You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι ήταν πραγματικά η 21 Απρίλη; Χούντα ή χούντα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Requiem7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 119K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
ο ανθρωπος δεν ειναι στα καλα του
ειναι και εκπαιδευτικος ο ψυχασθενης τον εχουν και ελευθερο
ο ανθρωπος δεν ειναι στα καλα του
ειναι και ΠΑΣΟΚσης ο ψυχασθενης τον εχουν και ελευθερο
εδω χωρις να εχουν εξουσια και εχουν δειρει - διωξει εκατονταδες μεταναστες
αν ειχαν και το νομο στα χερια τους αντι να βγαζουν τα ναρκοπεδια οπως εκαναν οι δημοκρατες απλα θα τα αυξαναν, στον εβρο οταν ημουν φανταρος 2003 ειχαν φερει κομματια καποιες 10δες λαθραιους που πηγαν να μπουν απο ναρκοπεδιο...
οπως φυλαγονταν αυστηρα τα συνορα επι ψυχρου πολεμου ετσι θα συνεχιζαν να τα φυλανε οι ναζι και μετα το 1990
Τυπε εισαι αρρωστος. Ελπιζω κι ευχομαι να μην εισαι οντως εκπαιδευτικος.
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
τυπε αν εισαι εκπαιδευτικος.....γαματα θελεις θεραπεια μην καθεσε κοντα σε παιδιαο ανθρωπος δεν ειναι στα καλα του
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ουστ ρε σκουπιδι....τετοια λετε και οι πασοκοι γινονται συμπαθεις....βρωμοσκυλοο ανθρωπος δεν ειναι στα καλα του
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 98
- Πόντοι
- 16
καλά αυτό με τα πετρέλαια το σκέφτομαι πολλές φορές και τρελαίνομαι!
καλά είναι δυνατόν να τα σπάσεις με τους αμερικάνους για τη μοιρασιά?
πόσα θέλετε ρε μάγκες? 80 εσείς 20 εμείς?
έγινε!
ποιος θα έλεγε όχι?
τώρα καλύτερα είμαστε δηλ ή υπάρχει περίπτωση να πάρουμε περισσότερα???
(αν και άκουσα ότι η πρόταση ήταν 60-40 υπέρ των αμερικάνων-ακόμα χειρότερα δηλ που αρνήθηκε)
Λένε για πράκτορα των Αμερικάνων.. δε ξέρω.. Πάντως με τους αμερικάνους τα έσπασε ο Παπαδόπουλος. Ο νοών νοήτω..
Πάντως επειδή ήταν πατριώτης δε γούσταρε μαγκιές από ξένους. Δεν τον κατηγορώ.. Είναι καλύτερα δηλαδή σήμερα που μας έβαλαν νόμους οι Γερμανοί?
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 98
- Πόντοι
- 16
Hitman αφού λες ότι υπήρχε ελευθερια χωρίς διαχωρισμούς πάω πάσο, νομίζω πως κανεις λάθος.
Ναι πήραν την κατάσταση στα χερια τους και έκαναν νομους οι οποιοι τηρούνταν, ας έκανε την μαλακια ο λαός να μην τηρήσει όσα έλεγαν άκλαυτοι θα πήγαιναν. Ναι ζήτησε να γίνουν εκλογές τις οποιες εγώ πιστεύω ότι θα τις κέρδιζε ΑΛΛΑ ποιος μας λέει ότι εάν τις έχανε θα τηρούσε την απόφαση του λαου? Ενός λαου που ήταν ηδη φοβισμένος να έχει αντίθετες πολιτικές απόψεις. Ένας δικτάτορας ο οποιος πήρε την εξουσία στα χερια του με το έτσι θέλω καταλύοντας το σύνταγμα. Ποιος θα μπορούσε να του πει έχασες κύριε πάρε τα μπογαλάκια σου και φύγε ενώ έκανε ότι γούσταρε, κανεις δεν θα μπορούσε να το κάνει αυτό. Οποτε αφού δεν έγιναν οι εκλογές να δούμε τι θα έκανε ας μην μιλάμε για αυτό.
Εντάξει τώρα τι συγκρίνεις τους μαλακες που έχουμε τόσα χρονια με εκείνους? Τώρα κυβερνούν δίχως να έχουν ψηφιστεί και εκείνοι κυβερνούσαν χωρίς να τους εκλέξει κανεις. Ναι ξέρω θα πεις το έκαναν για το καλο της χώρας. Ναι μπορεί να είχε θέμα με τα διακριτικά των αεροπλάνων, αλλα την ύπαρξη του στην κυβέρνηση σε ποίους την απέδιδε ο Παπαδόπουλος?
