Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Δεν ειναι χαρισμα...το μαθαινεις!Τελικα ειναι χαρισμα να διοικεις ανθρωπους,ετσι παιχτουρα;
Δεν ειναι χαρισμα...το μαθαινεις!Τελικα ειναι χαρισμα να διοικεις ανθρωπους,ετσι παιχτουρα;
σαν τη βερόνικα αλλά κρυφά μέσα μου είχα πάντα το φόβο ότι θα καταντούσα σαν την μπέτι
τελικά βγήκα σαν τον τζάγκχεντ, δεν παραπονιέμαι
Ισως ειναι συμπτωση...εντοπισα ενα μελος του facebook...με την ιδια εικονα που εχεις στο προφιλ σου εδω...και με νικ..αν θυμαμαι καλα "Διας"(Κρητη..32χρ.)και ειπα μημπως εισαι εσυ.....ισως να ειναι αλλος![move]ποιος μαλακας στα λεει αυταααααα...............στο blog μου εννοεις[/move]
ααααααα ηταν ωραια η βερονικα!
σκρόφα μεγάλη αλλά ωραία
εχω νέο έρωτα.
εγω ηθελα ζετασ ,αλλα πηρα την εταιρεια του πατερα μουτπτ , κι εγινα
εγω ηθελα να γινω καμικαζιπαραθετουμε τα εππαγγελματικα μας ονειρα οταν ειμασταν μικροι
κυριως τα ανεκπληρωτα αλλα οχι μονο
εγω απο μικρος ηθελα να γινω μηχανικος αεροσκαφων αλλα δεν περασα και τα παρατησα
[size=10pt]edit:Διόρθωση του τίτλου[/size]
Στο νηπιαγωγειο ηθελα να γινω δασκαλα γιατι αγαπουσα πολυ τη δασκαλα μου. Μετα ηθελα να γινω πυροσβεστης γιατι μας ειχαν παει εκδρομη σε ενα πυροσβεστικο σταθμο και μου αρεσε που τσουλουσαν απο τον σωληνα οι πυροσβεστες. Στο γυμνασιο ειχα δει το τοπ γκαν και ηθελα να γινω κι εγω μια τοπγκανα και να κανω αερομαχιες. Ενα φεγγαρι ηθελα να γινω και ποδοσφαιριστρια γιατι ειχα κοντρα με τον αδερφο μου , αλλα συνεπεσε με το γεγονος οτι αρχισαν να μεγαλωνουν τα βυζα μου και ενοχλουσαν. Στο λυκειο ηθελα να γινω ηθοποιος , αλλα θυμηθηκα τη σειρα "Αναστασια" που η Μυρτω Αλικακη επρεπε να φιλα και να γυριζει ερωτικες σκηνες με τον γερο και λεω χεστο καλυτερα , συχαινουμαι με τον πασα ενα. Ηθελα να γινω και μονδελο αλλα ειχα μεγαλο κωλο και ελλειψεις στο υψος. Τραγουδιστρια παλι ηθελα , αλλα γαμα τα γκαριζω. Μην τα πολυλογω κατεληξα τοπογραφος γιατι ετσι τα συμφωνησαμε με τον κολλητο μου .
εγω ηθελα να γινω καμικαζι
Και η ποιητική σου φλέβα ? Αργότερα την συνειδητοποίησες ? ... Το τέλος της ιστορίας είναι λίγο μελαγχολικό ή μου φαίνεται ?
Και η ποιητική σου φλέβα ? Αργότερα την συνειδητοποίησες ? ... Το τέλος της ιστορίας είναι λίγο μελαγχολικό ή μου φαίνεται ?
χυνω λεμεεεεεεε
Έλα ρε σαχλαμάρα ... λέω πολλά ωραία ... θα ρέψεις στο τέλος ...
οχι και ρε, ρε μουνι...οχι και ρε
και εγω παραικτραπεικαΚαλά , δέξου τη συγνώμη μου ... παρεκτράπηκα ...