Επισκέπτης
Όχι καύλα μου :-*καποέιρα άρχισες να σφίξουν τα κωλομέρια;
Όχι καύλα μου :-*καποέιρα άρχισες να σφίξουν τα κωλομέρια;
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..[move]Το αυγο να το ρουφας καλα...καθως και να πλενεις καλα τον κωλο σου! [/move]
[move]Εφυγα Σμηναγος! [/move]ο μπατζης ειναι ειδικοτητα φανταρου αλλα δεν νομιζω οτι εχει αναφερει ποτε για αξιωματικος για υπαξιωματικος εχει αναφερει να λεμε την αληθεια
πες του τρελα μου πως τα κωλομαγουλα σου τα γυμναζεις με ατελειωτους παλινδρομισμουςδονησειςΌχι καύλα μου :-*
Όχι καύλα μου :-*
μα καλα ρε ποσο χρονων εισαι για σμηναγος πρεπει να φτασεις κοντα στα 50 ετη να παρεις τον βαθμο[move]Εφυγα Σμηναγος! [/move]
μαλακας πηγες & μαλακας εφυγες..[move]Εφυγα Σμηναγος! [/move]
Εσυ ασχοληθηκες μαζι μου...και το ξερεις καλα...τωρα για να γαμησεις πρεπει να σου σηκωνεται!...και εσενα δεν....δυστυχως δεν....οι δεικτες του ρολογιου σου....ειναι μονιμα κατεβασμενοι στο 18.30.μ!!!....Αντε γεια κοροιδο!κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ..
ΤΡΙΨΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ..
μπαα..Τι βλέπω εδω κοντρα πλεζουρα-παιχτουρα? Αυτο πρέπει να το δω
Θα βάλεις καμια φώτο με τα πόδια σ :'( :'( :'( :'( :'(Ο παίχτουρας μου θυμίζει έναν παλιότερο μοντ πολύ έντονα
οχι ρε συ βυζακι εχουμε δει οχι γυμνο αλλα δεν πειραζει ποδαρακια εχουμε δει κωλαρακι το ιδιο δυο πραγματα μενουν μουνακι και προσωπακιΘα βάλεις καμια φώτο με τα πόδια σ :'( :'( :'( :'( :'(
και στόμα έχετε δει..οχι ρε συ βυζακι εχουμε δει οχι γυμνο αλλα δεν πειραζει ποδαρακια εχουμε δει κωλαρακι το ιδιο δυο πραγματα μενουν μουνακι και προσωπακι
εγω δεν εχω δει στειλε πμ την φωτοκαι στόμα έχετε δει..
οχι ρε συ βυζακι εχουμε δει οχι γυμνο αλλα δεν πειραζει ποδαρακια εχουμε δει κωλαρακι το ιδιο δυο πραγματα μενουν μουνακι και προσωπακι
με την πουτσα στο χερι σιγουρα θα κυκλοφορω στην μυκονο και στο αλλο νησιπεριμενε..με την πουτσα στο χερι θα πας στην μυκονο...
και στόμα έχετε δει..
ΜΑΛΑΚΑΣμεγάλος