Κοίτα να δείς, Ο παπαδόπουλος ανέλαβε με τον τσαμπουκά γιατί η χώρα είχε φτάσει σε κρίση. Σαν σήμερα πχ αν αναλάβει κάποιος με το έτσι θέλω και ξαφνικά δείς το ταμείο να γεμίζει και να γίνονται έργα και όλα να πηγαίνουν ρολόι θα σε χαλάσει? Βλέπεις ότι σα λαός είμαστε ανίκανοι ακόμα και να ψηφίσουμε. Ο παπαδόπουλςο δεν πήγε με τον τσαμπουκά να γίνει προθυπουργός. Πήγε να σώσει και να βοηθήσει την Ελλάδα με τον τσαμπουκά. Και όταν έφερε έργο έφτιαξε εκλογές.
Πίστεψέ με ο κόσμος ήταν μια χαρά. Ρώτα πολλούς. Μην ακούσεις ανθρώπους που απλά λένε και παπαγαλίζουν ότι τους λέει η Τηλεόραση και ο μπάρμπας που δε γουστάρει. Διαμόρφωσε γνώμη από πολλούς.
Σαν πατριώτης ο Παπαδόπουλος πήγε και ε΄σβησε όλα τα χρέη των αγροτών για να τους βοηθήσει οικονομικά. Από τη γεωργία και μόνο η Ελλάδα καρποφόρησε. Δες σήμερα πως φέρονται στους εργάτες. Έχω πάει Θεσσαλία και όλοι οι κτηνοτρόφοι και αγρότες αναπολούν εκείνες τις εποχές. Μίλησε με κάποιον που δεν είναι κομματόσκυλο και δεν υποστηρίζει κάποιο κόμμα να σου μιλήσει αντικειμενικά.
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 98
- Πόντοι
- 16
1ον Και το 70 και το 85 και το 05. Και ο λόγος είναι πως και το 70 βολεύτηκαν "δικά τους παιδά" που επειδή ήταν πίσω από έναν γκισε νόμιζαν πως είχαν πιάσει τον παπά από τ αρχίδια
2ον Αν περπαατούσαν 5 άτομα 3 μετά τα μεσάνυχτα στη Μεσογείων και τους έβλεπαν αστυνομικοί θα περνούσαν τη νύχτα στο κρατητήριο
Με αυτά που λες δείχνει ότι πιπιλάς λεγόμενα τηλεόρασης. Αυτά συνέβαιναν μόνο τις πρώτες μέρες που έγινε το πραξικόπημα.
Ο παπαδόπουλος μέχρι και τους δημοσιογράφους προσπάθησε να σταματήσει κάπως γιατί ήξερε πως αυτοί είναι ο καρκίνος της χώρας. Αυτά για το πρώτο διάστημα ξαναλέω..
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 98
- Πόντοι
- 16
και γιατι τωρα που βρηκε τα σκουρα ο κοσμος με τα μνημνονια και την ανεργια εκτοξευσε τους χουντικους απο το 0,5 στο 7%??????
και εριξε το πασοκ του λαλιωτη και της δαμανακη απο το 40% στο 10%?
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 98
- Πόντοι
- 16
2
1 για τους αριστερους και τους δημοκρατες που τους πειραζε, που δεν τους αρεσε, που τους πηγαν για εξακρυβωση στοιχειων το 1970
και
1 για τους χουντικους που τους αρεσε που πηγαιναν ασφαλεις 4 η ωρα στην δουλεια, κατι που τους στερησε η δημοκρατια μερικες δεκαετιες μετα
αι να προσθέσω τη μαμά σου που έπαιρνε μπουγάτσα που είπες πριν
Κοίτα να δείς, Ο παπαδόπουλος ανέλαβε με τον τσαμπουκά γιατί η χώρα είχε φτάσει σε κρίση. Σαν σήμερα πχ αν αναλάβει κάποιος με το έτσι θέλω και ξαφνικά δείς το ταμείο να γεμίζει και να γίνονται έργα και όλα να πηγαίνουν ρολόι θα σε χαλάσει? Βλέπεις ότι σα λαός είμαστε ανίκανοι ακόμα και να ψηφίσουμε. Ο παπαδόπουλςο δεν πήγε με τον τσαμπουκά να γίνει προθυπουργός. Πήγε να σώσει και να βοηθήσει την Ελλάδα με τον τσαμπουκά. Και όταν έφερε έργο έφτιαξε εκλογές.
Πίστεψέ με ο κόσμος ήταν μια χαρά. Ρώτα πολλούς. Μην ακούσεις ανθρώπους που απλά λένε και παπαγαλίζουν ότι τους λέει η Τηλεόραση και ο μπάρμπας που δε γουστάρει. Διαμόρφωσε γνώμη από πολλούς.
