Νέα

Tι ήθελες να γίνεις όταν ήσουν μικρός;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos278
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 302
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
σαν τη βερόνικα αλλά κρυφά μέσα μου είχα πάντα το φόβο ότι θα καταντούσα σαν την μπέτι
τελικά βγήκα σαν τον τζάγκχεντ, δεν παραπονιέμαι  :sunglasses:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
σαν τη βερόνικα αλλά κρυφά μέσα μου είχα πάντα το φόβο ότι θα καταντούσα σαν την μπέτι
τελικά βγήκα σαν τον τζάγκχεντ, δεν παραπονιέμαι  :sunglasses:

ααααααα ηταν ωραια η βερονικα!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[move]ποιος μαλακας στα λεει αυταααααα...............στο blog μου εννοεις[/move]
Ισως ειναι συμπτωση...εντοπισα ενα μελος του facebook...με την ιδια εικονα που εχεις στο προφιλ σου εδω...και με νικ..αν θυμαμαι καλα "Διας"(Κρητη..32χρ.)και ειπα μημπως εισαι εσυ.....ισως να ειναι αλλος!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ΠΑΠΑΡΙΩΝ BOURDELA .COM 2011 ΠΙΘΑΝΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ
ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΤFAIR ,BETOTO,BWIN

ΠΟΡΝΟΠΑΠΟΣ  ΑΠΟΔΟΣΗ 4.00
ΠΕΡΣΟΝΑΣ    ΑΠΟΔΟΣΗ  5.00
ΣΤΑΜ_90      ΑΠΟΔΟΣΗ  6.00
ΠΛΕΖΟΥΡΑΣ    ΑΠΟΔΟΣΗ  9.00
ΡΑΦΜΑΝ      ΑΠΟΔΟΣΗ  10.00
ΜΕΜΟΣ        ΑΠΟΔΟΣΗ  11.00
ΠΑΠΑΓΙΩΡΓΟΣ  ΑΠΟΔΟΣΗ  12.50
ΠΑΠΑΖΟΛ      ΑΠΟΔΟΣΗ    13.50
ΝΩΝΤΑΣ      ΑΠΟΔΟΣΗ  15.00
GL          ΑΠΟΔΟΣΗ  19.00
LION7        ΑΠΟΔΟΣΗ  21.00
ΛΟΥΚΡΙΤΙΑ    ΑΠΟΔΟΣΗ  24.00
ΑΛΙΝΤΙΣΑ    ΑΠΟΔΟΣΗ  30.00

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
τπτ , κι εγινα

Επισκέπτης
Στο νηπιαγωγειο ηθελα να γινω δασκαλα γιατι αγαπουσα πολυ τη δασκαλα μου. Μετα ηθελα να γινω πυροσβεστης γιατι μας ειχαν παει εκδρομη σε ενα πυροσβεστικο σταθμο και μου αρεσε που τσουλουσαν απο τον σωληνα οι πυροσβεστες. Στο γυμνασιο ειχα δει το τοπ γκαν και ηθελα να γινω κι εγω μια τοπγκανα και να κανω αερομαχιες. Ενα φεγγαρι ηθελα να γινω και ποδοσφαιριστρια γιατι ειχα κοντρα με τον αδερφο μου , αλλα συνεπεσε με το γεγονος οτι αρχισαν να μεγαλωνουν τα βυζα μου και ενοχλουσαν. Στο λυκειο ηθελα να γινω ηθοποιος , αλλα  θυμηθηκα τη σειρα "Αναστασια" που η Μυρτω Αλικακη επρεπε να φιλα και να γυριζει ερωτικες σκηνες με τον γερο και λεω χεστο καλυτερα , συχαινουμαι με τον πασα ενα. Ηθελα να γινω και μονδελο αλλα ειχα μεγαλο κωλο και ελλειψεις στο υψος. Τραγουδιστρια παλι ηθελα , αλλα γαμα τα γκαριζω. Μην τα πολυλογω κατεληξα τοπογραφος γιατι ετσι τα συμφωνησαμε με τον κολλητο μου .

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παραθετουμε τα εππαγγελματικα μας ονειρα οταν ειμασταν μικροι
κυριως τα ανεκπληρωτα αλλα οχι μονο

εγω απο μικρος ηθελα να γινω μηχανικος αεροσκαφων αλλα δεν περασα και τα παρατησα

[size=10pt]edit:Διόρθωση του τίτλου[/size]
εγω ηθελα να γινω καμικαζι

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Στο νηπιαγωγειο ηθελα να γινω δασκαλα γιατι αγαπουσα πολυ τη δασκαλα μου. Μετα ηθελα να γινω πυροσβεστης γιατι μας ειχαν παει εκδρομη σε ενα πυροσβεστικο σταθμο και μου αρεσε που τσουλουσαν απο τον σωληνα οι πυροσβεστες. Στο γυμνασιο ειχα δει το τοπ γκαν και ηθελα να γινω κι εγω μια τοπγκανα και να κανω αερομαχιες. Ενα φεγγαρι ηθελα να γινω και ποδοσφαιριστρια γιατι ειχα κοντρα με τον αδερφο μου , αλλα συνεπεσε με το γεγονος οτι αρχισαν να μεγαλωνουν τα βυζα μου και ενοχλουσαν. Στο λυκειο ηθελα να γινω ηθοποιος , αλλα  θυμηθηκα τη σειρα "Αναστασια" που η Μυρτω Αλικακη επρεπε να φιλα και να γυριζει ερωτικες σκηνες με τον γερο και λεω χεστο καλυτερα , συχαινουμαι με τον πασα ενα. Ηθελα να γινω και μονδελο αλλα ειχα μεγαλο κωλο και ελλειψεις στο υψος. Τραγουδιστρια παλι ηθελα , αλλα γαμα τα γκαριζω. Μην τα πολυλογω κατεληξα τοπογραφος γιατι ετσι τα συμφωνησαμε με τον κολλητο μου .

Και η ποιητική σου φλέβα ? Αργότερα την συνειδητοποίησες ? ... Το τέλος της ιστορίας είναι λίγο μελαγχολικό ή μου φαίνεται ?

Επισκέπτης
Και η ποιητική σου φλέβα ? Αργότερα την συνειδητοποίησες ? ... Το τέλος της ιστορίας είναι λίγο μελαγχολικό ή μου φαίνεται ?

καθολου μελαγχολικο το τελος. Απλα το εκοψα λιγο αποτομα γιατι ηθελα να γινω και πολλα αλλα και θα εγραφα ολοκληρη εκθεση. Ποιητρια παρεπιπτοντως δεν ηθελα να γινω ποτε. Για συγγραφεας το σκεφτομουν ( και καλα να καθομαι ολη μερα σπιτι μου , με ενα μαρτινακι και να γραφω τις  μαλακιες μου ) , αλλα βαριεμαι να γραφω αυτα που σκεφτομαι γιατι ειναι πολλα.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Έλα ρε σαχλαμάρα ... λέω πολλά ωραία ... θα ρέψεις στο τέλος ...

να ρεψω χυνωνταςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς..

οχι και ρε, ρε μουνι...οχι και ρε :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom