με την πουτσα στο χερι σιγουρα θα κυκλοφορω στην μυκονο και στο αλλο νησι
βγαλε το χερι σου για να φαινεται..
με την πουτσα στο χερι σιγουρα θα κυκλοφορω στην μυκονο και στο αλλο νησι
εχει βαλειμουφα...δεν εχεις βαλε ποτε..ενα χρονο τωρα....θα το 'χα κοψει..
Εχω βάλει αβαταρ,αληθεια λέω και με κράζατε οτι τα έχω φουσκώσει..αν είναι δυνατόν..πως σας πήγε το μυαλό οτι κάνω σιλικόνη και στα χείλημουφα...δεν εχεις βαλε ποτε..ενα χρονο τωρα....θα το 'χα κοψει..
ουφο..ηθελα να παω στη σχολη ευελπιδων.
αλλα ο μονος λογος που ηθελα να παω ηταν για να πεφτω με αλεξιπτωτο. μετα ανακαλυψα οτι δεν χρειαζεται να πας εκει
πεφτεις ανετα και χωρις αλεξιπτωτοηθελα να παω στη σχολη ευελπιδων.
αλλα ο μονος λογος που ηθελα να παω ηταν για να πεφτω με αλεξιπτωτο. μετα ανακαλυψα οτι δεν χρειαζεται να πας εκει
η στειλε την με πμ η ξαναβαλτην αλλα γρηγορα φευγουμε για διακοπεςΕχω βάλει αβαταρ,αληθεια λέω και με κράζατε οτι τα έχω φουσκώσει..αν είναι δυνατόν..πως σας πήγε το μυαλό οτι κάνω σιλικόνη και στα χείλη
ουφο..
Εχω βάλει αβαταρ,αληθεια λέω και με κράζατε οτι τα έχω φουσκώσει..αν είναι δυνατόν..πως σας πήγε το μυαλό οτι κάνω σιλικόνη και στα χείλη
γιατι φανταζεσαι τον παιχτουρα στρατοκαυλο η χαρα του σμηνους θα ηταν μορφηημουν πολυ μικρη, ασε με!
πω πω, στρατοκαυλη εγω :S :S
αααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΜΑΛΑΚΑΣ
αααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
μέσα έπεσες.
και και?ηθελα να παω στη σχολη ευελπιδων.
και και?
ποτε ηταν που δεν ανοιξε το αλεξιπτωτο?
Δεν χρειαστηκε ποτε να τιμωρησω κανενα και με αγαπουσαν ολα τα παιδια, σε διαφορες Μοναδες της Π.Α. που υπηρετησα!..ειχα ενα μοναδικο και ανεπαναληπτο τροπο να τους δινω τις οδηγιες..δηλ....αυτο που επρεπε να κανουν..διχως να υπαρχουν γκρινιες!γιατι φανταζεσαι τον παιχτουρα στρατοκαυλο η χαρα του σμηνους θα ηταν μορφη
Δεν χρειαστηκε ποτε να τιμωρησω κανενα και με αγαπουσαν ολα τα παιδια, σε διαφορες Μοναδες της Π.Α. που υπηρετησα!..ειχα ενα μοναδικο και ανεπαναληπτο τροπο να τους δινω τις οδηγιες..δηλ....αυτο που επρεπε να κανουν..διχως να υπαρχουν γκρινιες!
Δεν την έχω λέμε.Καμία δεν έχω βασικά παρα μόνο το αβαταρ μου σε αυτόν τον υπολογιστή .η στειλε την με πμ η ξαναβαλτην αλλα γρηγορα φευγουμε για διακοπες
και και?
ποτε ηταν που δεν ανοιξε το αλεξιπτωτο?
[/quote[move]]Εμαθα οτι παραδιδεις μαθηματα για τις Ρωσσιδες και στο facebook! [/move]
εχω νέο έρωτα.μπουμπουκι μου, πριν που σου μιλησα γτ με εγραψες; δημιουργεις αναταραχες στην σχεση μας
[move]Εμαθα οτι παραδιδεις μαθηματα για τις Ρωσσιδες και στο facebook! [/move]