Σαν πατριώτης ο Παπαδόπουλος πήγε και ε΄σβησε όλα τα χρέη των αγροτών για να τους βοηθήσει οικονομικά. Από τη γεωργία και μόνο η Ελλάδα καρποφόρησε. Δες σήμερα πως φέρονται στους εργάτες. Έχω πάει Θεσσαλία και όλοι οι κτηνοτρόφοι και αγρότες αναπολούν εκείνες τις εποχές. Μίλησε με κάποιον που δεν είναι κομματόσκυλο και δεν υποστηρίζει κάποιο κόμμα να σου μιλήσει αντικειμενικά.
Αν ειναι τοσοι πολλοι ως λες, γιατι δεν φαινεται στις εκλογες απ την μεταπολιτευση και μετα; Θυμασαι υποθετω τα ποσοστα της ΕΠΕΝ.
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Κοίτα να δείς, Ο παπαδόπουλος ανέλαβε με τον τσαμπουκά γιατί η χώρα είχε φτάσει σε κρίση.
του το ζητησε κανεις; απο που πηγαζει ο <<τσαμπουκας>>;
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 98
- Πόντοι
- 16
Ναι αλλα ο συμφορουμιτης λέει ότι κυκλοφορούσαν παρέα το βραδυ και τους χώνανε κρατητήριο όλο το βραδυ. Και κάποιοι τρώγανε και ξύλο.
δηλαδή σήμερα δεν κάνουν εξακρίβωση στοιχείων. Δεν πέφτει ξύλο? Εδώ πέθανε η έγγυος στη μαρφίν.
Σκοτώθηκε ο γρηγορόπουλος.
Η αθήνα καίγεται και αυτά δε σας ενοχλούν? Κολλάτε σε μασημένες τροφές
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 98
- Πόντοι
- 16
Αφου ηταν τοσο μεγκλα η φαση επι χουντας γιατι μετα το 74 ολοι οι ομοιδεατες της επαιρναν κατω απο 0.5% στις εκλογες; Ακομα και η ΕΠΕΝ που ιδρυσε ο ιδιος ο εθναρχης σας μεσα απ τη φυλακη, πατωσε
Τοσο κοντη μνημη ειχε ο κοσμος που περναγε ζαχαρη; Που ηταν ολοι αυτοι που φαγανε ψωμακι επι χουντας και οι φιλησυχοι που δεν τους πειραζε κανενας
Την απάντηση θα έπρεπε να την ήξερες ήδη φίλε μου.
Ποιοι ανέστρεψαν το πολίτευμα? Το πασοκ στην ουσία (λαλιώτης, δαμανάκη και όλοι η παλιοπαρέα).
Ποιοι κυβέρνησαν μετα? Αυτοί που ανέστρεψαν το πολίτευμα.
Λογικό δεν είναι όλες οι τηλεοράσεις, εφημερίδες που χειρίζονται από αυτούς και ακολουθούν τη γραμμή της κυβέρνησης, να λένε τα χειρότερα για την 21η?
Ο Καραμανλής ο προδότης της Κύπορυ λογικό δεν είναι να τα ρίξει στους Απριλιανούς?
Μα είναι δυνατόν να αναρωτιέσαι πως τελικά έμεινε μια άσχημη εικόνα για τη χούντα?
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 98
- Πόντοι
- 16
του το ζητησε κανεις; απο που πηγαζει ο <<τσαμπουκας>>;
Σήμερα δηλαδή εσύ προτειμάς αυτό που έχουμε θες να μου πείς. Αν ερχόταν κάποιος με τον τσαμπουκά (γιατί όπως βλέπεις με τις εκλογές προκοπή δε βλέπουμε) και σου έφτιαχνε την οικονομία θα σε χάλαγε?
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 98
- Πόντοι
- 16
ο καραμαν αλης συνεχεις της χουντας ηταν
Καλά ο Καραμανλής αποδείχθηκε αριστερότερος όλων. Τώρα τι λες εσύ είναι άλλου παπά ευαγγέλιο
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Σήμερα δηλαδή εσύ προτειμάς αυτό που έχουμε θες να μου πείς. Αν ερχόταν κάποιος με τον τσαμπουκά (γιατί όπως βλέπεις με τις εκλογές προκοπή δε βλέπουμε) και σου έφτιαχνε την οικονομία θα σε χάλαγε?
ναι ρε φιλε μου αρεσει αυτο που υπαρχει
γιατι εγω το διαλεξα και εγω εχω την ευθυνη
αν δεν μου αρεσει σε 4 χρονια το αλλαζω και βαζω αλλο στην θεση του
ναι μου αρεσει γιατι αυτα που γραφω και λεω σημερα εχω την ελευθερια και τα λεω
αν υπαρχουν δυσκολιες οικονομικες μπορουν να λυθουν στην βουλη και οχι τα τανκς
μου αρεσει γιατι στην γωνια δεν υπαρχει ο ρουφιανος για να δει τι εφημεριδα θα παρω
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 373
- Απαντήσεις
- 120
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις