......
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Σκέτο σε όλα...ούτε γάλα,ούτε ζάχαρη....
gkomenios.
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Σκέτο γιατί είναι πιο ελαφρύς.Ως γνωστό, μαζί με γάλα δημιουργεί έλκος στο στομάχι!.
+1Σκέτο γιατί είναι πιο ελαφρύς.Ως γνωστό, μαζί με γάλα δημιουργεί έλκος στο στομάχι!.
pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
Εγω πριν μπω στο θεμα, απο τον τιτλο νομιζα οτι εννοουσατε τον φραπε στα στριπτιτζαδικα και γαλα, αν σας πανε μεχρι χυσιμο.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις