Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.928
- Πόντοι
- 3.656
Πόσο χρονών είσαι τύπε?Ελλάδα 1967-1973 μια χαρά είμασταν, τώρα να σε δω
Πόσο χρονών είσαι τύπε?Ελλάδα 1967-1973 μια χαρά είμασταν, τώρα να σε δω
Ήσουν κι εσύ σύντροφε ? Είσαι στην ηλικία του πατέρα μου και μπαίνεις εδώ ?Ελλάδα 1967-1973 μια χαρά είμασταν, τώρα να σε δω
Πόσο χρονών είσαι τύπε?
Μπα...η αλήθεια πάει κάπως έτσι :Καλησπέρα σας .Ονομάζομαι Δημήτριος χαφιές .Την περίοδο 1967 – 1973 περνούσαμε πολύ καλά
Ο μπαμπάς μου ήταν χωροφύλακας , και δεν μας ενοχλούσε ποτέ κανένας . Ζούσαμε σε ένα μεγάλο σπίτι οπού μας το έδωσε ο παππούς μου , ο οποίος ήταν στην κατοχή έμπορος .Ήταν τόσο καλός έμπορος οπού αγόρασε το σπίτι δίνοντας στον πωλητή έναν τενεκέ λάδι .
Ο μπαμπάς μου επίσης ήταν και αυτός πολύ προκομμένος . Βοηθούσε ανθρώπους , και εκείνοι του έδιναν λεφτά , και χωράφια , για να μην στείλει τα παιδιά τους στην Μακρόνησο Εγώ τώρα είμαι δημόσιος υπάλληλος γιατί με διόρισε στο δημόσιο ο νονός μου ο βουλευτής , και έχω και μια πολυκατοικία δίκη μου , από την εργασία του μπαμπά μου και του πάππου μου και είμαι πολύ προκομμένος .
Όσα άσχημα λένε για αυτήν την περίοδο είναι όλα ψέματα .
τι εχεις με το sushi τυπε; σε ζοριζουν τα τσοπστικς;Τα ζώα του tik tok , iphone , sushi , αραχωβα , μύκονος , σπέτσες, beach bar lounge cafe restaurant suv , έχουν αποχαυνωθεί τόσο ,
που ασχολούνται με το τι ήταν το καθεστώς του 1967 ... ή ο Μεταξάς το 1936 ...
τι εχεις με το sushi τυπε; σε ζοριζουν τα τσοπστικς;
Λοιπον το συμπερασμα τλκ ειναι οτι για ενα ποσοστο ελληνων που δεν περναει καλα φταιει η χουντα για ενα αλλο ο κουμμουνισμος για ενα αλλο η πανσεληνος κ για ενα αλλο ο ερμης που ηταν αναδρομος. Ευτυχως εμεις ολοι δεν φταιμε σε τπτ δοξα σοι ο θεος.
Όντως έχουμε εγωπαθητικη συμπεριφορά ως λαός.Ακομα και την οικονομική κρίση τη φορτώσαμε στους Γερμανούς και στη ΜέρκελΕχεις δικιο το ξεχασα. Ειμαστε τρομερος λαος. Δεν υπαρχει ποτε ελληνας να φταιει, παντα καποιος κατι αλλο φταιει κ γινεται η ζημια γαμωτο. Μαλλον άτυχη ειμαστε
Όλους του Έλληνες τύπε ή μόνο όσους συμφωνούσαν μαζί τους?Δικτατορία ήταν, η οποία έκανε έργα, αγάπησε την Ελλάδα και τους Έλληνες όπως δεν έκανε καμία δημοκρατική κυβέρνηση μετά από αυτή
Λάθη σαφώς και έγιναν
Την πλειονότηταΌλους του Έλληνες τύπε ή μόνο όσους συμφωνούσαν μαζί τους?
Ποια πλειονότητα?Την πλειονότητα
Υπάρχει κάποια μεταγενέστερη που αγάπησε τους Έλληνες, έστω και σαν μειονότητα ?
ΚαλάΠοια πλειονότητα?
Αυτοί που τους πήγαιναν στα κρατητήρια και τους έκαναν φάλαγγα και τους έκαιγαν τα μάτια με τσιγάρα δεν ήταν Έλληνες? Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ που δείχνει τις μαρτυρίες όσων βασανίστηκαν στην χούντα...δες το και μετά πες μου αν μπορείς να πεις ότι αγαπούσαν αυτοί τους Έλληνες με αυτά που λέγονται...δεν τα χωράει ο νους σου μιλάμε για γκουαντανάμο.
Το ίδιο μπορούσε να ισχυριστεί και ο χίτλερ πάντως ότι αγαπούσε την Γερμανία. Δεν υπάρχει δικαιολογία για την βία τύπε.